diumenge, 13 de juny del 2021

CELEBRACIÓ DE L’EXTERMINI


Les imatges manifesten l’evidència de la limitació intel·lectual dels ximpanzés https://www.instagram.com/p/CQBtljxoaCu/?utm_medium=share_sheet. Aquests CRIMINALS són responsables de 30 milions de morts més de fam enguany i 16 milions de nous pobres, i això, segons la veu ‘oficial’ del N.O.M, la Casa de Meretrius i Pinxos drogats amb adrenocrom de l’ONU. En aquestes imatges veiem TOTS ELS GENOCIDES QUE CAL EXTERMINAR. O potser hi veieu rostres i semblants preocupats en els pallassos, els llimacs i les escolopendres assassines?

No hi veureu un punyeter nas aquí, ells es comuniquen per vies demoníaques i secretes, només conegudes pels rangs superiors dels sacerdots de la Sinagoga de Satanàs. Només hi han fet concórrer la Rata del Regne Unit com a amfitriona i la Gran Sacerdotessa Negra, per a les misses en honor de les Potestats Infernals (En un anterior escrit no m’explicava què hi feia aquesta bruixa a Anglaterra, perquè no sabia que hi havia una reunió de copròfags al Regne Unit. Ara s’explica tot: G7, la maçoneria (G) de les set potestats infernals, amb la rata, representant de l’Infern – la que es va casar, per ordre d’Asmodeu i Llucifer, amb el femer que es volia reencarnar en un virus mortal -, i la gran sacerdotessa del Mal).

Aquestes imatges valen més que mil proves: GENOCIDES I LLIBERTICIDES, SICARIS CRIMINALS DEL BIS I EL NOU ORDRE ANTI-GOYIM, fent manetes i altres porcades més escabroses, que només practiquen quan desapareixen les càmeres. O per què us penseu que s’amaguen en llocs recòndits, tipus Illa d’Epstein?

La puteta francesa magrejant l’esquena del pedòfil, qui s’haurà sentit molt a gust quan ha vist el pedòfil canadenc. Cap dels qui surten en les imatges pot ser excusat del CRIMS CONTRA LA HUMANITAT i pertinença a BANDA CRIMINAL. Cal obrir els ulls ja i acabar amb aquesta immundícia simiesca a les ordres dels pastors dels goyim.

I per prova:

https://t.me/elinvestigador_org/3460

Els esclaus amb el senyal de la seva condició, i els sacerdots i els botxins criminals somrients, esperant les ordres dels JUEUS per continuar amb l’extermini: Vacunes, misèria, fam... Entre unes coses i les altres, aquesta banda de TERRORISTES ja han eliminat més de 35 milions de persones, i calculen, d’acord a les prediccions dels nassos, que podran augmentar deu vegades més, amb la meravellosa metzina que s’encarreguen de servir a corre-cuita i que animen a consumir als seus esclaus amb ridícules ofertes per a paraplègics cerebrals.

Tot això és possible gràcies a imbècils com el que presento a continuació, pel qual, val a dir que no sento ni pena ni compassió ni llàstima. Si la idiòcia es domicilia en el seu cervell, tan de bo per a ell! No oblideu que el molt subnormal recomana i insta a l’enverinament després de ser inoculat amb el verí. Com he expressat altres vegades, això és la fi de la Humanitat o l’alliberament; ara bé, aquest alliberament passa per l’absoluta ERRADICACIÓ DE TOTES LES RATES I LES PANEROLES SÀDIQUES I AMB PROBLEMES D’INTEL·LECTE. Sí hem d’aniquilar entre asquenazites i sicaris uns cinquanta o cent milions d’animals, doncs, sigui, per a major glòria de Deu i per a la derrota definitiva dels Diables i la seva raça superior.

Això és una guerra d’aniquilació; qui creu altra cosa, bada, i molt.


El problema és què fem amb aquest borregos?

https://www.instagram.com/p/CQCyC2wnwic/?utm_medium=share_sheet

Que els acompanyin? Jo sóc del parer que posats a fer net, fem net del tot.


Quan la gent comenci a caure, a morir, a emmalaltir per sempre, a veure destruïda la seva vida, aleshores, companys, aquestes rates que encapçalen l’escrit faran orgies amb els vostres fills, se’ls beuran la sang i després se’ls menjaran. No oblideu que sou bestiar i del bestiar se’n té cura per a menjar-se’l després. Aquesta púrria subnormal que se saluden amb cops de colze com perfectes retardats intel·lectuals, mata la gent de fam a consciència, els enverina amb tòxics jueus a consciència, i permet la desaparició anual de vuit milions de nens, dels quals mai més no se sap res, per a satisfer les ànsies asquenazites i els xantatges als seus sicaris maçònics, i no us n’explicaré més perquè us faria vomitar.


Cal començar a fer evident que VOLEM ELS SEUS CAPS, cal dir-los-ho clarament, i forçar-los a fer servir la violència obertament, la qual cosa els posarà en complicacions, perquè la gent s’adonarà de la veritable corrupció dels fills de l’Infern que, recordem, SEMPRE ACTUEN DARRERE DE LA CORTINA; mai no els veureu el nas, però sempre hi són, sobretot, i d’això no en tingueu cap dubte, si hi ha sang, violació, tortura o vexació. Els que encapçalen l’escrit són TOTS CRIMINALS DE LESA HUMANITAT, i si bé estan protegits pel mateix SATANÀS, la Veritat i la fe en la bellesa i en la bondat, en el bé i la Harmonia que signifiquen la manifestació suprema de DÉU, sense dubte, els vencerà, tanmateix, per això cal demostrar la nostra absoluta determinació a lluitar obertament i sense por contra EL MAL.


I penseu que els inoculats amb el verí jueu ja estan sentenciats. L’horror ve aviat, que si s’han reunit, és per a rebre ordres del Consell Infernal que fa conclau amb ells a porta tancada, en una reunió en què el Cabró els insulta i els exigeix la carn fresca, mentre ells, obedients i submisos, prenen nota del que vol el MAL. Ja és de lamentar que no ens hagin dit que una bomba els ha fet volar a tots pels aires, i això, no en tingueu cap dubte, només podria ser motiu d’alegria universal. Entre les rates no hi ha ni un sol ésser humà, que per això cal consciència, intel·ligència i ètica, i allí no hi ha més que perversió, maldat i obediència cega a les potestats de l’Abjecció.

Només hi mancava la Gran Bagassa de Roma, el fill de Satanàs en persona, per haver tingut complet l’espectacle de circ més execrable del món.


ELLS HAN REBUT LES ORDRES.

ELS MORTS S’AMUNTEGUEN,

ELS AMAGUEN,

PERÒ S’AMUNTEGUEN.

I ESPEREU, QUE AQUESTS TARATS

ENCARA NO HAN COMENÇAT AMB LA FESTA:

LA GRAN FESTA DEL CABRÓ.


https://t.me/counterpropaganda20/5075


I això és el començament de la festa, perquè la segona part, una vegada acomplert l’extermini inicial i l’emmalaltiment crònic general, ens espera la gran solució de la mentida del canvi climàtic. Veieu aquest bon documental de Nicolás Morás i Amos del Mundo (Ezequiel Kessel) sobre la tarada i l’agenda criminal del clima, que val a dir, totes les rates que encapçalen l’escrit serveixen fidelment, perquè aquestes són les ordres dels cabrons infernals i el projecte que ha estat transmès a la seva raça superior a fi que sotmetin el bestiar goyim per sempre.

https://lbry.tv/@LosLiberales:4/%F0%9F%94%B4-lo-que-nadie-dice-sobre-greta:c


NOMÉS ELS PEIXOS MORTS

NEDEN A FAVOR DEL CORRENT.



Canviant de tema, i pels catalanets i catalanetes que ja tenen la independència a tocar a la Soroslàndia de barretina, si us voleu adonar de la realitat de la classe ‘política’, les paneroles i els llimacs que juguen a prendre-us el número mentre rebenten ulls i ous, la paciència i el vostre compte-corrent sacsejant-lo amb robatoris sistemàtics que ells ‘netegen’ amb l’eufemisme ‘impostos’; llegiu l’article d’en Bernat Dedéu al TBO de la banda mafiosa «La Caixa», perquè us informa bé de l’exèrcit de llimacs, de covards, de traïdors, d’hipòcrites, de farsants i de lladres que fan trucs d’il·lusionisme amb els catalanets i les catalanetes.

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/bernat-dedeu-preparem-referendum_619355_102.html


SI TENS DIGNITAT,

AVUI,

SER CATALÀ, ET FARÀ PROFUNDA VERGONYA.


Això és el que han assolit la tropa de miserables que han aconseguit destruir el nostre país per a major glòria de la raça superior. I com n’estan, de contents, de poder dir que ja som una colònia esclava d’Israel!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada