dimarts, 8 de juny del 2021

VACUNES I UN MENJA-SEGLARS


Aperitiu:

La puteta comunitària de l’Edmund Rothschild Heritage ha agredit amb la cara la mà d’un ciutadà francès.

https://t.me/RosselloCM/37984


Vacunes:

Adjunto un documental per a nens sobre les vacunes. Si la televisió no us ha destruït les neurones i el cervell conserva la capacitat intel·lectiva que li és natural, podeu saltar-lo sense cap contraindicació. Però si patiu de diarrea cerebral, se us escorre la ‘substància’ i us surt per les orelles, el nas i els esfínters, aleshores, no estarà de més que us asseieu, agafeu un bol amb crispetes i us n’informeu una miqueta; potser us costarà molt d’entendre, però no és molt difícil. No us amoïneu que jo em penso que fins i tot el deficient del Lambán l’entendrà (Deficient, no perquè no hi arribi, si no perquè no en té, de cervell; és gairebé un miracle ridícul de la naturalesa). Si doncs no fos pels dibuixos! Quant de bé no ha fet Disney!

https://t.me/elinvestigador_org/3372

Les vacunes segueixen el projecte criminal d’acord amb les etapes dissenyades pels nassos. Primer els vells, després els grans, ara ja s’han decidit a enverinar els joves, i els sicaris criminals tenen pensat d’enverinar els nens abans que tornin a l’escola... I per què cony hi van? No m’ho explico. Tanmateix, els jueus no en tenen prou amb la destrucció de la intel·ligència, que han de destruir-los també el cervell físicament i el sistema reproductiu i immunitari? Aquests jueus són recargolats, oi? Pobres! Sempre perseguits injustament per totes les races espúries i inferiors! Tan macots que són i tan solidaris! Totes les ONG i les Fundacions són institucions no oficials creades per aquesta solidària i perseguida raça. Són macots, ja us ho dic jo. Sempre riuen i ballen. Sempre de negre i amb la cassoleta aquesta que s’encasten al crani, riuen i ballen, així veient les matances de les guerres que provoquen, com els aldarulls que està patint Europa gràcies a la importació d’africans, els animals que els jueus sempre han fet servir per a corrompre la raça blanca. Són molt macots, aquests jueus!... I ara em torno a recordar de l’aperitiu: pobreta puteta, ara anirà feta un ploricó a veure el pinxo que li toqui aquell dia i li explicarà: mireu què m’han fet! I el jueu riurà, perquè, ja us ho dic sempre, són molt de la gresca, aquests fidels de Satanàs. El jueu li donarà alguns bitlletons plens de sang i la puteta francesa se n’anirà a casa més contenta que unes castanyoles. Penseu que fins i tot em penso que la puteta està pensant de fer-se musulmana, que això arrossegarà vots i potser així continuarà essent la ‘madame’ de tota França. Els pares li van posar el nom que li va que ni pintat: Emmanuelle. Els més grans ja sabeu de què va, la revolucionària pel·lícula eròtica que féu trempar els blancs, mentre els jueus ja començaven a pixar-se de riure. És que són així, els seguidors de la sinagoga de Satanàs.

Ah, les vacunes! La gent continua enverinant-se voluntàriament i augmenta el nombre de sentenciats. Nassos i sicaris riuen i amunteguen els dinerons, respectivament. La reducció de població va com està previst, de mica en mica, però sense aturada, i ara ja s’espera un considerable augment a mesura que passi el temps. Sempre fent projecció de futur, aquests jueus solidaris, ‘oenegistes’ i ‘fundacionistes’. La qüestió és que quan tot es vagi descobrint, com sigui que els inoculats ja duran el senyal de la Bèstia i no tindran escapatòria possible, s’oposaran i s’encararan a la gent lliure, perquè d’una banda ja fa molts d’anys que són víctimes de la Síndrome de Tel-Aviv, que és el mateix que el d’Estocolm, amb la variant que el de la capital d’Israel acaba amb la mort sempre; que això, recordeu-ho, és la passió dels nassos, els acudits! Sí, un goyim patint o morint, i els esfínters se’ls fan incontrolables. És la solidaritat. I apart de la síndrome de Tel-Aviv, i de l’ADE, i haurà un detall molt peculiar que enfrontarà el ramat goyim marcat amb el signe de la Bèstia amb la resta no inoculada, i és que el fet de saber-se perduts, els encoratjarà a sotmetre aquells que no han caigut com ells a la trampa. Els jueus són molt llestos, això convé no oblidar-ho mai, gairebé són tan llestos com pèrfids.

Als fidels de la nova religió covidiana, només els faig dues observacions: si teniu una assegurança de malaltia o mort, penseu que en el cas que patiu efectes secundaris o la mort, l’agència d’assegurances no se’n farà càrrec, ja que l’acceptació de la inoculació significa el consentiment en la participació en un experiment mèdic, que és una de les causes que eximeixen les companyies de respondre amb indemnitzacions. I ara que hi penso, aquestes meravelloses companyies d’assegurances de qui són?

Als fidels de la nova religió covidiana., només els faig dues observacions: si com se suposa, el medicament que us enverina conté ARN-m degudament patentat, cap, i molt, la possibilitat que mitjançant les trampes i els suborns que són la respiració dels de la cassoleta, així com han eximit les empreses d’extermini de responsabilitat pels verins, sotmetin la gent que ‘gaudeix’ d’un producte patentat, a pagar els drets per l’ús del producte. Ja em veig els jueus, sempre solidaris i comprensius amb els animals de ramat, dient-vos que si no voleu pagar els drets per l’ús del producte patentat, us n’eximiran, això sí, lamentant molt que sense una renovació i actualització del producte és molt probable que el client voluntari pateixi seqüeles lleugeres, notables o bèsties, i fins i tot la mort. «Vosaltres decidiu», els diran. I com riuran quan els ho diguin! És que l’humor jueu és dels més fins del món. Estrany, perquè només amb sang i violència sàdica gaudeixen, però és un humor fi, tan fi, que només el poden percebre els seus nassos que són extremadament sofisticats per causa dels efluvis de sofre que respiren abans de venir de l’Infern a la Terra.

Amb això quant a l’enverinament massiu, només afegir-hi, que Liberum, una associació d’advocats, junt amb altres associacions, han presentat una demanda per genocidi i crims de lesa humanitat a La Haya, i es veu que han augmentat les denúncies i hi inclouen ara els responsables individuals; on hi figuren tots els que solen sortir en els meus escrits, una cosa que m’ha donat molta alegria, sobretot quan he vist que apart de tots els nassos de sempre i els seus sicaris i gossos, i hi inclouen la filla de Belzebú, la bruixa del Femer. No em direu que no seria bonic, estètic i alliberador que recuperéssim la magnífica tradició de la cremació de bruixes! A mi m’agradaria, us sóc sincer. Potser és perversió i malaltia, però la cremació de les bruixes, apart de ser, es veu, l’única manera d’acabar amb elles per sempre, ha de ser distret de veure’ls els balls entre les flames. Amb música reggae, que crec que és la més adient, a mi em fa l’efecte que seria com veure un videoclip de les empreses dels nassos, però en directe. Tot s’ha d’estudiar. Ara bé, segons que tinc entès, a una bruixa o la cremes o hi torna; és com si anés a l’Infern i la potestat infernal que correspongui, la refés. I diuen que quan això passa, tornen encara més bruixes. La puteta francesa voldria ser bruixa, però de moment li donen petonets a les galtetes. Que bonica que és!


El menja-seglars:

Al nostre Obèlix, que va caure a la marmita enverinada del Vaticà quan era petit, la corrupció se li ha anat estenent pel cos fins a límits insospitats, Mentre l’Astèrix fa manetes amb el gos de Soros, que ja són porcades!, el menja-senglars ha sortit de la presó després de fotre’s un senglar mig cru, que la gana no li permet d’esperar que estigui ben fet, i després de passejar-se com un torero, un tenista famós o un futbolista després de fer un gol, amb el braç alçat, ha emès un rot d’aquells que fan tremolar tota la contrada autòctona. Hi ha qui diu que li han dit que el posaran a règim si no obeeix, però jo em penso que el nostre Obèlix, val a dir que amb el mateix nivell intel·lectual que l’autèntic, però amb cap sentit de l’honor i el sacrifici, ha arribat a un acord amb el seu Rei per tal de lliurar l’enemic independentista, via la bruixa de Brussel·les, i d’acord amb el que diran els trolls que viuen a Basilea i el que determini el sagrat fill de Satanàs, allà a la Gran Bagassa de Roma, prostíbul al qual el nostre Obèlix és fidel com l’Abramovic a Llucifer. Tots són així, ves!

El menja-senglars després del rot, ens ha explicat que ell és partidari de llimar asprors i reconciliar-nos amb els seus compatriotes de l’Ebre avall, i quan tots siguem amics i ens estimem amb l’amor cristià que la bagassa del Vaticà proposa, que no m’estranyaria que si ho demana el guió, l’Astèrix es canviï de sexe, només que sigui per a donar gust al menja-senglars i als trolls de Basilea. I us direu, i com és que el Georgy no surt. No us ho imagineu? Un toll de riure. Tanmateix, un ocellet m’ha dit que si bé riu en veure els seus gossets fent equilibris i executant les seves fantasies, hi ha un problema que el preocupa, que per això està més rialler, perquè la miqueta de por que té, estimula el parany de riure per a dissimular. I sí, deu ser això, perquè com us he dit abans, els de Liberum han presentat denúncia contra el cap criminal de l’organització genocida ISG, n’Antoni Plasencia. La Mengele potser no estarà tan contenta ara, vejam si acabarà a la foguera també. I és que a Soros no li agrada que li toquin ni les bruixes ni els bruixots. Ja veurem com acaba la cosa. Ell de moment, riu de passar-s’ho bé amb els seus gossos i una mica amoïnat per si li volen tocar l’agència de genocidi.

Bé, el Menja-senglars ja no pot trair res més, i això fa riure molt els seus amos i senyors, i ell, mentre li posin el senglar a taula i l’Astèrix al costat, ell ja és feliç, que ja se sap que els nens i els limitats són molt fàcils d’acontentar, si els saps tractar. Astèrix fa manetes amb el gos de Soros i Obèlix ens anima a fer-nos amics dels enemics, i quan siguem tots amics, tots junts anirem a votar si seguim essent amics o volem ser enemics altre cop, tot amb el vist-i-plau de la Gran Bruixa del Femer.


I deixant el desert català i canviant de tema, vegeu aquest documental italià prou interessant. Hi surt el fill del Dimoni i veureu com s’hi diu que els jueus eren els qui estaven darrere de l’atemptat que significà l’inici de la primera guerra mundial, com ja us vaig dir en un anterior escrit, entre altres coses. És breu la referència, però molt important.

https://ejercitoremanente.com/2021/06/08/renuncia-de-benedicto-xvi-los-actores-desenmascados/


I conclourem amb Abyecto Fernández, el meu candidat a ser el primer a començar l’espectacle de la resurrecció humana. Hi veureu una desfilada de nassos, però escolteu el final.

https://t.me/RosselloCM/38001

I un periodista que, si fa o no fa, pensa com jo:

(Gran Santiago Cúneo)

https://t.me/RosselloCM/37962

Amb tot el meu amor a l’abjecció argentina, un excrement amb bigoti. Val a dir que amb tot el respecte per les excrecions i els bigotis, als quals no pretenc ofendre.

Que Abyecto Fernández no tingui la dignitat de suïcidar-se, ho diu tot d’ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada