dimarts, 22 de juny del 2021

O.M.S., ORGANITZACIÓ CRIMINAL

 

Què es pot esperar d’una organització privada que té com a màxim representant un goril·la mascota a qui van posar ulleres i el vestiren perquè s’assemblés a un humà? Aquest vell terrorista etíop, responsable de tres passes de còlera, que van liquidar gent pobra, mentre el seu govern atribuïa la passa a disfuncions gàstriques; i genocida, perquè procedí a l’eliminació indiscriminada d’individus de l’ètnia odiada, i tot, perquè en la seva ment de simi, això ho considera un esport d’homínids, un exercici elevat, i com sigui que està comprat per un psicòpata de llibre, doncs, podeu comptar! Aquest és el simi de l’OMS, adoptat pel psicòpata número 1 del món, l’home que estima els homes vestits de dona i que és filantrop, un negoci que li renda vint vegades la inversió, segons les seves mateixes paraules. Poc més es pot dir d’aquest tarat multimilionari a les ordres dels jueus, perquè veient-lo en les entrevistes, en la compareixença davant del jutge o pel que diuen les seves paraules i els seus espots progenocidi mundial, això, ho diu tot, però és clar, vés a dir-li-ho a un psiquiatra (més malalt encara que el goril·la assassí! La història de la psiquiatria és una història de psicòpates sàdics amb un absolut desconeixement de la natura humana, menys encara de la psique humana, que per això van a les cases de putes perquè els acabin de destrossar els budells cranials i així poder exercir després al servei dels amos i l’Estat profund). I per què dic això? Cenyim-nos a les proves:

1 – Apareix una epidèmia a la Xina i el goril·la ens diu que no cal preocupar-se. Fan tres autòpsies i ja ho saben tot, amb tres autòpsies!

2 – Deixen que s’escampi la infecció, i quan ells ho diuen (perquè la malaltia està inoculada amb les vacunes de la grip i altres, com ho demostra el fet que un virus quimera només és efectiu mitjançant la inoculació i no per transmissió), cal tancar-ho tot perquè declaren la ‘plandèmia’ per a la destrucció dels goyim, i autoritzen els tests PCR de Drosten – un altre malalt amb - com a molt! -, un parells de neurones, i coixes – dies abans que el tarat publiqui el treball dels protocols dels tests.

3 – PROHIBEIXEN LES AUTÒPSIES. A primer d’epidemiologia s’ensenya que el pas previ per a qualsevol estudi epidemiològic és fer autòpsies, perquè per sentit comú, no fan falta ni tan sols coneixements especialitzats, cal conèixer l’evolució de la malaltia.

4 – PROHIBEIXEN L’ADMINISTRACIÓ D'ANTIINFLAMATORIS, i curiosament, després hem sabut que no és una malaltia respiratòria sinó trombòtica, o sigui que els antiinflamatoris serien fonamentals en ambdós casos, i es veu que això no devia sortir al parany de les tres autòpsies xineses. I val a dir, que lògicament tot el que vingui de l’oberta i democràtica política xinesa, ha de merèixer fe immediata. Com si a la Xina s’hi cometessin crims! Allà, on no hi ha ni pena de mort, ni extermini de dissidents, ni venda a comanda d’òrgans de presoners, ni trasplantaments a dojo, i la gent viu en un estat de llibertat que ja ens agradaria als goyim blancs!

5 – OCULTACIÓ SISTEMÀTICA DE LES TROMBOSIS. Fins que els metges italians demostraren que l’OMS havia mentit i la seva política de protocols era la culpable indiscutible de la mortaldat. Els metges italians avui estan expedientats pels Col·legis de Mata-sans - que correctament haurien de dir-se Col·legis de Botxins per al Genocidi -, pel greu delicte d’haver demostrat la veritat.

6 – El goril·la també recomanà el paracetamol enlloc de l'ibuprofèn, essent l'ibuprofèn un remei eficaç i el paracetamol un agreujant de la malaltia, i potser letal.

7 – Han recomanat l’ús de morrions, quan se sap sobradament que no serveixen absolutament de res – com ha reconegut la màfia del goril·la – i després s’han desdit perquè no servien per res, però, al cap i a la fi, era millor portar-los que no portar-los, perquè encara que no serveixen de res donen seguretat, de no res, però seguretat.

8 – Han recomanat i exigit els confinaments (terme presidiari) i el distanciament social (una barbaritat que no pot ser qualificada, però que es comprèn quan qui la professa és una organització genocida que té per màxim representant un goril·la vestit d’humà, que parla per ventrilòquia Gatessiana. Home, és una organització genocida i, encara diré més, infanticida – com els agraden els nens als jueus! - ja que l’OMS és la que ha mirat a un altre lloc quan el psicòpata de l’amo va deixar minusvàlids mig milió de nens indis amb la meravellosa vacuna contra pòlio.

9 – Recomana la vacunació, que no és vacunació, sinó un experiment genètic en fase de prova, i sense responsabilitat de NINGÚ, i el goril·la, entre plàtan i plàtan, cridava «vacuna, vacuna, vacuna», que recordareu que és la mateixa cançó que la del gos mascota de Soros.

10 - L’augment de les depresions i dels suïcidis, de la pobresa (14 milions més en un any i mig) i la mort de fam (30 milions més en un any i mig) que al goril·la no li importen, com no són de la seva espècie! I a més, tot plegat per una malaltia atroç que en un any i mig ha mort l’esfereïdora dada de 3 milions de vells amb patologies prèvies en un món de 7800 milions de persones!

11 – No han investigat, com els correspondria, la composició dels verins de l’amo, i per això no s’immuten si injecten mares i moren els fetus i les mares. Al goril·la no pretendreu de parlar-li d’ètica? I al psicòpata, suposo que menys encara?

12 – I ara que se sap que la NAC, la N-acetilcisteína és eficaç contra la immensa mentida i els fantasmes inexistents, com per a depurar el cos de metalls pesants, resulta que en prohibeixen el subministrament per protocol.

13 – L’OMS, que se suposa que hauria de vetllar per la salut de la gent i vetlla per l’extermini i la cronificació dels malalts, hauria d’haver advertit que és innecessari el subministrament dels verins de l’amo psicòpata als joves i nens, però com resulta que el psicòpata ha trencat amb l’home vestit de dona que li feia de muller i sòcia, no volen entristir-lo, i per això, callen, per tal que enverinin tants de nens com sigui possible, que en el famós vídeo, el psicòpata ja ho va dir: ‘Manipulem genèticament les vacunes i les injecten directament al braç dels nens, així...’ i amb un èmfasi patològic feia el mim de matar (perdó, injectar) amb vacuna un nen imaginari, mentre l’aleshores marit encara, somreia.

No hi ha cap dubte que l’OMS en ple ha de ser executada per crims continuats contra la Humanitat, pràcticament des de la seva fundació per l’Imperi del Mal, que s’oculta en les sigles ONU.


Mentrestant, a casa nostra, el Pétain de Pineda, entre pallassada i pallassada, especialitat en què s’ha especialitzat des que és el comandant en cap de la Genociditat de Soroslàndia, i això que el currículum com a humorista i entreteniment per a nens i retardats és de ser lloat; doncs, l’homenet ens ha recomanat prudència. El tirà que humilia el poble amb el morrió com a demostració de sotmetiment i aquiescència, ens ha dit: ‘Ara us traiem uns dies el morrió i si sabeu portar-vos bé, potser us deixarem l’estiu sense; però, com sé que no sereu prudents, haurem de tornar-vos a posar el morrió, a tancar-vos a casa i, si cal, obligar-vos a posar-vos els verins que Soros ens recomana per decisió de la direcció de l’extermini goyim, amb la qual, la vostra Genociditat fa temps que hi treballa, des de la rendició de l’Ameba, que entre actuació de Covid i Covid, i entre pancarteta i pancarteta – que val a dir, agradaven molt al meu amo i senyor – va lliurar el país i les vides dels seus borregos a la voluntat genocida dels estimats jueus. No direu que no us diem les coses clares! El meu amic amant, que un escriptor de merda titlla de menja-senglars, ja ens ha dit que la victòria dels indults és gairebé com ser independents, per això, borregos de morrió, deixeu-nos arruïnar-vos, enverinar-vos, destruir els vostres fills i ensorrar definitivament el país, mentre cantem el cant de la senyera i negociem amb els socis de l’Illa i la baldufa petonera la rendició incondicional als eterns designis de la raça superior. Recordeu catalanets i catalanetes, bonics i maquetes, molta prudència, o ens hi haurem de posar de valent i ja sabeu que els gossos de quadra són com són, i de vegades es pensen que són alguna cosa més que sicaris uniformats al servei dels nassos de tota la vida, per a major glòria d’Israel. El Mínim Homenet Possible Aragonès de la Genociditat de Soroslàndia’.

Però la desgràcia no acaba aquí, que la tirana de la presó de les Illes Alcatraz, l’odalisca Armengol - per als nassos -, en una exhibició més de la baixesa moral i de l’ansietat per a ser penjada públicament, ha expulsat el Defensor del Menor per no voler-se injectar el verí jueu (Que només faltaria això!, ha dit al seu mirall, la bruixa) i amb el Col·legi dels Assassins de Bata Blanca d’un mòdul de la Presó de les Illes Alcatraz, han expedientat i deixat sense feina a la doctora Nadiya Popel perquè deia la veritat (Que només faltaria això!, ha dit a una safata de plata que reflecteix molt bé les imatges, en un gest ben propi de les professionals de la feina més vella del món). Per cert, hi ha qui diu que l’Armengol està tan desequilibrada que confon vella amb bella; però això jo no m’ho crec, com em passava amb el clauer de la Mengele Vergés, que tampoc no em crec que no tingui boca; si bé, n’estic segur que fa submarinisme amb morrió.

El terror NOM s’està estenent. Maten pilots d’avió https://t.me/laquintacolumna/7035, perquè estic convençut que en alguna reunió de nassos es va plantejar el problema dels avions i els viatges. ‘Què fem? Els fem explotar a l’aire o els estavellem? A mi si exploten a l’aire em faria riure molt! Boom, i ja està, ni rastre, hahaha.’ Però un nas més mesurat i sensat li va respondre: ‘Jo sóc del parer de matar els pilots amb la vacuna. Els que se’n surtin, ja estavellaran els avions sense que nosaltres hàgim de posar-hi bombes! I al capdavall, riurem igual!’ I davant de tanta solvència, els jueus decidiren que aquesta era la millor opció. Sense pilots no hi ha viatges d’avió. Hi ha imatges d’una càmera de seguretat que els va enregistrar sortint de l’edifici de la reunió, i se’ls pot veure xalant com energúmens, fent gestos amb les mans planes, com fent-les planejar i tot seguit estirant tots els dits de la mà (se suposa que simulant l’explosió) i l’arrencada de riure és memorable, colpejant-se els uns als altres i agafant-se amistosament de les espatlles, ells que són tan filantrops i solidaris.


Els governs criminals prohibeixen l’ús de medicaments eficaços contra la grip i impedeixen que li’n diguin grip. Els nassos criminals continuen fabricant els experiments letals sense tenir-hi responsabilitat. Els metges subministren el verí que per això són metges i sicaris de la farmàfia, com els van ensenyar a la Casa de Putes. Els mestres són uns indesitjables, uns mercenaris, uns inconscients i un perill per als nostres fills, com se’ls ensenyà molt bé a la Casa de Putes dels jesuïtes. Els jutges, mentrestant, naveguen entre dues aigües tractant de salvar la navegació de la nau, que saben molt bé que la col·laboració en genocidi els converteix en els més preuats caps a tallar; i que no fer-ho, els pot comportar la ira dels nassos - ells que sempre riuen - i haver d’incriminar els criminals que els nomenaren per perpetuar els crims d’Estat. Per això cerquen entre les lleis, poc acostumats a llegir, que les ordres ja són telefòniques (Jutge - o merda, segons l’autoritat de l’interlocutor – tres anys i dos dies. O: Jutge – o merda – en aquest no el toquis, al carrer. I així...) I els excrements en toga obeeixen, que per això, ja no saben llegir, no tenen consciència i encara han de descobrir què és l’ètica.


I concloc amb la recomanació d’un vídeo per a aquells que no saben de què va això. És cert que Nicolás Morás, qui ens hi parla, no esmenta els meus estimats odiats jueus, però ni el més subnormal de la família, el Lambán, per exemple*, pot no veure qui són els que s’amaguen darrere de la cortina. Si esteu al corrent de la destrucció de la Humanitat, us en podeu estar, perquè no us aportarà res que no sapigueu. Per als altres, és una xerrada prou instructiva:

https://lbry.tv/@LosLiberales:4/%F0%9F%94%B4-el-plan-del-papa,-gates-y-biden:1?



No estaria bé deixar un simi exemplar fora d’aquest escarni. Llegiu i jutgeu per vosaltres mateixos. Comproveu el terror que provoquen els jueus en els més covards i miserables dels simis vestits d’humans (a aquest no li calen ni ulleres):

https://t.me/elinvestigador_org/3641


*https://www.abc.es/espana/aragon/abci-gobierno-aragon-oferta-plazas-para-medicos-transexuales-y-enfermos-mentales-202106221030_noticia.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada