dissabte, 10 d’octubre del 2020

TERRORISME OFICIAL


Quan hom veu a la televisió els espectacles de circ, amb pallassos emmascarats que expliquen acudits i ocurrències, hom pot pensar que els actors estan allà per entretenir-nos i fer-nos passar una mala estona amb contes de por, però la realitat és que els pallassos diabòlics t’expliquen històries de por perquè en tinguis, tot i que callen els horrors que portes endins practiquen. Ens presenten un espectacle de responsabilitat sanitària per amagar què són els actors en realitat. Els pallassos que cada dia surten a dir bestieses i beneiteries són els que sostenen la mampara que protegeix els terroristes en pràctiques de la mirada de la gent. I hi ha molts tipus de terrorisme: l’indiscriminat, el polític, el social, l’ideològic, el religiós, etcètera, però el més temible de tots és el terrorisme d’Estat, i avui, TOTS els estats moderns practiquen amb més o menys intensitat el terrorisme com a tàctica de persuasió i sotmetiment de la població. Amb els diners que roben de la gent, es mantenen ells i engreixen la maquinària de repressió periodística, mèdica, policial i jurídica. Abans érem crèduls i ingenus, ara ja no hi ha ningú amb dos dits de front que dubti que l’Estat és el primer i més perillós organigrama terrorista.

A Catalunya, avui dirigida pel BIS i el Femer Europeu, segons que marca el compàs el Senyor Soros, sense president i tot, manté la presó nacional com a règim de llibertats i ens sotmet a la tirania de la Conselleria d’Eutanàsia, Iatrogènia i Eugenèsia, dirigida per la Mengele catalana, i té el suport incondicional del Reichsführer-SS Bargalló, amb els seus esplèndids Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus, un model que em penso que està agradant molt als amos, per això, el Reichsführer-SS no cal que s’amoïni que no li estiraren del coll amb la corretja, que s’està portant molt bé, com veurem.

D’una banda, la professional del terror, la que dirigeix la Conselleria de les Cases dels Horrors, amaneix cada matí, amb la sal i l’oli, el ‘manteniment del risc elevat de contagis’. La presa de número és per perdre els estreps! Sense morts, sense virus, essent tot una mentida descomunal, havent perdut tot agafador, no es contorben ni s’atabalen, fan proves PCR a tort i a dret, i malgrat que els resultats són irrisoris, fan dir als lloros de torn que diguin que els models matemàtics d’algun ximpanzé de zoològic avorrit, estimen que el RISC és elevat. I au, surten tots els pallassos amb la lliçó apresa a proclamar als quatre vents el RISC elevat de ser contagiats d’una malaltia generalment innòcua i sense símptomes, però que els asimptomàtics poden, potser d’alguna manera, transmetre la letal putrefacció vírica que incuben i si et toca a tu per no portar una mascareta que no protegeix un rave, et pots emmalaltir i morir. I val a dir, que vistes les commemoracions i els homenatges als herois de la covid, de vegades et vénen ganes de convertir-te en un màrtir de la Humanitat.

Mentre els pallassos fan el seu espectacle en el circ televisiu, embolcallats de prevencions i disposats a escampar el caramel del terror, en uns altres punts del nostre país, en els Camps de Concentració SS per a la destrucció de la nostra infantesa i joventut, fan la feina en silenci. És una destrucció tan silent com eficaç. L’home encarregat dels camps d’extermini dels futurs éssers humans, el Reichsführer-SS Bargalló, manté un control estricte del bestiar al seu càrrec i executa amb diligència les mesures profilàctiques perquè cap dels animals escapi a la tortura i al sotmetiment. Per això, a Reus ha estat tancada una escola perquè un nen, UN NEN, ha agafat la grip. Però les ordres del comandament criminal ha transmès diligències molt explícites i expeditives quant al nen tòxic i a la protecció dels animals que li fan companyia. De moment els volen ximples, però encara compten amb ells. Suposo que creuen que els pares, si matessin els seus nens com maten els pollastres en les granges, potser es revoltarien. De vegades penso que ho estan sospesant. I si veuen que els pares ja prou domesticats, assenteixen i acaten la protecció paternal de l’Estat, potser podrien convertir els nens i les escoles en centres d’alliberació sexual i de pràctiques educatives que facin madurar els nens des dels quatre anys en les relacions sexuals, que després arriben al moment en qüestió i rellisquen. Per això, per evitar els conflictes intersexuals, els deixebles del Reichsführer-SS estan ensinistrats en afavorir les pràctiques amb els amics abans de consagrar-se a la tasca de mantenir relacions sexuals per a no tenir fills. Un dia en un pati, mentre el Reichsführer-SS observava la canalla, obedients, separats els uns dels altres de dos metres, sense comunicació, mentre es menjaven l’esmorzar en silenci i respecte, tot donant-se cops amb el fuet a la cama, un professor anguniat se li va acostar i li va dir:

- Reichsführer-SS Bargalló, i les matemàtiques?

- Què són les matemàtiques? – I sense fer-li més cas, es passejà entre els animalons amb un somrís de satisfacció.

Un altre dia, en un altre centre, just quan ell es trobava en el Camp de Concentració, la pistola indicà que un nen tenia febre. L’home s’alterà, fins i tot, gent molt pròxima a ell en aquell moment fatídic, li van veure que descendia una gota de suor freda (Això de ‘freda’ suposo que era una incorporació voluntària del narrador, no crec que la hi toqués, la goteta). Tot seguit, hauríeu restat d’una peça!, en veure’l activar tot el protocol per a l’expulsió ordenada i silent de tot el ramat. És home molt atent a aquestes coses que poden posar en perill l’esclavatge dels seus animals. «Que no es toquin, que no es parlin, que no facin res, que obeeixin i prou!», cridava des del centre del pati als atrafegats agents del Camp. Gràcies a la seva espectacular diligència, ha aconseguit de tancar mil quatre-cents disset grups escolars, i del barracó del Camp de Concentració els ha enviat a casa a fer quarantena, perquè el confinament és la mesura més adequada si no poden ensinistrar-se d’acord a les ordenances. I així el nen té dues opcions que impedeixen per a sempre la seva llibertat: o accepta l’esclavatge, la humiliació, la destrucció executada amb precisió a l’escola, o se sotmet a la repressió del confinament, de romandre clos a casa, sense companys, sense entreteniment, només esperant que el Reichsführer-SS l’autoritzi a reintegrar-se en el Camp, perquè ja no hi ha perill de contaminació pels pitjors mals que poden ser inoculats en un nen: la llibertat, la innocència i l’alegria.

El Reichsführer-SS exerceix amb mà de ferro la disciplina, el sotmetiment, la humiliació, l’abús, la repressió i imposa subtilment el terror a no tenir por. Si fa tants anys que es dedica a la ramaderia humana, suposo que deu ser perquè és un expert, un especialista en la destrucció de la llibertat, la dignitat i la independència. Per això, la màxima que està estudiant d’inscriure en grans panells a tots els centres dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus, i en tots i cada un dels barracons on arrepleguen les bèsties, és:

ESTÀS EN EL CENTRE DE LA LLIBERTAT.

RESPECTA LES NORMES PER A LA SEGURETAT DE TOTS:

L’OBEDIÈNCIA ÉS LA MILLOR VIRTUT,

EL SILENCI, LA MÉS GRAN QUALITAT,

EL SOTMETIMENT, LA LLIBERTAT.


ETS UN ASSASSÍ EN POTÈNCIA,

COM TOTHOM QUE T’ENVOLTA:

NO JUGUIS,

NO RIGUIS,

NO SIGUIS FELIÇ,

NO SIGUIS INNOCENT,

L’ALEGRIA ÉS UNA EXPRESSIÓ D’ESCLAU.


DESINFECTA’T LES MANS,

DESINFECTA’T EL COS,

NO ET TREGUIS EL MORRIÓ,

NO T’ACOSTIS A NINGÚ,

MANTINGUES-TE AÏLLAT,

LA SOLITUD ÉS LA VIRTUT DELS HOMES LLIURES.


PER LA TEVA SEGURETAT,

AMB TOT L’AMOR DE L’ESTAT:

Reichsführer-SS Bargalló.


El text és provisional. Hi estant treballant.


*

ALS PARES:

Sabeu que us estan matant els fills? Us els estan robant! Us els estan castrant! Us els estan emmalaltint! Us els estan prostituint! Us els estan destruint!

Sabíeu que estan incapacitant el desenvolupament natural dels vostres fills, el contacte directe i espontani amb la Naturalesa?

Sabíeu que un nen el que més necessita és embrutar-se, jugar, parlar amb els seus amics, establir relacions humanes, preguntar per l’alegria de viure, somriure i riure?

Sabíeu que un morrió a un nen l’afecta molt més que a un adult?

Sabíeu que un nen fretura de més oxigen per a tots i cadascun dels seus òrgans?

Sabíeu que el cervell necessita de l’oxigen per a un desenvolupament natural, i que les cèl·lules nervioses, les neurones, són pràcticament irrecuperables? Sabíeu que una neurona sense oxigen es mor sense reproduir-se?

Què us penseu que els fan, als vostres fills?

RUMIEU, SI US PLAU, RUMIEU. I SI NO HO VOLEU FER PER VOSALTRES, FEU-HO PER ELLS I PER LA NOSTRA ESPÈCIE. Els vostres fills són el futur, no podeu romandre aturats mentre us destrossen els fills davant dels vostres ulls. Comenceu a reclamar la dissolució d’aquests tipus de Camps de Concentració. Un nen ha de viure! Per Déu! No veure això, és ser un animal!

La vostra responsabilitat és important i la vostra decisió pot canviar el món, el nostre, i sobretot, el dels vostres fills.

NO HEU PARIT ROBOTS SENSE EMOCIONS,

HEU PARIT HOMES,

FEU-LOS RIURE, PENSAR I JUGAR!

NO DEIXEU QUE ELS AMPUTIN LA LLIBERTAT!

TRAIEU-LOS EL MORRIÓ DE GOS!

PORTEU-LOS AMB ELS AMICS A L’ESCOLA!

DESOBEÏU LES ORDRES DEL CAMP DE CONCENTRACIÓ!

LA DIGNITAT ES DEFENSA,

LA HUMILIACIÓ S’ACATA.

FEU-LOS LLEONS, TIGRES O PANTERES,

PERÒ NO DEIXEU QUE SIGUIN BENS O POLLASTRES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada