dimarts, 20 d’octubre del 2020

DESTITUCIÓ I JUDICI AL REICHSFÜHRER-SS BARGALLÓ


El comandant en cap dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus s’ha passat de la ratlla! Fins quan tolerarem que un criminal contra la infantesa i la joventut sigui el responsable d’allò que a tall d’eufemisme es defineix com a educació, i que avui consisteix en la destrucció de tot vestigi d’humanitat? Escric i em tremolen les mans de veure quina mena de depravats mentals ens dirigeixen. Cal la dimissió i un judici contra el Reichsführer-SS! La magnitud del seu crim i el seu cinisme no tenen antecedents en la política catalana. Qui es creu que és aquest miserable! I no us amoïneu, que us justificaré perquè cal que sigui jutjat per la morbositat dels seus execrables crims.

El Reichsführer-SS dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus ha donat ordre als serveis jurídics (que és com dir al clavegueram de la Institució) perquè articulin com posar en coneixement de la Fiscalia de Menors els fills dels pares ‘negacionistes’ o pares ‘rebels’, com els titlla la tirania. Si això no és una dictadura, ja em direu què és! I us transcriuré què diu la Conselleria que dirigeix aquest genocida:


1 - «Els alumnes escolaritzats a Catalunya, per acudir i romandre al centre tenen l’obligació de portar mascareta i complir amb la resta de mesures de seguretat, com la presa de temperatura, neteja de mans, distanciament, o si fos el cas, el sotmetiment a les proves diagnòstiques».

2 - «En cas d’incompliment, els serveis del centre educatiu ho comunicaran al departament de Salut per tal que s’apliqui el règim sancionador».

3 - «És indubtable l’obligació de les autoritats públiques, pares i mares, alumnat, per fer efectiu el dret a l’educació bàsica a través de l’escolarització obligatòria, entès pel legislador com a manera de fer efectiu el dret fonamental de l’ensenyament».

4 - El fet de no portar els nens a l’escola: «Caldrà comunicar-ho per desemparament o desprotecció del menor a la Direcció General d’Atenció a la Infància i la Fiscalia de Menors perquè activin les mesures d’intervenció».


La violació de totes les garanties del dret natural del Reichsführer-SS és una demostració d’insolència repugnant en un estat de dret. Però analitzem la ‘justificació’ i demostrarem amb proves el crim de lesa humanitat que està cometent aquest tirà que hauria de posar en peu de guerra tots els pares i fer-los demanar que sigui jutjat immediatament. La condemna cau tota sola.


(1) Fixeu-vos en el llenguatge del ‘Reich de Catalunya’ per a parlar de les escoles, l’indret on hauria d’imperar la llibertat i el creixement individuals per damunt de qualsevol altra cosa. Feu atenció al llenguatge del criminal:

«Tenen l’obligació». «Han de complir». «I sotmetre’s». En aquests assumptes no hi ha res a discutir, els serveis tirànics per a la Formació d’Esclaus saben molt bé què han de fer. I ja no dic res si parlem de les injustificades i indignes mesures que els fan passar: morrió, pistola de temperatura al front, neteja de mans i mantenir la distància amb els altres, apart de sotmetre’s a la voluntat de l’escarceller, sense rèplica.

Així es poden formar éssers humans?... Així es creen monstres i esclaus!

Qui ha de fer homes, fa rates. No és això un terrible crim de lesa humanitat, tenint en compte tot el que veurem tot seguit, segons les quals coses, els criminals s’arroguen el dret exclusiu de l’educació. Però qui es pensa què és aquest miserable per a dir-li a un pare com cal, com ha d’educar el seu fill? Si hi ha maltractaments o desemparament, és comprensible de prendre mesures. Però amb un pare responsable de l’educació del seu fill, qui és aquest talòs degenerat per imposar morrió, l’agressió de la pistola i les mesures de restricció de llibertats a un NEN. Reichsführer-SS, certament cal un Nuremberg, i vostè serà sense dubte un dels criminals més preuats!


(2) Si el pare, en la seva legítima i inalienable pàtria potestat, desobeeix, el Reichsführer-SS ha donat l’ordre de transmetre-ho al departament de la Mengele, perquè els especialistes en la destrucció de la salut, l’eugenèsia i l’eutanàsia activa i sense consentiment, practiquin les SANCIONS que corresponguin. Però què es creuen, que els fills són d’ells? No, criminal, els fills no són seus, i prou que sabem que per a la correcta formació dels infants, el primer que hauria d’estar prohibit és l’EDUCACIÓ PÚBLICA. L’heu convertida en un abocador d’escombraries. El vostre crim és de lesa humanitat.


(3) El tercer apartat és l’excusa paternalista d’aquest Estat miserable. Els directors dels Camps de Concentració per a la Formació d’Esclaus argumenten el bé social que fan destruint la infantesa i la joventut! No es pot ser més cínic ni pervers! És interessant aquesta argumentació-parany dels criminals educatius, perquè és la mentida que dóna peu a la quarta i més preocupant cita, i demostra la intencionalitat i la magnitud de la destrucció de les llibertats humanes:


(4) Si en el teu dret de PROTEGIR EL TEU FILL DELS CRIMINALS DEL GOVERN, no sotmets el nen a la seva destrucció, el Reichsführer-SS ha donat l’ordre de transmetre-ho a la Fiscalia de Menors, que és com treure un nen del foc per posar-lo a les brases. Aquest criminal és capaç de segrestar el fill d’un pare responsable i lliurar-lo a la xarxa de pedofília que integren tota la judicatura de menors i els departaments d’infantesa que són caus de corrupció, prostitució, entre els menors dels crims (Cas ‘Bar España’, entre mooolts altres, alguns dels quals amb la Generalitat i els seus repugnants serveis involucrats). Això vol fer el Reichsführer-SS Bargalló amb els pares desobedients al Reich, perquè la colla de criminals consideren que els fills són propietat de l’Estat. Els fills, miserable avortament, són dels pares, SEMPRE. La intenció d’imposar-se a la voluntat dels pares és la demostració d’objectius més que degenerats. El fet de desconfiar dels pares dels quals menja, paràsit!, retrata la immundícia ètica que el constitueix com el perfecte criminal al servei de l’Estat totalitari.


Evidentment la banda de mafiosos no els destituiran, el seu cervell tampoc no dóna per a entendre això! El mantindran, i aplegat amb la Mengele continuaran convertint aquest país en una tifa de vaca tendra, olorosa i immensa, al servei el NOM.

Obriu els ulls! Us estan matant els fills! Us els estan desintegrant com a persones! Allò que els heu ensenyat, l’escòria educativa els ho desmuntarà! Les escoles són indústries de destrucció! Cal que reflexionem molt profundament en això! Ja hi ha una generació o dues posteriors a la meva, que són pràcticament perdudes per l’atemptat contra la intel·ligència que representen aquests simis terroristes vestits d’homes d’estat. Si deixem que els nens d’avui siguin destruïts com a éssers humans, la nostra espècie haurà desaparegut. Sé que el comandant en cap té aquesta missió, i que s’hi esmerça de dia i de nit, tot per a servir els amos. Tanmateix, criminal, el poble us jutjarà, i els mateixos pares que avui reprimiu, sancioneu i castigueu per interessos propis i a remolc de la ’immensa mentida’, seran els que hauran de decidir sobre la vostra sentència. Jo, personalment, no cal que us l’escrigui, oi?


NO DEIXEM QUE ELS PARÀSITS SENSE CONSCIÈNCIA NI RESPONSABILITAT DECIDEIXIN PER NOSALTRES. Els sacs d’escombraries que ens governen no saben que són ells els que han d’obeir, que no estan on són per a robar amb impunitat, sinó per a servir la gent que els ha elegit (bé, això és un dir, ja que tots sabem qui són els amos d’aquests gossets sense consciència).



I per concloure i perquè veieu com ens prenen per ximples els anormals dels lloros, escolteu aquesta notícia publicada al tebeo ElNacional:

«Com s’escampa el coronavirus? Troben una mostra viva en un bacallà congelat».


Si això no és prendre’ns per idiotes, no sé què ho serà! Què se suposa: que el bacallà tenia el virus? És a dir, que el virus viu fins i tot sota el mar! És pertot, protegiu-vos! Se suposa que a més a més el virus ha estat congelat? Resulta que no el poden aïllar, però el troben congelat, ves, quines coses! I si per això no fos prou, la ‘mostra viva’, d’un virus? Una mostra viva? Un virus viu i congelat sota el mar? No sap el periquito de la redacció que els virus, segons que ens diu la ‘ciència oficial’, no són éssers vius? La qual cosa, val a dir-ho, ja és una contradicció de l’alçada d’un campanar. O s’és viu o no, com, o s’està malalt o no. Avui el deteriorament cognitiu arriba a uns nivells que si ens sentís qualsevol avant-passat s’esborronaria del nivell d’idiotesa de la nostra civilització. «Tan profundament imbècils, sou?», ens diria l’avant-passat amb un somrís com de dir, «em punxen amb una agulla i no em treuen sang!».


REICHSFÜHRER-SS BARGALLÓ, DIMISSIÓ I JUDICI PER CRIMS DE LESA HUMANITAT CONTRA ELS INFANTS I ELS JOVES CATALANS!!!


P.S. Acabo de llegir que els TERRORISTES CRIMINALS I ASSASSINS DELS MINISTERIS ESPANYOL I CATALÀ estan estudiant EL TOC DE QUEDA. No em cansaré dir-ho, cal un NUREMBERG IMMEDIAT I L’EXECUCIÓ AUTOMÀTICA DELS ASSASSINS I CRIMINALS DE L’ALTA TRAÏCIÓ AL PAÍS I AL POBLE. NOMÉS AMB LA VIDA COMPENSARAN LA MAGNITUD DEL SEU EXECRABLE CRIM. Es pensen aquesta colla d’imbècils sense ànima, que l’invent de la mentida es passejarà a la nit envaint tots els racons del món? o és que volen tenir la gent dins de les cel·les per ACABAR DE CONSTRUIR LA PRESÓ? Si és així: cal demanar la MORT DE TOTS POLÍTICS.

NOMÉS AMB L’EXTINCIÓ DELS ACTUALS POLÍTICS, LA GENT RECUPERARÀ LA LLIBERTAT! Ells són els barrots de la nostra presó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada