dimecres, 21 d’octubre del 2020

MISCEL·LÀNIA


L’Iu Forn ha fet un escrit titulat «Ens tracten com a canalla». Hi exposa que l’Organització Mafiosa de la Salut i els pallassos diabòlics que mengen d’ella i són dirigits pels psicòpates que els paguen la col·laboració i el silenci, han decidit una mesura molt eficaç contra la ‘immensa mentida’: cantar una cançó. No cal perdre un minut a descriure com han de ser els excrements que circulen per les sinapsis d’aquests esglaons perduts; perquè si l’OMS, enmig de la suposada ‘immensa mentida’ que ens ha de matar a tots encara que li costi Déu i ajut, i potser ho assolirà amb aquest ritme mortífer cap a l’any 9.500 d.C. (a un milió de morts anuals, feu el compte per a 7500 milions), es dedica a promoure cançonetes contra la malaltia i així ens corrobora que el braç executor de la Corporació Farmacèutica Criminal està integrat per degenerats, ximples i babaus, tots aplegats en l’Organització Colpista que s’ha fet càrrec del món, a les ordres dels pitjors psicòpates que hagin existit mai al planeta. I no serà perquè no n’hàgim tingut un assortit d’allò més divers i horrorós!

Doncs bé, Iu, vejam si baixem dels núvols i pensem amb l’interior del crani i no a través de la televisió i la classe de tebeos com el que et dóna feina. Els reis mags són una mentida, i el tió, i l’home del sac. Són maneres d’enganyar les criatures, no se sap ben bé per què, però per enganyar-les i fer-les creure que el món és fantasia. Molt n’hauríem de parlar d’això, però ara no és l’hora. El cas és que si els nens tenen els reis mags, el tió i l’home del sac - que en aquests moments em vinguin al cap -, com a mentides immenses, potser amb un rerefons positiu que no acabo de veure; el que han fet els tirans de la DICTADURA MUNDIAL és el mateix, sí. Així com als vells se’ls fa fer l’imbècil amb uns exercicis i unes pràctiques que ofenen la seva dignitat, als futurs esclaus se’ls ensinistra amb cançons, com ‘resistiré’ (a ser lliure), i ara, amb el nou ‘hit-parade’ que els simis que acompanyen el goril·la-mascota de Gates, proposen a la colla d’esclaus atemorits. No te n’estranyis. No veus els criminals en les compareixences públiques, com sembren el terror i tot seguit adopten el to paternalista mel·liflu i protector com a garantia que ells són els teus salvadors, sí, ells, els teus botxins! I els nens els escolten a la tele i tot seguit obeeixen del tot acollonits. No has vist la colla d’esclaus mentals que aplaudien els sanitaris que executaven els vells als hospitals i que els abandonaven als asils? Tota la borregada sortia al balcó a aplaudir. No havia vist mai una demostració més irrefutable de la imbecil·litat humana. No és potser la feina dels sanitaris salvar la gent? I escric això amb plena consciència que els sanitaris són els braços executors de l’holocaust, els que compleixen ordres d’extermini, com en els camps de concentració del III Reich ho feien els SS, sense remordiments ni reflexió. Però als nens se’ls havia dit que sortissin al balcó a aplaudir, i la innocència i la ingenuïtat, que és ridícula en els adults, s’exposava enmig de somrisos a les balconades, agraint als assassins els assassinats. Iu, fa molt de temps que ens tracten com a canalla. L’única cosa de bo de l’article, és que suggereix la possibilitat que aviat obris els ulls, la qual cosa no estaria gens malament; ja que tu tens la possibilitat de fer que la gent s’adoni de la realitat del PITJOR CRIM COMÈS CONTRA LA HUMANITAT, enlloc de fer escrits com aquell que et vaig criticar, en el qual parlaves d’un cas insòlit i ridícul per a escampar la por a la mentida. Sí, Iu, ens tracten com a nens, i els que teniu el poder d’ajudar a construir homes, us rendiu a les mentides dels que us volen nens esclaus, sense consciència ni remordiments... que el que ve, oi?, exigeix als nens que estiguin preparats mentalment per a cantar les cançons del règim i assenyalar qui no les canta. Molt de compte, Iu. Això és seriós. I els que els feu el joc, sabeu què sou? Còmplices del crim.


Seguint el manual de la ‘finestra d’Overton’, ja fa temps que han inculcat la necessitat del toc de queda, un fet que hauria de revoltar-nos a tots, perquè el toc de queda és l’exercici de mesures tiràniques contra la llibertat, unes mesures que són preses exclusivament pels estats dictatorials, llevat de raríssimes excepcions. La ‘finestra d’Overton’ ha servit als psicòpates que dirigeixen les corporacions criminals del món per a normalitzar l’avortament, la pornografia, l’homosexualitat, les estúpides polítiques de gènere, la invenció de 114 gèneres o tipus de relacions sexuals, i darrerament, s’estan esmerçant en l’acceptació de la pedofília com a relació natural (està defensat per ‘universitats’ (!), hi ha un partit a Holanda que té per eix del programa aquesta ‘exquisida’ finesa ètica i moral, a Xile han d’aprovar una llei que permet les relacions amb nens de dotze anys...)... Us hi heu fixat? Han normalitzat conductes sexuals, com normalitzen la violència en els noticiaris. Cervell reptilià. No m’hi estenc, considereu des de l’ètica i l’aspecte social què significa tot això. No s’ha de ser Kant ni Aristòtil per entendre que s’està soscavant el fonament afectiu i constructiu de l’espècie per imposar els valors de poder: violència i sexe. No s’ha de ser psicòleg per veure que estimulen la violència irracional i el sexe sense amor. Penseu, per què ho faran?

Ara ja ens parlen que imposaran la VIOLACIÓ DE TOTS ELS PRINCIPIS DE LA DIGNITAT HUMANA amb el toc de queda, probablement de 9 del vespre a les 6 del matí. Han descobert, potser, que el virus, com els mosquits al capvespre, acuden a les ciutats, a les platges, boscos i als cims de les muntanyes entre les 9 i les 6? O potser és que la nocturnitat i l’empresonament forçat de la població permetrà els criminals d’actuar enmig de les ombres sense destorb per a fer... què? Potser per a la instal·lació de la xarxa d’antenes i repetidors de la perillosa 5G? Perillosa, segons que sembla, per a la salut (pot ser una arma terrorífica de control: pot matar una persona si se li dirigeix la irradiació electromagnètica, poca broma!) i, en ‘el millor dels casos’, pot ser una eina absoluta de control sobre la població; i quan escric absoluta és perquè és absoluta, total, o sigui, sense escletxes per a l’evasió. Quin sentit té prohibir la gent de sortir en aquest horari, que val a dir que tampoc no és massiu, però que permet la gent el contacte social després de la jornada laboral? Per una ‘immensa mentida’? Perquè hi ha infectats, segons demostra una prova negligent sense especificitat ni la més lleugera garantia? Ja us ho asseguro jo: els criminals amb això perpetraran el crim. Els lladres i els assassins correran a la nit preparant el terreny. No en tingueu cap dubte. Però la gent, els nens de l’Iu, segons una enquesta del seu mateix tebeo, estan a favor del toc de queda en un 81%! És molt probable, que l’esclau de La Caixa hagi de mentir i fer veure el que em costa moltíssim de creure, ja que si el 81% de la gent vol el toc de queda, demana efusivament el sotmetiment a la repressió; aleshores, us ho dic de veritat, potser la idea dels terroristes de les corporacions no sigui tan dolenta. Que la gent intel·ligent prou que sap que, fins i tot en la cosa més horrible, sempre hi ha un bri de saviesa.

Espereu el toc de queda amb il·lusió, podreu veure la tele a tothora i informar-vos de la veritat que sempre han dit els mitjans oficials (‘paraula del nen Jesús’), després salteu d’alegria mentre canteu la cançó de l’OMS quan, per a la vostra seguretat, les forces del règim aïllin els terroristes negacionistes en camps de concentració, i més endavant, sortiu al carrer a celebrar el fum que emeten les xemeneies dels forns dels camps d’extermini. Si, nens, sigueu obedients i sotmeteu-vos alegrement a l’autoritat que és la garantia de la vostra absoluta felicitat!


Davant d’aquest panorama, què s’ha de fer? DESOBEDIÈNCIA MASSIVA A TOTES LES ORDRES GOVERNAMENTALS I CONSCIENCIACIÓ DE LA NECESSITAT DE LA DEFENSA SOCIAL CONTRA L’ESTAT I ELS SEUS CRIMINALS. Sense dubte tot s’ha de fer sense violència, ja que la violència és la de l’Estat. No oblidem que ells són els que financen el terrorisme, el promouen i l’executen. Les cancelleries són el politburó d’aquests crims. Per això, tot sense violència, tanmateix, sense violència no vol dir no tenir la decisió ni la determinació de defensar-se fins a la mort contra la violència de la Tirania Europea en favor de la llibertat i la dignitat humanes. DESOBEDIÈNCIA TOTAL I ABSOLUTA ALS GOVERNS, aquest és el primer pas.


Mentre aquí la gent espera amb candeletes el toc de queda, i a França l’indigent ètic i intel·lectual de Macron, l’esclau d’Edmund Rothschild Heritage, ja ha aplicat el setge i està preparat per a convertir la bella França en un immens camps de concentració, i a Canadà s’instal·len centres sanitaris arreu del país, com va denunciar un senador al qual li tragueren ‘literalment’ la veu perquè deia que eren uns centres que són ‘de facto’ Camps de Concentració, l’ingrès en el qual no està regit per lleis polítiques sinó sanitàries, amb la qual cosa els ciutadans perden tot dret i garantia constitucional; doncs, enmig d’aquest femer immens, Alemanya, la Gran Alemanya ha començat a treure l’obligació dels morrions, després de les protestes ciutadanes contra la mesura que havia costat la vida de tres nenes sanes. Alemanya és la llum que guia el món, qui se separi del seu raig caurà irremissiblement a l’abisme de l’obscuritat on regna Satanàs i des d’on dirigeix els soldats polítics de tots els colors.

Quant a això, em crida l’atenció que a Alemanya, on només fa quatre dies que s’ha imposat el morrió, hi hagin mort tres nenes i aquí, a Catalunya, com a presó modèlica dels presidis espanyols, per a major glòria de Soros, no n’hagi mort cap, tot i que els nens viuen amb morrió des de fa mesos. Ens oculten les morts? Molt de compte amb això. Perquè si surt un sol cas amagat, l’Alba Vergés i el Reischführer-SS Bargalló, sobretots, però Govern i Parlament en ple, seran culpables d’ASSASSINAT. Jo ho escric perquè s’ha de dir, i convé no oblidar que cada u ha d’assumir la responsabilitat dels seus actes; això és llibertat, i cal exigir-la a tots els responsables públics.

Com a nota significativa, l’ISG, l’Institut de Salut Global, de Soros, ohhh!, a Barcelona, ohhhh!, amb contactes amb la Generalitat i la Conselleria de Iatrogènia, Eutanàsia i Eugenèsia de la Mengele Vergés - qui ho havia de dir! - i amb el centre contra la salut pública Hospital Germans Trias, on excel·leixen el Clotet i el Mitjà, homes dignes de Premi Nobel – ves, quines coses! -, doncs, tota aquesta gentalla aplegada ha fet un estudi (?) que assegura que el 14% de la població no es posarà la vacuna, i que un altre 14% no n’està segur, de fer-ho. Els criminals de totes aquestes organitzacions d’extermini no estan contents amb el 72% de nens acollonits que es moriran amb la vacuna satisfets de no morir-se de la Covid, no, Soros i els col·legues psicòpates de les corporacions exigeixen el 100%, per això, fan estudis molt estudiats i investigats (Soros diu i ells escriuen), ja que cal conscienciar la gent que no s’hi val morir de Covid, que s’ha de morir o emmalaltir per sempre amb la vacuna, que l’Hospital Germans Trias ja té els llits preparats i les receptes impreses per a fer negoci amb la intoxicació de la salut, que al capdavall, de què viurien els mata-sans si no fessin emmalaltir la gent?... Només era una nota.


I començo a abaixar la persiana, amb dues notícies que m’han corprès. La primera ha estat el fet de saber que el petit feixista d’Economia, el perpetu càrrec públic, que, de família li ve l’amor a Espanya, anirà a veure la Gran Sacerdotisa del BIS, la von der Leyen, una altra Thatcher, una altra Merkel, la seva protectora, una altra Lagarde i una altra Giorgieva, o com es digui el monstre. Serà una reunió interessant, un espectacle que res tindrà a envejar els espectacles de circ de començ de segle on s’exhibien deformitats humanes.

I l’altra notícia és que la CUP acusa Abascal de presentar un cop d’estat ‘en forma de moció’. Vejam, que la CUP és un cadàver, ningú no ho dubta. S’ho han guanyat a pols. Des que David Fernández i Quim Arrufat van deixar el partit, el CNI n’és la secretaria general. Per això, el ximplet de Botran acusa Abascal de presentar un cop d’estat. Vejam, noiet, Abascal és feixista i no se n’amaga. No creus que els ‘socialistes’, ‘els bolivarians’, ‘vosaltres’ i tot l’arc parlamentari hauríeu de tenir una mica de decència política i de respecte per les llibertats? VOSALTRES HEU COMÈS UN COP D’ESTAT I ALTA TRAÏCIÓ, l’esteu cometent, i el mantindreu fins que els vostres amos us diguin que ja n’hi ha prou. I tens la poca vergonya d’acusar qui – feixista sí, però que avui almenys defensa la mínima llibertat humana – denuncia el cop d’estat i l’alta traïció? I consti, que l’Abascal fa el paper que li fan fer, que ell, com tots vosaltres, mengeu de la mà dels criminals que tant adoreu. No hi ha la mínima diferència entre vosaltres, comunistes de la CUP i els feixistes de VOX. Bé, sí, una: LA DICTADURA MUNDIAL L’ESTEU IMPOSANT VOSALTRES. Si alguna cosa tenen de bo, aquests fatxes, és que almenys, de la seva dictadura, més tard o més d’hora se’n pot sortir, ja que el tirà cau o es mor. De la vostra tirania ja no se’n surt mai més. I Botran, recorda la lliçó de democràcia que vau donar en aquella insòlita exhibició de vot directe i popular, sí, home!, aquella de l’empat: 1515 a 1515. Des d’aleshores, qualsevol argument que vulgueu donar no té cap credibilitat. Ja sou sistema, tant, com els criminals que no combateu al Parlament, els sicaris del Govern. Sí, tant com VOX, o us penseu que hi ha alguna diferència entre ells i vosaltres? Botran, TOTS SOU LA MATEIXA TIFA! Avui, a la política no s’hi pot trobar més que criminals. I si no em creus, rellegeix diaris. La corrupció partidista és el gran mal de la democràcia. I cap de vosaltres vol acabar amb ella... per què serà?

(No sé per què m’ha semblat, en estar acabant aquest escrit, de veure el nas del Georgy i el pervers somriure que sulfura malalt)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada