dissabte, 24 d’octubre del 2020

GENERALITAT, ESTAT POLICÍAC

 

GENERALITAT, ESTAT POLICÍAC


Cada dia els criminals que usurpen la voluntat popular a la Generalitat, enganyen els ciutadans i els sotmeten a la dictadura més repugnant mai vista al nostre país; cada dia se superen. Els règims més totalitaris del món no han pogut mai acabar d’aniquilar la resistència o l’oposició, però el nefast règim dictatorial impulsat per l’Ameba escarcellera, tot seguint les estrictes ordres de l’amo Georgy, un estranger, jueu i criminal, compon fil per randa el manual de construcció del Camp de Concentració de Catalunya.

La Generalitat està VENENT CATALUNYA als estrangers i sotmetent la ciutadania – els estimats imbècils que els voten – a l’esclavatge, un fet insòlit en tota la història del nostre país, que per malaurada i terrible que hagi estat, mai no havia arribat fins al grau de MISÈRIA ÈTICA d’avui.

En Jordi Cuixart, l’única persona digna, amb el Jordi Turull, de tota L’ENGANYIFA INDEPENDENTISTA farcida fins a dalt de tot de traïdors al país, ha vist la realitat. Suposo que l’estada a presó li ha permès d’analitzar la colla de traïdors que es repartien cops de colze i puntades de peu per dessota la taula per dirigir la quadriga de la independència i dirigir-la al banc de sorra. L’Ameba ha estat el TRAÏDOR DE CATALUNYA que ha assolit la descomposició absoluta de l’independentisme real i alhora sotmetre el país i la seva gent als interessos estrangers, digueu-los Femer Europeu o Nou Ordre Mundial Jueu, que són la mateixa cosa. De fet, l’Ameba és molt simpatitzant del sionisme i el comunisme judaic. En Jordi Cuixart ha vist les orelles del diable. Per això demana nous lideratges. Lògicament, algú que no forma part del niu d’escurçons i patògens de la partitocràcia, és el que ens pot avisar de la realitat: TOTS ELS PARTITS I EL PARLAMENT EN PLE SÓN TRAÏDORS A LA VOLUNTAT DEL POBLE DE CATALUNYA, amb l’Ameba al capdavant i el G.H.P. (Gens Honorable Pallasso) Aragonès, el feixista al servei del règim comunista, que aquests sacs d’escombraries contenen totes les ideologies en una, tot per a la major glòria personal i sacrifici (sagnant si cal) dels seus súbdits. Lamentablement, avui, jo no votaria SÍ a la independència. Avui ja votaria NO. Perquè m’estimo Catalunya i prefereixo la persecució dels enemics abans que el govern d’uns insensats incompetents que vendran Catalunya al millor postor a canvi de prebendes personals. Aquests són els dirigents actuals de Catalunya: UNA COLLA DE TRAÏDORS ALS CATALANS I A TOTA LA SEVA HISTÒRIA. Si tinguessin un mil·ligram de decència i amor a la terra, abandonarien el vaixell pirata i al costat del poble, ens encoratjarien a lluitar per la llibertat. Però les rates de les bodegues, mai no fan revolucions, cerquen els millors trossos del formatge i mosseguen als rivals que els els volen treure. Aquesta descomposició és Catalunya. Ni els àrabs que assolaren el país de camí a Europa van provocar tant de mal! Mai ningú ha perjudicat tant el nostre país com les paneroles que infecten les Institucions catalanes, avui, unes institucions dignes de ser lluïdes en un festival de cinema pornogràfic o en una competició de règims ‘lliberticides’. Prostitució orgànica i aniquilació de totes les llibertats és el que ofereixen avui els criminals que saquegen els catalans i corrompen fins al moll la dignitat del nostre poble. Això es pot fer extensiu a tot arreu, per a desgràcia de la Humanitat. Perquè, què dir del simi que dirigeix la Generalitat ‘germana’ de València o el que governa l’Aragó. Tots són ‘lliberticides’ sotmesos al Nou Ordre Mundial dictat pel Femer Europeu d’acord a les ordres del BIS i el Vaticà. I ja que surt la Gran Bagassa, per què us penseu que el titella del Pedo Sánchez s’ha reunit a Roma amb el fill predilecte de Satanàs?


EUROPA ESTÀ EN ESTAT CRÍTIC !!!

No són els emigrants, que també, els causants de la destrucció sistemàtica de la cultura mil·lenària d’Europa, són les paneroles, els virus i els insectes copròfags o menja-cadàvers de la classe política europea, SENSE EXCEPCIÓ. Els pobles europeus tenen dues opcions: sotmetre’s i desaparèixer individualment i social (com a nacions lliures) o enfrontar directament els TRAÏDORS als països i a tots els nostres ancestres, i exigir el pagament en sang del crim contra els fundadors de les nostres identitats i cultures. Tota la púrria que ens governa i la iniquitat i criminalitat del Femer Europeu, ens exigeix, com a ciutadans lliures, que els obliguem al pagament dels crims de LESA HUMANITAT. Si ho fan per les bones, molt millor. Tanmateix, si les escòries es defensen, cosa molt probable sabent quina mena de rèptils miserables són, aleshores caldrà perdre la vida, si cal, en la seva destrucció.


No hi ha cap dada que sigui significativa i, menys encara, que demani accions extraordinàries per a frenar una epidèmia inexistent. La IMMENSA MENTIDA ja no se sosté per enlloc, per això, els CRIMINALS han de mantenir-se ferms en la ignomínia perquè si la gent, majoritàriament, s’adona de la magnitud de les mentides i dels seus delictes criminals, sense dubte, els seus caps corren seriós perill. Vés a dir a un borrego que el seu pare o mare no va morir de la mentida, sinó de la iatrogènia que la Mengele practica amb devoció malaltissa! Vés a dir a un borrego que el seu fill està essent esclavitzat i que el criminal SS que dirigeix els camps de concentració el vol convertir en esclau, a més de malalt; que per això, el criminal Reichsfuhrer-SS Bargalló s’oposa a tancar les escoles, ja que els resultats del sotmetiment i control dels futurs esclaus va vent en popa i els amos jueus li n’estan molt agraïts; per això, la miserable panerola, amb el seu vestit de comandant en cap SS, se sent honorat de rebre el pagament pels seus serveis, encara que els bitllets que rebi estiguin amarats en sang infantil. Vés a dir a un borrego que li han enfonsat el negoci per a major glòria dels imperis econòmics jueus i bancaris. Vés a dir a un borrego que tot el treball de la seva vida ha estat per a no res, o sigui, que ha estat un miserable esclau tota la vida. Aneu a dir als borregos que obrin els ulls quan els toqui directament a ells. Potser no es trauran el morrió, perquè el poder de la mentida i la por els tenen col·lapsades les sinapsis, però l’afecte envers ‘els seus’, els poden revoltar. I miserables escurçons criminals, si els borregos es farten de suportar-vos, mala peça teniu al teler. Mengele, Reichsführer-SS, cap de la GESTAPO, conseller de l’atur català i del treball immigrant miserable, portaveu dels criminals Budó, tots vosaltres, afanyeu-vos en l’extermini, primer de les llibertats i després dels enemics del règim! Afanyeu-vos! El temps corre molt de pressa.

No dubto que l’assassina de la iatrogènia, l’eutanàsia i l’eugenèsia ja té tots els instruments preparats per al genocidi de segona onada; com que el violador de les llibertats dels nens i expert fabricant d’esclaus, ja ha de tenir la màquina legal per robar els fills als pares i potser lliurar-los a la llibertat de la prostitució infantil; com que el Sàmper, tot i que ara no donarà l’ordre de disparar a matar, ho farà quan rebi les ordres superiors, sense immutar-se, que càrrecs ètics i morals no són possibles en polítics; com l’Homrani, qui ja deu tenir distribuïdes les partides pressupostàries per a l’ajut a la immigració i a la integració, per tal d’afavorir els més desafavorits i actuar amb justa justícia retributiva: dóna a qui no aporta res i roba a qui li prens tot. Aquests són els criminals que han convertit la Generalitat de Catalunya en el politburó des d’on es dirigeix el CAMP DE CONCENTRACIÓ DE CATALUNYA.

Si algun d’ells tingués un mínim de decència, un mínim, ara ja no podria dimitir, s’hauria de suïcidar. Però vés a un sicari a demanar-li respecte per a res. Ells obeeixen perquè els amos els omplin el pap. La seva misèria personal és tan gran que prou que saben que per salvar el cul obeiran fins a la vexació. Millor ser concubina de l’amo que alliberar el poble. Així són les deixalles catalanes que ens governen, tots ells amagats rere el morrió dels lladres i criminals, perquè així fan por i la instil·len arreu, que prou que saben pels seus amos, que el terror és la millor arma de control. Per això la Mengele ja té preparat l’horror imminent. I fixeu-vos que us ho avanço. Si la criminal genocida executa les ordres que ha rebut i fa el que li han dit que faci i que jo us manifesto aquí: aleshores tindreu algun dubte que l’Alba Vergés, la consellera de la Mort, és una genocida? Espero només, que aleshores actueu en conseqüència.


231 morts a Espanya dels 1182 diaris són els números, que ni tan sols sabem si són reals, perquè en els governs criminals no hi ha escletxa per a la veritat. Amb aquestes dades ens volen fer creure que cal una mesura militar com el toc de queda i el confinament? I si l’argument dels genocides és el nombre de positius (PCR), aleshores, internem-los tots en un psiquiàtric i apliquem-los les mesures pal·liatives de la Mengele i contribuïm a fer un món millor, al menys, més humà i raonable.

No hi ha cap raó per a un estat d’alarma, ni per a un toc de queda (el fet d’analitzar els motius del toc de queda i no veure que qui el defensa és un paraplègic cerebral, demostra patir la mateixa malaltia), ni per a un confinament, ni per a res de tot el muntatge que els criminals i assassins de la llibertat estan organitzant per ser ben vistos pels diables exterminadors del Nou Ordre Mundial. La misèria política actual és COVARDA, TRAÏDORA, MENTIDERA I ABJECTA.

Penseu només que la pallassa comunista dels comuns i la ballarina socialista, com tota la resta de paneroles parlamentàries, estan d’acord amb la supressió de les llibertats dels catalans. Tots a una. TOTS ELLS SÓN CRIMINALS I TRAÏDORS.

Ara bé, quan els imbècils us convoquin en el joc de les cadires per a repartir-se el fruit del vostre treball - que val a dir maldaran per anorrear -, correu a posar el paper higiènic brut per la ranureta dintre del vàter, i ompliu de merda l’excusat. Després ells, aboquen les vostres cagarades al clavegueram i es reparteixen el servilisme als amos i la responsabilitat d’esclavitzar-vos mentre us omplen les orelles de llibertat, dignitat, justícia i solidaritat.


ELS POLÍTICS SÓN ELS VOSTRES ASSASSINS !!!

Podeu esperar que vinguin per vosaltres o practicar la defensa pròpia.


P.S. Qui creu avui que hi ha pandèmia, hauria de fer-se analitzar la capacitat intel·lectiva. Això sí que seria salut pública! I ja us dic jo, que CAP dels criminals que us menteixen suspendria en capacitat intel·lectiva: TOTS ELLS SABEN EL CRIM QUE ESTAN COMETENT I EL COMETEN AMB ABSOLUTA CONVICCIÓ I CONSCIÈNCIA. De la resta de la gent, què dir, que potser sí, que el nivell intel·lectual no els atansa per a més. La veritat és que la creença no és mostra de tenir racioni, perquè allò que certifica la raó, és el pensament propi. Deixeu de pensar amb els cervells dels altres, cony! Mireu fredament la situació, compulseu-la amb tot allò que cregueu oportú de compulsar-la, i us adonareu fins a quin grau pot arribar la insensibilitat animal; i si després d’haver-ho fet, encara podeu confiar en els polítics i acreditar la possessió de la veritat dels vostres assassins - cosa impossible en un enteniment sa -, aleshores, almenys sereu esclaus o morts, però dignes de la vostra misèria intel·lectual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada