dijous, 24 de juny del 2021

PROTÈRVIA

 

L’assassina de les Illes Alcatraz. Fixeu-vos què diu la notícia.

https://elcorreodeespana.com/sucesos/266514227/Despiden-a-una-medico-por-querer-evaluar-a-sus-pacientes-antes-de-autorizar-que-se-vacunen.html

Per complir la teva obligació com a metge i no accedir a l’assassinat, l’alcaid de la presó insular, pren mesures: O mates o t’acomiado.


Aquí la prova dels crims de l’Adolfa Josefa Tunga Armengol en el servei de meuca dels nassos:

https://t.me/elinvestigador_org/3657

Confio que tindrem l’honor i la satisfacció de veure-la executada per CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.

I una altra prova de VIOLACIÓ DEL CODI DE NUREMBERG. Si el primer era del parlament australià, el segons és del parlament finlandès (i ja l’he pujat en algun escrit anterior):

https://t.me/elinvestigador_org/3658

El que dic contra la GENOCIDA de les Balears, esclava i gran bagassa de Soroslàndia, no hi ha CAP POLÍTIC en tota la colònia israeliana que comanda el sàtrapa George Soros, que no mereixi la MATEIXA SORT I JUSTÍCIA.


Codi de Nuremberg,

https://t.me/elinvestigador_org/3661

És imprescindible per a la higienització de l’escòria mèdica, l’execució dels responsables de tots els Col·legis de Mata-sans com dels rectors de les Universitats de ‘ciències de la salud’ (que ja és sarcasme cruel) que no s’han manifestat en contra de l’extermini massiu. I no ha de valer cap altra pena; només la PENA DE MORT per a tots ells, permetrà la depuració del clavegueram de la Sanitat. I evidentment, com a fi de festa, han de posar la cirereta al festival, tots els criminals dels departaments de Sanitat nacional, autonòmics, comarcals i locals.


https://t.me/counterpropaganda20/5147

Edward Curtin a Off-Guardian. Coincideixo amb ell, sobretot en el punt que és el més important: «... porque los responsables saben lo que yo sé y mucho más.». Algú pot dubtar que és imprescindible LA PENA DE MORT!


Ara deixem polítics i escriptors que denuncien el crim contra la humanitat, i podem escoltar la Dra. María José Martínez Albarracín, que en aquesta entrevista explica molt clarament què és la IMMENSA MENTIDA. Llàstima de la periodista, per bé que almenys està en el cantó de la veritat. Val la pena per tal d’adonar-se de l’EVIDÈNCIA INDISCUTIBLE DEL GENOCIDI QUE PRACTIQUEN TOTS ELS POLÍTICS AMB L’AQUIESCÈNCIA DELS EXCREMENTS JUDICIALS.

https://www.ivoox.com/entrevista-a-maria-jose-martinez-albarracin-21-06-21-audios-mp3_rf_71710127_1.html

Val a dir, després de sentir-la, que personalment no descarto les tesis de La Quinta Columna quant a la intoxicació per metalls amb la finalitat del control mental de la gent, en absolut. Si el que diu la doctora és ‘més que gravíssim’, l’opció de l’enverinament per a assolir l’absolut control de la gent, encara és pitjor Fixeu-vos que els jueus han aconseguit que el lèxic se’ns faci curt per a descriure la magnitud dels seus execrables crims!


Consti que els culpables són TOTS ELS POLÍTICS que no s’han manifestat obertament i pública contra l’extermini, per això, és de justícia l’execució dels genocides i l’expropiació de tots els seus bens per a compensar les víctimes dels seus atroços crims. TOTS ELS POLÍTICS HAN DE SER JUTJATS, ELS RESPONSABLES EXECUTATS I ELS SEUS PATRIMONIS EXPROPIATS, ELS JUTGES HAN DE SEGUIR LA MATEIXA SORT, I LA RESTA DE POLÍTICS HAN SER CONDEMNATS A PERPÈTUA AMB SEGUIMENT DE LES PAUTES COVID-19 FINS AL DIA DE LA MORT. Cal aplicar en justícia el que ells demanaven a crits. No hi ha millor pràctica que el propi exemple.


Un exemple de prova d’innocència d’una polític, per la qual haurà de ser exculpada de qualsevol responsabilitat. Crec que és una parlamentària de VOX. Se me’n fot. La llibertat i la dignitat humana són defensades per ella, i no pas per l’assassina a sou dels criminals jueus de la Genociditat: la Mengele Vergés o el clauer que l’ha substituïda, per no parlar de la ‘lluça’ a la qual es dirigeix la polític en el vídeo. No hem de tenir pietat: amb una declaració a favor del genocidi n’hi ha prou: pena de mort, i pel que fa a les declaracions contràries a l’holocaust goyim dels jueus, amb una n’hi ha prou, sempre que no s’hagi desmentit mai. Un polític ha de defensar la gent, el país i la veritat, si no és capaç d’això i es fa polític, traeix la professió, per tant, i en un cas de genocidi, no hi pot haver el mínim dubte ètic que ha de ser immediatament executat. I, hi insisteixo, CAL FER GRANS FESTES I CELEBRACIONS DURANT L’ESPECTACLE.


https://t.me/RosselloCM/39306

Els genocides jueus no admeten cap dubte, van per totes. Recordeu que l’escòria de Satanàs és al darrere de tot, perquè els miserables, les rates que els obeeixen, ho fan per por i per benefici propi. Si l’assassinat d’una persona, per raons que poden fins i tot ser justificades, ha de ser severament castigat; què hem de fer amb inconscients, per més paralítics cerebrals que siguin!; si maten indiscriminadament, no a un altre, sinó a centenars de milers amb ple coneixement de causa i amb plena satisfacció econòmica? Qui té dubtes quant a això, pateix la mateixa malaltia que els fills de l’Infern: psicopatologia; o de les prostitutes que els atenen: paraplegia mental. Cap de les dues coses, però, és eximent de culpa en cas d’extermini massiu i organitzat; només faltaria això!!!

- Oh, és que estan tarats!

- Doncs, d’ara a una estona, ja no.


No hi ha res com l’efectivitat a resoldre problemes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada