divendres, 23 d’octubre del 2020

ALBA VERGÉS, SICÀRIA TERRORISTA


Suposo que la responsable, tant de la iatrogènia hospitalària i ‘sanitària’ com del genocidi de les cases de vells, és plenament conscient que els seus crims no es poden pagar només amb presó. Sense dubte, Soros i la colla de la banda criminal que li donen suport, la deuen animar a mantenir el terror i la deuen instigar a procedir a l’extermini així que rebi les ordres, que no per altra cosa està de consellera de la Mort, el Terror i la Misèria. És talment un dels nostres genets de l’Apocalipsi, amb el Reichsführer-SS, el violador i assassí de la innocència i la llibertat infantils i juvenils; amb l’Ameba defenestrada per a sort del poble català, el president que va convertir Catalunya en una presó, en el gran gueto català dirigit per delinqüents catalans per a sotmetre la ciutadania catalana; i finalment, i no menys important, el genet de diversos caps, els consellers dels gossos que han de vigilar, de sotmetre i de reduir si cal, les mínimes llibertats a Catalunya. Suposo, i potser és molt suposar, que tots ells són conscients que els crims comesos són de lesa humanitat i que res no hauran de dir, si algun dia, espero que molt pròxim, són menats davant d’un jutge popular i, tot seguit, executats i sancionats amb la pèrdua absoluta de tot el patrimoni furtat amb el crim i les pràctiques genocides i de terror.

No hi ha cap dubte que en ple segle XXI, i deixant de banda tota la fal·làcia de la ‘immensa mentida’, el fet de no ser capaços de controlar una epidèmia sense morts (fet insòlit en tota la història de la humanitat) demostra la intel·ligència de les paneroles, que no serveixen per a res, però estan dissenyades per a sobreviure en qualsevol situació, perquè per causa de la seva baixesa ètica i la seva adaptació abjecta a tot medi, encara que el medi estigui contaminat per falsedats horribles, són capaces d’ensorrar la VIDA en tot territori. El fet de pensar que avui és possible tota aquesta mentida i que els irresponsables i criminals dels governs se sotmeten a la pitjor banda criminal de la història per a mantenir-la, com a ciutadans lliures ens hauria d’horroritzar més que el terror que els criminals imposen amb les constants mesures repressives i aniquiladores de totes les llibertats.

Avui, la pallassa de Soros i Gates, ha fet unes declaracions amb l’orgull dels pocapenes que tenen el poder usurpat gràcies a la màfia que els protegeix, i ens ha desgraciat el dia en obrir la boca per a dir una insensatesa darrere de l’altra, un fet, val a dir, que és inevitable, ja que on no n’hi ha, no en raja. Aquesta criminal, amb diversos milers de morts a les seves espatlles i la indecència ètica de la perseverança en el crim, ha vomitat les excrecions cerebrals que és capaç, sempre a les ordres dels seus amos i senyors, que li omplen el compte-corrent a canvi de carn humana, morta o presa, tant se val, encara que suposo que el valor ha de ser diferent, i que vist l’interès en l’extermini de la consellera de la Mort i la Destrucció, el preu de la carn humana morta ha de ser més alt que la dels presoners. La Mengele ja ho té tot preparat per augmentar els seus beneficis i ja haurà donat les ordres per a l’enverinament i la immediata cremació dels vells en els asils per al mes que ve, com també haurà instruït els seus sequaços mata-sans en les indicacions per a la iatrogènia i l’eutanàsia ‘involuntària’ dels pacients, per a satisfer les ànsies devoradores d’homes dels seus amos i senyors.

Aquesta terrorista, que ha ensorrat PER SEMPRE l’economia del país (la meitat dels negocis ja són morts, i encara maldarà per ensorrar els que resten; no en tingueu cap dubte) i ha podrit les relacions humanes dels catalans fins a convertir-les en les mateixes que s’experimenten en una presó; en aquest Infern insofrible, l’Infern que ens que ha bastit amb MENTIDES i ha decorat amb l’horror del crim indiscriminat. Els seus execrables delictes no poden tenir perdó, ni tan sols per a un cristià profundament creient. Els deixebles del diable no han de ser excusats dels seus assassinats ni de la prostitució de les llibertats humanes. L’Alba Vergés és una terrorista, amb milers de morts de la seva responsabilitat, amb milions de persones destruïdes en la seva llibertat i futur, i tot amb l’orgull de la inútil que gaudeix d’exercir venjança contra la gent sense raó ni justificació, perquè aquesta és la seva limitada qualitat ètica.

En unes declaracions, la Mengele, ha manifestat que si hi ha toc de queda, que per les seves paraules i la vibració de la veu, es veu que l’excita fora mesura, els establiments d’hostaleria hauran de romandre tancats. Ella és la criminal responsable de ser l’excusa sanitària per a enfonsar el país i la seva gent en el més repugnant acte de guerra que ha viscut casa nostra. L’extermini, el terror, el sotmetiment, el fet d’ensumar la por que transmet a la gent innocent i ingènua, i la repressió inconscient que exerceixen les seves paraules, la fan sentir-se important, com se sentia important el cap SS d’un camp de mala mort veient el fum de les xemeneies... tal qual, Mengele. No hi ha cap diferència, i per la similitud, el nou Nuremberg t’haurà de reservar lloc de privilegi en les execucions, després de la resolució judicial, no ho dubtis. Jo no et vull assassinar com tu has fet amb els vells, la gent i el país, acompanyada dels teus socis de l’Apocalipsi català, no; jo vull estricta justícia, la compensació pels teus crims, com la vull amb el Reichsführer-SS, i sincerament crec, i t’ho explico perquè m’entenguis bé, que sóc del parer que les vostres execucions haurien de ser públiques, com a mostra i advertiment per als que en el seu budell cranial pensen o sospesen de fer exterminis massius com els que vosaltres esteu executant. I et tracto de tu, perquè el vós i el vostè comporten respecte. O et penses que: l’assassinat de vells, l’escampament del terror constant, la humiliació sistemàtica, l’escopinada a la cara de la dignitat de les persones, la violació dels seus drets cívics, socials i vitals, la prevaricació, la coacció, l’abús de poder, la mentida i la tergiversació, l’atemptat contra la vida i la salut dels nens i l’educació dels joves, la destrucció del sistema econòmic del país (del qual tu vius, PARÀSIT), la conscient perseverança en totes les accions, la malalta voluntat d’un ego imbècil i incapaç de res de bo, ni per a tu ni per als altres, tot plegat, creus que s’ha de deixar passar i fer-te marxar sense demanar-te’n explicacions?

La criminal que ha estat peça clau per a la DESTRUCCIÓ DEL PAÍS, la molt desgraciada, en una entrevista o compareixença, que no ho sé ni ho vull cercar per no haver-li de veure la cara, declarava, després d’espargir totes les amenaces que us pugueu imaginar i impregnar l’aire del país de la sulfúrica aroma del terror que és el seu alè natural, com ho és la veu del mateix Diable; ha manifestat, segons que deia la notícia d’’ElMón.cat:

«Per últim, Vergés ha afirmat que el dret a vot és fonamental i que s’ha de poder establir totes les mesures necessàries que permetin fer les eleccions del 14 de febrer. «L’últim és sempre afectar drets fonamentals», ha dit (el periodista volia dir ‘ha vomitat’).»

La paràsit ha de menjar del crim sistèmic, què us creieu! Dret fonamental i sagrat és el vot, quin altre n’hi ha, de més important? Almenys per a ella, que mama del robatori als ciutadans; vés a saber des de quan! És clar, aquest dret sí que és fonamental. El dret a la vida, a la veritat, a la dignitat, al respecte, a treballar, a realitzar-se en la vida, a la llibertat, a la independència personal, a la intimitat, al lliure moviment, a ser un ésser humà... això, a la SICÀRIA TERRORISTA li importa un rave! Tu vota, que ella continuarà vivint del teu treball i gaudirà de fer-te la vida impossible mentre destrueix absolutament el país, del que segons que diu la pèrfida mentidera, en vol la independència. Si no hi hagués una causa criminal, si no hi hagués un seguit interminable de delictes, si no hi hagués alta traïció al poble, si no hi hagués engany continuat i conscient, el que hi haurà sempre és un ser abjecte i execrable.

Alba Mengele, confio que guanyarà la llibertat i que et podrem jutjar per tots els crims de LESA HUMANITAT, i que després que hagis desaparegut, podrem saber que hem contribuït a fer un món millor.

Fins aleshores, eugenèsica, iatrogènica i eutanàsica, serveix els teus amos. El poble i la llibertat ho tenen en compte. Aviat el poble s’adonarà que els polítics sou uns imbècils, uns lladres, uns covards, uns pèrfids, uns miserables amb totes les lletres; que això, la llibertat ho sap des del moment del seu naixement.

Cap i caixa, aquesta és la justícia. Cap per dignitat humana, caixa per compensar la destrucció conscient i voluntària de tantes vides.

Dóna records als altres genets de l’Apocalipsi. Catalunya no us ho oblidarà, i menys encara us perdonarà mai! Els morts, ho saps bé, no es desperten; els vius, sí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada