dilluns, 26 d’octubre del 2020

DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA

 

És l'hora de dir prou! Els criminals ens collaran mentre els ho deixem fer. Tots hauríem de comportar-nos d’acord amb la nostra llibertat i responsabilitat (en això no hi pot haver cap delicte, mai!): Obre el teu negoci, surt al carrer com una persona i no com un gos, deixa’t el morrió a casa! Reuneix-te amb qui vulguis i engega els vigilants del camp de concentració a pastar fang! Adona’t que el policies són els teus enemics! Són gossos de vigilància dels camps; si els manessin de disparar a matar, ho farien sense dubtar! Viu la vida i defensa-la contra els qui et volen mort i proclamen: «Esclau: treballa i a les deu a casa.». I ara, la Budó (una altra que no pot escapar de la severitat de la justícia per la magnitud dels seus crims) et vol tancat i aïllar a casa el cap de setmana. Entre setmana, treballa, esclau, que els has de mantenir; el cap de setmana, podreix-te! Ja n’hi ha prou, d’obeir criminals! Actua com has fet sempre i desobeeix, ells estan per a facilitar-te la vida, no per a complicar-te-la i que, al damunt, els hagis de mantenir a preu d’or. Si tothom actués amb normalitat, en quatre dies s’acaba la ‘immensa mentida’, pesquem tots els mentiders i després del corresponent judici per crims de LESA HUMANITAT, els apliquem les sentències. Si tothom actués amb normalitat, no poden fer res. Si la policia, o la GESTAPO, si parlem de Catalunya, vol multar algú o detenir-lo per no demostrar prou bé la humiliació i el sotmetiment resignat que exigeix el sistema, si tots fem costat l’agredit pels terroristes uniformats, no poden fer res, no tenen prou policia per a controlar tots els racons del país, almenys fins que no tinguin el 5G instal·lat i totes les càmeres a punt. Quant a això, no us amoïneu, que el nostre govern, en qüestions de sotmetiment i esclavització – els que clamen per la llibertat, la justícia i la independència! -, ha posat en evidència que ni el més terrible dels règims coneguts els supera. T’ho presenten tot amb un posat que agrada a les tietes, això sí: però sotmetent la gent al control total tecnològic pel plaer sàdic dels psicòpates, que, no ens enganyem, és el que tenim des que l’Ameba destruí Catalunya com a poble. Qui ho havia de fer si no? Un dictador, és clar, un ressentit amb la pròpia covardia que, fins que fou destituït per pallasso penjapancartes, quan ha tingut l’oportunitat de venjar-se, no ha desaprofitat l’oportunitat de donar-se el gust.

La destrucció de Catalunya no la podia haver fet millor. En dos anys ha acabat amb el país sencer. No ha governat sinó per a destruir, no hi ha hagut Parlament, sinó una olla de grills primer, i ara una miserable bassa d’oli, on tots estan contents i satisfets de l’obra realitzada: la descomposició política, econòmica, social i cultural del país. No podem estar més satisfets de la seva gestió! I si no creieu que ha estat el pitjor president, el president que recordarem els catalans com el fi de la nació, donem un cop d’ull al seu govern, només als més destacats del règim totalitari:

L’Ameba ha convertit Catalunya en el presidi més gran d’Europa. Encara el veig, amb aquell posat de restrenyiment, suplicant el confinament absolut a les autoritats de Madrid, no sé si abans o després de penjar alguna de les pancartetes. Quan ha obert el bec ha estat per demanar presó per a tots els seus ciutadans. Ell és el bon samarità que té cura de tots, per bé que la seva gestió -millor és dir indigestió -, ha comportat i comportarà morts per iatrogènia, eugenèsia i eutanàsia. Però potser, com són noms cultes, l’home, que és intel·lectual encara que no ho sembla, i menys encara ho demostra, doncs, l’home, sentint-se dir: farem iatrogènia, eugenèsia i eutanàsia; deia, «si és grec, no pot ser dolent». I així estem!

La qui el posava al corrent del projecte de genocidi a curt, mig i llarg termini, era la reencarnació femenina del doctor Mengele. Aquesta psicòpata ha deshumanitzat el poble de Catalunya fins a uns límits que ni les agressives intervencions de l’admirat doctor de la genocida, hauria somiat. I això que l’alemany tenia de soci en Goebbels! Però si pogués veure la feinada de la reencarnació, li donaria el vist-i-plau tot arquejant les comissures de la boca i movent el cap en oscil·lacions de dir ‘caram, quina eficàcia!’.

El servei sanitari, que ha adquirit les facultats de dissenyar la política i la vida de tothom, ha comptat amb l’ajut inestimable del sibil·lí genocida encarregat de l’educació. El Reichsführer-SS Bargalló fa molts anys que ha anat preparant el terreny per a l’oportunitat, i després de destruir absolutament el sistema educatiu i la formació dels joves del país, ara, nomenat comandant en cap dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus, treballa aferrissadament per a la destrucció de qualsevol vestigi d’humanitat en la infantesa. En els camps de concentració infantils i juvenils de Catalunya, els nens són separats, se’ls impedeix jugar, se’ls atemoreix amb paraules i obres, se’ls obliga a portar el morrió, a aixecar la poteta quan els ho diuen i a estar callats i acollonits veient el terror en els ulls dels seus companys. De fet, veure les imatges de les escoles avui, descriuen perfectament el monstre. https://www.elmon.cat/societat/educacio-insisteix-tancament-escoles-no-taula_2140013102.html, aquesta és la societat ideal per al Reichsführer-SS. 

Si amb els tres psicòpates anteriors no n’hi prou, encara tenim el nou responsable dels gossos de guàrdia. Sí, dels que volen ulls i ous a les manifestacions pacífiques, els mateixos. Doncs aquest nou comandament de la GESTAPO, que relleva el porter de discoteca d’abans, després de sentir que el Pedo Sánchez imposava l’alarma com li demanà el fill de Satanàs en el seu viatge a Roma (per cert, el ‘sant Pare’ regalà a la mascota de Soros un llibre maçònic, per si no ho sabeu), el Sàmper, en una demostració del caràcter totalitari del govern de la Generalitat, que no representa en absolut el poble de Catalunya, sinó que s’ha convertit en el màxim enemic del país; el bon home, considera que el toc de queda és insuficient. Voleu una demostració més evident de patologia irrecuperable.

Vejam, colla de miserables servents, esbart de paràsits, quin sentit té el toc de queda de 10 del vespre a les 6 del matí? Què preteneu fer? Cap virus té un horari d’expansió i amenaça! I la gent, què fa? No us adoneu que és la imposició de la tirania totalitària d’una colla de criminals sense escrúpols, que estan disposats a muntar un genocidi d’ara a no res i durant uns quants mesos, que romandreu pàl·lids de veure quina mena de monstres són! No veure-ho, avui, és no voler-ho veure. Que responguin? Quin sentit té el toc de queda per un virus? Què volen fer durant aquestes hores que ningú podrà circular lliurement? Són uns criminals com no els ha hagut de suportar cap generació en tota la història humana. Creieu-me, són conscients del que fan i saben que estan destruint-ho tot, i ho fan per a benefici personal. «Això - els han dit -, es campi qui pugui», i els molt covards campen i us destrossaran abans que cedir-vos un tros de pa. Molt de compte que cada volta són i seran més terrorífics. Només cal veure les imatges de la policia alemanya de la dictadora alemanya, per a veure com es poden posar les coses. Comença a haver-hi detencions de dissidents. Stalin, Mao o Pol-Pot són nens jugant a fer por. No us fieu un pèl dels seus somriures blanquejats, de nit sagnen.

És l’hora de la desobediència. Provem-la tots! Què passaria si la gent desobeís i fos una evidència indiscutible la ‘immensa mentida’? Del fet de desobeir només podem guanyar la llibertat. «I si la gent mor com mosques?», podeu argüir en contra del meu parer. Però us asseguro que no moriran com mosques; és clar, si no els maten. No sóc un genocida com ells. La ciència no avala res d’aquesta mentida, i per prova teniu que no sereu capaços d’aportar cap prova científica de l’epidèmia, només les mentides divulgades per la premsa. Desobeïm ja! El futur de la generació dels vostres fills està en perill d’aniquilació. Què fareu? Contemplareu com desfan la vida dels vostres fills? No veieu com els humilien a l’escola? No us n’adoneu? De veritat? No veieu què passa als hospitals, ni qui són els imbècils que garlen tothora a la televisió? Encara us creieu que una grip és una amenaça per a tots vosaltres?

L’AMENAÇA SÓN ELLS.

US ROBEN EL PA DE LA BOCA.

MATEN EN VIDA ELS VOSTRES FILLS.

ELS HO TOLERAREU?

DESOBEDIÈNCIA I SOLIDARITAT.


D’alguna manera s’ha de començar el camí. Sense por, endavant! La vostra por és la seva millor arma, que no per altra cosa els criminals han sembrat de TERROR Catalunya, fins a convertir-la en una immens Camp de Concentració. Sense por, desobeïm, i veureu com podem viure millor tot ignorant els criminals que ens esclavitzen i han destruït el país. Una vegada alliberats, aleshores, serà l’hora de liquidar els comptes pendents i molt sagnants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada