diumenge, 20 de juny del 2021

ELS CRIMS AL DESCOBERT


El Investigador’, un canal de Telegram, està fent una feinada digna de ser lloada. Avui us enllaço les notícies que exposa en el canal i que demostren, sense cap dubte, tot el que en aquest blog s’ha estat denunciant des del començament de la IMMENSA MENTIDA. Que us aprofiti:


Dr. Bhakdi:

https://t.me/elinvestigador_org/3566

Més clara, l’aigua.


Les estratègies criminals per enverinar el nostre jovent. El jove que parla és de València, on el criminal de lesa humanitat Ximo Puig, com un dictador de pa sucat amb oli, es creu un ésser important, i mai no serà més que un incapacitat intel·lectual amb la mateixa ètica que un cuc.

https://t.me/elinvestigador_org/3577


Alguns periodistes comencen a destapar-se. Excepcional aquesta noia argentina, una professional i una gran periodista, perquè dir el que diu en pantalla, és una clara demostració de coratge. Viviana, un petó!

https://t.me/elinvestigador_org/3581


A. Turtiainen, polític finlandès. Fins i tot en els pitjors caus de corrupció, hi ha l’excepció de la dignitat humana, com a Itàlia amb Sara Cunial, de qui, per cert, si no en sabem més coses és perquè deu estar amenaçada pel sionisme criminal. Bravo pel parlamentari finlandès. CAL UN NUREMBERG I EXECUCIONS MASSIVES.

https://t.me/elinvestigador_org/3594


Informació oficial que demostra, sense poder refutar-la amb cap argument en contra, que això és un GENOCIDI PLANIFICAT que executen TOTS ELS GOVERNS DEL MÓN. Amb aquestes dades, només és possible la inducció a la vacunació si hi ha propòsits d’extermini.

https://t.me/elinvestigador_org/3597


Arreu es mouen els éssers humans. Encara hi ha esperança.

https://t.me/elinvestigador_org/3598

Tanmateix, compte, que els fills de l’Infern no es deixaran caçar sense fer la màxima mortaldat possible. Ara, almenys, estigueu alerta; ja que si actuen indiscriminadament amb les matances goyim que tant els agraden, com ho faran, ja sabreu quines són les escombraries que cal exterminar:

https://t.me/RosselloCM/38941

I aquí un jueu, que us ho explica, per si és el cas que no ho heu acabat d’entendre:

https://t.me/RosselloCM/38915


La prova indiscutible del crim de TOTS ELS RESPONSABLES DE SANITAT D’ARREU, ELS COL·LEGIS DE METGES I ELS PALLASSOS TITULATS DE CIENTÍFICS:

https://t.me/elinvestigador_org/3599


Ivory Hecker, una altra periodista. On són els llepaculs catalans? El del tebeo dels mafiosos de La Caixa, suposo que fent fotografies a la Rosalía mentre xarrupa un gelat de fresa amb espurnes de xocolata amb aquests llavis tan seus! I els altres, esperant les ordres i disposats a complir-les, com els vigilants SS dels camps de concentració: sempre disposats a obeir ordres. LA PREMSA ÉS RESPONSABLE DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT i ja no hi pot haver cap dubte.

https://t.me/elinvestigador_org/3601

I aquí, la prova aportada per aquest fill de l’Avern (a Internet, podeu trobar-hi la conferència i veure’l a ell mateix, envoltat de sofre i amb la cua de diable que de tant en tant se li veu que es mou al darrere, com el gos que està content, dient exactament aquestes mateixes paraules. Dono fe):

https://t.me/RosselloCM/38971


La gent es desperta?

https://t.me/RosselloCM/38982


Un doctor que ha examinat un vial del verí d’AstraZeneca. Les conclusions són espaordidores i comprometen els metges i els col·legis de mata-sans, els científics, la premsa i, evidentment, l’escòria política criminal. LA GUERRA ÉS OBERTA, no podem ser magnànims ni commiseratius. ÉS DEFENSA PRÒPIA, si no reaccionem, ells no ens deixaran opció. Per tant, el judici, la sentència i l’execució són la garantia de la victòria de l’ésser humà i de l’ètica damunt dels criminals vinguts de l’Infern, als quals han servit tot l’exèrcit de paneroles genocides, imbècils, immorals i tan limitats com els seus escrúpols.

https://youtu.be/VR09xFn-mNw

Hi ha alguna cosa més a dir? Es veu que al final s’han pogut aconseguir mostres dels vials enverinats i de mica en mica aniran sortint els informes que demostraran sense dubte el GENOCIDI I ELS CRIMS DE LESA HUMANITAT de tota la premsa, la medecina, amb els agreujants, per a POLÍTICS I JUTGES de l’ALTA TRAÏCIÓ.

Sembla que es veu la llum al final del túnel. Tanmateix, compte, que els assassins de la humanitat no han desaccelerat i moriran matant. La qüestió és que morin, això no ho oblideu!

Aquesta és l’estratègia d’extermini, i consti que els incauts que s’han vacunat ja són esclaus de la Bèstia i no poden escapar de la teranyina mortal que els té venuts i lliurats a la voluntat dels filantrops conspiradors.

https://t.me/counterpropaganda20/5126


La violència augmentarà, perquè aquest és l’aliment de les bèsties de l’Infern. Ells saben que freturen d’accelerar el pla, perquè la gent comença a tenir la mosca a la punta del nas, i mai millor dit, això del nas. Vejam si obrim els ulls i comprenem d’una vegada i per sempre QUI SÓN ELS ENEMICS DE LA HUMANITAT.


O ELLS O NOSALTRES.

ELS HEM DESTAPAT.

ELS HEM D’ACORRALAR.

ELS HEM D’ATRAPAR.

ELS HEM DE JUTJAR.

ELS HEM DE SENTENCIAR,

I

PROCEDIR AMB ALEGRIA,

AMB GRANS FESTES,

AMB ESPECTACLES,

AMB VIDA,

AMB CANÇONS I BALLS,

AMB EL SOMRÍS

QUE ENS HAN ROBAT,

I ENS VOLIEN ROBAR PER SEMPRE.


ENVIEM-LOS ALS INFERNS.

CADASCÚ A CASA SEVA!


Si voleu informació de l’organització genocida Pfizer, vegeu aquest documental:

https://www.mp-22.com

A Internet, en trobareu de totes les organitzacions de la farmàfia.

I una veritat:

https://t.me/RosselloCM/38927

I una facècia:

https://t.me/RosselloCM/38933


M’acomiado, agraint a tots els canals que enllaço, la seva informació i el seu treball, així com a altres canals que tot i que surten menys, no per això han estat fonts d’informació extraordinària, com el canal de Jorge Guerra, ideal per a conèixer la cúspide visible de la piràmide, o els canals argentins de ‘Los Liberales’ i ‘Amos del Mundo’, sempre aportant treballs d’investigació notables. I alguns més que haureu vist en altres escrits. A tots ells, moltes gràcies per la immensa feina que feu.

LA LLUITA CONTÍNUA, NO DEFALLIU. SENSE DUBTE, VIVIM UNA TRAGÈDIA ‘BÍBLICA’, TANMATEIX, COM NO POT SER D’UNA ALTRA MANERA, EL BÉ, MALGRAT TOTS ELS INFERNS QUE HAGUEM DE PATIR, HA DE VÈNCER. Veient la situació a Soroslàndia, tothom faria posta perquè l’esclavitud eterna és el futur de la humanitat, una subhumanitat transhumana. Però, hi ha molta gent, cada volta més, que està decidida a morir com a humana, i aquesta és més que la nostra esperança, la seguretat de la victòria. La nostra condició i fidelitat a la nostra Natura, d’una manera o altra ens haurà de ser corresposta.

Com a totes les guerres, hi ha victòries que encenen l’ànim i derrotes que l’ensorren; és el que tenen les guerres.

Si no ens rendim, ens podran matar, però no vèncer.

els nostres fills ens ho agrairan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada