dissabte, 12 de juny del 2021

ASSORTIT DE BOGERIES


https://www.elnacional.cat/ca/politica/avis-suprem-puigdemont-torna-sera-detingut-immunitat_619175_102.html

Els excrements amb toga són tan excrements que ni la toga pot dignificar la tifa. El fet de pensar que un jutge pugui considerar la detenció d’un ciutadà amb immunitat (altra cosa és qui ha de tenir immunitat) ja demostra el grau de descomposició de la femta. Aquests animals de la sutzura són vanitosos, orgullosos, autoritaris, tot tant, com limitats estan intel·lectualment; i sí, he escrit ‘intel·lectualment’, perquè que un lloro s’aprengui el codi penal de la primera a l’última pàgina i paraula vol dir que és un bon lloro, res més. La intel·ligència és una altra cosa, però no val la pena descriure-la perquè els lloros són incapaços fins i tot d’una aproximació a un pensament intel·ligent, i si hi afegim un pensament ètic, aleshores el vessament de líquid cerebral (no funcional) es manifesta sobretot per les orelles i el nas, que és per on la substància líquida assoleix l’exterior... I sí, hi ha un altre indret més proper al seu centre de pensament, sí, inferior, sí, allà mateix on penseu, que és per on s’escorre amb més facilitat i liquiditat. Que per això hi ha gent que els considera dintre de la classe dels gastròpodes en el regne animal més animal.


https://www.elnacional.cat/ca/salut/variant-covid-19-pandemia-delta_618821_102.html

El TBO de l’organització criminal ‘La Caixa’ ha publicat les ordres del BIS. Els jueus volen que res no se’ls escapi de les mans, ara que ja tenen tot l’holocaust goyim preparat per a lliurar-lo en ofrena a Satanàs i a les altres Potestats Infernals. Per això, la grip de tota la vida s’ha convertit en una tragèdia de pel·lícula. Però s’ha de dir que LES SOQUES SÓN INJECTADES. El crim dels psicòpates és terrorífic. UNA VOLTA QUE ELS VERINS JUEUS ELS TINGUEU DINS, SEREU SERVIDORS DE LES POTESTATS INFERNALS. Tanmateix, la dona de fer feines dels Dons de l’organització criminal, va cridant com una peixatera, els horrors d’una malaltia perfectament dissenyada pels seus amos; i no parlo dels pistolers d’aquí, sinó dels capos de veritat, els fills de l’Infern, que tenen l’ambaixada a Basilea des de fa segles, com en tenen altres a Frankfurt, Amsterdam, etcètera, això sí, cap de tan important com la de Roma, on regna el fill directe del Dimoni de la Ira. La criada us avisa, LA TARDOR SERÀ L’HORROR, els jueus han decidit que aleshores comenci l’orgia de la mortaldat. I de moment, el que sabem és que els candidats a aquesta primera ofrena a les deïtats infernals, ja en són milions. A l’hivern, em parleu de la tardor, i veureu com us direu: «Vejam si aquest fill de puta és jueu, i per això ho sabia tot!». Quant als vostres insults, us asseguro que no són mostra de delicadesa de part vostra, i m’heu ofès, perquè aquestes coses no es diuen, i el més greu dels insults no és gens ni mica oportú ni tolerable: no sóc jueu!


https://www.elnacional.cat/ca/politica/verge-apressa-considerar-violencia-vicaria-violencia-genere_619187_102.html

L’esclaveta nova de Soros: Violència vicària i violència de gènere, violència racista i violència masclista. Ara bé, totes aquestes meuquetes a les ordres del Pétain de Pineda de la Genociditat de Soroslàndia, no veuen el criminal psicòpata que els té comprats; perquè els diners, encara que siguin tacats de la sang dels compatriotes a aquesta escòria no li importa, són diners, i si el jueu està content del servei, doncs les meuquetes, més contentes encara. Que l’Ameba vengué Catalunya per unes llenties, doncs, noi! cal afanyar-se a vendre el que es pugui de les ruïnes. I així els llimacs ingressen a la Genociditat, amb ànim de convertir l’horror i l’holocaust goyim en un bon entreteniment per als amos, que els han garantit que no es penediran d’omplir amb carn la graella de les Potestats Infernals.

A l’esclaveta de Soros li diria, i val a dir que sense que consideri que pugui contestar-me (perquè ni entendrà la pregunta): Els homes són un terror i ara ha nascut la violència vicària, molt bé; tanmateix, perquè mai no es diu res que els infanticidis, majoritàriament, els cometen les mares? I esclaveta de Soros, com haig d’entendre l’avortament? Com quan un adolescent es rebenta un gra? Segur que com no entendria res, s’exaltaria. Pobra meuqueta dels jueus amb paga extra per genocidi. Vés-li a dir que l’avortament és un drama de consciència, que cadascú ha de resoldre d’acord amb les seves creences, responsabilitat i consciència; que ella et dirà que no, que oi que quan tens els budells plens, cagues; doncs igual. Que el jueu li ho ha explicat molt clarament, i a més, hem de considerar els beneficis que comporta després l’experimentació amb els fetus, que això també li ho ha explicat el jueu que la governa.

Quan penso en els polítics d’arreu i hi veig la covardia, la mesquinesa, la vilesa, la indignitat i la insensibilitat amb la ignomínia, comprenc que no se suïcidin; no poden atansar ni a comprendre el principi ètic que diferencia el bé del mal. Per a ells, un servei es cobra, com ho fan els sicaris; i ja està. Més enllà d’això, per a ells no hi ha consideració, encara que vegin la rialla dels jueus quan contemplen la destrucció goyim allà on es produeix, sigui en una manifestació on rebenten ous i ulls, en una guerra on destrossen nens i civils, o en un hospital on es carreguen tot el que poden. Les meuques estan per a servir i prou; per això hem passat de la Mengele Vergés a la Verge, la Tènia, la ‘protectora’; tan protectora com genocida.



Iu Forn, t’han condicionat el cervell? Cada dia fas més pena, sembles l’ocurrent simpàtic que daura la píndola verinosa. I es veu que t’agrada la feina. Bé, al capdavall, sou com les meuquetes del zoo i l’urinari de sant Jaume. Que et vinguin a tu a criticar-te, oi? Mires els nombres del compte-corrent i qui no veneraria la Defecació infernal, oi? No entraré en les barbaritats i insensateses de l’escrit, només repetiré el final, els grans focs artificials del final, oi, Iu?

https://www.elnacional.cat/ca/opinio/iu-forn-virus-politicament-correcte_619097_102.html

«Quina sort tenien els viròlegs clàssics que, per aclarir-se i situar-los en el mapa, podien batejar els virus amb el nom del lloc on eren aïllats per primer cop...».

Saps què és un exosoma? Encara creus que un virus és un animal perillosíssim que és petit perquè així pot ser més mal parit? Que no recordo quin tarat fa uns mesos ja ens advertia que la bèstia agredida per les nostres defenses es convertia en terrible, aleshores! No es pot ser més summament ignorant! Per això, Iu, estimat, t’agrairé molt que ens facis un article on tradueixis l’AÏLLAMENT DEL VIRUS SARS-COV-2. Pensa que serà el primer del món, i això ja t’ho deien a la Casa de Putes de les Ciències de la Desinformació: ‘Sigues el primer, obeeix en tot qui et paga i sigues sempre el primer en el que sigui. No importa la qualitat, importa l’ordinal’. Avui, amb tot l’embarbussament, t’ha sortit un article que sembla científic, on no es diu res més que mentides. No oblidis que els jueus no paguen la veritat, paguen la mentida, la falsedat, la hipocresia, la psicopatia i sobretot, els crims, que és, de tot, el que més els posa. Per què no ens en fas un article? La serventa que dirigeix el diari te n’haurà presentat alguns quants de nassos, al capdavall els mafiosos de La Caixa són sicaris seus?


https://www.vilaweb.cat/noticies/per-que-disparat-accions-grifols/

Resposta: George Soros, el criminal terrorista, lladre i delinqüent financer, l’home dels encàrrecs dels Rothschild i la caterva criminal, en comprà accions abans de la pandèmia. Us resulta estrany, tot plegat? No s’ha de ser intel·ligent, només cal tenir dignitat per denunciar els criminals, però vosaltres els encobriu: Per què cony s’hauran disparat les accions de Grifols? Ves quin misteri més estrany!


https://www.vilaweb.cat/noticies/per-que-julian-assange-continua-empresonat-extradicio-estats-units/

Si els critico en la notícia anterior, els lloo en aquesta altra, tanmateix, no creieu que mereix un lloc destacat? No creieu que la premsa ha abandonat un company? O els companys són els jueus i no els companys? No hauríeu d’haver exigit constantment l’alliberament d’aquest delator? I què ha delatat Julian Assange? Dit per vosaltres mateixos: ESPIONATGE DIPLOMÀTIC, CRIMS DE GUERRA I ALTRES VIOLACIONS DELS DRETS HUMANS. És ell qui ha d’estar a la presó o els darrers simis que han presidit els Estats Units a les ordres de la Reserva Federal i el Counsil Foreign Relations?


https://t.me/RosselloCM/38354

Reunió de diables i diablesses amb les grans meuques de l’Avern: la Reina de l’Avern a la Terra i la Gran Sacerdotessa Negra de la UE (Curiós, oi? Que hi sigui, en una reunió de la secció diabòlica anglesa, quan ja no pertany als seus dominis... o sí?) Com riu Satanàs, en sentir-me dir això! I fixeu-vos en el detall: els diables, com són virus, no necessiten morrió.


https://t.me/RosselloCM/38360

La poupée putain en una foto que tenia ganes de mostrar-vos. No em direu que no està bonica, la bagasseta de l’Edmund Rothschild Heritage! A mi, és que em té el cor robat. I penseu que ens podria oferir un meravellós espectacle, la bonicota! Vejam si els francesos esmolen el tall de la gillotina.



Aquesta és l’obra dels jueus. SÓN ELS ENEMICS DE LA VERITAT, LA JUSTÍCIA, LA BELLESA, EL BÉ, LA BONDAT, L’HARMONIA I LA HUMANITAT.

https://t.me/RosselloCM/38365

Aquests vòmits deuen ser de Netflix, la diarrea de Soros, que ja fa uns dies presentava una Anna Bolena negra, com havia de ser! No oblideu que els nois que van a l’escola i els joves aprendran aquests disbarats de manera natural. Aquesta és la missió dels jueus! No ho oblideu! Així, com va dir una africana negra a la tassa del vàter de l’urinari de Brussel·les: ‘Europa ja no és blanca’. Si això us penseu que és natural i no té res a veure amb el Pla Kalergi i els enemics de la Humanitat, vosaltres mateixos: els jueus us volen esclavitzar, no en tingueu cap dubte.

I si els esclavitzem a ells o els exterminem?

Accepto referèndum.


La generació més preparada de la història.

https://t.me/RosselloCM/38383

Cal recomanar-los el suïcidi per deferència envers els altres, envers la intel·ligència i envers la dignitat.


La magnífica Europa que els jueus ens estan muntant.

https://t.me/RosselloCM/38381

No em direu que no tenen raó les rates de l’Infern! Això és infinitament superior i més profund i enriquidor que tota la nefasta i vulgar cultura europea. Compareu el negre que mou el culet, culet, culet, amb Ludwig van Beethoven. El primer és negre, animal superior, segons els jueus; el primer espera la injecció, un acte social per als jueus; el primer, amb el moviment de la simfonia, ens omple de gràcia, color i vida, una manifestació de superioritat cultural i intel·lectual que fa ridícul de comparar-lo amb la novena del pallasso enfadós de Bonn. ELS JUEUS SABEN QUÈ NECESSITEU. QUAN, ELS JUEUS NO S’HAN PREOCUPAT DELS SEUS ANIMALS?


Abyecto Fernández i la defecació de totes les seves, que més agrada a Sigman, el seu amo. Amb tarats i fills sense cervell, que fàcil és dominar un país immensament ric?

https://t.me/RosselloCM/38382


I el món segueix rodant, teledirigit pels nassos envers l’HORROR. En les nostres mans està aturar-ho: DIR PROU, DESOBEIR I EXIGIR EL LLIURAMENT DELS RESPONSABLES, PER LES BONES PRIMER, O PER LES MALES, SI NO. He escrit diverses vegades que no podem ser pusil·lànimes ara, ELLS ENS VOLEN MORTS O ESCLAUS, nosaltres hem de sacrificar els traïdors i netejar per sempre el planeta de la RAÇA SUPERIOR VINGUDA DELS INFERNS.


Indagueu quant a la raça superior, indagueu, indagueu, i una volta descobriu les pèrfides mentides d’aquests psicòpates sanguinaris, sempre de víctimes essent els pitjors de tots els criminals; i una vegada ho tingueu clar, EXPOSEU-LOS. Seguiu el meu exemple, si doncs no voleu que els vostres fills siguin vexats, sacrificats o sodomitzats per aquestes bèsties, fruit del semen de la GRAN BÈSTIA de l’Avern.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada