dijous, 10 de juny del 2021

EL FEMER JUEU (EUROPA) JA ÉS LA XINA AFRICANA

 

Benvinguts a la presó universal promulgada pels mil nans de la Casa de Barrets amb forma de Torre de Babel, on la Gran Sacerdotessa Negra filla de Belzebú, dicta les instruccions rebudes dels enemics de la Humanitat per a la imposició il·legal a tots els goyim europeus de l’esclavatge perpetu i feliç. Blancs, ja sou cadàvers! Penseu que la colla de jueus que maneguen les titelles imbècils d’Europa continuen sembrant el nostre continent d’escòria àrab i negra, i dic escòria àrab i negra, perquè el que ens importen els sionistes és l’escòria, una escòria que també tenim aquí, i són ben blancs, que consti; i tot i això, sí, sóc racista, perquè tinc intel·ligència i diferencio les races; però no sóc xenòfob, perquè respecto les races i ètnies fins i tot encara que no em puguin interessar les seves cultures, perquè la diferència és el que és natural i el que ens fa millors com a humans: la diversitat. Heu pensat que amb els diners que financen tan graciosament l’estupiditat de la immigració descontrolada i absurda, la bruixa sionista von der Leyden i els seus sicaris criminals dels governs que integren el Femer Europeu, en lloc de destruir Europa i els vostres països, podrien afavorir el creixement i el desenvolupament d’aquests països exportadors de carn humana, la majoria criminal? No recordeu que el premi Nobel de la Pau, l’ínclit criminal contra la Humanitat, Henry Kissinger, JUEU ASQUENAZITA, ja va dir que mitjançant la despoblació de les nacions indígenes, els sacs d’escombraries, la pèrfida raça superior, els JUEUS, aconseguirien el domini del país i sobretot de les seves riqueses? Europa és un CEMENTIRI BLANC on la perversió s’ha imposat (LGTBIJKLMNQPZ, multiculturalisme – destrucció de la cultura, la passió dels enemics de la Humanitat -, dictadura jueu-comunista, sotmetiment a l’autoritat bancària, corporativa i governamental, obediència a les directrius criminals d’assassins de lesa humanitat, com l’execrable i repugnant Klaus Schwab, cap de la sinistra organització mafiosa Fòrum Econòmic Mundial, davant del qual, la sacerdotessa negra es posa de genolls i a disposició per a acceptar totes les vexacions que la faran veure amb ulls benevolents pels dimonis terrenals i, sobretot, pel seu Pare...). Europa és morta i aviat els europeus també ho serem.

Qui controla la premsa? Qui controla els diners? Qui controla l’entreteniment? Qui controla les drogues, el tràfic d’òrgans, l’avortament, la tracta de blanques, la prostitució, la pornografia? Qui imposa la mentida a les escoles i les Universitats? Qui manega com a titelles imbècils els polítics i científics? Qui controla la Gran Bagassa de Roma? Qui controla les institucions supranacionals? Qui controla les grans empreses de control poblacional: les dades de tothom? Qui finança els grups terroristes d’arreu del món? Qui destrueix la cultura autòctona de tots els països i nacions del món? Qui dirigeix la destrucció d’Occident? Qui dirigeix l’extermini massiu de la població mundial? Qui controla les empreses farmacèutiques que subministren la solució a tots els problemes del món?... Encara no sabeu qui és l’enemic a exterminar?... Es veu que no. Doncs, no us amoïneu que aquests samaritans aviat us ho deixaran molt clar, repugnants goyim miserables! LA RAÇA SUPERIOR US DOMINARÀ, US SOTMETRÀ, US HUMILIARÀ I US VEXARÀ FINS QUE NO PUGUEU MÉS.


FINS QUE NO S’ASSOLEIXI LA DESTRUCCIÓ

ABSOLUTA DE LA RAÇA INFERNAL DELS JUEUS,

EL MÓN SERÀ TERRITORI DE SATANÀS.

Podeu dir-me antisemita o nazi,

però si escolteu el missatge de la història

veureu que on hi ha MAL hi ha el nas d’un JUEU,

al capdavall, són la mateixa i idèntica cosa.

MÉS DE CENT CINQUANTA POBLES NO ES PODEN EQUIVOCAR!

ON HI HA JUEUS

TOT ES CORROMP,

LA VIDA ESLLANGUEIX

I LA MORT S’ENSENYOREIX DE TOTS ELS PAISATGES.


Per als despistats:

https://t.me/counterpropaganda20/5046

Per als ingenus:

https://t.me/noticiasNOM/1092

Satanàs sap molt bé què ha de fer, i el seu pallasso psicòpata està molt ben ensinistrat. Aquest document és un crim monstruós, la descripció perfecte d’un malalt mental, perillós i mancat en absolut del mínim principi d’ètica; i no parlo del cervell del fonamentalista. I avui tots els retardats que el sionisme ha posat al capdavant dels països amb la manipulació del teatre electoral, a canvi de diners, assenteixen a la voluntat d’aquest perillós paraplègic cerebral.


DISSIDÈNCIA


En un dels últims escrits feia un crit a a aquells que tenen prou seguidors per fer front comú, perquè el temps se’ns està tirant al damunt. Lògicament el que jo escric no li importa a ningú, però el crit encara que sigui un clam en el desert, s’ha de fer. Doncs, sembla que tots els dissidents espanyols (per cert, n’hi ha algun de català?), doncs, sembla que tots m’han llegit, que s’han posat d’acord a no fer-me cas i, seguint la pauta de l’enveja hispànica, s’estan fotent d’hòsties els uns als altres que és per veure-ho. D’ara a un parell de dies: Sálvame disidente!

No es pot confiar en res del que llegeixes, tanmateix, hi ha fonts, i hi ha documents i declaracions que permeten de navegar entre els remolins. Aquí, ningú, més que els genocides, sap de què va tot això. Que la vacuna és un verí, això no cal ni demostrar-ho! Des del començament fins ara el verí ha estat l’única solució. No cal endinsar-se en el seguit de mentides, notícies dobles i contràries de les mateixes agències, cap disparitat d’opinió entre l’oficialisme mundial, i una obediència cega i sagrada a l’autoritat sanitària, política o científica del manicomi. El verí és el grafè? El verí és l’espiga? El verí són nanopartícules? El verí és d’efecte a mitjà i llarg termini? No ho sé, però juraria sense cap dubte, que si caben tots aquestes metzines a la xeringa, els hi han posat. No podem tenir dubtes que hi ha gent que es mor i emmalalteix ben aviat. Com sigui que les vacunes no són el motiu (essent la causa de morts i lesions, les vacunes ‘que no són el motiu’, per pura lògica, per pur sentit comú, per pura evidència) van fent. Amb aquesta excusa impossible de ser creguda per gent intel·ligent, continuen amb l’agenda d’enverinament. Volen provocar esterilitat? volen destruir la testosterona? volen impedir la concepció? volen provocar càncers i afeccions als òrgans fonamentals? volen conduir el ramat mitjançant l’emissió controlada d’ones electromagnètiques, que per això han fet un toc de queda, per tal de col·locar les antenes emissores? volen generar malalties psíquiques, com l’altre dia amenaçava un diari: Ve un ‘tsunami’ (que això acolloneix de veritat! – per cert, algú havia sentit a parlar de tsunamis abans que ens els ‘’injectessin televisivament’?) de paranoia, esquizofrènia, bipolaritat i altres que no recordo? Jo crec que tot és possible: que als vells els matin, als grans els emmalalteixin (data de caducitat), als joves els esterilitzin i als nens els destrueixin del tot. I no ho veig poc possible, si el N.O.M. ha de triomfar. De la mateixa manera que no pots fer un atac als Estats Units fent caure dues torres o bombardejant-los una base naval, no pots convertir tots els humans en bèsties esclaves amb l’atac a un objectiu, cal atacar despietadament per tot arreu.

Hi ha un fet clar i evident, et pots fiar d’una vacuna per a una malaltia de televisió, una pel·lícula, vaja, una vacuna que no ho és, i que es vol inocular a tothom per salvar-los, essent els que la fan, els mateixos que han proclamat públicament que cal reduir la població? El fet incontestable, és que t’hagin posat el que t’hagin posat, aleshores seràs a les seves mans, perquè si aquesta és la intenció, el verí et rendirà incondicionalment. Els enemics de la Humanitat, els deixebles de Satanàs, són així; i això no ho han pensat ells, això els ho ha comunicat l’Estat Major de les Set Potestats Infernals en possessions espiritistes de la Gran Sacerdotessa dels Inferns, von der Leyden (no hi ha imatges de la sessió) i del fill de Satanàs que viu a la Ciutat del Vaticà (aquest sí que féu la sessió espiritista i la filmà, són aquelles imatges que vaig afegir en un enllaç, en el qual es veu el fill de Satanàs i un escolà, davant la immensa solitud de la plaça vaticana).

Que cadascú pensi el que vulgui, però això és una guerra insòlita per l’extremada crueltat i sadisme; la pitjor guerra fins ara, que en això, analitzeu la història, la insània sàdica i l’ànsia de sang han fet que cada dia s’hagin esforçat més a augmentar la destrucció... i qui és sempre darrere de TOTES LES GUERRES? Després d’Hiroshima i Nagasaki, imagineu que poden haver ideat aquests psicòpates fills del sofre i els pets de l’Avern!

Per sort, i això és l’únic que fa confiança, hi ha països que no són tan domesticats intel·lectualment, i la gent s’hi mou. Només cal un triomf, el sacrifici del genocida en un país, per a l’alliberament de la gent; i aleshores, la cosa pot complicar-se’ls molt. D’altra manera, l’HORROR és a tocar... i prou aviat que serà.

Parravicini fou un artista argentí, que dibuixà un seguit de dibuixos ‘profètics’. Hom diu que les prediccions es compleixen. No faré futurologia, només espero que tingui raó, ja que en un dels dibuixos profètics hi anunciava la Revolució Argentina, comparant-la amb la francesa. Home, si fos veritat, l’Abyecto Fernàndez i la Kirchner serien Lluís XVI i Maria Antonieta! Ja m’està bé, si la revolució francesa fou la imposició jueva del començ del Nou Ordre Mundial, i la revolució argentina ha de ser la d’un Nou Món Sense Jueus, no seré jo qui digui que no.

QUAN ENTREM EN L’ESPIRAL,

L’ESPIRAL DE L’HORROR,

ALESHORES JA NO HI HAURÀ RES A FER.


Almenys, la resistència i la desobediència personals, encara es conserven. Som pocs, però som, i mentre siguem, els borregos encara tenen una mínima esperança de convertir-se en lliures, de canviar els amos llops d’ara, per uns amos humans, que els esquilaran, els nodriran, els vendran i se’ls menjaran, però no els faran viure contínuament en el terror, i aviat, en l’horror. Les paraules del Coronel Kurtz a ‘Apocalipse Now’ romandran per a sempre en la meva memòria com a una predicció de futur: «L’horror! L’horror!», com també la pila dels braços amputats dels nens vietnamites ‘vacunats’ pels soldats americans (Canvieu ‘nens vietnamites’ per ‘goyim europeus’, i ‘soldats americans’ per ‘sicaris dels sionistes’ i teniu la crua realitat).


EL PASSAPORT COVID

ÉS

EL CERTIFICAT DE L’ESCLAVATGE.

Penseu que aquest terrorífic i tirànic invent és obra del Femer Europeu i de totes les rates que s’hi mouen. Sempre he dit que la suposada Comunitat Europea era el començ del final d’Europa, i lamento molt haver de dir que no m’equivocava ni en una coma.


CAL EXIGIR LA CESSACIÓ

DE TOTS ELS CRIMINALS:

POLÍTICS, JUTGES, POLICIES,

METGES, MESTRES I PERIODISTES.

Aquestes són les titelles dels nassos,

idiotes de paper maixé

impermeables a la sang.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada