dijous, 8 d’octubre del 2020

JUDICIS JA !

 

Vídeo on l’advocat Reiner Füllmich anuncia demanda contra els responsables de la ‘plandèmia’ per CRIMS DE LESA HUMANITAT.

(És un vídeo llarg, tanmateix, per als qui viuen als llimbs, pot ser-los molt útil. Cal dir que la traducció no és gens bona).

https://lbry.tv/@catarsisman:6/ABOGADO-REINER-FUELLMICH:e


Ja he escrit que l’única esperança del món ve d’Alemanya. Sempre he sentit una especial admiració per aquest poble i per la seva fonamental cultura. Tant de bo el poble català en lloc de reclamar la independència que dirigirien terribles i immorals polítics inútils i criminals, com el darrer president del Femer de la Generalitat, penséssim a oferir el nostre poble a la protecció d’Alemanya! Al cap i a la fi, l’ameba catalana ha estat un criminal comparable als nazis, ja que, com ens explica aquest advocat, els crims comesos avui són crims de LESA HUMANITAT, i aquí els crims els han comès sobretot l’ameba, la Mengele, el Reichsführer-SS Bargalló – que aquest, no té res a envejar a Heinrich Himmler; bé, potser sí, potser li podria envejar l’amor als alemanys, ja que el miserable Bargalló gaudeix com un foll amb els Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus catalans, a fi de fer un bon servei als traïdors a Catalunya -. EL CRIM OFICIAL ACTUAL NO TÉ COMPARACIÓ AMB CAP ALTRE MOMENT DE LA HISTÒRIA. I tots, de tots tots, els que han guanyat un euro en l’operació criminal, han de respondre amb la seva vida (vida o presó) i amb tot el seu patrimoni (sense excusa ni delegació de responsabilitat).

Certament, urgeix EL PROCÉS CONTRA ELS GENOCIDES DE LA COVID-19.


Un milió de morts de la ‘immensa mentida’, de fet, poden semblar pocs comparats amb altres crims anteriors, però LA TIRANIA I LA VIOLACIÓ DE TOTS ELS DRETS HUMANS exercida pels criminals de tots els governs, parlaments, premsa oficialista i científics venuts, no pot ni ha de ser perdonada. Si l’estratègia els surt bé, l’aniquilació humana quant a vides físiques, vida social i la llibertat serà absoluta i total. Els camps d’extermini ja els han muntat i el terror l’escampen a tothora des dels micròfons i les rodes de premsa. SÓN CRIMINALS DE LESA HUMANITAT, i no se’ls pot perdonar ni atenuar el crim. Han de pagar el segrest, l’extermini conscient i organitzat, el terror constant, la humiliació a la dignitat humana, i també l’empobriment de tots els països i la gent per vendre’ls i vendre’ns als seus amos. Per tot plegat, mort el gos, s’acaba la ràbia. I ho torno a escriure per si algú no m’ha entès: Mort el gos, s’acaba la ràbia.

Els virus són els representants públics i sanitaris, i també els periodistes i científics ‘per sorteig’ (perquè és impossible que aquesta exhibició de retardats intel·lectuals superessin tan sols l’EGB). Per això, si ells són el virus, la lluita l’hem de fer contra els patògens fins a l’extermini. Ells mateixos ens diuen que cal combatre l’enemic d’aquesta guerra fins a l’extermini, doncs, no hem de fer una altra cosa. La responsabilitat és molt fàcil de trobar-la: càrrec públic, sanitat mafiosa (Hospital Germans Trias en ple), i ximples titulats, capaços de MATAR LA GENT per omplir els comptes corrents, capaços D’ENSORRAR EL PAÍS I VENDRE’L A CRIMINALS MAFIOSOS I ESTRANGERS per omplir els comptes corrents.

Hi ha alguna pena justa: La mort i la pèrdua de tot el patrimoni, fins al darrer cèntim d’euro. Això, així per als criminals del govern i dels parlaments, com per als representants i consells d’administració de les grans empreses involucrades en l’extermini de la LLIBERTAT MUNDIAL.


Sobretot, el que no podem fer és caure en la trampa que tenen preparada per si el genocidi és descobert: la protecció d’un sistema judicial podrit fins als uixers. Per això, tal com va passar en els judicis de Nuremberg, no han de ser jutjats pel ridícul Dret positiu, que és la seva empara i garantia criminal, sinó pel DRET NATURAL, que com amb els nacionalsocialistes alemanys, és l’única seguretat que els monstres amants de les massacres, paguin en justa mesura la immensa magnitud del seu crim.

Ciceró ja ens deia que el més veritable dret és el natural, perquè consisteix en la recta raó i s’aplica conforme a la NATURALESA.

La violació de la vida, la violència contra la llibertat, l’abús contra la dignitat humana, la humiliació sistemàtica del poble, l’atemptat contra la propietat i el robatori, han de ser castigats per anar frontalment contra el dret natural.

Els criminals que dirigeixen els països del món i els parlamentaris d’arreu han comès, un per un, tots els crims de lesa humanitat:

- Han assassinat amb un projecte executat amb premeditació i absoluta consciència.

- Han perseguit la mínima llibertat allà on s’ha manifestat (Prohibicions generalitzades, desarticulació de tot el dret positiu, les llibertats consagrades en les constitucions i drets humans, i han aplicat la censura i perseguiment dels dissidents del règim criminal que representen).

- Han abusat injustificadament de la gent, aplicant-los unes mesures de restricció de la llibertat, absolutament mancades de cap fonament científic i enraonat més que la voluntat dels amos i el servilisme dels vigilants dels camps de concentració (governs).

- Han humiliat els pobles, sotmetent-los a un règim d’esclaus: morrió, distància, prohibició de formació de grups, confinament injustificat...

- Han imposat el robatori sistemàtic des del poder a la riquesa de la gent, amb l’empara de les forces de seguretat, fetes servir per a protecció dels lladres i assassins. Un règim autoritari i criminal.

- Han devastat conscientment tota l’estructura econòmica i social del país per a benefici propi i d’interessos espuris i estrangers. ALTA TRAÏCIÓ.


El nazisme d’Adolf Hitler, el comunisme de Stalin o el terrorisme de Mao Zedong no són res comparat amb el subtil i narcòtic crim que estan perpetrant els assassins d’ara.


NI OBLIT NI PERDÓ.

Que per primera vegada a la història el poble jutgi els seus tirans, els sàtrapes, els paràsits covards, els paràsits inútils, els paràsits imbècils i tota aquella gent que ha col·laborat en l’extermini de la llibertat humana.

NI OBLIT NI PERDÓ.


A tots els advocats, jutges, metges, científics, ‘humanistes’ de les Universitats no criminals, si n’hi ha (homes avui desapareguts en combat), als policies de veritat, els que estan al servei del poble i la llibertat i no són gossos rabiosos al servei del capo mafiós de torn, sigui el rei o el president d’Espanya o l’ameba de la Generalitat, per no parlar del descompost avortament que governa Barcelona i l’ha convertida en un abocador descomunal; a tots ells, advocats, jutges, metges... els correspon actuar, han de saber que comptaran amb el suport de la gent així que els ‘abduïts’ constatin l’immens engany de la ‘immensa i criminal mentida’. La llista de criminals és gran, si fa no fa, polítics en poden ser més de mig milió a tota la península, els metges uns quants milers, els científics uns centenars i els periodistes tants o més que l’escòria mèdica. Tanmateix no ens ha de fer por la feinada, que al capdavall, i en pràctica i justa justícia, cal anar per feina, aplicant les mateixes mesures que han aplicat ells amb la ‘plandèmia’: Decisions ràpides. Judici ràpid i prova de culpabilitat (acció, declaració o omissió de funcions) contra la qual l’acusat pot demostrar les accions, declaracions públiques i les proves dels enfrontaments amb el crim, per tal de defensar el compliment de la seva obligació de representació de la gent que l’ha elegit i la responsabilitat del càrrec que ostenta. Si us hi fixeu, en menys de mig any, si tot es fa arreu i alhora, no restaran ni els cadàvers, com han fet ells amb els vells.

L’avantatge de l’execució és que no fretura d’autòpsia (Això ho sap molt bé el general en cap de l’operació criminal: el goril·la-mascota de Gates).

SI LA JUSTÍCIA NO PRESERVA LA LLIBERTAT,

PER A QUÈ VOLEM JUSTÍCIA?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada