diumenge, 11 d’octubre del 2020

BERNAT DEDÉU... I UNS AFEGITS

 

Llegiu aquest escrit publicat el dia 11 d’octubre:


https://www.elnacional.cat/ca/opinio/bernat-dedeu-nou-ordre-eunucs_546030_102.html



La més sincera enhorabona! En algun escrit anterior ja m’havia referit al Bernat Dedéu de resultes d’una altra de les seves opinions. La veritat és que més d’acord amb ell o menys, sempre m’ha semblat interessant de llegir-lo, i si alguna cosa m’ha pogut desagradar de vegades, és un punt de frivolitat que desmereix el fons de l’article. Però avui, l’ha encertada de ple. Poc cal afegir al seu breu escrit. I estaria molt bé que els catalans, com a poc, hi reflexionéssim. Mas, Puigdemont i l’Ameba són la manifestació evident del ‘processisme’ sota les ordres del Femer Europeu.

Ara, la colla de paràsits catalans, així els del govern com l’exhibició entomològica del parlament, animen els ciutadans a no defallir, a continuar la lluita. Tanmateix, molt de compte! I ho dic sobretot pels CDR. Molt de compte, perquè els esbirros del rei que treballen a la Generalitat de Catalunya, no dubtaran a buidar ulls, rebentar ous i empresonar la gent que vagi a les protestes, ja que així, els poca-soltes tenen l’excusa perfecta per mostrar-se obedients fins al sotmetiment d’odalisca, mentre fan veure que ploren, lamenten i s’indignen pels ulls, els ous i les presons que ells s’han encarregat de buidar, rebentar i omplir. Certament, les tietes mantenen un ensomni mort, paguen les facècies dels nostres venuts pròcers i també els seus sous per la traïció i la covardia, mentre els miserables fan teatre, i teatre del bo, com reconeixia que es feia a Catalunya l’excitapassions del Mourinho, pel sols gust de veure la gent aïrada. Feu un repàs a les vergonyes que han ocupat la presidència de la Generalitat i comprovareu que cap d’ells era polític (polític de veritat, amb conviccions, amb caràcter, amb lideratge i, sobretot, amb alguna idea). Aquest és el drama real de Catalunya. Si hi ha hagut algú capaç de fer política de veritat, amb conviccions, amb caràcter, amb lideratge i amb idees i coratge, prou que s’han encarregat de fer-lo a un costat, d’ignorar-lo i així perseverar en la defensa del rei que tots odien, però que cap d’ells enfronta. Pur teatre!

Sigui aquest escrit un reconeixement al Bernat Dedéu per manifestar la seva opinió, un fet gairebé insòlit, avui que tothom menja de dir el que li diuen que digui. Val a dir que em sorprèn molt que publiqui en un tebeo com el de La Caixa i que el guardià de l’unionisme, en José Antich, no li hagi cridat l’atenció. Suposo que com els seus escrits van contra els pròcers de la independència, el deixen escriure per aprofitar les paraules del Bernat per als seus interessos unionistes, i així ocultar que les paraules van dirigides als pobres catalans abduïts perquè espavilin i no es creguin més els histriònics paràsits ‘molt honorables’ en aquest procés kafkià; un procés sense final, sense objectiu, sense raó ni sentit.


*


Acabaré d’omplir aquest escrit amb uns afegits:


El Marcel Mauri ha manifestat que no demana que hi hagi amistat entre els partits i els ‘líders independentistes’ sinó ‘sentit d’Estat’. No sabia que ara el Mauri es dedicava a fer monòlegs! Com acudit és bo, cínic i reflecteix la realitat política de Catalunya, gairebé amb la mateixa precisió que l’escrit del Bernat. Si el Bernat Dedéu ens parla de teatre, en Mauri ens resumeix l’enemistat dels líders ‘processistes’ que es barallen per guanyar-se les garrofes de l’estat en un vodevil de tercera, i els apel·la al seu sentit d’Estat, que és com demanar al Mitjà que ens descrigui què és l’epidemiologia. Un impossible, vaja! Com a contribució a l’espectacle, Mauri, avui us heu lluït!


La Mengele catalana, el seu braç dret, l’Argimon, el pallasso del Col·legi de Metges i el paraplègic cerebral, llicenciat i potser doctorat en física, l’Àlex Arenas (he trobat a faltar en aquesta relació d’exemples reals d’exhibició de descomposició ètica, el miserable del Mitjà) han declarat que hi ha un ‘perillossíssim’ perill de perillositat perillosa a no dir més, amb l’augment del RISC ELEVAT DE LA TENDÈNCIA als rebrots! A aquests criminals els animo que DEMOSTRIN amb dades reals la seva PARANOIA. La seva obligació és la cura de la salut de la gent, no el genocidi, ni la imposició de mesures contràries a la salut pública, ni el seguiment cec de les ordres d’interessos estrangers (Femer Europeu i farmacèutiques), ni convertir-se en una DICTADURA SANITÀRIA basada en una immensa mentida sense fonaments, raons científiques ni interès social.

A la Mengele, l’exhorto a tenir el valor de fer un estudi, que evidentment no pot dirigir el paraplègic de la física, que relacioni comparativament l’epidèmia de grip d’enguany amb la dels anys anteriors, que justifiqui per què li ha canviat el nom a la grip, per què han tancat els hospitals i els centres de salut, per què un malalt de la immensa mentida és un ésser que mereix una especial atenció i qualsevol altre malalt és un miserable que no mereix atenció mèdica (L’assistència telefònica o telemàtica és un atemptat contra la salut pública, i ells en són responsables. Si el metge no veu el pacient, no hi ha medecina. Sap greu haver-ho d’escriure, però quan els criminals ignoren què fan, se’ls ha de dir). Mengele, feu un estudi que certifiqui quanta gent ha mort o ha agreujat les seves malalties per ‘negligència’ i ‘deixadesa de funcions’ dels equips sanitaris. I, estimada Mengele i companyia de l’equip terrorista de l’extermini, UN SOL MORT ÉS ASSASSINAT.

Benvolguts criminals, espero que la gent obri els ulls i us reclami els morts que heu causat, el patiment que heu provocat seguint les ordres de poders estrangers contra l’interès del vostre poble, l’emmalaltiment social i individual del país amb mesures de ‘confinament’, ‘segrest’ i ‘humiliació’, que, pallassa de la Sanitat, no són cap d’elles mesures mèdiques sinó les estratègies que fan servir els genocides i tirans de totes les dictadures. Pallassos, espero veure-us davant d’un jutge responent pels assassinats als centres geriàtrics, pels enverinaments amb vacunes de grip i per l’assassinat amb respiradors i morfina. Ignoro quants n’heu mort, però passen els dos mil. I el més greu no és haver comès errors que essent lamentables es poden reparar, sinó que amb la vostra perseverant conducta demostreu que sou part necessària i activa del crim més gran sofert per aquest país. NO HI HA PANDÈMIA, IMBÈCILS! Sense mortaldat significativa no hi ha pandèmia. ESTEU CASTRANT I EMMALALTINT ELS NENS I EL JOVENT, CRIMINALS! Els nens, i això ho sap l’epidemiologia, la immunologia, la virologia (si això existeix) i la microbiologia, no són un perill MAI. Vosaltres imposeu el TERROR en els nens! Podeu concebre un crim més pèrfid i abjecte? Mengele i companyia d’assassins, haureu de respondre dels vostres crims. Sé que haureu de respondre de la vostra crueltat, insensibilitat, covardia, egoisme i traïció al poble i als vostres deures i responsabilitats. SOU CULPABLES DEL PITJOR CRIM CONTRA AQUEST PAÍS, i no podeu protegir-vos amb l’escut d’Espanya, TOTS SOU LA MATEIXA MERDA: l’obediència al NOM. Ho sabeu, i per això sou encara més responsables i per tant culpables.

Confinar Catalunya, mantenir la humiliació del morrió (que no serveix absolutament per a res, si no és per fer malbé la salut) i el fet sinistre d’encaparrar-vos en l’aïllament social de la gent són CRIMS, ja que sabeu millor que jo que tot és mentida, que obeïu i mengeu de les mans ensangonades d’una colla de criminals farmacèutics i banquers. Ho sé jo, i millor ho sabeu vosaltres. La complicitat necessària no és en absolut un atenuant, és un agreujador del crim, perquè sense vosaltres, si haguéssiu dit la veritat, res no hauria passat i CATALUNYA NO SERIA UN PAÍS ACABAT. No heu matat gent només, hi persistiu amb una insània follia, i, a més a més, heu destruït el país, en el pitjor i més repugnant delicte en un càrrec oficial: L’ALTA TRAÏCIÓ.

Ja podeu sortir a les televisions dels vostres amos netejant-los el crim, que us esteu omplint de sang pertot arreu. Sou culpables i ho sabeu. La baixesa moral i ètica que exhibiu és insòlita en la història del país. Si Catalunya en lloc de terra de tietes i traïdors, fos terra de coratge i dignitat, ja faria temps que no seríeu on sou. Però, entre això i el poder dels criminals que obeïu, aneu fent. Però, tot s’acaba en aquesta vida, fins i tot ella mateixa, en la qual cosa sou experts; sobretot, a avançar-la.

Proposareu la vacuna? Per què? Podeu donar una raó científica al GENOCIDI DE LA VACUNA (Inútil, no testada, perillosa, ineficient, sense responsabilitats penals per als fabricants...). Criminals, és la vostra feina, persistiu! Tanmateix, us ho adverteixo, quan se us demanin raons per la vostra irresponsabilitat, penseu que no deixaré d’argumentar que el vostre execrable crim, premeditat i conscient, fet amb nocturnitat, perllongat en el temps i sense el mínim deix de remordiment, només pot compensar-se amb el vostre ajusticiament. De vegades, l’exemplaritat és necessària, i en el vostre cas és una exigència ètica i social.


Vosaltres, criminals, no sospiteu de la casualitat de tres esdeveniments sincrònics que han estat minuciosament preparats de fa molt de temps? Vosaltres que viviu en el femer de l’escatologia que avui coneixem com a política, no hi heu pensat?... Penseu, tan sols? Sabeu què significa aquesta activitat? No sabeu que obeir no és pensar? No sabeu que el polític i el càrrec públic són RESPONSABLES delegats pel poble? Us n’estranyeu, del que passa?

1 – Aparició d’un muntatge sanitari, previst i calculat en diferents actes i protocols des de fa més de deu anys. Ho desconeixeu? Si és que sí, el vostre grau d’imbecil·litat us fa incompatibles amb qualsevol càrrec públic, i fins i tot privat.

2 – Desenvolupament sincrònic de la malaltia amb la tecnologia 5G, que és una eina de control poblacional absolut. També ho desconeixeu això, miserables? O també us creieu que hi guanyarem molt perquè podrem abaixar-nos una pel·lícula en 2,6 segons i no en 30? Ooohhh! I potser, ves, tampoc no heu fet fer investigacions i estudis sobre els efectes dels camps electromagnètics en el cos humà, un camp ple de petits camps electromagnètics. Potser, com sou tan sanitaris i tan llestos, esteu envoltats d’epidemiòlegs de broma i teniu d’assessor un retardat en física que no creu en l’electromagnetisme; i potser no hi heu pensat, ves! Feu una prova: poseu el cap dins del microones i engegueu-lo. L’endemà podeu fer una roda de premsa conjunta i explicar-nos-en els resultats.

3 – Tan ocupats esteu en una mentida que no us heu adonat que la vostra negligència condemna el país a la misèria? No sabeu que el gos de Soros, Pedo (o Imbécil, com li diu l’amo) no sabeu que s’està posant en totes les posicions possibles davant dels amos perquè li concedeixin el DEUTE PERPETU? No veieu que heu enfonsat l’economia de la gent que treballa, la mateixa gent de la que viu la vostra indignitat? Sabeu, PARÀSITS INÚTILS, que viviu del treball de la gent i no dels miserables que us han comprat?

Crisi sanitària falsificada, expansió i activació de tecnologia de la comunicació (?) i destrucció dels fonaments de l’economia productiva. Aquests són els vostres delictes: Terrorisme sanitari i humiliació del gènere humà, terrorisme informatiu i imposició del control absolut sobre la població, i desballestament de tot el sistema productiu i econòmic REAL del país: el terrorisme de la submissió, la fam i la misèria.

Bé, criminals, esperaré el dia que se us farà JUSTÍCIA.


Avui no he esmentat el terrible controlador dels camps de concentració i d’extermini de la dignitat humana, que també haurà de respondre dels seus crims, com l’Ameba, que és en el fons la màxima responsable de la DESTRUCCIÓ FÍSICA, POLÍTICA, SOCIAL I ECONÒMICA DE CATALUNYA.

Bé, estimats criminals, esperaré el dia que la justícia jutjarà TOTS ELS TRAÏDORS al gènere humà. I escric això, malgrat que, veient tot el ramat de bens, no s’albira pas aquesta possibilitat. Tanmateix, no sé per què, tinc la intuïció que en l’últim moment, quan tot sembli perdut, la dignitat humana es revoltarà. No sé per què. No tinc cap indici ni prova. Potser és l’enorme confiança que tinc en el miracle que significa la vida humana, com tota altra vida, sense dubte, però la humana està carregada d’emocions i afectes, de somnis i reptes, de consciència! Això és el que hem de despertar en els nostres congèneres, més pròxims o menys, però congèneres.

Ara, Mengele i companyia, si us heu acabat de llegir això, impostors, ja podeu celebrar les bacanals en honor de Satanàs; el Soros ja us té preparada la festa, si ho feu bé. Alceu la tendència al risc! Sigueu obedients i sotmeteu-vos com us ho demani, que el poder del diable no s’ha de subestimar mai; i ja sabeu prou, que qui li ven l’ànima està condemnat per sempre a fer el servei al mal.

Tanmateix, sempre em tindreu dempeus davant vostre, defensant la dignitat i la llibertat que la vostra insignificança pretén destruir. I no sóc jo sol, un microbi abandonat en l’Univers, que en som més i cada volta en serem més. No oblideu que es pot enganyar la gent, però no sempre; i no perquè la mentida tingui les potetes molt curtes, sinó perquè la mentida s’arrossega, no camina. I tot el que és llefiscós i repugnant acaba per provocar la reacció mental (el rebuig ‘incondicional’) i física (s’aixafa la bèstia).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada