divendres, 4 de juny del 2021

LA VERITAT I ELS ASSASSINS


La Genociditat de Soroslàndia ha decidit alleugerir les mesures contra la IMMENSA MENTIDA per tal de tenir l’excusa per a culpar els ciutadans de la massacre que té preparada per d’ara a unes setmanes. Així ho volen els jueus i els esclaus obeeixen. Llegiu les noves mesures https://www.vilaweb.cat/noticies/noves-mesures-restriccions-covid-catalunya/, i fixeu-vos amb L’ÚS DEL SENYAL DE SUBMISSIÓ I HUMILIACIÓ, el morrió posat tothora. Com era de veure, el nan feixista ho deu tot a l’amo i els seus sicaris obeeixen fil per randa les instruccions per a la vexació dels goyim, i com sigui que els paràsits mengen dels hostes, els nostres llimacs perpetuen LA IMMENSA MENTIDA, però amb ella se sentencien a mort, ho sàpiguen o no ho sàpiguen, perquè el genocidi, els crims de lesa humanitat i la violació dels drets fonamentals de l’home no han de ser perdonats i els culpables d’aquests crims hauran de ser ajusticiats.


I aquí un seguit de proves:


Comencem amb el nan psicòpata dels Estats Units:

https://t.me/elinvestigador_org/3301


Ara, la denúncia de la metgessa Nadiya Popel, que ha estat sancionada pels genocides del Col·legi de Metges d’Alcatraz, l’arxipèlag i camp de concentració de l’Adolfa Josefa Zedonga Armengol:

https://t.me/elinvestigador_org/3296


I concloc amb dues notícies, que de ser veritat, CONDEMNEN ELS MÀXIMS DIRIGENTS A PENA DE MORT PER INDISCUTIBLE ATEMPTAT CONTRA LA SALUT PÚBLICA I GENOCIDI:

https://www.indiatoday.in/technology/news/story/mrna-technology-pioneer-says-covid-19-vaccinated-people-can-shed-spike-protein-twitter-says-delete-this-1809062-2021-05-31

https://t.me/elinvestigador_org/3302


I no oblideu l’enverinament amb grafè. Científics al servei dels criminals, manipulen aquest material per a assolir el somni dels psicòpates de controlar la ment humana, connectar-la a un ordinador i així destruir la nostra espècie.

PER ECOLOGIA, PER ÈTICA, PER DIGNITAT I PER JUSTÍCIA, L’ÚNICA SOLUCIÓ ÉS L’EXTERMINI DELS TARATS.

Us deixo alguns estudis quant al grafè:

https://t.me/laquintacolumna/6442

https://bittube.tv/post/b29afe23-0962-4b4b-8941-4e13f192f1c4

https://t.me/laquintacolumna/6394

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2015/mar/24/remote-control-brain-activity-nanoparticles


I més quant a l’evidència que la inoculació és tòxica, com ja fa molt de temps que ho diuen els immunòlegs que saben de què parlen:

https://trikooba.com/la-proteina-de-pico-de-la-vacuna-covid-viaja-desde-el-lugar-de-la-inyeccion-y-puede-causar-danos-en-los-organos-cometimos-un-gran-error/

La ignorància dels pallassos portaveus de l’enverinament no els eximeix de RESPONSABILITAT NI DE SER CÒMPLICES DELS CRIMS (Aquí podeu escriure els noms de tots els pallassos de la Genociditat del Califa Soros: de Mitjà, el ximple del poble, a Macip, el babau emigrat).


Covidians, au, correu a fer feliços els nassos!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada