divendres, 25 de juny del 2021

MESURES DE CONTRAATAC


(Propostes per no sucumbir)

El pròxim i letal atac ja el tenen preparat, de fet, el tenen preparat des que van començar, que de moment tot s’ha desenvolupat d’acord amb el pla establert per les elits assassines. Ja ens amenacen amb la terrorífica grip d’enguany (es veu que si els veneçolans pacten treves de tres dies amb el virus, la Gran Sacerdotessa Negra del Femer Europeu, mitjançant màgia negra, es posa en contacte amb el virus per saber la letalitat que tindrà enguany; això, o li ho diu directament Leviatan, el dimoni de l’enveja); i junt amb la grip ens amenacen amb la variant Índia, encara que les autoritats del país han negat les informacions, però, tant se val, han de justificar el desastre que causaran els verins que han injectat, que per això ja adverteixen els joves, que són ara el seu objectiu principal: ells i els nens (no podeu imaginar com gaudeix una rata de l’Infern atacant la innocència dels nens goyim: torturant-los o matant-los, no us ho podeu ni arribar a imaginar! No per altra raó desapareixen vuit milions de nens cada any!!! Sí, ho heu llegit bé: 8); mentrestant la capital del Regne Unit posa anuncis per tal de contractar establiments i espais on emmagatzemar els morts. La cosa és imminent, saben que s’han de donar pressa perquè hi ha gent que s’està traient les lleganyes.


Tot s’ha de fer en grups, i com més grans millor:

CONTRA ELS JUTGES,

Si tothom els rebutja per prevaricadors, per permetre la violació dels drets que ells són garantia que siguin complerts, per no actuar contra els criminals dels governs, per no tenir el reconeixement explícit del poble - que és qui ha de triar aquelles persones que han de tenir el poder de determinar la seva vida si es veuen en un procés judicial, i no una colla de gossos lacais dels traïdors del país -, per ser, de fet, els representants del braç legal del crim. Si tothom els ho diu a la cara, podran imposar-se, però no convèncer. DESOBEDIÈNCIA ALS SICARIS DEL MAL.


CONTRA ELS POLICIES,

Si tothom actua unànimement contra aquests sicaris impunes, contra aquestes bandes armades, tot argumentant que el poble és qui s’ha d’encarregar de la protecció dels ciutadans, i malgrat que ells són els qui disposen d’aquesta facultat, actuen contra el poble i d’acord a uns interessos genocides i criminals; així, quan dos ‘caballeros’ es dirigeixin a un ciutadà de bé, tots els altres han d’encerclar els criminals de les bandes del terror, i si actuen, en defensa pròpia, protegir l’agredit i tractar de reduir els criminals amb uniforme. La gent no ha d’actuar amb violència, però mai tampoc amb menys violència que ells. DESOBEDIÈNCIA I DEFENSA MÚTUA DAVANT DE LES BANDES CRIMINALS UNIFORMADES.


CONTRA ELS POLÍTICS,

Abandonar-los, que qualsevol exhibició d’aquests elements de zoològic, rebi el suport dels copròfags, dels delinqüents de corbata i dels amics dels paràsits només, que són com els de la LTGIJKLMZKJZQKK, però de la promiscuïtat política. La gent, i no els copròfags, ni els delinqüents, ni els amics dels paràsits, hem de ser els que els increpem, els insultem així que els veiem, i per què no, els regalem de tomàquets a ous, sense menystenir cap altra verdura o excrement animal. I a tothora dir-los el nom del porc; que ja veureu com de seguida responen. Fer-los la vida impossible, menystenir-los, rebutjar-los, insultar-los, tractar-los com es mereixen, ni més ni menys. I això, del primer dels llepaculs jueus al darrer de l’escala, perquè en la perversió i la traïció creixen. Només l’insult, la vergonya pública i fer-los saber que sabem què fan i que, si podem, penjaran dels fanals per a gaudi popular, que ja n’hi ha prou de suportar tanta sutzura, tant d’imbècil i tant de lladre! OFENDRE I INSULTAR TOTHORA L’ESCÒRIA ESCLAVA DELS TIRANS JUEUS.


CONTRA ELS METGES,

Comprometre’ls tant com es pugui, en papers i documents en els quals es responsabilitzin, que és la seva obligació, dels crims que estan cometent, i dir-los a la cara que el genocidi no prescriu. Se’ls pot insultar sense agredir-los. Se’ls pot esmentar la mare, arribat el cas. Però se’ls ha d’exigir tot per escrit i amb l’assumpció de la responsabilitat com a botxins de bata-blanca. MENYSTENIMENT I REBUIG SOCIAL, I ADVERTIR-LOS QUE EL JURAMENT HIPOCRÀTIC ELS IMPEDEIX DE MATAR.


CONTRA ELS PERIODISTES ,

D‘entrada, deixar de flipar amb les seves excrecions mentals i físiques. Assenyalar-los al carrer, humiliar-los per les mentides que diuen i, com va passar a Anglaterra, acuitar-los, dir-los de tot a la cara, el nom del porc, que és el que són, que per això ningú no et pot imputar, menys quan els prevaricadors hauran de sortir de les cases de putes amb la toga posada per a més gran escarni, nus davant de la demostració d’afecte del poble, manifestat amb productes de l’horta i naturals; sense oblidar de fer-los veure que les seves paraules i mentides estan gravades i la col·laboració activa com també la incitació al genocidi són un delicte que no prescriu i que la gent vol que els psicòpates assassins siguin executats. Per acabar, deixar de veure i comprar papers higiènics.


CONTRA ELS MESTRES,

L’exigència de la normalitat a les escoles. I si s’hi oposen, no portar els nens a l’escola i advertir els criminals que anul·len la capacitat intel·lectual dels nostres fills i els adoctrinen, que qualsevol mesura de sotmetiment als criminals que els arribi, o sigui, comunicats, avisos i recomanacions, seran proves per a l’execució dels qui violen el principi de la seva feina i es dediquen a destruir el futur ‘humà’ dels nostres fills. Exigir la desaparició de l’educació sexual, de l’educació per a la ciutadania, de la defensa del planeta, del respecte i de la inclusió i sa puta mare, que es dediquin a ensenyar el que han d’ensenyar o els nens no aniran a l’escola, i així que es pugui, es procedirà a enviar-los a la presó perquè ensenyin educació sexual, LGTBIJKLZQKK, inclusió i respecte als presos, i per a tota la vida, amb morrió, distància – lògicament menys a les classes pràctiques – i confinament en cel·la, també, és clar, fora de l’horari lectiu i per a l’hora de les dutxes. Se’ls donarà a tots una pastilla de sabó. Als rectors i directius de les Cases de Putes per a joves, se’ls retindrà i reclourà en centres especials, mentre es procedeix a la destrucció dels edificis amb foc. No serà cremar la cultura, serà veure sorgir l’au fènix del saber, ensorrat en aquests antres de perversió intel·lectual i de meretrius sense moral.


Aquestes són les accions primeres, que comporten l’organització des de baix. L’ajut mutu i la proximitat. Després, quan reorganitzem les nostres societats d’una manera més equilibrada, de baix a dalt, aleshores serà el moment de cercar les rates i acomplir amb els designes de l’Harmonia Universal per entrar en el cercle de la vida autèntica, lluny de la mentida i la corrupció. Serà el moment d’exterminar els nassos per sempre, sense deixar el mínim rastre, i conservar un petit nombre per a omplir els nostres zoològics amb fosses des de dalt de les quals la gent podrà agrair al poble elegit per les Potestats de l’Infern el seu amor als goyim. Recordeu, ells són els de l’ull per ull i dent per dent, no nosaltres; i no hi ha res de més just que aplicar a cadascú la seva justícia.


L’HORROR ESTÀ A TOCAR.

ÉS L’HORA DE DENUNCIAR-LOS,

D’ATRAPAR-LOS I DE DESTRUIR-LOS.


O ELLS O NOSALTRES,

aquesta fou la seva decisió,

no la nostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada