dimarts, 13 d’octubre del 2020

O.N.G. ASSASSINS EN ACCIÓ

 

Els amos del NOM han donat l’ordre al Femer Europeu de procedir a la segona onada d’extermini controlat. Els assassins catalans i espanyols ja estan preparant la normativa perquè les execucions es realitzin sense destorb i amb absoluta seguretat per als equips mèdics encarregats del genocidi. Han tornat a inventar-se fantasies i elucubracions paranoiques per justificar que la grip altra volta s’ha convertit en un perillós virus extraterrestre mutant que ens matarà a tots. A Madrid han contractat per a dir bestieses un altre imbècil del CSIC, un tal Enjuanes, especialista en coronavirus, és a dir, un discapacitat intel·lectual que, perquè el vesteixen amb una bata i li donen un tub d’assaig per fer-se la foto, es creu científic. Hòstia, si no els resta camí per a ser aprenents de científics! I aquest tros de quòniam, com diu l’Ameba, acusa tots els negacionistes de Madrid de retardats, ves, si en alguna cosa podríem estar d’acord, és que els animals reconeixen fàcilment els individus de la seva espècie, però en aquest cas, no és un procés de identificació, sinó que els bitllets de la butxaca alteren les neurones dels budells cranials del bon home.

Sense dubte, els criminals estan preparant la segona onada d’exterminis i l’entrada en el nou paradigma: l’HORROR. Ara començaran a funcionar a tota màquina les estructures oficials per a l’extermini massiu, sigui amb la iatrogènia eugenèsica i eutanàsica de la Mengele, la sinistra assassina de Sanitat, i els seus còmplices criminals; sigui amb la destrucció de la llibertat i la dignitat infantils del Reichsführe-SS Bargalló. Per cert, s’oposaria aquest criminal a l’extermini infantil? N’estic convençut que a un bon preu, l’home fins se sentiria feliç de convertir els barracons educatius en barracons d’extermini físic, que l’extermini intel·lectual i moral l’està portant a terme amb un reconeixement BIS cum laude.

Començarà la campanya d’assassinats amb vacunes antigripals per als vells, iniciaran la posta en marxa de la contaminació radioelèctrica amb el 5G, i tots els assassins del govern i dels governs europeus, s’asseuran en els seus despatxos i observaran amb atenció els resultats i les estadístiques, satisfets si compleixen amb els requisits del BIS i la seva organització mafiosa OMS i ONU, i decebuts si resulta que amb vacunes i emissions electromagnètiques no assoleixen els pics de mortaldat exigida pel BIS-OMS-ONU, els enemics totals i absoluts de la humanitat.

Recordeu: O ELLS O NOSALTRES. ENS EMPARA LA DEFENSA PRÒPIA.

Darrerament, han anat apareixent diverses notícies, i no en són ni una ni dos, de gent que ha mort, sobretot de càncer, per manca d’assistència sanitària. Mengele, i Govern de Catalunya: aquest morts són vostres, i l’omissió d’auxili és un crim afegit a l’assassinat dissenyat per les estructures de govern. OBRIU ELS ULLS! L’escòria oficial cobra per quilo de carn humana morta!

D E S O B E D I È N C I A , J A !!!


Cal començar a fer funcionar les associacions de veïns com a recaptació d’impostos. Cal enfrontar la gent als criminals i lladres dels governs. Si els traieu les garrofes, els miserables perdran el poder. Si no poden pagar els gossos buida-ulls que tenen contractats, els gossos tampoc no els obeiran. Cal començar a reaccionar. Els assassins del govern estan disposats a tot. NO EN TINGUEU CAP DUBTE. Ells són els vostres enemics, els vostres paràsits, el VIRUS REAL DE LA NOSTRA SOCIETAT. No us encanteu amb els seu cants de sirena, que són hipnosis de serpent. L’única amenaça que plana sobre les nostres societats són els CRIMINALS POLÍTICS, MÈDICS, PERIODÍSTICS I JUDICIALS. La defensa pròpia és la més digna i justificada de les defenses, i recordeu que la defensa pròpia et permet de matar qui et vol assassinar. Sabem qui són, ens han demostrat què són, hem comprovat que no tenen compassió ni la més lleugera ombra d’humanitat, què esperem per fotre’ls fora? APAGUEU LA TELEVISIÓ! I SI ELS VEIEU, CRIDEU-LOS, ESBRONQUEU-LOS, DEFINIU-LOS PÚBLICAMENT: ASSASSINS! LLADRES! IMPOSTORS! TRAÏDORS! A tothora i a tot arreu.

El temps avança de pressa i els assassins BIS-ONU-OMS tenen l’agenda marcada. Octubre és el començ del final. O comencem a treure’ns les lleganyes o dels llagrimals vessaran els plors per la massacre que els assassins de la Generalitat i del Gobierno de España estan preparant. Hitler fou l’innovador, Stalin i Mao els grans genocides, i els d’avui han après dels mètodes d’aquests enemics de la Humanitat. NO SÓN POLÍTICS, SÓN ASSASSINS. Maten gent perquè són obedients com gossos, exterminen la llibertat perquè són miserables com les rates, aniquilen la humanitat perquè són esclaus del Diable. Comencem a moure’ns o començarem a veure com incineren els cossos de les víctimes en secret.

Cada dia més, tinc ganes de veure que per una vegada la justícia és realitat. Si aviat no es manifesta, la Humanitat haurà deixat de ser. I insisteixo, cap atenuant pot tenir-se en compte si parlem de criminals conscients, sense escrúpols i decidits a l’extermini fins a les últimes conseqüències. La Mengele ja carrega un parell de milers de morts a les espatlles, permetrem que aquesta ASSASSINA continuï l’extermini de la gent i imposi la destrucció del país: ALTA TRAÏCIÓ.

I mentrestant l’Ameba va fent el pallasso de manera no oficial. Fins ara l’havia fet de manera oficial, ara ja està exonerat de les responsabilitats i el criminal gaudeix de dir bestieses que les tietes li escoltaran emocionades i indignades per la persecució criminal dels criminals espanyols al criminal català. Quin panorama! La Mare de Déu!


I si amb això no en teniu prou, podem parlar del ximple del Sanchis, el que ha convertit TV3 en Tele5. Aquest miserable, com en José Antich, era independentista! No rieu, no! Que és per plorar. I segons que he pogut llegir, es veu que en el gran programa intel·lectual de filosofia «Merlí», s’hi ha exhibit una instructiva escena filosòfica consistent a introduir-se un rotulador per l’anus. Voleu més filosofia? Sanchís, renta’t els budells cranials i desapareix. Vergonya, no és prou! I ja fa més d’un any que vaig escriure «Merlí, Melich, i la metafísica» on ja advertia que aquesta cagarada considerada una sèrie cultural, era un immundícia intel·lectual i social, només apta per a degenerats, pervertits i obsessos.


I si amb els vòmits de l’independentista Sanchis, no n’hi ha prou, l’ASSASSINA del FMI, ja ha advertit que Espanya serà el país que més patirà la crisi per la immensa mentida. Què pensem fer amb els criminals del govern? Què pensem fer amb els colpistes de l’estat de dret? Ens ho mirarem i ens acollarem bé el morrió? o direm i els cridarem que ja n’hi ha PROU? Quan veig els sacs d’escombraries que empastifen el Palau de la Generalitat, em pregunto què ha fet el poble català per a merèixer això, i em responc, del tot convençut, que viure embabaiat, dipositant la confiança en delinqüents comuns, que avui ja s’han convertit en delinqüents molt perillosos i sense miraments si es tracta d’obtenir beneficis personals. Aquestes immundícies només necessiten el poble i el volen perquè els legalitzi ‘democràticament’ els crims.

És lamentable el servilisme i el nivell mig de misèria de la intel·lectualitat, arreu. I vull creure que els treuen la veu, que els fan callar, i tractant-se de la banda criminal jueva del BIS, suposo que amb serioses amenaces. Només vull fer una observació que és molt pertinent. L’actual situació del món ha estat duta a terme per les següents criminals: Margareth Thatcher, Angela Merkel, Christine Lagarde i, ara, la Giorgieva, o com es digui la criminal, entre altres mòmies femenines. Nietzsche ja ho deia:

«Allí on l’home és dolent,

la dona és malvada».

És casual que els assassins del BIS-ONU-OMS hagin farcit la representació política de dones? La dona és més cruel que l’home, molt més cruel. L’home és impulsiu i reactiu, la dona és hipòcrita i venjativa. Que això ja ens ho van referir sobradament els grans dramaturgs grecs. Però no aprenem.


OCTUBRE HA ARRIBAT i els assassins tenen els ganivets ben esmolats. Podem posar el coll perquè ens degollin amb morrió i tot, o podem donar un cop de puny damunt de la taula. La desobediència, la denúncia constant, l’exposició dels arguments i la demanda d’erradicació dels criminals és la nostra extremada urgència.

A EUROPA, EL NOM ACTUA A ESPANYA I CATALUNYA sobretot. Però, col·legues europeus, no us adormiu, els vostres pròcers, els vostres presidents assassins estan amatents de rebre l’ordre per començar les respectives execucions. No els doneu temps. CAL ATURAR LA DESTRUCCIÓ DE L’HOME, JA. Desembre ja serà tard.

TIC-TAC, el temps passa i ens ho estem mirant amb ulls d’ovella covarda o gallina acollonida. ELLS SÓN ELS VOSTRES ASSASSINS, només heu de mirar els alts càrrecs de les nacions per a descobrir-los, ja que cap d’ells està exempt de culpa. La feina és difícil, però, o ens movem, o començarem a entrar a les dutxes antiparàsits que el Reichführer-SS Himmler, l’enamorat del Bargalló, havia disposat arreu d’Europa. Com deia en Lluís Llach en un magnífic disc i una extraordinària i emocionant cançó: «Tornen els trens...».

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada