dimecres, 28 d’octubre del 2020

INGENUÏTAT


D’acord amb el diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans, la ingenuïtat és: en dret, la qualitat de néixer lliure; i en l’accepció del lèxic comú: «sense dissimulació, franquesa total». Caldria corregir la segona accepció i concloure-la, ja que, si l’accepció que hi ha recollida en el diccionari és referida als nens només, és acceptable; però referida a joves o adults, cal afegir-hi que la ingenuïtat conté un matís de simplicitat gros, així en la franquesa com en la dissimulació. El lector reconeixerà que cal el matís per a referir-se als adults, i ho puc dir, perquè quan he pecat d’ingenu, m’he adonat que estava fent perfectament el ‘gilipolles’ (com diuen els castellans, de manera intraduïble).

Pretenc relacionar una sèrie de notícies que em penso que retraten perfectament la ingenuïtat d’aquells que se les creuen. Ser ingenu és ser una mica babau, d’aquells que miren la mà que exhibeix el mag i no compten que en té dues. Això fan amb nosaltres: mireu el virus que no podeu veure perquè no existeix (i riuen); i mentrestant, ens les van colant pel broc gros. Suposo que amb els exemples, ens n’adonarem. Com veurem, hi ha diversos tipus d’ingenuïtat. Som-hi:

- És de ser ingenu el fet de creure’s tots aquests ‘experts’ que repeteixen el mateix, com els soldats repeteixen la consigna. Hem vist tots aquests comprats o venuts - que depèn de com es miri -, fer aparicions estel·lars o fer actes de presència per a justificar-se davant dels amos per favors potser inconfessables, i dic això, perquè per a jugar-te el teu prestigi i la teva credibilitat dient ximpleries, s’ha de ser molt poc científic i molt venut (o comprat). Però, malgrat això, cada volta apareix gent nova. Es veu que els diuen «au, ara et toca a tu, mesell!» i surten a repetir la consigna. Ahir, va tocar a una físic. Ja m’explicareu el coneixement d’expertesa que ha de tenir una físic quant als virus; la qual, això sí, embolcallada en un somriure tan amable com forçat, ens manifestava que la possibilitat de fer un confinament absolut durant dues setmanes era un fet que s’havia de ‘valorar molt seriosament’. I au, a cobrar. Sí, ingenus, dit això, a rebre el sobre.

- És ser ingenu fascinar-se amb l’article de Joan Minguet Batllori, titulat «Llibertat segrestada». I en Joan és un articulista que m’agrada de llegir, encara que no hi estigui mai del tot d’acord. Crec que mira la mà del mag i no la que ens oculta la trampa. Potser és perquè té relació amb la Universitat, és possible, que el mal al lliure pensament que fa aquesta institució, els criminals no la poden pagar ni amb tot l’or del món. Dit això, és curiós i interessant de veure el camí que segueix la narrativa de l’article. Comença descrivint la tirania que estem vivint amb prou clarividència. Tanmateix, aviat, com si se n’adonés i s’hagués dit prou, recondueix els pensaments ‘conspiranoics’ a la terrible realitat: El maleït virus. Ens reconeix que el virus és una realitat apocalíptica (ell ens declara ser persona de risc, que tingui cura, doncs; però, dit això, em reconeixerà que els sans no n’hem de tenir cap); amb això, es declara oficialista, i aleshores desbarra contra la gestió del govern, veient la mà del mag, però estimant-se més de no reconèixer que més que la connatural ineptitud de les paneroles, hi ha alguna cosa més al darrere, i que tampoc no és aquesta la raó de la ’immensa mentida’. Com sol passar en la dissidència controlada, primer et diuen la veritat com raja, tot seguit l’edulcoren, i et recondueixen perquè vegis la mentida tal com raja. Per tot plegat, quan arribes al final de l’escrit, et preguntes per la raó del títol: Llibertat segrestada? I en el text ens reconeix que hem d’estar segrestats? No, Senyor Joan, la manca de llibertat és manca de llibertat. Manar, millor, imposar obediència, i sancionar amb quantitats desproporcionades la desobediència a la prevaricació, la coacció i la violació de principis constitucionals, això no ho fa un govern, això ho fa una tirania. I, Senyor Joan, no conec cap episodi de la història tan inversemblant, ingenu ni patètic, com el que vivim per a la nostra desgràcia. Ens falten intel·lectuals, no hi ha cap dubte!

- És ser ingenu, però molt ingenu, no veure què està fent el govern, fent de veritat. El nostre estimat govern ha activat el rastreig de la Covid. No us sentiu una mica més xinesos? De veritat la gent pot creure que un mòbil és qui l’ha d’ensinistrar com a un simi de fira, i dir-li què ha de fer, segons el color que exhibeixi? De veritat la gent obeirà? No sospiten del fet que l’aplicació hagi estat inserida en el seu mòbil sense consultar-los-ho? Ho troben natural i ajustat a la ‘terrible necessitat’, davant de la ‘catàstrofe’ que estem vivint, que si no fos per la televisió, la vida seria absolutament normal? És ser ingenu a més no poder, però, el 78% dels enquestats quant a la situació ‘crítica’ que patim, volen més restriccions!!! De vegades crec que la gent acceptarà qualsevol vexació, per més obscena i immoral que sigui, mentre el deixin viu. Tanmateix, ingenus, el que no és covard - que no cal, ni ser valent -, el que no és covard, defensarà la dignitat contra la vida de qui la hi vulgui treure: aquests, són els homes lliures.

- És ser ingenu preocupar-se de la mà del mag i no veure què fa amb l’altra. El govern espanyol mantindrà exempt de l’Iva el sector privat de l’educació i la sanitat (majoritàriament sectors forts i que interessen per a l’adoctrinament i el sotmetiment). Tots els altres sectors han de contribuir a l’erari públic, però l’educació i la sanitat privades, no. Ja comencen a caure les mitjanes empreses, la gent que ha treballat tota la vida per guanyar-se-la honradament. La ingenuïtat és no veure que tots els polítics són lladres i interessats, venuts i ineptes, que la partitocràcia és: els imbècils al poder. I la prova la tenim que el Torra ha enfonsat Catalunya, el Pedo i el lliberticida del ‘cuetes’ han enfonsat Espanya, com el Nobita ha enfonsat el Barça. Imbècils i retardats intel·lectuals al poder! Només la ingenuïtat pot posar aquests idiotes perniciosos al capdavant de res. I podeu afegir-hi rosegadors com el Macron, el Conte o la Merkel.

- És ser ingenu no adonar-se que els polítics només es dediquen a robar i a mentir, que estan col·laborant en la pitjor conspiració, ells sí, mai dissenyada. En la situació actual, l’única preocupació d’aquestes paparres xuclavides és apujar impostos i cobrar per respirar. Ara augmentaran el preu del litre del dièsel per a recaptar 450 M d’euros més a l’any; ells viuen del robatori! Què us penseu? Per això els morrions humans tenen l’Iva de luxe, perquè així els criminals del govern ingressen 3 M d’euros diaris. Ells viuen del robatori i l’estafa! Què us penseu? No han rebaixat impostos, però obliguen a ajornar pagaments a privats, o imposen sancions escandaloses per desobeir el seu cop d’estat i la violació flagrant de tots els drets, fins al punt, que es dediquen al genocidi sense immutar-se i fent-te veure que ells són la protecció contra qualsevol mal, mentre et maten o t’ofeguen i s’apugen el sou i el del rei. No us resulta tot plegat molt sospitós? Ells són inics fins a fer-te desesperar! Venen carn humana; si no ho entens, jo ja no et puc dir més, ingenu.

- És de ser ingenu el fet de creure’s la idiotesa exposada per algú al mateix nivell, en Puigneró, quant a ‘la NASA catalana’. La Mare de Déu! El cinisme d’aquesta gentalla no té límits. Per què llença coets a l’espai; si és que els llença i no és una tapadora per algun negoci brut? Una altra mà que oculta el que fa l’altra. Amb la que tenim al damunt, creu que ara és el moment d’exposar la seva ocurrència? Perquè no va als hospitals i els diu que ha malbaratat en coets de fireta el pressupost per tal de no haver de passar angoixes amb una punyetera grip! Però l’homenet, al·lucina amb els seus coets i de veure que Catalunya ja s’acosta a poder lluitar en la cursa espacial! Si d’ara a uns mesos, us diu que prepara una expedició a Andròmeda, no us el cregueu, ingenus. Encara que digui que hi ha trobat aigua. I ja que ho dic, tampoc no us cregueu, com diu el titular d’una notícia, que no he llegit - val a dir-ho -, que hi ha aigua a la cara visible de la lluna i que permetrà la instal·lació permanent de l’home en el satèl·lit. En fi! De fet, ingenus, ja hi ha molta gent que hi viu, al satèl·lit; els coneixem com els de ‘la lluna de València’.


La ingenuïtat és gairebé innocència a la infantesa, a la joventut és immaduresa, a l’adultesa és la sancta simplicitas, i en la vellesa, la ‘prova’ d’Alzheimer.

Potser avui tots som tan innocents com els nens, immadurs, ximples o desarrelats de la realitat. No ho sé, el que sí sé és que creure tot el que et diuen, és evidència de limitació intel·lectual, i acceptar les vexacions amb l’autoexcusa d’un perill inexistent, és prova fidedigna de la ingenuïtat dels sants innocents i dels pusil·lànimes. I ja ho he dit, no cal ser valent, però el mínim que s’ha d’exigir a un home per tenir-lo per tal, és que no sigui covard.


Finalment, perquè és notícia que acabo de llegir, hi ha hagut un altre sainet per entretenir la representació de la ‘independència que cap polític vol’. La Guàrdia Civil, que en això de fer de còmics i presentar-se com a ridículs són mestres, són els actors principals de la pallassada. Tanmateix, no us recomano que aneu a veure les representacions que fan als soterranis de les seves instal·lacions, que allò és la secció de pel·lícules de terror. Però què dir de tota la mamarratxada? No he clamat poc perquè Puigdemont, en el seu moment, cerqués Putin per desestabilitzar el Femer Europeu! Però ningú hi ha a Europa més NOM que en Carles, ni que tingui plena i absoluta confiança en el niu de lladres i indigents intel·lectuals que viuen a les coves d’Alí Babà a Estrasburg i Brussel·les. S’acosten eleccions i els babaus han de ser entretinguts i excitats a la confrontació. Ho pagaran els pobres caps de turc que han estat detinguts, que les passaran magres i hauran de suportar les injustícies que permeten el govern espanyol, els sicaris de les punyetes – terroristes molt perversos i ensinistrats, recordem només en Marlaska, el torturador -, el socis catalans del govern espanyol, o sigui, el govern de la Generalitat i la partitocràcia que ha empresonat la gent innocent que va gosar de fer proclamar la independència, i que han estat ‘degudament’ perseguits pels defensors del règim. Tot això és teatre. Tot el que digui el govern de la tirania catalana és ficció. Aquests pallassos, mentre no els treguis les garrofes, culparien la gent que fa país, el treballa i el defensa, de vendre Catalunya a Rússia. L’escòria política està contenta amb tot això. Aquests ‘accidents’ els posen la carxofa dels lloros a la boca i poden vomitar tota la indigència mental a fi de conquerir el vot esgarriat. La complicitat dels governs és total. Els enemics de les dues partitocràcies és la gent, i més encara els que volen llibertat, justícia i meritocràcia, perquè saben que amb llibertat, justícia i meritocràcia, ells no tindrien lloc en la societat.


Les notícies corren com la pólvora! Aquesta que referiré tot seguit no agradarà a l’Alba Mengele, la Consellera de Iatrogènia, eutanàsia i eugenèsia de la Generalitat. El 80% dels hospitalitzats per la ‘immensa mentida’ presenten dèficit de vitamina D. Mengele, no giri la cara, amb morrió i tot, miri’m als ulls! Això és culpa seva, perquè fou la seva conselleria del terror que proposà la ‘prohibició de prendre el sol’, l‘activador de la vitamina D. Cada un d’aquests morts serà responsabilitat seva. Sé que ho sap i n’és conscient, però no oblidi que la seva acció és descriptiva de l’ASSASSINAT. I perquè vegeu que no tots els ciutadans del món són tietes com els catalans, us recomano de llegir el ‘Comunicat número 9’ de Médicos por la Verdad Argentina del 25 d’octubre. Veureu com metges professionals i amb experiència demostrada descriuen perfectament els crims de la Mengele com a genocidi, i els asseguren que hauran de pagar pels seus crims. És, de veritat, un text important perquè no crec que mai ningú hagi exposat tan clarament la realitat de la situació com a col·lectiu. I a l’Alba Vergès, na Mengele catalana, ‘ni oblit ni perdó’, us demandarem la responsabilitat i no tindrem clemència, com diuen encertadament els metges argentins. Consellera, pot fer dues coses, rendir-se, demanar perdó, assumir els crims i declarar obertament tota la ‘immensa mentida’, o accelerar l’extermini i confiar en la seva sort. Tanmateix, l’esperarem, ara o quan caigui, i aleshores la jutjarem d’acord als seus actes, perquè les seves paraules són mentides emeses des del morrió de la covardia i l’alta traïció. O rendició o prosseguir el genocidi. Vostè decideix, nosaltres esperarem. Però, tingui present que els morts arriba un moment que reclamen venjança. Jo exposo la situació, vostè pot seguir pertanyent al Reich català de l’Ameba Torra i el feixista nan, o rendir-se. Els crims ja no els pot ocultar, almenys, salvar la dignitat... en té?


I conclouré, ara sí, amb dues darreres recomanacions perquè són l’evidència de la guerra que vivim, que no és contra un virus, sinó contra els enemics de la humanitat.


No sigueu ingenus! Vegeu el correu electrònic d’una escola als pares d’un nen i descobrireu quina és la preocupació d’aquests centres de destrucció intel·lectual:

https://lbry.tv/@CensoredContentControl:0/CAMPOS-DE-CONCENTRACI%C3%93N-PARA-NI%C3%91OS:d

Imagineu quina púrria ensenya els vostres fills? Penseu que és accidental? Són com els ‘experts’ científics que sentim garlar beneiteries tothora: mesells sense la mínima idea de què és allò que èticament haurien de fer d’acord amb els seus coneixements. Però parleu als ximpanzés d’ètica! Obeeixen, mai no han pensat.


No sigueu ingenus!

https://lbry.tv/@MarkCruise:6/CAMPOS-DE-AISLAMIENTO-O-CONCENTRACI%C3%93N-EN-CANADA---COVID-19:4

Això és el Senat del Canadà. La mateixa situació s’ha repetit a Nova Zelanda i Austràlia. Mentre segresten la gent, ells aproven augments de sou, construcció de camps d’internament, obligatorietat de la vacuna, violacions de la llibertat i la intimitat i tots els crims que la nostra ceguesa els permet. Quant al programa oficial que denuncia el senador en aquest vídeo (hi ha un altre programa secret del govern alemany quant al Covid-19, fet tres o quatre anys abans, amb una detallada descripció dels processos, tempos, etapes i accions, com va ser descobert fa mig d’any), doncs, el programa canadenc del pedòfil Trudeau (tots els seus íntims amics tenen causes per aquest repugnant delicte), grosso modo conté aquestes etapes:

- Primera onada.

- Segona onada.

- Confinament i camps d’internament (que cadascú pensi el que vulgui, però el text del programa determina que els que no se sotmetin a la norma poden ser retinguts indefinidament).

- Tercera onada. Destrucció del sistema productiu i comercial.

- Reset econòmic als ciutadans: perdó del deute privat i públic (hipoteques, crèdits, impostos i altres) a canvi de la renúncia a la propietat privada – què haurà de fer la gent, arruïnada i sense futur? -.

- Acceptació del control sanitari i implantació del salari universal de ciutadania.


Com us ha quedat el cos? Doncs, no espavileu, ingenus, no espavileu!



LA MENTIDA SE’LS HA MORT,

NOMÉS ELS RESTA EL TERRORISME.


D E S O B E D I È N C I A I D E F E N S A S O C I A L.

ELLS SÓN ELS ENEMICS, SÍ: ENEMICS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada