divendres, 4 de juny del 2021

33 PREGUNTES... I LA FORCA

 

Imaginem-nos en una sala de judicis on ja no hi ha un excrement penjat a la paret, sinó només un crucifix, com a representació dels valors cristians d’Europa i en senyal que els homes de bé sabem que hi ha bé i mal més enllà de les creences religioses. A més a més, tampoc no tenim un excrement amb toga damunt de l’empostissat, sinó cinc homes justos que sentenciaran l’acusat o l’exculparan després de sentir-lo. El protocol que jo recomanaria és el que presento més avall, consistent en 33 preguntes. Són 33 perquè així els miserables es pensaran que els nassos els protegeixen des de darrere de la cortina, i són 33 perquè ‘curiosament’ també és l’edat de Crist. Molt de compte amb la perversió i la ignomínia de la raça superior! Al capdavall, no foren ells qui mataren el Fill de Déu? Fetes aquestes qüestions preliminars, mentre en el Tribunal s’acompleixen les preguntes de tràmit, endinsem-nos en el procés i concentrem-nos en les preguntes que farà l’acusació en representació de la Humanitat:


Molt honorables jutges, procedeixo a l’interrogatori de l’acusat:

Primer: Excel·lentíssim senyor, vostè és el responsable de...?

Segon: Excel·lentíssim senyor, vostè pot lliurar al Tribunal els documents científics i els estudis que demostren l’existència del sars-cov-2 com a causant de la malaltia de la covid-19?

Tercer: Excel·lent senyor, vostè no sap que cal demostrar els postulats de Robert Koch per a determinar una nova malaltia infecciosa? Tampoc no sap que el sars-cov-2, com l’1 i el 3, són virus quimera? Li aclareixo que no em refereixo al monstre de la mitologia grega, sinó a un agent patogen elaborat en laboratori.

Quart: Honorable senyor, un virus quimera letal sap que és una arma biològica i els seus ‘propietaris’ són TERRORISTES? Per què no ha procedit a obrir una investigació per a la localització dels criminals? Potser per què eren ells els qui li donaven les ordres?

Cinquè: Molt respectat senyor, segons que entenc, vostè ha obeït un goril·la ensinistrat i la colla de simis i símies que li fan de cohort... D’acord, senyors jutges, formularé la pregunta d’una altra manera per respecte als primats: Vostè ha obeït un genocida, terrorista, que és responsable de tres passes de còlera i que està pagat per les corporacions criminals de la farmacèutica, com ho demostra la mateixa OMS en els números del seu finançament?

Sisè: Respectat senyor, vostè ha de tenir un bon grup d’assessors, d’especialistes, d’experts i de consellers, que li hauran manifestat que la primera llei de l’epidemiologia és l’estudi del nou patogen en la pràctica de diverses autòpsies. Per què no s’han fet i han estat EXPRESSAMENT PROHIBIDES?

Setè: Molt bon senyor, què va fer quan els italians, desobeint les ordres del goril·la ensinistrat i el zoològic de simis, perdó, rectifico, que no vull ofendre els primats; que va fer quan les autòpsies italianes van demostrar la malaltia trombòtica i no respiratòria, i van demostrar la iatrogènia de la intubació i a més a més certificaren que els verins que provoquen la malaltia foren injectats en la vacuna de la grip?

Vuitè: Bon senyor, considera una casualitat el nombre de morts en geriàtrics, com era desig de la santa Lagarde, i que en canvi, els ancians residents a casa, pràcticament no han sofert la malaltia i menys encara han mort sedats, abandonats o per causa de la intubació innecessària, contraproduent i letal?

Novè: Senyor, vostè no ha sospitat d’aquestes circumstàncies, ni de totes plegades ni d’alguna d’elles en concret?

Desè: Vostè, com explica que el goril·la ensinistrat del zoològic de l’OMS, perdó altra volta, pobres simis!, com s’explica que la prova PCR de Can Drosten fos acceptada per l’OMS abans que el cagabandúrries publiqués l’estudi ‘d’allò’ en una revista que és seva?

Onzè: Com pot explicar que si la precisió dubtosa d’una PCR desapareix a 25 cicles, s’hagin fet sistemàticament de 40 a 45 cicles, amb la qual cosa augmenta el nombre de falsos positius i es fabrica una pandèmia inexistent? Sap que això és TERRORISME?

Dotzè: Tu, cap dels animals que t’assessoren, perdó, cap dels ximples, tampoc?, cap dels deficients intel·lectuals, menys encara, doncs... Cap dels assessors no li va dir que les mesures mèdiques que foren obligades a prendre són atemptats contra la salut pública? Sol, mar, aire pur, passeig, companyia, joc i esport, bona alimentació i dormir bé, són essencials per al bon estat del sistema immunològic. Per què recomanaren, millor, perquè prohibiren el sol, el mar, el passeig, la companyia, els jocs, perjudicaren la correcta respiració – som aeròbics per naturalesa – i aterriren la gent, provocant, tot plegat, problemes de son i de descans?

Tretzè: Eh!, té proves que el morrió sigui útil per alguna cosa més que per a demostrar la submissió?

Catorzè: Ximple, sap que el confinament ha augmentat exponencialment les malalties, tant les físiques com les psicològiques, no només de la gent gran, sinó de tothom, inclosos els nens, EXECRABLE VILESA?

Quinzè: Babau, pot dir-me algun altre moment a la història que s’hagi prohibit a la gent de guanyar-se la vida per LLEI? Digui-s’ho vostè mateix: no és un CRIM quan a més a més se’ls exigeix el pagament dels impostos per a poder viure vostès de l’explotació dels ciutadans?

Setzè: Manat, què ens pot dir de les antenes transmissores de 5G que han estat instal·lades durant el toc de queda, un toc de queda absolutament injustificat i una violació flagrant de la llibertat dels ciutadans. Quina urgència hi ha amb el 5G? Tant d’interès tenen que la gent es pugui abaixar pel·lícules en tres o quatre segons? Per què? És director de cinema?

Dissetè: Miserable, té alguna prova que el virus ataqui transeünts de deu del vespre a sis del matí? Aleshores, per què hi va haver toc de queda?

Divuitè: Escòria, és conscient que ha VIOLAT TOTES LES LLEIS DEL PAÍS i per tant ha executat un COP D’ESTAT?

Dinovè: Panerola, és conscient que ha VIOLAT TOTS ELS TRACTATS INTERNACIONALS DE DRETS HUMANS i per tant ha comès CRIMS DE LESA HUMANITAT?

Vintè: Lladre, com pot explicar que les solucions a un problema puguin comportar la destrucció absoluta del sistema econòmic del país, i tot i així s’apliquin amb coerció i amenaces?

Vint-i-unè: Traficant, pot enraonar les desproporcionades sancions administratives per faltes lleus, com obrir un comerç (cap delicte), respirar (obligació vital), i les mesures de destrucció de l’entramat social, de les reunions familiars als espectacles?

Vint-i-dosè: Xoriço, com pot justificar la repressió de les bandes de simis, perdó als simis altra volta, encara que aquests els són cosins germans; que han sembrat de propostes de sancions, agressions i TERROR els carrers?

Vint-i-tresè: Mamarratxo, com pot fer-nos comprendre els donatius a Fundacions ‘filantròpiques’ dedicades a l’extermini i el genocidi, com ho demostren els incomptables casos protagonitzats per aquestes màfies de la malaltia i l’enverinament massiu?

Vint-i-quatrè: Pocavergonya, de quina manera ens farà acceptar el pagament a mitjans de comunicació per a obeir les ordres i trair el compromís deontològic? Deixant apart què són els menjacacauets i els cagaguanos; no, no són mones, senyoria, són graduats en ciències de la informació.

Vint-i-cinquè: Incompetent, com hem d’entendre que durant un any TOTS ELS ESPECIALISTES del món no han pogut detenir la grip comuna? No serà que són una colla de criminals i d’incompetents? O potser, una colla de sicaris?

Vint-i-sisè: Sicari, ens pot fer cinc cèntims de les onades, i no de les de la mar, sinó d’aquestes misterioses onades que s’apugen i abaixen, PCR amunt o PCR avall?

Vint-i-setè: Malfactor, sap que la inoculació d’un verí, encara que sigui experimental és un delicte de lesa humanitat, recollit, entre altres, en el Codi de Nuremberg?

Vint-i-vuitè: Criminal, com justifica la propaganda i la invitació a participar en un experiment mundial amb rates de laboratori humanes?

Vint-i-novè: Rata, pot explicar-nos per què els mitjans comprats no parlen ni els governs tampoc, de les morts de gent sana i les seqüeles cròniques que ha deixat el verí en centenars de milers de persones?

Trentè: Escolopendra fastigosa, pot donar-nos alguna raó per què els cels d’arreu s’han tornat lletosos i lletjos després de passar uns avions que abans passaven però no embrutaven el cel? Ens en pot dir el motiu?

Trenta-unè: Vilesa repugnant, hi ha grafè als vaccins? Per què no sabem què contenen els vials d’un producte que serà inoculat a tothom?

Trenta-dosè: Monstre ignominiós, defecació, qui serà responsable dels mals que provocarà la inoculació? Troba just que vostè, de moment, pagui la negligència absoluta de permetre enverinar la gent sense tan sols fer un treball d’estudi del producte per la colla de retardats intel·lectuals... ah, aquests, sí... sí, és clar, senyoria, són purs retardats i llimacs!, o és que són uns paràsits que saben tant de ciència, com el goril·la ensinistrat de medecina...? parlo en general, senyoria, dels goril·les ensinistrats.

Trenta-tresè: Abjecció humana, ignomínia amb potes, vilesa màxima, repugnància extrema, vòmit absolut, excrement físic i cerebral, digui, vostè mateix, miserable ‘cum laude’, pervers ‘magna cum laude’, malalt de maldat ‘summa cum laude’, què creu que hem de fer amb vostè? Ha mentit, ha tergiversat, ha traït el país i la gent, ha violat tots els principis, constitucions, acords, tractats internacionals, ha destruït l’economia i l’ha venuda als seus amos, ha desgraciat la vida de milers de milions de persones, apart de sacrificar als seus amos els que ha pogut i per la qual cosa ha estat ben remunerat; ha malbaratat la salut de la gent, i ara la vol sotmetre en condició d’esclaus als enemics..., i no m’entretinc en els escabrosos i pèrfids mals causats als infants, que no tenen perdó de Déu! Què fem sac d’escombraries, femer que parla, vàter cerebral, escurçó de llengua, hipòcrita, assassí, sàdic, psicòpata, què li sembla millor? La forca, la guillotina, la mort per inanició, la perpètua amb morrió i aïllat a pa i aigua, o té alguna altra ocurrència?


Senyories, jutgin i sentenciïn, l’acusació per la seva banda és partidària que aquest cuc, aquesta carronya, aquest animal putrefacte, sigui penjat o cremat viu en el gran espectacle ‘VISCA LA HUMANITAT’ que celebrem en totes les ciutats de món, després de fer el recorregut d’aproximació a la forca o a la pila entre els seus estimats conciutadans, que li han de poder dir, amb la veu, amb pedres, merda, ous o verdures, la consideració que els mereix fins que no arriba als esglaons, allà, cal ser respectuosos, i esperar els focs artificials de celebració i la música de reggae durant el darrer ball d’aquest infame que acabem de jutjar.


P.S. I vull fer constar que jo, amb els màxims responsables, no perdria el temps, els fotia al carreró per a rebre el reconeixement públic i tot seguit els enviava al gran viatge. No els agraden les coses grans, ràpides i sense pensar-les, doncs, donem-los la més gran, ràpida i sense pensar-nos-hi gaire! No cal perdre el temps amb paperots; com ells tampoc no l’han perdut alhora d’investigar què passava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada