dijous, 8 d’octubre del 2020

TESTIMONI CONTRA ELS CRIMINALS

 

La doctora Margareta Griesz-Brisson és neuròloga. El seu currículum el podeu trobar fàcilment a Internet. El meu interès però, és que la veieu en aquest vídeo:

https://lbry.tv/@NOM:6/Dra.--Margareta-Griesz-Brisson-Neur%C3%B3loga---Sobre-Mascarillas,Ox%C3%ADgeno-y-el-Cerebro---26-Sept-2020:e

on ens parla de l’oxigen i el cervell, entre altres coses.

Un testimoni incriminatori més (ja tenim el testimoni del Dr. Pasquale Bacco, del Dr. Sucharit Bhakdi, del Dr. Bodo Schiffmann, del Dr. Claus Köhnlein, del Dr. Wolfgang Wodarg, del Dr. Vernon Coleman, del Dr. Guido Hofman, de la Dra. Dolores Cahill, de la Dra. Roxana Bruno, de la Dra. Chinda Brandolino, del Dr. Rashid Buthar, els premis Nobel Luc Montaigner, Michael Lewitt o el difunt Kary Mullis, etcètera, etcètera) per a l’acusació de crims de lesa humanitat i estralls a la població contra:

Gens Honorable Tirà Joaquim Torra.

Reichsführer-SS Bargalló, comandant en cap dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus a Catalunya (Minut 9 endavant, escolti-la bé, criminal!).

(Dra.) Alba Vergés, de sobrenom, la Mengele (Prengui nota dels seus crims).

Josep Maria Argimon i el pallasso que li fa companyia.

Oriol Mitjà i Àlex Arenas, col·laboradors i propagandistes dels crims amb una passió tal!, que serà just que se’ls apliqui la sentència amb la mateixa intensitat.

Govern de Catalunya (tots els que no han estat esmentats).

El Parlament de Catalunya (sense excepció).

Jaume Padrós, genocida en cap, com a responsable dels col·legiats mèdics.

En Clotet, el gosset de Soros.

Gobierno de España i Parlamento.

Femer Europeu (Corrupció Europea com a màxim responsable del genocidi; i el Parlament sencer com a col·laboradors necessaris).

Premsa oficial en general. Tots els responsables, sense dubte, han de ser jutjats i incriminats per delictes d’ocultació de genocidi, complicitat en atemptat greu contra la salut pública, terrorisme, violació flagrant del codi deontològic, col·laboració en Alta Traïció i conspiració contra la llibertat dels pobles.

...

I podem continuar...


J U S T Í C I A ! ! !


Un homicida pot ser i ha de ser perdonat.

Un assassí no ha de ser perdonat.

Un genocida MAI no pot ser perdonat.


PER PRIMERA VEGADA A LA HISTÒRIA CAL QUE EL POBLE FACI JUSTÍCIA.

EL PITJOR CRIM COMÈS CONTRA LA HUMANITAT NO POT SER JUTJAT CONSUETUDINÀRIAMENT.

JUDICI D’EXCEPCIÓ PER A CRIMS D’EXCEPCIÓ.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada