diumenge, 18 d’octubre del 2020

QUÈ ENS ESPERA ?


La terrible, tremenda i fantàstica ficció de la immensa mentida que no mata ningú que no hagi de morir, com la més innòcua grip, ha tornat a imposar el TERROR al món, i això és així perquè la colla de criminals ja tenen preparat l’HORROR que, segons ja va vaticinar el Messies Bill Gates, arribarà a començaments de novembre, perquè segons que es veu, l’estratègia d’extermini els ha recomanat d’esperar una mica més de temps. Per això avui, arreu ens estan acollonint amb la TENDÈNCIA DE RISC, una imbecil·litat només digna de ser atesa pels retardats titulats de científics a les ordres de l’Organització Mafiosa de la Salut i que no es cansen d’esbandir la por a una immensa mentida.

A Catalunya, l’Organització Mafiosa de la Salut està representada per pallassos com l’Oriol Mitjà*, l’Àlex Arenas, en Salvador Macip, i en un fitxatge de darrera hora, la Clara Prats, i per l’Execrable Col·legi de Metges, tots ells aplegats, és clar, als terroristes de la Generalitat. A fi de poder comprovar fins a on pot arribar l’ànsia criminal d’aquests genocides, analitzem dades reals:

- L’OMS imposà un protocol que assassinava els malalts, fet sobradament demostrat pel Dottore Pasquale Mario Bacco i el seu equip, que a més a més va constatar que els casos greus de Covid-19 havien estat infectats per la vacuna de la grip de 2019. Se n’ha fet alguna investigació? No. La mascota de Bill Gates no ha rebut l’ordre, i el goril·la genocida i farcit de crims de lesa humanitat – cerqueu-ho, és fàcil de trobar-los a Internet – persevera en el pla d’extermini i dominació mundial de la màfia asquenazita.

- L’OMS ha perseguit les teràpies innòcues i efectives com el diòxid de clor, perquè curen i a més a més són barates, perquè la patent és oberta i cap Organització Farmacèutica Criminal la pot comercialitzar i obtenir-ne beneficis. Per això, els criminals de l’OMS, amb tota la ignomínia dels criminals conscients del seu crim, l’han ignorada i han imposat el Remdesivir, un verí fabricat per Gilead, una Farmàfia de capital BlackRock (Reserva Federal) i The Vanguard Group, un entramat criminal que té participació en totes les grans bandes criminals del món, de Monsanto a Goldman Sachs... (Internet us relaciona les subseccions mafioses on participa). Després d’haver imposat aquest tractament que frega els 2500 euros per pacient, TOT UN NEGOCI, resulta que els efectes adversos i l’absoluta ineficàcia ara desaconsellen la seva administració. El negoci ja el deuen haver fet, segur. Potser han assortit de partides caducades, i resolt el problema, s’amaguen al cau altra vegada. Aquestes rates funcionen així. Però segons que es veu, la mascota de Gates i la colla de criminals que li fan companyia no se n’han adonat fins ara.

- L’OMS ha ignorat tots els procediments mèdics que han salvat i han acabat amb l’epidèmia. El seu interès és tot un altre: EL NOU ORDRE MUNDIAL. Els assassins de l’OMS, l’ONU, i tots els pallassos comprats i genocides dels governs participen en l’esclavització mundial. Això és fàcil de veure, quan veiem que Europa al toc de corneta ha vist augmentar els casos de manera exponencial, gràcies a la MENTIDA dels tests, que tots els imbècils amb títol universitari es desfan a elogiar com a indicador de perill. I de fet, i no cal ser científic per a saber-ho, sinó simplement intel·ligent, que tot just l’augment de casos PCR demostra la IMMUNITAT DE GRUP. Però això els mesells científics no ho reconeixeran, al capdavall, estan d’aigua fins al coll i o se’n surten, de ser el suport científic del genocidi físic i de les llibertats mundials, o saben que hauran de pagar-ho amb la vida, sense dubte. Per això, no espereu que aquesta colla d’inútils canviïn el seu parer, tractaran de fer-se més rics amb el terror i si se’n surten rebran les carícies dels amos. i si no, la carícia justa d’una corda al coll. Ells han jugat la seva mà i ara han d’anar fins al final, no tenen altra alternativa.

- Els governs ASSASSINS, colpistes i que sembren de terror els seus respectius països, ara estan preocupadíssims per la TENDÈNCIA DE RISC. Fixeu-vos que a Espanya hi ha més de 800000 infectats de l’horrible malaltia des que van començar a fer la pallassada dels tests que exigia el goril·la assassí de Gates: «Tests, tests, tests, tests...» deia en una compareixença. Però ves, dels 800000 infectats no hi ha una mortaldat significativa, ni ingressos, ni tan sols malalts casolans. Tanmateix, els lloros de la premsa, ben untats i sense cervell, no fan altra cosa que injectar el pànic a la gent. Això és TERRORISME, amb l’agreujant de la persistència, la perseverança i la protèrvia més iniqua. No oblidem qui són els criminals, ja que si no ens maten o arruïnen les nostres vides per sempre, és just que exigim en ells el que ells ens volien a nosaltres. No és ull per ull i dent per dent, és compensar el crim. Nosaltres no els imposarem el terror, valgui’m Déu! Nosaltres no els reclourem i els amenaçarem, no. Nosaltres compensarem equitativament el seu crim de lesa humanitat. Ells ens volien morts o pobres i sotmesos. Nosaltres som més comprensius i tenim més cor: només volem els seus caps i tot el seu patrimoni. El cap, per a compensar el milió de morts dels que tots ells són co-responsables i l’intent d’aniquilació de totes les llibertats humanes (no hi ha crim més indigne, baix i reprovable. Només per això, és digne el sacrifici) i el patrimoni per a compensar els treballadors del robatori sistemàtic i immoral que han comès els paràsits criminals.


Ara estan organitzant la mortaldat. Ara estan organitzant el segrest domiciliari. Ara estan organitzant l’estat de setge que vigilaran els exèrcits al carrer. Ara estan estudiant com inocular la vacuna definitiva a tota la població mundial (són paraules del psicòpata Bill Gates). Ara estan encerclant els dissidents per, arribat el moment, fer-los desaparèixer. Ara estant ocupats acabant de perfilar l’acció contra la població mundial. L’extermini immediat o a mig termini és el seu objectiu, això ho diu ben clar el projecte 2030 de l’Organització de la Nació Única, la TIRANIA MUNDIAL, de la qual són membres i activistes, terroristes en exercici, tots els col·laboradors que vegeu amb el ‘pin’ d’aquest símbol de la destrucció de la HUMANITAT. Ara estan acabant de confegir les estratègies, que no es pot actuar igual en un país lliure com Alemanya que en un país ja d’esclaus a Sud-Amèrica, o en un país farcit d’idiotes com Espanya o Catalunya. Cada país ha de ser sotmès d’acord a la seva idiosincràsia. En això els assassins són molt respectuosos, ja que pensen que al capdavall, després TOTS SERAN IGUALS EN L’ESCLAVITUD.


El temps corre i els assassins contra la humanitat conclouen els seus plans, amb la directa i sol·lícita ajuda de tots els pallassos escampats arreu per a fer de portaveus de la MENTIDA. O comencem a desobeir multitudinàriament o estem apanyats! Un restaurant de Barcelona va negar-se a obeir la tirania, en un acte digníssim i que aplaudeixo. El restaurant es diu EL MORDISCO, situat al Passatge de la Concepció, 10. Evidentment, l’esclava del NOM, la repugnant Ada Colau, hi ha enviat els seus agents de repressió per a cloure’l i multar l’amo. És clar, la dictadura no permetrà cap desobediència! Tanmateix, els altres hostalers què són? Covards, retardats, mesells, idiotes, cínics, ximples? Tots haurien d’haver obert immediatament que han sabut la notícia, tots, sense excepció, des del restaurant que ha comprat les estrelletes dels collons de Michelin al darrer bar de barri. Però la covardia ja ho té això, tots abaixen el cap i resen, perquè el tirà els deixi de menjar; només demanen això. ‘No em deixis llibertat, però no em treguis el crostó’. Lamentable! El meu suport (inútil, val a dir-ho, però real i sincer) al responsables d’’El Mordisco’, que només per haver demostrat caràcter, respecte per la llibertat i DIGNITAT, mereixen que els tingueu en compte per a qualsevol trobada culinària. I no els faig propaganda, perquè no hi he menjat mai, i vista la seva ubicació, tampoc no deu ser un indret assequible per a un pobre com jo. Però els que pugueu, anoteu-lo a l’agenda.

D’altra banda, avui he llegit una problemàtica, discutida pel Professor de Columbia, els neoneoliberal de les americanetes i els tuits, amb Santiago Niño Becerra. Consti que no sóc partidari de cap economista, perquè d’entrada, l’economia no és ni ciència, sinó un invent per enganyar la gent. Dit això, cal dir que Niño Becerra des del començament de la IMMENSA MENTIDA ha posat damunt de la taula què significava aquest desvari, mentre l’americanetes feia tuits per la crisi del Barça. Cadascú d’acord a les seves capacitats i aprofundiments intel·lectuals. El cas és que la discussió es referia als daurats anys 20. Sense dubte, els anys 20 foren el parany per a conduir la civilització americana a la crisi del 1929, que després comportaria la segona guerra mundial. Tot com ho havien previst els criminals de la Banca americana. Els anys 20 foren fosc artificials, l’ham per a pescar, el parany dels estafadors. No veure això és ser cec, no cal ser economista; però l’americanetes ha tret estadístiques (que això els posa molt) i fent-ne la interpretació que li va bé, justifica l’injustificable. Al capdavall, i això ho sap qualsevol que ha tractat amb estadístiques, les estadístiques NO SÓN CAP CONEIXEMENT, poden ser interpretades com a cadascú li roti per demostrar el que cadascú desitja. L’anàlisi assenyat d’una estadística és complicadíssima i molt poc a l’abast de la mitjania d’analistes actuals, que qui no ha venut l’ànima al diable, no sap si en té i si és alguna cosa més que el compte bancari. Que són així, aquesta gent.


He escrit diverses vegades que trobo a faltar els ‘intel·lectuals’, aquella gent de pensament propi i lliure que emet el seu refinat criteri en una situació complicada com aquesta, una situació que pot comportar senzillament la desaparició de l’espècie com a ‘sàpiens sàpiens’... o és que ja fa anys que han desaparegut?


Podem esperar a veure com exterminen la llibertat, la dignitat i la gent que no els cal; podem fer-ho, però podem oposar-nos-hi, desobeir i demostrar l’evidència més elemental d’un règim democràtic: el govern és del poble. Els miserables que el representen no tenen cap poder que no els sigui atorgat pel poble, si no són simplement TIRANS. Han usurpat el poder i sotmeten la gent, cal que la gent recuperi l’autonomia vital i sotmeti els criminals a judici pel crim més gran executat contra la població civil i indefensa en tota la història.

La indignitat de les seves pèrfides mentides els defineix! Us volen submisos, obedients, acollonits, disposats a sacrificar qualsevol llibertat per mantenir la mentida que us salven d’un extermini que són ells qui minuciosament executen. No adonar-se que tot plegat és la mentida més imbècil, demostra el nivell intel·lectual de qui no ho veu. Què li direu a algú que s’amaga a casa perquè té por de la grip? Imbècil! Doncs això fa la societat en lloc de reclamar als criminals les proves indiscutibles del virus (encara les estem cercant). L’obligació dels criminals dels governs (polítics, metges, lloros i jutges de la iniquitat) és investigar d’on ha sortit aquest virus (si el troben). Si hi ha un responsable (Una ‘pantalla’ de la Fundació Bill i Melinda Gates té la patent del virus abans de la modificació; si és que és un virus i no una arma biològica) és reu de terrorisme biològic amb resultat de més d’un milió de morts. I en el cas d’aquesta Fundació per a l’extermini, cal recordar que el psicòpata que la dirigeix ha desgraciat mig milió de nens amb la suposada vacuna de la polio a la Índia o ha esterilitzat milers de dones a Kènia amb una altra de les seves pistoles amb agulla, entre altres crims que no aconseguiríem de descriure si no fem un llibre en diferents toms. Tanmateix, els còmplices com Pedo Sánchez han atorgat dels diners de tots ciutadans, milers de milions, a la Fundació per a l’extermini. No hi ha cap dubte que Pedo és el que hauria d’encapçalar la filera de responsables en el seu darrer passeig. I si no em creieu, podeu cercar i veureu com el mateix psicòpata dels microxips es vanta que per cada dòlar invertit en ‘filantropia’, el criminal en treu 24; dit per ell mateix. Aquest perillosíssim criminal sembla que no és causa d’atenció per a psicòlegs i psiquiatres, quan hauria de ser un exemplar per a esquarterar-lo en un laboratori a fi de trobar què és allò que pot convertir un ésser humà en una bèstia insensible i sense empatia com aquest tros d’animal. Però, els governants se sotmeten al criminal i així es converteixen en còmplices, i els científics se sotmeten al criminal (especialista en medecina i genètica com mai ningú a la vida, havent dedicat tota la vida al robatori, a l’extorsió i de ben segur al crim i l’assassinat, que això de matar indiscriminadament no són accidents que sorgeixen perquè sí), i així es converteixen en còmplices.


Per concloure, el Pedo Sánchez, com sigui que ha actuat d’acord a les ordres de l’amo Soros i ha lliurat el país als interessos estrangers, ha rebut la recompensa de poder visitar el general de Satan a la Gran Bagassa Vaticana, el qual li agrairà els serveis al Mal i el lliurament de 48 milions d’espanyols a l’esclavatge satànic. De ben segur que tots els tebeos ho mostraran i tots els lloros lloaran la reunió del criminal espanyol amb el general de Satan, per a major glòria de tots. Ho veureu, i hi llegireu quin honor més gran és ser rebut pel capo dels capos. Estigueu-ne segurs.



*L’artificial polèmica entre Laura Rosel i l’Oriol Mitjà quant a la inoportunitat de criticar la gestió del govern (gestió?) que fa el científic de l’OMS, Soros i Gates, tot defensant la Rosel el govern genocida de la Generalitat, demostra la connivència i el teatre entre Govern, premsa i sicaris de l’OMS. Ara ens tenen entretinguts amb una polèmica fabricada i que gestionaran per inserir al moll dels ossos de la gent la por. Quant a la polèmica, avui haig de criticar el Dédeu, a qui fa quatre dies que elogiava. El seu escrit, lloat per la massa lectora del tebeo, demostra que la mirada no va més enllà de la superfície de l’assumpte. No vull perdre el temps. Només diré que la consideració de l’Oriol Mitjà com a ‘reputadíssim científic’ que en fa en Dedeú, fa riure. Un reputadíssim científic de l’OMS? Si és de l’OMS, més s’assemblarà a un sicari criminal que a un afeccionat a la medecina, Dedéu, això ja t’ho asseguro jo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada