dimarts, 6 d’octubre del 2020

SICARIS DEL TERRORISME SISTÈMIC (LA MÀFIA OFICIAL) : PENA DE MORT ?


 (Un exercici d’ètica)

Sense dubte! Per principis de justícia, ètica i equanimitat, qui assassina indiscriminadament un grup social a consciència, qui segresta a consciència, qui roba i empobreix la gent a consciència i sense deixar de parasitar-los; qui menteix, enganya, falsifica dades i estafa; qui amenaça i coacciona; qui prevarica i tergiversa lleis; qui comet un cop d’estat contra la legalitat vigent; qui extorsiona amb diners o l’advertiment de persecució; qui censura; qui treballa des dels organismes oficials com un gos assassí a les ordres de l’enemic del país; qui VIOLA TOTS ELS PRINCIPIS DE LLIBERTAT, DIGNITAT I INDEPENDÈNCIA, en justícia, només pot ser EXECUTAT; aquesta és l’obligació d’un poble AMB DIGNITAT, amb respecte i fiador de la llibertat, amb aquells que han traït la confiança per benefici propi i destrucció general. L’Alta Traïció i els Crims de Lesa Humanitat no admeten reconsideració, són els més execrables i abjectes delictes contra el país i la gent.

Per això, les associacions autogestionades i autofinançades d’arreu s’haurien de posar en contacte per començar un procés de selecció dels futurs jutges, ja que els criminals amb toga, també hauran de respondre del seu crim per OMIsSIÓ DE DEFENSA DELS PRINCIPIS JURATS I DE LA LLIBERTAT DE LA GENT que, sense que aquestes llepaculs ho sàpiguen, és la seva ÚNICA RESPONSABILITAT. Convé activar tots els mecanismes d’autogestió des de baix. Per això, animo a totes les petites associacions que es relacionin i que s’apleguin en l’autodefensa i la defensa dels principis fonamentals de la convivència que han ensorrat per sempre els terroristes dels polítics (TOTS SENSE EXCEPCIÓ), els terroristes metges i científics (TOTS ELS QUE SEMBREN DE TERROR eL PAÍS), els terroristes retardats, reconeguts com a periodistes (TOTS ELS OFICIALISTES SENSE EXCEPCIÓ, els CONSELLS DIRECTRIUS I ELS PALLASSOS D’ANUNCI amb QUè ENGANYEN LA GENT), i els colpistes de les forces de seguretat i la justícia (TOTS ELlS RESPONSABLES SENSE EXCEPCIÓ, per manifesta deixadesa de funcions i anuència amb el crim).


Tornaran la vida als morts? Tornaran la feina als que l’han perduda? Tornaran els diners que han robat del treball dels ciutadans? Tornaran la llibertat, la dignitat de les persones i la independència? Tornarà la vida natural? Tornarà la democràcia? Tornarà la meritocràcia? Tornarà el sentit comú? Tornaran els diners que han regalat als enemics del país, robant-los a la gent? Tornaran res en bé de tot el mal pèrfid i interessat que han provocat? En tenen la intenció? La resposta a totes les preguntes és NO. En conseqüència, la pena ha de ser: la mort i el rescabalament, amb la confiscació de tots els seus béns. Això sí, i s’ha de dir, vull justícia, no una massacre; per tant, els deixarem defensar-se, és clar; per això que no pateixin, que abans del viatge podran mentir o disculpar-se, com els vingui de gust; que fins en la mort hi ha d’haver llibertat, i no seré pas jo qui cometi un crim com aquest. Tanmateix, una sola manifestació pública a favor de la TRAÏCIÓ A LA HUMANITAT - per evident traïció de la causa inherent de la defensa obligada de la llibertat humana de tot càrrec públic (i fins privat) -, exigeix sense excusa ni escrúpols l’execució dels responsables, sense clemència ni commiseració, sense atenuants ni altres consideracions. SÓN ASSASSINS DE MASSES? TERRORISTES ASSALARIATS? ARRUÏNADORS PROFESSIONALS? Sí a tot. Aleshores? Hi pot haver algun dubte que l’execució massiva dels responsables és la LEGÍTIMA JUSTÍCIA i la confirmació i la demostració fefaent de LA VICTÒRIA DE LA DIGNITAT I DEL RESPECTE AL GÈNERE HUMÀ?


Dit tot això, entretinguem-nos una estona, sense morrió però amb el nas ben tapat, a recórrer les clavegueres on corren i fan festa les rates i els sacs d’escombraries. Que ningú no s’ofengui, i com he dit alguna altra vegada, si cap dels criminals se sent ofès, que protesti; i em donarà l’oportunitat de descriure’l com es mereix i exposar-lo i exposar-li de manera particular les raons que justifiquen el seu extermini per raons de decència, honradesa i dignitat humanes... i sobretot per JUSTÍCIA. Només extirpant els enemics de la Humanitat, la Humanitat és. I compte que no són ‘assassins o homicides accidentals’, no, són CRIMINALS CONSCIENTS I PERSEVERANTS EN EL CRIM; i tot, PER DINERS: VENEN CARN HUMANA. Si això no és un delicte de lesa humanitat, ja m’explicareu què l’és!

Tots els sicaris del terrorisme sistèmic duen com a símbol emblemàtic i identificatiu de pertinença a l’Organització criminal, un penjoll amb la rodoneta de coloraines de l’Agenda 2030: la TIRANIA MUNDIAL. Tots els que l’han lluït, només per això, ja tenen plaça reservada amb tots els drets i garanties en el procès de neteja humana del femer sistèmic. I no us enganyeu, només amb l’aniquilació total se salva la Humanitat. Com diuen ells mateixos - la màfia -: no en pots deixar ni un, perquè, si no, qui escapi maquinarà la venjança; aquesta escòria és així.


Fem cultura i humanisme.

L’exparlamentari del Femer Europeu i traïdor a Catalunya, l’ulleretes, sí home!, el que va passejar la calba per tota Europa per comprar-se ulleres de colors i vendre el fum de la solidaritat mundial amb el procés català, i xerra que xerra, va omplir-nos d’ocellets el cap; sí, home!, l’amic del ‘menja-senglars’, una mena de trobador d’Astèrix dedicat a cantar lloances i les glòries del seu ímprobe treball de no fer res. I ara, que és a la presó, bé, que sembla que és a la presó, que els amos paguen molt bé aquests sacrificis (pregunteu-ho al Rodrigo Rato, ell us en farà cinc cèntims), doncs, l’ulleretes de colors ha estat fitxat (pel Barça? No!) per ERC, i serà vicepresident de l’Agenda 2030 del cau mafiós republicà per a la instauració de la TIRANIA MUNDIAL DE L’ONU. Aquest tipus d’arreplegats han estat els representants polítics dels catalans! No en té prou amb haver traït Catalunya, que ara ho farà amb la Humanitat. Que el jutgi el poble i decideixi amb equanimitat!

De l’altra banda de l’Ebre, tenim l’afortunat amb el premi de la loteria de la facultat de filosofia, que atorga una titulació segons els bitllets que compres, i aquest paràsit social es veu que n’havia comprat molts, que per això és socialista (i en això de comprar consciències i pocs escrúpols són els números u; només heu de veure que en el partit no hi ha ciutadans sinó criminals, de tot tipus, colors i modalitats). Doncs, aquest imbècil de manual, en una mostra més de la seva discapacitat intel·lectual ha declarat que ‘la situació és d’extrema gravetat’ i ‘que treballen des de l’evidència científica’!... Situació d’extrema gravetat? Una pandèmia sense morts a penes, i en la qual els morts que són atribuïts a la pandèmia o són mentida o assassinats mèdics? Aquest terrorista i assassí indiscriminat, diu que segueix evidències científiques? L’hem de perdonar? La limitació mental ja té aquestes coses, el pobre escarabat no sap què és ‘una evidència’, recordeu que el títol de filosofia l’hi regalaren per fer bondat i comprar números amb el carnet de socialista (que segur que el corrupte rector tenia algun favor a retornar) i tampoc no espereu que sàpiga què vol dir ‘científic’ si té un babau de responsable de l’epidèmia, un ximple que no n’ha donat ni una des del començament; però, és clar, no pretengueu que un imbècil s’oposi a un ximple! Ells s’estenen, es van dient bestieses, fent veure que tenen un comitè d’experts, que tot sigui dit, el tenen encara que l’amaguin: el BIS i el Femer Europeu. Ells són els que obeeixen les ordres d’extermini i destrucció de l’economia, com els és manat. Que els jutgi el poble i decideixi amb equanimitat!

Com no pot ser d’una altra manera, cal aturar-se en els ximpanzés de la ciència: l’Oriol Mitjà (el pitjor dels terroristes, una mona amb metralladora), l’Àlex Arenas (el subcomandant del terrorisme científic) o Neil Fergusson (el paraplègic cerebral que fa models matemàtics per a la Institució per a deficients totals coneguda com a Imperial College of London). L’Oriol, fidel a la seva profundíssima deficiència, acusa el Tetrabrick de Madrid (Don Simón) per no confinar la ciutadania. La veritat és que la insídia, la protèrvia i la perseverança en l’aniquilació de les llibertats humanes, ens ha de fer prendre una decisió d’acord amb els seus crims i retornar-li l’aniquilació, això sí, passant de la llibertat i atenint-nos a la vida. Els criminals massius han de ser perseguits fins al mateix infern. Cap tolerància amb aquest criminal a les ordres del Clotet, la Mengele i de Soros. D’altra banda, l’Arenas, que és l’altre indigent intel·lectual i que no ha dit més bestieses perquè no ha obert més la boca. Més bocamoll i inútil no es pot ser, potser per això també li han donat un títol universitari, i en aquest, li va tocar el de física. No rieu, és físic, l’idiota border line. Encara ara, que no ha passat res en els Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus que dirigeix el Reichsführer-SS Bargalló per a l’anul·lació absoluta de tot principi de llibertat en la infantesa i la joventut, aquest idiota border line, continua advertint-nos del problema de les escoles. Com ja he escrit en un altre article, UN SOL NEN MORT ha de suposar l’execució de tots aquests criminals, perquè el crim és conscient, i cobren per executar-lo i per inculcar el terror en la gent. Que els jutgi el poble i decideixi amb equanimitat!

Quant a la premsa, bé, de les defecacions malaltisses d’una colla de degenerats, intruïts en la degeneració en la facultat de ‘ciències’ de la informació, només vull recordar-me del José Antich, que l’home es veu que em va llegir i va decidir de no fer-me sentir malament, que per això, ahir, publicava una notícia de la Rosalía: Que té ‘nòvio’ (sic). Oh, quina alegria! Aquesta nit no he pogut dormir, ara només em resta saber a què fan olor els pets de matinada al costat del ‘nòvio’ (encara bo, que no han escrit: nòviu), i ja em sentiré feliç del tot! Gràcies José Antich per mantenir-nos tothora informats de manera independent de les veritables qüestions importants de la vida. Per cert, dóna records als teus amos. Sí, home, no siguis així de tímid, els criminals de La Caixa, que són també els amos i senyors del Clotet! Ara ja sí? Veus... si això que tens dins del crani, ho actives, resulta que en treus coses. Tanmateix, no t’hi exercitis gaire José, que els criminals de La Caixa només volen que obeeixis sense pensar les ordres i res més, com tot bon sicari, que per això et paguen. Que et jutgi el poble i decideixi amb equanimitat!

D’un altre cantó, he llegit la notícia que en Carles Mundó, un paràsit que fou conseller fa un temps, en un programa de ràdio ha dit que l’Ameba ha fet d’ameba i que no ha aportat res de res en res de res per a res de res de res de res de tot. I l’Ameba, pobra, s’ha ofès. Per un moment ha deixat de saltar i lliscar als peus de l’amo Soros i s’ha posat seriosa. No sabeu què és una ameba emprenyada, que fa molt de respecte! I irat, però educat; que això de ser educats ja ho tenen la gent formada, i l’Ameba ho és, li ha respost, sense immutar-se i amb tot d’orgull, que ‘li pot detallar la seva gestió durant la pandèmia’. Primer, l’Ameba encara no sap que no hi ha, ni hi ha hagut, pandèmia? Segon, l’Ameba desconeix que el genocidi és responsabilitat seva? Tercer, no sap que ell no ha gestionat res que no li fos dit per l’amo i senyor seu? Quart, l’Ameba ‘s’ufana’ d’haver estat el més lamentable president de la Generalitat de tota la història, a més del pitjor criminal contra els catalans i la seva llibertat, destacant especialment en l’extermini de la gent gran? Cinquè, l’Ameba pretén de dir al Mundó i a tots nosaltres que a més a més de viure del robatori al treball dels catalans, que ell s’ha encarregat d’enfonsar, ha bregat penjant pancartetes i columnetes a la façana del Palau, perquè la independència, recordem-ho, era el sentit de tota la seva presidència? Sisè, potser, i dic potser, hauria declarat la independència dos o tres dies després de la inhabilitació, però ves!, l’han inhabilitat i no l’ha poguda fer, que, creieu-vos-ho, aquesta era la seva intenció. El Soros encara es pixa de riure, després de veure’l aïrat contra el Mundó, que tot sigui dit, tampoc no sembla ‘l’alegria de l’horta’. Que el jutgi el poble i decideixi amb equanimitat!


Els criminals van fent els seus crims diàriament, amb total impunitat, amb absolut consentiment de jutges i agents de l’ordre, TOTS són els nostres enemics. TOTS estan venuts al Femer Europeu i al BIS. TOTS obeeixen les ordres dels mafiosos de la banca catalana. TOTS són responsables del pitjor crim comès contra Catalunya en tota la seva història. De fet, comparat amb la dictadura de Franco, podem afirmar, sense equivocar-nos, que el dictador fou més tolerant que les escombraries parlamentàries del govern d’ara, i que mai va gosar SOTMETRE CATALUNYA A L’ESCLAVATGE com ho fan els que assassinen vells, destrueixen els infants, la joventut, la feina i l’esperança de tot el poble per sempre.

JUTGEM-LOS I DECIDIM AMB EQUANIMITAT. NOMÉS amb LA MORT dels opressors es POT RESTABLIR LA LLIBERTAT. Ningú s’haurà assegut davant d’un jutge amb tants crims dels quals respondre, no ens enganyem!, ni tan sols els qui s’assegueren davant dels jutges del Tribunal de Nuremberg, o Stalin, o Mao, o Kissinger, que aquests tres sense sotmetre’s a cap tribunal han estat grans genocides, i el jueu, a més a més, de tan gran criminal del segle XX, és Premi Nobel de la Pau.

De la mateixa manera que ens han imposat mesures mèdiques per al nostre extermini, cal imposar-los les mateixes mesures mèdiques per a resoldre la gangrena. ELLS SÓN LA GANGRENA SOCIAL DE CATALUNYA. I contra la gangrena, això tothom ho sap, no hi ha millor mesura que l’amputació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada