dimarts, 27 d’octubre del 2020

S’ACOSTA L’HORROR DE LA MENTIDA


La situació actual és deplorable: la gent deprimida, els imbècils i els retardats mentals dirigint l’obra teatral del conte i tractant de fer-lo creure als babaus, els criminals mafiosos fent-se d’or, el país arruïnat per sempre, les llibertats tan enyorades!, que els règims més dictatorials del segle passat ens semblen bones opcions polítiques, almenys, molt millor que viure eternament en una presó sense possible escapatòria i plena de dolor, d’un dolor que és voluntari i gratificant per als escarcellers. Aquesta és la realitat de l’horror provocat per aquesta ignomínia: LA GRAN MENTIDA DE LA HISTÒRIA.

L’Iu Forn, en el seu article d’’ElNacional’, ens parla que ens tracten com a infants. El seu discurs se suporta mitjanament fins que esmenta els negacionistes, els homes del NO. I amb un ardit de confusió, aconsegueix fer-te creure que aquests ‘irresponsables’ són els que més contribueixen a la situació actual, ja que els abduïts – per a ell, els sans mentals i conscients de l’extremada gravetat del conte de terror – són obedients i no demanarien de ser tractats com a nens. Però, estimat Iu, és totalment el contrari. Si els negacionistes fóssim majoria, això no hauria començat, o durat molt poc, i els criminals haurien de pagar només penes de presó pels delictes que em perdonareu, però no penso tornar a repetir; uns delictes per als quals, ara, ja no és hàbil la presó. A més a més, Iu, no saps que tot just un hom deixa de ser un ‘nen’ quan diu NO amb tota la consciència de la seva llibertat? NO és la manifestació de l’home lliure. Ens tracten com a nens perquè la immensa majoria de gent ho són. Necessiten ordres i consells, guies i manaments. Només saben dir sí. Aquests bens ens porten a l’escorxador. No t’equivoquis ni transmetis l’errada als lectors. Sempre aquell que és diferent té alguna cosa a dir, els altres són hologrames d’un mateix pensament i creença. No t’equivoquis ni intencionadament indueixis a l’errada, que això, company, és un delicte ètic. I si m’esprems una mica, encara et diria que col·laboracionisme. I pensa que col·laborar amb el crim més gran de la història no és allò que diguem un fet per a sentir-se’n orgullós.

Mentre l’Iu parla de la ‘infantilització’ de la societat per part dels poders públics, la veritat és que la GESTAPO de la Generalitat patrulla el cementiri de Catalunya. La perversió del sistema fa una pudor tan forta que fa venir ais. La GESTAPO de Sàmper ha preparat uns ‘Certificats d’autorresponsabilitat’ perquè els ciutadans ‘lliures’ puguin sortir al carrer. La llibertat de moviments i de reunió està estrictament prohibida pels nostres protectors, que ja sabem de la maldat del protagonista del conte de terror. Tanmateix, fixeu-vos-hi, la GESTAPO anomena ‘certificat d’autorresponsabilitat’ un paperot on justifiques per escrit on vas, per què i per a què, quant de temps hi seràs, a més a més de totes les dades personals, el que és en realitat el ‘Certificat d’Humiliació i autocontrol’, un certificat de sotmetiment. D’entrada, cap dels criminals de la GESTAPO ni dels seus sicaris, té cap poder ‘legal’ per impedir la lliure circulació de la gent, menys encara per a demanar-li explicacions, a les quals en ètic comportament cívic, el ciutadà ha de dir al policia: «No coaccioni la meva llibertat. Vaig on vull, perquè vull i no n’haig de donar explicacions a ningú. Si vostè veu que cometo un delicte (agressió, robatori, destrucció...) pot demanar-me’n explicacions i fins i tot detenir-me, però jo vaig pel carrer on em rota i a fer el que em rota, com qualsevol ésser humà lliure. No necessito la protecció de l’Estat, menys si en lloc de protecció és una clara i evident amenaça, ja que jo vaig desarmat i vostès en són molts més que jo i van armats. El perill són vostès, no pas jo. Comenti-ho al Sàmper quan el vegi. I digui-li que recordi que ‘no oblidem’. El temps sempre passa i tot arriba. Bona nit». De segur que dit això, et foten la cara com un mapa i tot desfigurat li ho hauràs d’explicar a un voltor amb punyetes que no s’adonarà que sembles un quadre cubista fet amb sang i et cardarà una multa desproporcionada perquè perdis les ganes de repetir la gosadia. Tanmateix, jo ho havia de dir.

Després dels infants de l’Iu i els nostres ‘pares’ policies i jutges, vull comentar que he llegit una ‘meravellosa’ notícia en un paper higiènic; ja no recordo en quin, disculpeu-me. La notícia, si fa no fa, deia o era encapçalada, per una cosa així com: ‘La Covid-19, una oportunitat per als nens’. Era a Vilaweb!, que de vegades cauen molt baixos. No he llegit la imbecil·litat, és clar. És com parar atenció algú que et diu que els polítics són homes íntegres i honestos. Que un diari manifesti que els nens dels Camps de Concentració han de veure la situació com una oportunitat, ens hauria de fer reflexionar molt quant a quina de mena d’homínids són els periodistes; humans no, éssers humans, menys encara, què deuen ser?

Fa no res he escrit ‘és com parar atenció algú que et diu que els polítics són homes íntegres i honestos’. I potser sigui l’única excepció que conec de la col·lecció d’entomologia i paràsits annex al zoo, però és cert que el vicepresident primer de l’avui casa de barrets dirigida pel Torrent, en Josep Costa, em sembla persona intel·ligent, que és capaç de pensar i d’expressar alguna idea pròpia. Aquesta és la meva impressió, i vist que conviu amb qui conviu, tot pot ser un miratge; tanmateix, és l’únic que quan li he sentit dir alguna cosa, no era un disbarat. Doncs, en Josep Costa ha declarat que la necessitat d’un estat d’alarma de sis mesos i mig és una barbaritat jurídica. No ha dit però, que és un crim i que s’ha de processar qui viola la constitució i tots els drets per raó d’una mentida, d’una embòlia o del degut sotmetiment del traïdor a la pàtria al seu pagador. Però, li haig de reconèixer que és l’únic que entre tot el femer ha demostrat de no ser-ne part o, almenys, estar-ne en disconformitat.

Després de parlar d’una persona honrada, hauré de tornar a la política, i en acabat als setciències afortunats en els sorteigs universitaris amb títols especialitzats sobre ciències de les quals ignoren els fonaments. Si el pitjor traïdor a Catalunya ha estat Torra, el gran traïdor a Espanya ha estat Pedo. La ruïna que ha portat no té comparació amb cap altre moment de la història. Aquest pallasso, inútil, retardat, narcisista, tant, com idiota, mesell fins al vòmit, qui és per regalar els diners a una organització criminal dedicada a l’extermini sense consultar-ho al poble? És just que exigim a aquest pallasso, inútil, retardat, narcisista, tant, com idiota, mesell fins al vòmit, gos de Soros, que l’anomena ‘Imbécil’, que si vol contribuir a l’associació criminal ho faci amb els seus diners. Per cert, quin és el deute impagable que li restarà al país després que Pedo hagi TRAÏT ESPANYA amb plena consciència i pixant-se damunt de tot el que significa Espanya per als espanyols? De vegades, m’estranya que poc patriotes són els veïns; en un altre moment, no l’hauríem de jutjar, d’això n’estic segur. El COLPISTA, apart que ningú no li cerca les pessigolles, ha d’estar content com els nens de l’Iu, perquè ha tingut audiència amb la representació de Satanàs, el seu amo. Que el diable el protegeixi! Perquè, en justícia, TOT EL DEUTE GENERAT és responsabilitat seva. Hi ha un deute injust i il·legítim. Si un criminal com Soros o Gates compren la voluntat d’un imbècil babau com Pedo, el poble espanyol, els ha de dir que cobrin el que vulguin al deutor, que és el gos de Soros, l’Imbécil’, i no al país. Si fos així, tampoc no l’hauríem de jutjar, també n’estic segur. I aquesta medecina, estaria bé que la tastessin els sicaris parlamentaris i els lloctinents dels governs, que n’hi ha d’haver per a tots, els deutes són seus i els crims de lesa humanitat també. Per aquesta raó tenen pressa, s’han d’afanyar a acabar la presó i culminar el genocidi.

Mentre la meitat de la gent, gairebé, es manifesta en una enquesta d’’ElNacional’ en contra del confinament de cap de setmana, l’Alba Mengele, cap de la Conselleria de Iatrogènia, eutanàsia i eugenèsia, expressava des del darrere del morrió que no es treu ni per a beure aigua, que el millor per a controlar la ‘plandèmia’ és que la ciutadania no tingui contactes socials. Sincerament, a una persona que manifesta públicament això se l’ha de retirar de la circulació per salut pública, i si pot ser per sempre molt millor, que els empestats sempre són empestats i la idiòcia persistent i treballada amb passió, és absolutament irreversible, i per salut mental i protecció social, cal erradicar aquests perills; certament, a ella, sí que se li ha d’impedir tot contacte social des d’avui i fins al fi dels temps. Apliquem, en els que recomanen aquestes violacions, la violació que recomanen, i després, si l’èxit de la seva proposta és constatable, ens aplicarem les seves violacions per voluntat i gust. Mentrestant, apliquem-los els seus remeis, de la mateixa manera que hem d’exigir que passi amb les vacunes: abans de la població civil, tots els polítics de tots els partits, tots els policies i cossos de seguretat (han d’estar sans per repartir llenya), tots els periodistes mass-media, tots els sanitaris en exercici i, sobretot, els experts, aquests els primers de tots. I com parlo d’ells, deixem la Mengele emmurriada, i escoltem els borborigmes de les diarrees cerebrals de les ments expertes.

Es veu que l’amo ha picat de dits i tots s’han posat dempeus amb les potetes davanteres flectides i la llengua a fora, movent la cua, compassadament. Són així els experts, el que no tenen de coneixements ho compensen amb servitud. Avui tots estan excitats perquè Alemanya, Itàlia, França, Bèlgica i Espanya, el moll del NOM, estan amb toc de queda davant de l’enemic fantasma, com si no sabessin que els fantasmes són ells. Bé que per a fer un crim d’aquesta magnitud es necessita un expert, com necessites paper higiènic per netejar-te després. A Alemanya, el pallasso ridícul i incompetent del Drosten (si no s’escriu així, tant se val, no el recordarà ningú) dirigeix la prèvia al nou genocidi, i aquí els cavallers de l’Apocalipsi són els de sempre, però també n’hi ha d’afegits, tots gent molt competent i empaperada de màsters, títols i coses, totes assortides i molt treballades, per no tenir altre idea al cap que l’obediència a l’amo i el fingiment de conèixer què és la ciència i poder dir bestieses de l’alçada d’un campanar. Aquests tampoc no caldria que els esmentés, perquè tampoc no els recordarà ningú; a no ser pels seus crims. Però vegem l’exhibició de l’estultícia manifestada en cos i ànima en els experts, la nova categoria del coneixement.

Un investigador de l’UPC, en Daniel López Codina, ha suggerit un confinament de quinze dies. La incompetència és escandalosa! Fa nou mesos que no n’encerten ni una, i encara van donant lliçons. Si hi hagués una neurona en els seus cervells, s’amagarien sota les pedres, però els amos paguen bé i ells són zombis sense cervell i molt ben ensinistrats. Per això llueixen els màsters de l’estultícia com a garantia. Doncs, en aquest ximple, se li ha afegit, és clar, en Trilla: tanquem-los a tots, matem el país i el futur! I com tots tenen l’ordre de l’‘Espai Societat Oberta’ de Soros, amb seu europea al carrer sant Eusebi de Barcelona, la Magda Campins, d’un hospital respectat com el Vall Hebron (!), o un tal Horcajada de l’Hospital del Mar, s’han agenollat a l’amo i suposo que posaran al servei dels criminals els camps d’extermini que coneixem en societat com a Hospitals. I a tota la bandada de lloros repetidors, s’hi afegeix amb un somrís d’orella a orella l’eminència esclava de l’Àlex Arenas, que per grimpar s’agafa a qualsevol cosa, encara que sigui un pal ple de sang. És a dir, que tota la colla de miserables esclaus estan al servei d’un confinament, de convertir la nostres vides en una escombraria presidiària perquè la grip comuna combinada amb una ‘immensa mentida’ són una amenaça per a tots. I no, ximples! L’amenaça per a tots són els vostres amos i vosaltres, els sicaris i executors dels crims. Reseu perquè aconsegueixin convertir-nos en bens i sabó, perquè si no, no em cansaré de demanar el vostre cap com a penyora justa en compensació dels vostres execrables crims, insòlits en tota la història! No és venjança, és justícia amb els venedors de carn humana.

Podem afegir per concloure, que la Mengele en el seu èxtasi d’insània - perquè a un boig només el converteixes en perillós quan li dones poder, i aquest escurçó sanguinari ho sap prou -, fent el que fa, gaudeix com una hiena devorant les entranyes d’una zebra. De vegades em penso si amaga la boca darrera el morrió, per ocultar-nos la sang que empastifa els seus llavis i dents. Aquest escurçó genocida, ufanosa del poder miserable que disposa, orgullosa i tètrica, ja ens diu que ‘van en la línia de no aixecar les restriccions’. Vosaltres mateixos, però si és per mi, no tinc el mínim dubte quant a què s’ha de fer amb els psicòpates. Una cosa és estar malalt del cap, una altra ser un psicòpata.

I ja que parlo de psicòpates, com no treure el moro que es creu català perquè va néixer a Catalunya i al qual, seguint el pla Kalergi, els jueus li han donat l’ordre de saturar d’àrabs Catalunya. Ahir, no sé si ho van dir les notícies (no ho crec), un dels germans d’ètnia del bon conseller ‘català’, va degollar al mig del carrer un noi de 15 anys. No ens hem de preocupar, els seus protegits amb els diners dels catalans, tenen el dret de matar, robar i violar les nostres filles, perquè és just que els mantinguem, és caritat cristiana amb els musulmans, és solidaritat catalana amb els necessitats, és justícia i dignitat humanes. Homrani és un altre que no pot escapolir-se de la reclamació dels danys de la seva inèpcia i servitud al BIS i al Femer Europeu, una servitud que li és comunicada per l’’Espai Societat Oberta’, l’ONG de les ONG de la fraternitat humana per al desenvolupament de la societat del Nou Ordre Mundial, en una de les moltes branques de la filantropia infausta que ens governa. Només els imbècils creuen les paraules i no atenen la semàntica. Comparar què diu una paraula i què és la realitat, treu les lleganyes dels ulls, però els discapacitats això no ho poden fer, els nens de l’Iu viuen en una democràcia patriarcal guiada per governs feministes, en un batibull d’insensateses tan gros, que si ens veiés per un forat, un avant-passat, es preguntaria d’on ha pogut sortir tanta estultícia.

Bé, o desobeïm i anem per ells, com comença a fer la gent arreu del món; o ells culminaran el crim i la destrucció de la llibertat fent una gran festa, amb tota la solemnitat per als amos i tota la humiliació de servidors fidels, que això és el que sol passar en el món de la vulgaritat i l’abjecció, que són l’àmbit on aquesta espècie animal se sent en el seu medi ambient, que per això s’ajeuen als peus dels amos i llepen la sang que cau a terra, movent la cua.


Potser convé prendre nota:

https://www.youtube.com/watch?v=z3nu0TEW4VM&feature=youtu.be

I això també val per a banquers i polítics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada