dimarts, 29 de juny del 2021

LA SENYORA ANNA REGALÓN


Qui és aquesta senyora? La mare d’en Marcel Vivet, un perseguit per la iniquitat política i judicial que és protegida pels gossos de quadra, animals sense cervell, subtilment lobotomitzats per exercir de sicaris del Mal.

L’entrevista no té una sola línia que no s’hagi de llegir, i descriu perfectament la classe d’animals de clavegueram de la política catalana, un fet que m’he cansat de demostrar: són una colla d’inútils, d’orgullosos, de traïdors, de panxacontents, de paràsits al servei d’Espanya i del seu rei.

https://www.vilaweb.cat/noticies/ana-regalon-qui-mana-a-aqui-a-tothom-li-sap-greu-el-que-li-passa-al-meu-fill-pero-ningu-fa-res/

Que parli del porter de discoteca que rebentava ulls i ous, la llibertat i les manifestacions, per tal de fer feliç la mitja-tarda de Soros, no em sorprèn; ni la del seu successor i lacai caní al servei d’Espanya i del rei, com tampoc els seus subalterns, perquè si dalt de tot hi ha un criminal, de ben segur que els de sota no tenen res a envejar i han de ser tallats del mateix patró, com ens ho demostra el menja-senglars traïdor i el seu escolà, el Pétain de Pìneda, home amant d’Espanya, del rei i de Franco.

Incommensurable la perfecta descripció que fa del rei de la venda ambulant, l’Ameba, el traïdor que va vendre Catalunya als jueus a canvi d’un bon sou, despatx i protecció oficial per a tota la vida; un miserable, suposadament intel·lectual, que com diu la senyora és UNA AMEBA HIPÒCRITA, o sigui, falsa, perquè l’expresident de l’urinari de sant Jaume, és digne del més gran dels menysteniments, rebuigs i desqualificacions, perquè la seva lamentable incorporació a la màfia de la Genociditat de Catalunya, ens ha demostrat què és: un nyeu-nyeu i un perfecte pocavergonya. El Gran Traïdor de Catalunya: l’home que ha fet el paper de Judes amb el poble català! Si cap dels presidents d’aquest malaurat país ha estat una persona digna, sinó que, qui no era un veritable mafiós, era un lladre, i qui no, un perfecte incompetent que ni català no sabia parlar, etcètera (sempre s’ha d’exceptuar Pasqual Maragall, l’únic amb una mica de dignitat que, com va passar amb Adolfo Suárez., del qual es pot dir el mateix, curiosament va acabar amb Alzheimer. ‘La màfia política’ que ens governa com els clans sicilians, sap que de vegades és més rendible això que fer-los desaparèixer). En fi, en poques línies podeu comprendre els llimacs, les paneroles, els insectes verinosos, els escurçons, els paràsits i els simis que han fet que detesti les institucions catalanes i hagi renegat de l’independentisme: SI SÓN LA MATEIXA MERDA! SI ÉS QUE ENCARA NO SÓN PITJORS!!!

Deu anys prenent el número a la gent, i com era de veure, tots els paràsits empresonats, són al carrer, amb les vides resoltes, després d’haver-se rigut dels catalans que els han fet rics, mentre abandonen la gent que vol fer de Catalunya una república independent: L’ÚNICA COSA QUE NO VOL CAP DELS PARÀSITS DE L’URINARI DE SANT JAUME, NI CAP DELS DEL ZOOLÒGIC.

Què us penseu, que sense manifestacions no serien al carrer? Tots obeeixen el seu rei! I si la gent no estigués entretinguda amb els tribunals i el joc d’acusar-se de tot en un foc d’encenalls per passar l’estona, per després fer-se petons a la boca, sense morrió i amb llengua, mentre aprofiten per grapejar-se, doncs, ja faria temps que serien tots als carrer sense que ens n’haguéssim adonat (com un Rato qualsevol), però ells han de fer teatre, i del bo, com deia Mourinho (amb qui no simpatitzo gens ni mica).

CATALUNYA ÉS UN POBLE DE MISERABLES.

Fins que el català no s’adoni d’això, està condemnat a ser espanyol. I TOTA LA PÚRRIA GENOCIDA DE LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA és igual, que ja sabem que ‘digues-me amb qui vas i jo et diré què fas!’.


Desitjo de tot cor que la gent que els POLÍTICS CATALANS HAN LLIURAT COM A OSTATGES A L’ESTAT PER A BENEFICI PERSONAL I PER A PODER CONTINUAR VIVINT DEL TEATRE DE LES VANITATS, SURTIN LLIURES. I us ho dic amb el cor a la mà: per mi, els presos polítics, com si no surten mai més (ja són al carrer i ensinistrats en l’obediència al rei, el seu amo i senyor). ELLS SÓN ELS QUE HAN TRAÏT EL POBLE. L’enemic mai no et pot trair, la traïció és un pecat que només es pot cometre des de dins, i si bé a la presó hi havia el Turull, el Rull i en Cuixart - apart de les dones -, que em semblen relativament innocents (que ja sabien en el femer que entraven i ningú es posa de fems fins a dalt de tot per a no res!), però la resta, com ja vaig pronosticar, han fet teatre d’acord al guió en versió espanyola, com van demostrar miserablement en el judici, tot disfressant-ho de paraules que entendriren les tietes i ‘els tiets’, que amb això la inclusió i la no discriminació, acabarem tots ben ximplets... bé, ja en som, o com enteneu que Jordi Sánchez, espanyolot-espanyolot, hagi fet carrera a ‘Junts per la Pasta, pel Càrrec i pel que faci falta’.


Llegiu l’entrevista i hi veureu l’escòria del nostre país retratada, amb noms i cognoms, i això que no he dit res dels peons escala-graons a cops de colze i de traïcions, que la bona senyora ens diu que són qui van treure les castanyes del foc als criminals que els dirigeixen.

CATALUNYA ÉS MORTA.

TORRA LA VA VENDRE A SOROS

PER UN PLAT DE LLENTIES.

CATALUNYA ÉS MORTA

I NOMÉS ELS CUCS MENJA-CADÀVERS

S’AMUNTEGUEN EN LES RESTES DEL COS

PER A MENJAR-SE’L.

AIXÒ ÉS EL FEMER

DE L’URINARI DE SANT JAUME:

LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA,

I L’URINARI DEL ZOOLÒGIC:

TEATRE DE TITELLES VANITOSES,

INÚTILS, INCAPACES I TRAÏDORES.


CATALUNYA FOU.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada