dijous, 10 de juny del 2021

VISITA GUIADA AL ‘ZOOLÒGIC DELS SUBNORMALS’

Com la gent té la pell molt fina i l’enteniment descompost, aclareixo que ‘subnormal’, d’acord amb la definició del DIEC, és: «Que presenta una discapacitat intel·lectual»; així en l’accepció del lèxic comú, com en el de la medecina, en el de la pedagogia, en el de la farmàcia i en el de la psicologia. I sense voler ofendre; però si algú encara se sent molest - tot i el que he escrit -, que pensi si potser també hauria de tenir una gàbia en aquesta exhibició.



BENVINGUTS AL ZOOLÒGIC

(Una gentilesa de BlackRock)


Entrada al recinte.

https://www.vilaweb.cat/noticies/govern-rebaixa-40-per-cent-masters-universitaris/

Traduït al lèxic comú: El zoològic fretura de constant renovació dels animals que hi presenta, per això facilita l’adquisició dels títols que són exigits per a formar part d’aquest exclusiu recinte.


Exposició emblemàtica del zoològic.

Els dos animals més exòtics i corruptes, la més increïble exhibició mai vista de la baixesa humana: L’animal subnormal fora de catàleg i el gos de Soros, un animaló llefiscós i repugnant com ell sol. Tanmateix, aquí està en segon pla, perquè la bèstia defecada és ‘allò’ que parla, evidentment dient bestieses, que per això els amos, l’han posat en aquesta gàbia per a animals especialment subnormals.

https://www.vilaweb.cat/noticies/video-president-argentina-cita-fallida-premi-nobel-brasil/


Gàbia del subnormal maçònic.

Fixeu-vos com aquests perillosos i nocius animals exhibeixen la submissió al déu dels nassos i el servilisme absolut, i sense consciència, a la voluntat dels amos.

https://www.elnacional.cat/ca/esports/exercit-vacunara-jugadors-espanya-futbol-pzifer_618320_102.html


Gàbia d’un portent en subnormalitat.

La manca absoluta de vergonya, d’empatia, de responsabilitat, com de cap caràcter humà, el converteixen en un exemplar únic per la indignitat, la baixesa ètica i la ignomínia que tot ell representa.

No us el perdeu!

https://ejercitoremanente.com/2021/06/07/el-presidente-de-chile-habla-sobre-el-5g-con-la-posibilidad-de-insertar-sentimientos/?fbclid=IwAR1VZPqi8OSuJOoxS33EkEuVlP1dXCEpCYdX56resZO5SMbldo7KPCS2oYc


Gàbia dels simis.

Aquest és un dels molts exemplars. El zoològic s’esforça a mantenir renovada sempre l’exposició dels simis subnormals, per això, cada dia, canviem l’individu que s’allotja en aquesta gàbia. Com a recordatori d’alguns dels ínclits monstres que hi hem exhibit, recordeu: Mitjà, Macip, Arenas, Padrós, Clotet... així de casa, i de fora: Fergusson, Drosten, Fauci i fins el veterinari Spahn, que alhora, cura els simis que es posen malalts. El zoològic se sent molt orgullós de poder exhibir uns exemplars en subnormalitat tan exclusius!

Gaudiu de l’espectacle!

https://www.latercera.com/la-tercera-domingo/noticia/rafael-yuste-neurobiologo-creo-que-vamos-en-camino-hacia-un-nuevo-renacimiento/UXSZSTFW6NBVFCRWNGJPGWDZ2Y/


Gàbia dels paraplègics cerebrals.

Aquí només observareu gent amb serioses patologies i sense possible recuperació. Aquesta gàbia està finançada i esponsoritzada pels amos directament: El Sionisme internacional. Si fa uns dies s’hi podia observar, si bé amb fàstic i nàusees, l’execrable Abramovic, avui podeu observar un paraplègic cerebral de llibre: Salvatore Garau. Contempleu-lo, perquè el zoològic considera que si quan hi exhibí el que cagava en una llauna o el que doblegava un diari, havia arribat a la màxima esplendor; la direcció del zoològic, i d’acord amb el sionisme que ens manté, considerem que probablement aquest sigui l’exemplar amb paraplegia cerebral més notable en l’actualitat en el món sencer, i qui sap si en la història goyim!

https://youtube.com/watch?v=YUdodhPFSpI&feature=share


Gàbia per a majors de 18 anys.

Aquí hi ha una breu reproducció d’un enfrontament entre humans i simis drogats i lobotomitzats. Per a tranquil·litat dels visitants, els garantim que cap dels simis ha pres mal, i que el zoològic i sobretot el sionisme internacional, es desviuen per conservar la vida d’aquestes repugnants bèsties que les disfresses, i es creuen goril·les.

Gent sensible, abstenir-vos d’entrar-hi:

https://www.instagram.com/p/CP56E42IyLD/?utm_medium=share_sheet


Gàbia de l’escurçó.

Molt de compte amb acostar-vos a aquestes bèsties. El manteniment d’aquesta gàbia no rep el finançament i l’esponsorització del sionisme internacional, i fins i tot hi ha una demanda per tal de treure l’escurçó de l’exhibició pública.

https://t.me/RosselloCM/38120


Gàbia interactiva:

Simis importats d’Àfrica enfrontats a simis lobotomitzats en cotxe. Hi ha hagut queixes dels usuaris perquè els del cotxe són una mica efeminats, però el zoològic recorda que són simis al servei de la puteta francesa dels jueus, i això sempre passa factura. El visitant pot insultar i fins llençar contra les mones allò que tingui a mà. Els sionistes que ens han obsequiat amb aquest extraordinari regal, garanteixen que aviat ens en podran portar un altre on els simis africans atacaran goyim indefensos, mentre els efeminats vestits de goril·la defensaran els animals, perquè si alguna cosa són els sionistes, és molt de la defensa dels animals.

https://t.me/RosselloCM/38130


Gàbia dels copròfags.

Advertim als visitants que la visió d’aquests animals pot provocar de malsons a instints violents. La raó de l’exposició d’aquests escarabats, mosques verdes i altres copròfags ha estat un donatiu del subnormal de la gàbia estrella del zoològic, el gos de Soros. La limitació intel·lectual d’aquestes bestioles repugnants és incontestable, fins i tot, els sionistes els reconeixen com a escòria. Penseu que quan prenen una decisió, l’acció ja ha estat consumada. En fi, que més idiotes i se suïcidarien sense adonar-se’n.

https://www.elconfidencial.com/espana/2021-06-10/el-tc-analizara-una-propuesta-que-declara-inconstitucional-el-primer-estado-de-alarma_3124712/


Confiem que l’espectacle hagi estat del vostre gust. El sionisme internacional se sent molt orgullós de poder presentar tota aquesta colla de goyim per al gaudi dels visitants. Torneu aviat, que ja sabeu que contínuament canviem els exemplars, que no en volem tants com en tenim per a la reposició!

El zoològic us recomana la compra dels vídeos d’anteriors exposicions i exemplars, perquè l’assortit és molt gran. La direcció d’aquestes instal·lacions agraeix molt l’amable i submisa exposició d’exemplars sanguinaris com Mengele Vergés, Angela Merkel, Mario Draghi o l’extraordinària Christine Lagarde, que recordeu que es menjava els vells en directe!, o d’exemplars tan estranys i únics en la subnormalitat com el Lambán, el Moreno Bonilla,o el nan feixista, de nom científic ‘Pétain de Pineda’, etcètera... val a dir que aquests són menys emocionants que els anteriors, però la nostra instal·lació és oberta a tot tipus de subnormal. I no volem oblidar-nos, abans d’acomiadar-vos, de sangoneres, llimacs i escolopendres com l’Urkullu, l’Armengol, els reis d’Espanya, el puter i el curt, o l’infame llefiscós, sempre fins a dalt de coca, sobretot quan dicta i repeteix les ordres dels nassos sionistes en els decrets: l’ínclita excreció Feijóo (Diuen que les dues os són per l’admiració que provoca de veure tanta infàmia en un homínid; i tot, malgrat el retard intel·lectual. Una mica com la Celaá; però ell en ‘o’, perquè és un subnormal mascle).


Finalment, us resta de veure la gàbia dels nens, els nous humans sense cervell que els nostres patrocinadors s’han encarregat de fabricar gràcies a les vacunes que manufactura un psicòpata americà de profund sentiment jueu:

https://www.elnacional.cat/ca/salut/distancia-social-covid-pot-tornat-nens-vulnerables_618530_102.html

El zoològic s’enorgulleix de poder exhibir la gran proesa dels sicaris del sionisme, mentre els goyim posen el morrió als nens i els destrueixen la vida per a màxima satisfacció i rialla dels sanguinaris patrocinadors d’aquest lúdic espectacle.


Agraïm, com sempre, la col·laboració del TBO dels capos de ‘La Màfia’, els sicaris del BIS, que avui patrocinen aquesta esclaridora notícia:

https://www.elnacional.cat/ca/salut/uci-vall-hebron-ates-mil-malalts-covid-quinze-mesos_618470_102.html

66,6 covids a la Vall d’Hebron.

Els nostres amables patrocinadors no ho poden dir més clar: 66,6 covidians al mes.

2 al dia: TERRIBLE PANDÈMIA !!!


Amb l’homenatge al déu dels nostres amos, desitgem que hàgiu gaudit de l’espectacle del nou zoològic mundial i que ben aviat torneu a visitar-nos per a veure els animals subnormals que hi exhibirem, que vist el panorama, podríem omplir centenars de zoològics com aquest amb goyim subnormals.


GRÀCIES PER LA VOSTRA VISITA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada