dimarts, 15 de juny del 2021

MUSEU DELS HORRORS

 

Ximo Puig. ‘Un fet simbòlic’.

https://t.me/counterpropaganda20/5083

Aquest sac d’escombraries no té res a envejar a l’alcaid de les Illes Alcatraz o el Pétain de Pineda, amic del Cercle d’Economia i com a bon republicà, amic del rei. Que Ximo Puig és un retardat intel·lectual, només cal veure-li l’expressió del rostre per a saber-ho i certificar-ho; que els jueus són els primers a veure les deficiències dels goyim, que per això els posen al capdavant del ramat, com passa amb el gos de Soros, Imbécil, del que sabem que, com el psicòpata Gates, també està casat amb un home disfressat, el Begonyo.

Al criminal de lesa humanitat, Ximo Puig, com a ‘fet simbòlic’ se l’hauria de fer anar – almenys fins que no se’l pugui executar – amb els cordills dels putxinel·lis penjant de braços, cames i cap, i damunt del crani una bona tifa de Soros per tal que s’hi subjecti el comandament de fusta.

Que la buidor cranial li faci dir un disbarat darrere d’un altre no té solució, com tampoc que sigui un escurçó socialista, però que imposi tirànicament la seva estultícia, autoritza la gent de bé a prendre’s la justícia per la seva mà.

Cal reconèixer que el terrorista George Soros ha fet un treball espectacular, perquè de cada un dels països catalans ha agafat els més retardats, els més immorals, els més desvergonyits i els criminals sense escrúpols (Mengele Vergés, Reichsführer-SS Bargalló, el moro que mai no serà català... No us oblidem). De la gent dependrà que els genocides paguin amb la vida l’extermini que estan duent a terme i que oculten, alhora que l’acceleren. No em cansaré de dir-ho, cal jutjar-los a tots, el poble, i executar les sentències immediatament, sense recursos ni punyetes. Oi que ells ‘tenen’ la raó i no es pot dubtar? Doncs arribat el moment, la tindrà (o tindria) el poble i tampoc no es podria dubtar, menys encara, podrien dubtar-ho ells.


Cinc anys estudiant per acabar ignorant que som éssers aeròbics.

https://t.me/counterpropaganda20/5086

Un altre deficient intel·lectual amb títol de medecina. «Pero no es peligroso ni supone un peligro», que són coses molt diferents! I ja no dic res que recomani el morrió als nens! En aquesta escòria cal esborrar-la de la faç de la terra. Aquest imbècil integral amb el justificant de títol de grau universitari, per uns rals, mata nens amb la mateixa fredor que poses els musclos a bullir a l’aigua. Ni oblit ni perdó, execució. I si ens equivoquem, no dubtem que Déu sabrà resoldre la situació. Nosaltres hem d’enviar-los a judici, i si és el cas, després ja se’ns demanaran responsabilitats a nosaltres, però, mentrestant: passaport. I aquest sí que és veritablement un passaport PER SALUT PÚBLICA.


Repugnant. Però dels cagaguanos què es pot esperar? Que s’estiguin de genolls o amb el cul a l’aire. Sempre al servei de la ‘veritat’.

https://t.me/RosselloCM/38587

Necessiteu alguna explicació per comprendre la demència dels cagaguanos i el sotmetiment a la mentida i al pagament dels jueus? TOT ÉS UNA TRAMPA JUEVA, i les escòries hi col·laboren per incapacitat de discerniment, per limitació intel·lectual, per la vanitat i l’orgull essencial en els miserables, per indigència moral, per l’essència de cuc, per fam de menjar cadàvers. Tampoc no oblideu que hi ha un bon exèrcit de periodistes que han de passar a millor vida.


Extermini massiu.

https://t.me/counterpropaganda20/5089

No és un youtuber. La confirmació d’aquesta notícia EXIGIRÀ L’EXECUCIÓ IMMEDIATA DE TOTS ELS CRIMINALS QUE HAN PERMÈS L’EXTERMINI.




Foto de dalt:

https://t.me/elinvestigador_org/3507

La sionista i genocida alemanya, la Gran Sacerdotessa Negra, la puta francesa dels Rothschild, el japonès (a qui sembla que la Rata d’Anglaterra, en la foto inferior, se li menjarà la companya), la Rata d’Anglaterra i representant sanguínia de les Potestats Infernals, el pedòfil de Canadà, la bruixa d’Anglaterra (que sempre va despentinada perquè els jueus li acaricien tothora el caparró de gos, molt satisfets amb l’eficàcia de l’extermini), el criminal etern de Draghi (un drac vingut directament dels Inferns), i dos babaus, un ximple com ell sol, però obedient als jueus com un soldat, és el que té la idiòcia màxima; i assegut, el pedòfil d’Amèrica, el robot artrític i senil dissenyat pels nassos. I us direu, llest, on són els jueus? Són com la maldat, no se la veu, però hi és, i estan manegant els fils d’aquestes miserables titelles. Per exemple, del pedòfil americà ja tenen la mamba negra que l’ha de substituir, i molt de compte quan la Kamala assoleixi el poder, que a Amèrica els diables camparan al seu gust.

Ara compareu les dues fotografies següents. Dalt els dirigents preocupadíssims per l’estat de salut de la població, que això és el que ens diuen les seves preocupadíssimes expressions; i a baix, la violació de la innocència, la llibertat i el creixement dels nens.

https://t.me/RosselloCM/38615

https://t.me/counterpropaganda20/5091

Aquestes imatges són prou perquè tothom exigís l’execució pública de les rates.


I per si algú es pensa que sóc un exagerat, mireu quina meravella ha creat el gos ros i anglès dels jueus, l’animal que gaudeixen a despentinar-lo per passar l’estona mentre compten els cadàvers goyim que els proporciona, i això, si és que no es despentina tot sol ensumant indrets jueus que no es poden esmentar aquí, que la pornografia també és invent, negoci i propietat dels nassos. El parc d’atraccions ha estat construït amb el beneplàcit de la Rata d’Anglaterra, la que va parir un Dumbo borratxo en la unió amb el virus infernal del seu consort, que avui és feliç compartint sang i sofriment amb les Potestats a les quals sempre va servir.

https://t.me/elinvestigador_org/3508


I si encara no en teniu prou, escolteu la llibertat que hi ha Argentina sota la dictadura d’Abyecto Fernández, la prostituta favorita dels jueus. No entenc com els argentins no han executat tota la púrria política que els corromp junt amb tota l’escòria jueva que els manté, de Sigman a Soros, passant pel rosari de fills de l’Infern que han contaminat Argentina fins al fons de la putrefacció i la vergonya.

https://t.me/elinvestigador_org/3510

Argentins, recordeu les profecies (psicografies) de Parravicini, cony!


CAL ARMAR-SE PER ATURAR EL GENOCIDI I INICIAR L’HOLOCAUST: EL SACRIFICI D’ANIMALS A LES DIVINITATS DEL BÉ.


HOMES DE BÉ

ÉS EL MOMENT DE RENDIR HONORS

A LES DIVINITATS,

DE SACRIFICAR EN HOLOCAUST

ELS ANIMALS DELS NASSOS.


https://t.me/RosselloCM/38617

I no oblidem els gossos policies, que sense dubte han d’anar a presó perpètua amb morrió, reclusió sense pati i aïllament, o al patíbul. Jo acceptaria la seva decisió, amb una magnanimitat que ells no han tingut ni es mereixen; però jo sí que els la respectaria.


ELS JUEUS US IMPOSEN L’ESCLAVATGE.

ACCEPTAREU QUE US MANIN ELS DIABLES?


Val a dir que crec que els nassos s’ensumen que potser s’han precipitat amb l’extermini i que potser se’ls descobrirà el crim més gran patit per la humanitat, i davant d’això, comencen a gestionar la creació d’algun cataclisme mundial, que no crec que per altra raó ara es faci públic als EUA que la Xina és darrere de tot, que, recordeu-ho, això ja ho deia Trump. Potser sí que la magnitud del genocidi comès pels JUEUS - aquest sí que és un veritable genocidi, tan real com silenciós, que així fan les coses aquests insectes – potser sí, que té tantes esquerdes que acabarà trencant, tanmateix, no penseu que es tiraran enrere, les hosts del Diable es deuen al Diable, com ho heu pogut veure en la tendra rialla de la Gran Sacerdotessa Negra, en les fotos de més amunt.

PRÒXIMA ELECCIÓ:

VOLEU MORIR COM A RATES A MANS DE RATES?

O

VOLEU MORIR COM A HOMES COMBATENT RATES?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada