dijous, 3 de juny del 2021

LA GRANOTA JA ÉS CUITA ?

 

Intro:

https://t.me/noticiasNOM/108


La corrupció balear és repulsiva. L’Adolfa Josefa Zedonga Armengol, la genocida de les Illes, ha vist, contra pronòstic, com els jutges li han tirat enrere l’estat de terror. Val a dir que molt probablement els excrements del Suprem li donaran la raó, com ho han fet amb el paraplègic mental d’Aragó. Tanmateix, els crims de lesa humanitat i el genocidi són EVIDENTS, i la tirana de les Balears, tant com l’infame col·legi d’assassins de bata blanca, són culpables de crims de lesa humanitat amb absoluta consciència i amb una participació activa i decidida. Creuem els dits perquè aviat puguem veure l’execució de tota aquesta colla de CRIMINALS.

https://www.menorca.info/menorca/local/2021/06/03/718539/nadiya-popel-denuncia-ocultacion-efectos-adversos-vacunas.html


Comencen a haver-hi moviments importants, i per bé que el genocida i màxim criminal mundial, el terrorista número 1, George Soros, té comprats un bon nombre de jutges, els excrements; confio que hi haurà gent honesta que vesteix toga i que defensarà els principis fonamentals de la humanitat contra els ASSASSINS I ENEMICS HISTÒRICS DE LA RAÇA HUMANA.

http://euskalnews.com/2021/05/denuncian-al-estado-espanol-y-a-varios-organismos-internacionales-ante-la-corte-penal-internacional/

I val a dir que el fet que aquest dimoni sigui executat malgrat l’edat, demostrarà la qualitat de la nostra justícia, la magnanimitat de la nostra clemència i la dignitat de la nostra espècie.


AQUESTS SÓN ELS ARGUMENTS I LES PROVES QUE DEMOSTREN ELS CRIMS DE LESA HUMANITAT, I QUE CONVERTEIXEN TOTS ELS DIRIGENTS POLÍTICS, SANITARIS, PERIODÍSTICS*, JUDICIALS I POLICÍACS EN GENOCIDES:

https://t.me/elinvestigador_org/3281

Només la pena capital és justa.

*Heu vist en algun paper higiènic que els menjacacauets cagaguano hagin advertit la població que avui els criminals del govern poden venir-te a cercar a casa i detenir-te com a responsable d’un crim que ‘encara’ no has comès? Heu sentit algun lloro cacaguano advertir de les noves condicions del camp de concentració i del robatori sistemàtic dels criminals que els paguen (cobren de l’Estat). Per tant són tan responsables com el qui dispara el tret. Cap responsable ni cap dels grans presentadors dels mitjans de comunicació sense la justa compensació per haver estat el parany que ha fet dipositar la confiança de les víctimes en els seus botxins.


A això ens condueixen els nostres enemics: l’Estat i el Femer Europeu (i obvio la Casa de Putes de l’O.N.U. perquè són la sucursal de l’Avern a la Terra).

https://t.me/RosselloCM/37579


El pallasso diabòlic, aquest nan repugnant, aquest genocida culpable de més de tres milions de morts per extermini amb la SIDA, ha estat enxampat, i confio que aviat el podrem veure gronxat pel vent amb la soga al coll.

https://m.bles.com/america/escandalo-rebelan-30-mil-mails-ocultos-del-dr-fauci-que-hablan-de-la-pandemia.html?ts=1


Els enemics de la Humanitat estan accelerant tot el procés de vacunació per a la destrucció goyim, perquè s’ensumen l’oposició al seu terrorífic pla, i ja perceben moviments poc tranquil·litzadors sobretot als països blancs, els més avançats (Nosaltres, gràcies al moro que es creia català, si se n’ha de ser de curt!, no som un país blanc, ja). Sense dubte, augmentarà la repressió i la violència dels genocides de tots els estats, amb la qual cosa acabaran de donar-nos les proves per al seu NECESSARI EXTERMINI. I consti que no som nosaltres qui ens volem desfer d’ells, són ells qui sense raó ni justificació, només pels diners ensangonats de les rates sionistes, lliuren els goyim a la mort. És potser il·lícita la DEFENSA PRÒPIA? Ells són els criminals i nosaltres som els que hem de fer justícia. TOTS A JUDICI I AL PATÍBUL, sense excepcions. Si els sionistes es pensen que cal eliminar 7 mil milions de persones (Pedres de Georgia), nosaltres pensem que només exterminant 10 milions de rates arreu del món, n’hi haurà prou per a fer aquest món habitable.

ELLS O NOSALTRES.


Notícies del Camp de Concentració «Soroslàndia.cat»


Avui han emergit de les clavegueres de Barcelona les declaracions d’un inquilí d’aquestes instal·lacions. El paràsit de professió, l’inútil, el pocavergonya, l’escòria del Collboni ha declarat que ‘té ànim de ser alcalde’. Confiem que no, i que faci companyia a la seva sòcia Armengol. Els amics dels jueus són així, paràsits, inútils, pocavergonyes, en resum, l’escòria que ofèn la nostra dignitat com a éssers humans. I el Collboni només ha de fer acte de presència, per a desprestigiar una reunió.


En Carles Puigdemont, un nan més de la Comuna que dirigeix la Gran Sacerdotessa Negra, avui ha fet unes declaracions que m’avergonyeixen: «Estem defensant la democràcia europea». Aquestes paraules demostren i corroboren que o és un cínic al servei dels nassos o és senzillament curtet d’enteniment. Pertànyer a l’stablishment europeu és ser partícip actiu de CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.


D’altra banda, en Bartomeu, el sicari del mafiós Rosell, resulta que ara diuen que feia trampes. La mare de Déu! Ara s’adonen els culés que tenien una organització criminal al capdavant del club? El Barça ja és història. Nobita ha estat l’imbècil, mireu-li la cara amb deteniment, que ha ensorrat aquest club; com l’Ameba aniquilà el que restava del país en vendre’l a Israel per una pensió. Aquesta és la gentalla del nostre gran país!


I com parlem d’eminències, no podia faltar, l’expresident filòsof i escriptor, el nostre primer i més gran intel·lectual: Jordi Pujol, El Padrí. Doncs aquest delinqüent, aquest cap de banda mafiosa, aquest lladre, aquest impostor, aquest traïdor, aquesta immensa desgràcia per a Catalunya, després d’haver-nos instruït amb els llibres de l’Ètica, segons la hipocresia d’un criminal - un portentós tractat de principis -, ara es veu que s’ha tornat literat, i el Padrí, treu al mercat una novetat. Així estem, la carn de presidi escriu llibres, i els qui haurien d’escriure’ls treballen repartint pizzes. El Padrí i els seus hereus en l’administració de l’avui colònia d’Israel, han fet molt per fer gran el país i la nostra gent, que per això han arreplegat colossals capitals del robatori, l’extorsió, els suborns, les amenaces i altres crims, perquè ells són la garantia de la defensa dels interessos de tots els catalans, la gent que estimen, com a Catalunya, a la qual han servit com millor se la pot servir: TRAINT-LA. Una societat que encara li riu les gràcies a un home que hauria de ser a presó fins al dia de la seva mort, és una societat morta. Som una societat morta i enterrada. Companys, som zombis; amb ela geminada, si voleu, però zombl·lis.


I conclouré amb l’última novetat de l’extermini. Avui la Genociditat de Soroslàndia començarà la inoculació letal dels ‘sensellar’. L’’operació neteja’ dels genocides començarà a treure destorbs del carrer. Creieu que algú els reclamarà? Us penseu que

el Pétain de Pineda i els traïdors de la Genociditat de Soroslàndia, amb el clauer de la Mengele Vergés, no ho saben això? És clar que sí, només volen fer riure Soros i els nassos associats. Penseu que una rialla jueva es tradueix en un ingrés. Com no s’agenollaran davant dels sicaris de les Potestats de l’Infern, les ànimes més miserables del país!


EL GENOCIDI CONTINUA.

AVIAT EN VEUREU LA PROVA.

NOMÉS ALS PAÏSOS DESENVOLUPATS

HI HA OPOSICIÓ.

ELS RAMATS DE GOYIM

PASTUREN POR, COVARDIA I RESIGNACIÓ.


ÉS RESILIÈNCIA,

LA IMBECIL·LITAT DE MODA,

ALLÒ QUE ENS CAL?

O LA VALENTIA I LA DECISIÓ

DE VÈNCER LA GUERRA?

MIREU DALT: QUÈ HI VEIEU?

EL VOSTRE ENEMIC,

ELS SICARIS DELS NASSOS.


SOU GRANOTES CUITES?

O

SOU HOMES LLIURES?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada