dimarts, 9 de juliol del 2024

LA METÀSTASI EUROPEA: LA JUERIA


Sempre són un càncer allà on s’instal·len. Són cèl·lules tòxiques que enverinen qualsevol indret on coven. Destrueixen qualsevol civilització, com va afirmar encertadament Adolf Hitler, i com ho demostren la Unió soviètica, la Xina, Cuba o qualsevol altra societat que cau en l’aberració del marxisme, com no!, un invent jueu. Després que els jueus feren la revolució a Rússia, destruïren la tradició cultural del país per a imposar-hi l’estultícia de l’art del proletariat. A la Xina, el sionista Mao, aniquilà la mil·lenària tradició xinesa amb la revolució cultural, probablement, el genocidi d’intel·lectuals més atroç de la història. I a Cuba, bescanviaren un país paradisíac per una presó amb forma d’illa, on avui, després de més de cinquanta anys de revolució, el país és cau de misèria, desolació i desesperança. Allà on permets que la jueria es relacioni amb la resta d’humans sense considerar-los animals rancorosos i pèrfids fins a l’abjecció, allà, el país es mor constantment i irreversible. Feu l’esforç d’investigar-ho i no en tindreu cap dubte. Que abans de la jueria, els països no eren l’edèn, segur; però la gent vivia en llibertat, amb dignitat i enmig de les necessitats bàsiques satisfetes fruit del seu esforç i treball. Penseu només en Espanya. Ningú amb dos dits de front pot preferir el femer d’avui a la recta final de la dictadura. Els jueus ho han robat tot, de la indústria als valors, han arruïnat el país amb el deute signat pels seus sicaris de la partitocràcia, han destruït la joventut amb drogues, amb un ensenyament que només té d’ensenyament la paraula, amb la perversió i la corrupció com a norma de vida, on els animals tenen drets reconeguts, i on l’avortament és un dret, perquè la vida humana ja no val res, menys que la d’un animal, com ens ho anuncien els mateixos jueus. Harari, la mona, i Schwab, consideren els ramats goyim com a menjadors inútils. Paradoxalment, els únics animals inútils són ells, perquè no són bons absolutament per a res que no sigui el mal i la destrucció. Feta la introducció, fem un repàs pel món que la jueria ens està destruint, almenys, fins que els ho permetem. I val a dir, que JA ÉS L’HORA DE LA REACCIÓ. Tanmateix, convé no equivocar-se. No són els immigrants, per més delinqüents que siguin alguns, ni els opositors ideològics, ni els pobles veïns, no, l’únic enemic són ELS CRIMINALS QUE ES FAN DIR POLÍTICS I NOMÉS SÓN SICARIS DE LA MÀFIA SIONISTA. Ells són l’enemic mortal a destruir, i no per odi ni venjança, sinó per PURA DEFENSA PRÒPIA, la qual, diguin el que diguin els excrements amb toga, és un dret absolutament inalienable.

Comencem amb l’obra revolucionària dels jueus a Rússia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/5062824

L’obra revolucionària i de liquidació dels jueus per a Europa:

https://t.me/RosselloCM/92147

AQUESTS SÓN ELS CRIMINALS

QUE CAL DESTRUIR PER SEMPRE.

https://t.me/RosselloCM/92143

Gràcies a aquests criminals amb gravíssims problemes intel·lectuals i absència absoluta de principis ètics, a l’Alemanya dels sionistes, avui ja passen coses com aquesta:

https://t.me/RosselloCM/92174

Aquesta senyora tan bufona de cognom Espectre ens ho explica per si no ho acabem d’entendre, perquè ella sap que els animals goyim som així com una mica curtets, i ens costa entendre el que ella, pertanyent a la raça superior i elegida, sap per ADN. Després direu que són dolents!

https://t.me/RosselloCM/92183

TAN BONICA QUE ÉS LA DIVERSITAT !

A França, hi ha hagut eleccions. Primer, va guanyar la dreta populista i sionista, a més d’antinazi, de la Le Pen, degudament finançada pels jueus perquè calia que els francesos – i majoritàriament els estrangers – votessin i així legitimessin el frau de la criminocràcia que està destruint França:

https://t.me/RosselloCM/92148

https://gaceta.es/europa/la-experiencia-de-una-periodista-canadiense-en-paris-francia-se-ha-convertido-en-africa-20240707-2235/

El cas és que la victòria dels nacionalistes francesos fou tan grossa que ni amb tupinada els jueus havien pogut guanyar les eleccions. Vejam, la Le Pen és una puteta inútil i idiota de l’harem dels Rothschild, només que més il·lustre. Avui és la força imprescindible per fer que els idiotes vagin a defecar a l’urna quan se’ls ho diu. Al mateix temps, Le Pen no pot guanyar i governar, perquè tothom descobriria l’immens frau i que la Le Pen és tal qual el gos castrat de Mélenchon o la puteta Macron. Per això, els sionistes, així que acabà la primera volta, van imposar a tots els titelles un front d’esquerres contra la ‘nova Hitler’. I com era d’esperar, els comunistes i els enemics de França han guanyat. Vegeu com celebren els cadells de Soros la victòria electoral. No són els nazis francesos aïrats i descontents amb la derrota electoral, són els bonistes, els inclusius, els francesos errats de naixement i universitaris, com ho demostren els contundents arguments dels seus il·lustratius discursos filosòfics:

https://t.me/RosselloCM/92139

I com no podia ser d’una altra manera, l’odalisca, narcotraficant i idiota, que els jueus han posat a guarnir Galícia, en una fel·lació digna de ser recordada, s’alegra de la victòria de l’extrema esquerra a França. O és una odalisca, bagassa fins a dir prou, o no és més idiota perquè no entrena que, entre tanta feina de socors als narcotraficants, no en deu tenir temps:

https://t.me/RosselloCM/92135

La puteta gallega es veu que pateix de pol·lucions nocturnes en veure’s com a successora del més gran dels criminals en la història d’Espanya, en l’actual satrapia de Soros: Soroslàndia. I ja no sap què fer. Encara veure’m un dia com ens ensenya el cul! I ‘això’ es creuen homes!

El següent histèric amb l’encefalograma pla, que no sé si ha dit el que ens diu la notícia, que n’és capaç!; però, ho hagi dit o no, aquesta és ni més ni menys la pretensió sionista: la conquesta islàmica d’Europa. I el traïdor Mélenchon, com a bona puta comunista, no duu calces, perquè els jueus li posin els bitllets a l’escletxa entre les galtes.

https://t.me/RosselloCM/92138

VEIEU:

ELS FRANCESOS NO HAN D’ATACAR IMMIGRANTS,

HAN DE MATAR ELS POLÍTICS.

Parravicini ho va preveure en una de les profecies:

https://t.me/RosselloCM/92153

I l’escriptor Renaud Camus és de la mateixa opinió. Dos artistes coincideixen en el diagnòstic, mentre els idiotes i analfabets ens instrueixen en les idiòcies apreses i recitades dels sionistes.

https://t.me/RosselloCM/92168

QUI NO HO VEU,

NO ÉS CEC,

ÉS PROFUNDAMENT IDIOTA

I ENCARA MÉS,

UN IRRESPONSABLE.

En resum:

https://t.me/RosselloCM/92140

ELS SIONISTES NO PODIEN PERDRE FRANÇA.

I NO PER LA LE PEN, PUTETA DE L’HAREM,

SI NO PERQUÈ LA MENTIDA PARTITOCRÀTICA

RESTARIA A DESCOBERT.

Le Pen és com l’Abascal espanyol o sorosorià, el capo de la banda de mafiosos VOX. Vegeu la llumenera de Buxadé. Quan no penses per tu mateix, acabes dient imbecil·litats de l’alçada d’un campanar:

https://t.me/No_plandemia/8293

Mentrestant, amb això dels homes que en pantalons curts es dediquen a xutar una piloteta i amb ella el poc cervell que resta a la gent, resulta que els turcs, com els comunistes francesos, no estan contents; els turcs, perquè han perdut per culpa de la piloteta, i han acceptat la derrota davant del país que els manté amb poca esportivitat, tot sigui dit - i això, que jo respecto els costums dels altres -; però tot i això, no em sembla una mostra d’esportivitat ni de reconeixement envers el país del qual menges i gràcies a l’ hospitalitat del qual, no ets un fotut mort de gana.

https://t.me/RosselloCM/92134


Fem una pausa. Recuperem la intel·ligència i fem-nos una miqueta millors:

https://t.me/resurgente2020/57540

QUANTA RAÓ !

I dues frases relacionades, que no sé qui ha dit o si són una dita popular, però que tenen tanta raó com les paraules de l’Antonio Escohotado.

https://t.me/resurgente2020/57540


- Oh, avui no surten els excrements, jo que m’havia portat el paper higiènic!

Sí, home, sí. Aquesta escòria és gairebé impossible que no surti si estàs tractant de criminals, d’injustícia, d’idiòcies, de perversions i corrupcions, d’intoxicacions o traïcions. Ells sempre són on han d’estar, que per a això els posen els jueus. Vegeu un excrement - ‘excrementa’ en aquest cas - a Austràlia:

https://t.me/RosselloCM/92172

Això és prevaricació... o sigui, pena capital immediata.

Però, vegem els nostres excrements:

https://www.vozpopuli.com/espana/comunidad-valenciana/victima-abusos-exmarido-monica-oltra-pide-carcel-ocultar-hechos.html

Breument: Només tres anys i mig per sodomitzar una noia que tens sota la teva protecció i custòdia després de robar-la a la família? No em vingueu amb punyetes: mínim, presó perpètua. Proxenetisme, pederàstia, robatori i tràfic de nens a qui tens en custòdia(!) perquè els has robat als pares...! Vejam, jo, ja sabeu que amb aquests tipus d’animals inferiors no crec que s’hagi de malbaratar el menjar. Però si hi ha alguna objecció, religiosa, filosòfica o ètica, o del tipus que sigui, accepto la perpètua com a mal menor. Ara, tres anys i mig és fer apologia del delicte, que és en què consisteix el dret positiu, ni més ni menys. D’altra banda, aquests maçons idiotes han de ser molt servicials i obedients, perquè el cas fa molt que dura i malgrat les evidències que farien inútil i absurd un judici, tanmateix, l’assumpte no s’acaba mai. Fixeu-vos, a més a més, que es parla de diversos responsables de la Conselleria (una secció de la banda de govern especialitzada en segons quins crims, que per això les conselleries tenen noms diferents, segons el ram). És a dir, tot plegat, com ja sabem nosaltres - però no els excrements amb toga que es beneficien d’aquests crims -, això és un entramat perfectament dissenyat des de fa anys. Sincerament, us costaria d’agafar el son pel fet de saber que, de tots aquests responsables, cap d’ells avui dorm? Jo, sóc sincer, i us puc assegurar que dormiria més tranquil. La higiene social comporta un benestar per a la gent de bé. I això seria pura higiene social.


LA GUERRA CONTINUA.

ÉS L’HORA D’ALÇAR-NOS.

QUI ÉS L’ENEMIC ?

NOMÉS HAS DE MIRAR A DALT.


UN POLÍTIC ÉS UN PARÀSIT SOCIAL.

INFECTA LA SOCIETAT PER AL SEU BENEFICI.

VIU DEL TREBALL I ESFORÇ DE LA GENT

QUE PERJUDICA,

TOT ATRIBUINT-SE PLENS PODERS

PER A REMUNERAR-SE

AMB ELS DINERS QUE NO SÓN SEUS,

I SENSE VOLUNTAT MANIFESTA

DELS SEUS AMOS.

UN POLÍTIC ÉS UN CRIMINAL PROFESSIONAL.

https://t.me/counterpropaganda20/12444


UNA SOCIETAT ÉS LLIURE

QUAN ENGARJOLA ELS DELINQÜENTS

I

N’EXECUTA ELS PERILLOSOS.


MATAR POLÍTICS, AVUI,

NO ÉS DELICTE,

ÉS UNA NECESSITAT, SI VOLEM SER LLIURES,

PERQUÈ ELLS SÓN L’AMENAÇA,

- IDIOTA, SÍ,

PERÒ UNA TERRIBLE I ABERRANT

AMENAÇA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada