dilluns, 19 d’octubre del 2020

DESPERTEU, MALEÏTS XIMPLES !

 

LA VOSTRA INDOLÈNCIA ÉS LA MORT DE LA LLIBERTAT DE TOTS



Previ:


«Quan la Justícia és l’exercici de la prevaricació»


El TSJC - que és la deixalleria on són arreplegats els babaus més orgullosos del poder nefast de la seva indignitat - ha prevaricat, ha tornat a prevaricar, com sempre; ha obeït les ordres de la sentència que fou enviada així que començava la causa, i els jutges se’n van a casa sabent que han destruït la vida d’unes quantes persones més. Ells però, com es veuen tan jolius amb la toga, les punyetes i l’aire insolent que desprenen, hauran anat a cobrar el pagament per obeir literalment la sentència que els fou enviada. I tots contents, els prevaricadors de prevaricar, els criminals que els manen, de continuar exercint el crim amb total impunitat, i la premsa escombraria, satisfeta de tenir argument per a ser més llegida. En fi, una justícia regida per prevaricadors perdonavides sense principis ètics ni la més lleugera tendència a arbitrar a favor del reu (que per alguna cosa els mana i els paga qui els mana i els paga) és l’evidència indiscutible d’un règim sense justícia. Només de veure els jutges, els seus rostres i les seves actuacions, n’hi ha prou per adonar-se que igual són al damunt de l’empostissat de la Casa de putes que representen, com serien els assessors dels mafiosos que els manen, si el negoci no fos oficial. SENSE DUBTE, NO HI HA JUSTÍCIA. Les escòries togades condemnen d’acord a les sentències rebudes, però en cap moment han denunciat les pràctiques criminals dels governs en l’actual situació de la ‘immensa mentida’. Els que no tenen culpa són castigats, i els assassins indiscriminats, ignorats pels jutges i la fiscalia. El més semblant al Palau de Justícia és un prostíbul de menors on es trafica amb drogues, càrrecs i material robat. AQUESTA ÉS LA JUSTÍCIA AVUI.


Al moll de l’assumpte de l’escrit:


Comenceu per escoltar la xerrada del Dr. Claus Köhnlein, metge internista alemany, en aquestes declaracions sobre els crims de l’OMS i l’absoluta falsedat de la plandèmia.

https://lbry.tv/@counterpropaganda2020:a/El-Dr.-Claus-K%C3%B6hnlein-sobre-los--experimentos-fatales-de-la-OMS-con-el-coronavirus-:7


Als pallassos Mitjà, Arenes, Clotet, Padrós, Macip, Argimon, etcètera, com també als genocides de la Generalitat i l’Estat, com a tots els parlamentaris criminals, els convindria d’aprendre de la ciència i no dels criminals de la farmàfia que els manté. No oblidem que la insistència en el crim demostra la plena consciència i l’absolut lliurament als requeriments dels assassins, els quals han dissenyat aquest genocidi massiu de vides i de la llibertat de tothom, però sobretot, fent èmfasi en els vells i en els nens. Un crim, aquest darrer, que no pot admetre cap mena d’atenuació, sinó l’exigència del màxim rigor, ja que l’atemptat contra la innocència és el primer principi que ha de preservar una societat civilitzada, per això, els culpables han de pagar fins a on calgui la magnitud horrorosa del seu crim, premeditat, dissimulat amb mentides, executat sense cap tremolor ni remordiment, mantingut en el temps amb fal·làcies i menystenint els altres per conspiradors, mentre s’omplen les butxaques dels beneficis de vendre carn humana i prevaricar amb la llibertat dels ciutadans, als quals han traït i dels quals volen destruir el país per tal de lliurar-lo devastat als seus amos.

Val a dir que hi ha acusacions, proves i demostracions més que suficients a Internet, per bé que els criminals del Nou Ordre Mundial perden l’oremus per esborrar-los, com el prendran després per esborrar l’opinió lliure, essent ajudats amb total col·laboració pels criminals que dirigeixen els centres del poder polític des d’on s’executen aquests crims de lesa humanitat. Tanmateix, hi ha testimonis de molts metges alemanys, argentins, espanyols, en fi, d’arreu. I si algú vol entretenir-se amb una altra denúncia, que escolti la interessant exposició de la Dra. Marije Berkelaar, que ha abandonat l’exercici de la medecina perquè la seva obligació és salvar i protegir els pacients i no condemnar-los a la mort o la malaltia crònica com volen fer els criminals Mitjà, Arenas, Clotet, Padrós, Macip o Argimon, entre altres. Per cert, el pallasso de l’Argimon que ha contret el virus tot i que no es treu la mascareta ni a la dutxa, es morirà de tan terrible malaltia? O el veurem d’aquí quatre dies sembrant el terror, que és perquè el paguen? Feu posta! Ja us dic jo que el criminal ‘lliberticida’ no es morirà, perquè ningú no es pot morir perquè li diguin una mentida. I no oblidem: Cal demanar-los exhaustives explicacions del procediment dels seus delictes i de la relació amb els seus amos. Cap ni un ha de ser perdonat del pitjor abús i vexació soferts a Europa en tota la història; i no ens enganyem, cap dels horrorosos i lamentables règims dictatorials a Europa ha estat, ni de bon tros, tan destructiu com l’aniquilació absoluta de la llibertat i de la independència nacional que estan realitzant aquests TRAÏDORS i ASSASSINS.


I com les acusacions s’han de demostrar, comencem:


Pandèmia i asimptomàtics


Per primera vegada a la història hi ha una pandèmia sense morts, i escric sense morts perquè encara s’ha de demostrar científicament que els morts no han estat assassinats i han mort d’un virus que tothom tem i ningú no ha vist. Una pandèmia sense morts només la poden creure gent immoral i sense principis ètics, i és l’evidència manifesta d’insuficiència en el reg sanguini cerebral. Tanmateix, tots els criminals la proclamen als quatre vents, escampant un terror absolutament injustificat, o sigui, són REUS DE TERRORISME.

Per primera vegada a la història apareixen ‘asimptomàtics’, gent sana i sense complicacions de salut que els terroristes acusen de ser un perill social. Només un degradat intel·lectual pot manipular l’evidència científica d’aquesta manera. Tant si ho fan per limitació racional - fet que veient-los i escoltant les seves insensateses no descarto en absolut -, com si ho fan per interessos personals a costa de la salut i el benestar de la gent, són culpables d’imperdonables DELICTES CONTRA LA LLIBERTAT. De fet, fer passar per malalt una persona sana, és un gravíssim atemptat contra l’estabilitat psicològica de l’individu acusat d’estar malalt per estar sa. Qui defensa aquesta aberració ha de ser immediatament expulsat de qualsevol càrrec de responsabilitat i per tota la vida.

QUI ENS ENGANYA?


La vacuna


Aquí ja toquem os. Les vacunes són més perilloses que beneficioses, i només els criminals que viuen de matar i emmalaltir gent poden defensar-les, amb les quals coses es converteixen en ASSASSINS, si maten, i si no, en culpables de DELICTE GREU CONTRA LA SALUT PÚBLICA. La vacuna que els amos dels ximples volen inocular és genètica i no provada mai abans, feta a corre-cuita, sense la més lleugera garantia, sense seguir els procediments d’investigació, estudi, control i seguretat. Sense dubte, els primers que han de rebre-la són tots els seus defensors, ja que no hi ha millor prova de la confiança en les pròpies paraules que la demostració pràctica, per això CAL EXIGIR QUE LA VACUNA SIGUI INOCULADA EN ELS SEUS DEFENSORS I EN LES SEVES FAMÍLIES. La insensatesa, la irresponsabilitat i la participació activa en un experiment abominable com aquest recomana, per salut pública, que els apologetes siguin els primers a experimentar la solució al problema: és de justícia. I he escrit en ‘les seves famílies’ perquè si algun d’ells es tira enrere... necessitareu més explicacions?

No cal dir que els laboratoris criminals que assagen l’experiment ja han desgraciat la vida de tres persones, almenys que hagi transcendit, amb unes malalties insòlites o amb gravíssimes seqüeles per sempre. Aquests criminals que bramen a la televisió i als papers higiènics, proposen vacunar-nos contra una malaltia que per a la majoria de la població és innòcua, amb una injecció o diverses – que el negoci és el negoci – amb el probabilíssim risc de contraure malalties cròniques o molt greus. Això és defensar l’enverinament massiu i indiscriminat de la població. Podeu concebre un crim més gros?

QUI ENS VOL EL MAL?


Mentre l’escòria ignorant ens atemoreix amb mentides, amb els seus posats d’experts (o sigui, reverendíssims idiotes consumats) ofesos, els seus amos i senyors implanten el N.O.M.: la destrucció de la llibertat humana, secundats per la colla de criminals dels governs i dels parlaments, sense que n’hi hagi un de sol que pugui ser exclòs de la participació en l’extermini sistemàtic de la llibertat. Vegem-ho:


Morrió


El morrió significa: Veure, sentir i callar. El morrió transmet por, perquè les cares són només uns ulls espantats. El morrió és inútil per a una mentida, i si fos un virus, tampoc no serviria de res perquè els virus són notablement més petits que els porus dels morrions. Per això, el morrió no garanteix la protecció contra el contagi (vegeu el cas de l’Argimon) ja que no hi ha contagi per aerosol, com ha estat demostrat després de comprovar que el virus fou injectat en sang amb la vacuna de la grip ‘Chiromas’, que per això la infecció causava uns quadres incompatibles amb infeccions de les vies aèries respiratòries. El morrió és la HUMILIACIÓ més abjecta. Recordeu que fa quatre dies bramàvem tots perquè era una indignitat el vel i el burka. Ara ja no? Ara portar morrió és senyal de dignitat? I tots els criminals el defensen i l’exigeixen amb una ànsia que demostra, sense cap dubte, el lliurament voluntari en la destrucció de la DIGNITAT DE LES PERSONES. Suposo que aquests sacs d’escombraries es deuen creure superiors, bé, de fet, ells són ‘experts’.

I en el cas dels nens, l’atemptat contra la salut es pot considerar un CRIM PREMEDITAT, perquè és executat amb tota la intenció i amb plena consciència de les terribles repercussions. L’oxigen és fonamental per al desenvolupament físic, mental i psicològic dels nens; però, els ‘experts’ els volen ‘salvar la vida’, una vida que NO CORRE CAP PERILL, si no és l’amenaça de tota la colla de pallassos que, perquè els han donat una cartolina escrita en una Casa de Cites com a títol, creuen tenir coneixements. Es pot ser ximple sí, però això és una exhibició d’estultícia paradigmàtica. La mentida quant als nens i als joves no pot tenir perdó de Déu; i per si de cas, enviem-los-hi, i que Ell, en sagrada justícia, dictamini la procedència o no de l’enviament.

QUI ENS DENIGRA?


Distància social


El President de l’Execrable Col·legi de Mata-sans està esparverat que el cap de setmana la gent sortís a gaudir del cap de setmana. Es pot arribar a ser més repugnantment miserable? La distància social és la destrucció de la relació natural entre els individus, i només pretén inculcar la por a l’altre. I això ho defensen la colla de criminals que encapçalen aquest escrit d’exposició dels arguments contra la mentida i la intoxicació pèrfida d’aquestes ànimes del diable. Amb la distància social s’insereix en el cervell de tothom la por a l’altre amb una càrrega psicològica perversa i absolutament inhumana. Tot just, l’home fretura del contrari. Però això, vés a dir-els-ho a aquests llepabitllets. Penseu que la ignomínia d’aquesta escòria arriba al punt d’animar els governs criminals a fer el seguiment dels moviments i les relacions de la gent mitjançant el mòbil. No hi ha una violació més pornogràfica de la individualitat. La misèria cerebral d’aquests projectes, exaspera i demana l’assumpció de responsabilitats. Si ets imbècil no pots ostentar un càrrec, això és de pur sentit comú. Si ho fas, ets responsable de tot el que se’n pugui desprendre, de les teves actuacions.

QUI VIOLA LA NOSTRA INTIMITAT?


Confinament


Aquest avortament intel·lectual només es pot produir en cervells en descomposició, que llepar bitllets ja ho té això, que agafes molts patògens i et mengen literalment el cervell, és clar, si en tenies abans, que en alguns dels casos, el dubte és més que procedent. Aquesta pràctica militar i penitenciària està en boca dels científics experts en els papers de diari a tothora, sembla talment que han de tenir una erecció cada volta que pronuncien la paraula ‘confinament’, perquè els tremola tot el cos, que ja m’estranya que les lletres dels papers higiènics no hi surtin corregudes o mogudes pels nervis de l’excitació. MAI en medecina s’ha fet servir aquesta terminologia, però els pallassos del circ, la llueixen més que el nas vermell i rodó.

Si fos poc el crim del confinament: un segrest amb tot el que comporta aquest delicte com a violació de la llibertat i el lliure moviment connatural a la nostra espècie, els pallassos experts la demanen a crits per l’índex de TENDÈNCIA AL RISC, que no hi ha una imbecil·litat més sonada en la història de la idiòcia humana. Però aquests ximples, tots, bavegen en reclamar el confinament. I tot, per uns indicadors fets ‘ad hoc’ per a mantenir la mentida i així poder executar sense inconvenients el crim.

El confinament és senzillament una eina de repressió i de coacció sobre els ciutadans fonamentada en la prevaricació. DELICTE DE FALSEDAT AMB RESULTAT DE MORT O PERJUDICIS PER A LA SALUT FÍSICA, MENTAL I PSICOLÒGICA.

QUI ESCUP ALS DRETS HUMANS I ALS DRETS CONSTITUCIONALS?


Restriccions i prohibicions ‘a discreció’


L’obligació del tancament dels establiments oberts al públic és un atemptat injustificat contra el dret inalienable de guanyar-se la vida. Per això s’ha de desobeir. Que els paràsits que no han treballat mai a la vida ni han fet res de bo a la vida, com els cínics ‘experts’ en llepar bitllets i altres, imposin la pèrdua del teu sosteniment a la vida, és un ATEMPTAT CONTRA LA INDEPENDÈNCIA INDIVIDUAL. Qui són aquests pocavergonyes assassins de vells i pervertidors de menors per a imposar que un ciutadà no pugui exercir lliurement l’activitat que li permet de viure? És una atroç ofensa al lliure albir i a la responsabilitat individual. Que aquesta colla de criminals imbècils sense cap altra pensament que l’obediència absoluta als amos que els posen els bitllets a la boca, no tinguin albir i menys encara responsabilitat, no vol dir, en absolut, que la gent no la tingui. Cap geperut es veu el gep ni cap banyut les banyes.

L’obsessió pel control sistemàtic de la gent ja és prova del lamentable estat ètic de la seva consciència, i això suposant que sàpiguen què és i en tinguin, dos fets que poso més que molt en dubte. Els gossos no saben què és ni que en tinguin, tot i que d’alguna manera en tenen. Doncs, tal qual. L’establiment d’horaris a l’estil de la disciplina presidiària corrobora l’extrem grau de malaltia mental d’aquests paràsits inútils. Els horroritza la llibertat! I això és només la paüra a veure què són.

La pertinàcia a prohibir activitats d’espargiment, culturals i connaturals a l’espècie humana els fa entrar en catalèpsia. La neurona se’ls encalla i té tics. I en aquest estat gairebé epilèptic neuronal, el fet de saber que clouen la gent, que els amarguen la vida, que els separen dels éssers estimats, que els impedeixen enriquir-se amb activitats culturals i de lleure, com amb el contacte amb la naturalesa, sigui a la platja, a la muntanya, en un riu o en un llac, indrets lliures de ‘mentida’, els fa sentir-se més grans, perquè el fet que les seves insensateses de retardats intel·lectuals siguin tingudes en compte, els demostra la satisfacció del seu poder i el goig de gaudir del sotmetiment injustificat que imposen a la gent.

QUI ENS HA CONVERTIT EN POBRES ESCLAUS?


Confio que amb aquestes raons, n’hi haurà prou perquè el lector s’hi repensi. Podríem continuar, perquè les acusacions contra els criminals són interminables. Per això, el judici ha de ser ràpid, si no, mentre encara enunciarem els càrrecs que se’ls imputa, ells podran fer vida normal i morir de vells. Tan gros és el seu crim!


POLÍTICS, PALLASSOS (EXPERTS I LLOROS) I METGES: ELLS SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.

Ja no es faran enrere perquè SABEN QUE SABEM LA VERITAT,

ja no poden desdir-se, el mal fet és molt gros.

LA VERITAT I LA JUSTÍCIA EXIGEIXEN LA SEVA VIDA COM A PENYORA!




Nota:

Si algun text us sembla interessant, feu-lo córrer. Si no us sembla interessant, val a dir que també el podeu fer córrer; si voleu, tot dient: «Mireu què diu aquest penjat!». Sí, cal despertar la gent, eixorivir-la, com sigui, però deixondir-la. Podeu fer servir el meu despertador, si és el vostre desig. També n’hi ha d’altres, de despertadors. Tots valen, si són exactes. El temps va massa de pressa i la gent és ‘massa’ morta. No podem estar-nos mà sobre mà. Cal despertar-se! Avui, les evidències ofenen.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada