divendres, 11 de juny del 2021

QUI AVISA NO ÉS TRAÏDOR

 

Els cagaguano del pamflet sionista «La (sin)Razón» ens ho diuen:

https://www.larazon.es/sociedad/20210610/73hrt2h2hbhifd7hpx47acrog4.html

Ja ens ho adverteixen per tal que estiguem preparats. Els criminals ho tenen tot preparat i els sicaris cagaguano es converteixen en els portaveus obedients i sense consciència dels amos; com els experts, que val a dir, són candidats consistents per a futures substitucions en el ‘zoològic dels subnormals’, segons que ha informat BlackRock (A la direcció del zoològic: Comptem amb un fotimer de meretrius catedràtiques i investigadores; en cas de qualsevol baixa, posin-se en contacte amb nosaltres. Gènere, no els en mancarà. L’important és que el negoci no pari i que la inoculació arribi al 95% desitjat. Atentament, Larry Fink, nas de nassos i criminal de criminals).


Mentrestant, els mateixos que recomanen el verí reconeixen:

https://www.larazon.es/sociedad/20210611/7ne7bvl46nd7dh25l5vfsj5ohq.html


https://www.abc.es/sociedad/abci-detectan-millones-vacunas-janssen-contaminadas-sustancia-activa-202106111737_noticia.html#vca=amp-rrss-inducido&vmc=abc-es&vso=fb&vli=noticia.foto

GENOCIDI I CRIMS DE LESA HUMANITAT.


BILD, la revista alemanya, ha demanat perdó pel terror provocat per les falses notícies. Tanmateix, fins que Angela Merkel no sigui executada per alta traïció, genocidi i crims de lesa humanitat, de res no serveix.


Aquí la imatge que us ho explica tot, el fill de Satanàs besant la mà del Diable, que és acompanyat d’una representació de la cohort dels seus dimonis.

https://t.me/RosselloCM/38280

Val a dir que em penso que el sac d’escombraries a qui llepa la mà l’anticrist és una panerola Rothschild.


Tendres imatges de la multiculturalitat a Itàlia. George Soros és un criminal, un terrorista, un lladre i el delinqüent comú més descarat de la història. https://t.me/RosselloCM/38252 Suposo que el buldoguet de la Genociditat de Soroslàndia no hi farà res, potser animarà a l’odalisca que ha substituït el moro que mai no serà català, a importar catalans nascuts a Marroc o a l’Àfrica negra, que si un de Bilbao neix on vol, per què no podrà fer el mateix un catalanet, malgrat el rh! La titella ridícula dels sionistes, l’Urkullu, de la Legenoziditza de Soroslàndia, potser s’enfadarà amb la Genociditat. Tanmateix, no veig el buldoguet pixant-se a la falda del sanguinari criminal jueu. Més aviat, el sicari li lleparà les mans de sang.

No podeu saber com han rigut els jueus veient això, i sobretot pensant en el moment que el protegit d’Urkullu i del buldoguet del Pétain de Pineda donarà l’ordre a les seves ONG de començar la batuda als blancs.

https://t.me/RosselloCM/38255

Imatges entendridores que ens fan comprendre la multiculturalitat i el nou regne de pau que el NOM ens té promès.

CAL EXIGIR L’EXPULSIÓ DE TOTS ELS ÀRABS I ELS NEGRES DE CATALUNYA, almenys d’aquells que no puguin justificar un mínim de deu anys a casa nostra. Que cadascú es desprengui de les seves escombraries, aquí hem de preservar la higiene i les condicions de salubritat; per això no volen l’escòria estrangera. Dels jueus, si no fossin tots els polítics unes meuques sense consciència i estimessin mínimament Catalunya i els catalans, ja faria temps que els hauríem tancat a la presó o expulsat per sempre del nostre territori: Nació lliure de virus. Però l’Ameba els va vendre el país a canvi d’una remuneració vitalícia.


Aquesta beguda sempre m’ha semblat repugnant i fruit del dimoni, ara veiem que no m’equivocava, apart de la merda que conté la llauna (vagi vostè a saber!), la merda ja s’estén fora de l’envàs. Hi haurà algun nas darrere de tot plegat?

https://t.me/RosselloCM/38253

Potser no, essent tan bona gent com són! No els heu vist que són tan bons, que fins i tot el fill de Satanàs besa les peülles dels cabrons!


Els criminals frueixen com els animals en zel que copulen, tot els va sortint com ho tenen previst: l’enverinament és massiu, i així que arribi l’hora de la primera trompeta de l’apocalipsi, les escombraries jueves començaran els seus balls tradicionals per a celebrar la caiguda dels goyim.


Adjunto aquest enllaç https://t.me/elinvestigador_org/3422, on podreu trobar els documents per a presentar una denúncia a la fiscalia contra els criminals que tots coneixem i que cada dia surten a la televisió. L’eficàcia d’aquesta mesura la poso en dubte, tanmateix, que res no resti sense intentar. Però jo sóc partidari de l’assalt i la detenció primer dels excrements amb toga i després dels excrements amb bata blanca, amb aquest hostatges podrem assaltar la seu dels excrements amb uniforme de sicaris de la màfia, i finalment, detenir i executar en gran i immens espectacle públic els GRANS TRAÏDORS A LA PÀTRIA D’ARREU D’EUROPA, i si podem penjar la Gran Sacerdotessa Negra i el ximpanzé del Parlament, l’italià babau, doncs millor, però em penso que la bruixa serà rescatada de seguida per les hosts enviades per les Potestats Infernals.


EL PLA CONTRA ELS GOYIM CONTINUA.

MOLTS JA ESTAN MARCATS PER LA BÈSTIA.

NOMÉS LA RESISTÈNCIA ENS SALVARÀ.

MORIREM? POTSER SÍ,

ELS JUEUS NO TENEN CAP PIETAT.

TANMATEIX MORIREM LLIURES

I

MALEINT D’ESTIRP DE SATANÀS.


També, si us agrada, us recomano de veure els vídeos nous que ha penjat el Lobo Estepario a Telegram: ‘Lobo Estepario difusión’. Lògicament és un descastat, un marginat, perquè als fills del Diable no els agrada la veritat ni la justícia. Per què no provem de fer un món amb gent com el Lobo i tants altres que he assenyalat aquí (hi incloc la referència de més avall)? Haurem de treure’ns del davant la raça dels Inferns, sí, és clar; i això no ens ha de provocar cap maldecap. El tenen ells, quan estan marcant els goyim amb verins a termini? A la Terra, la mort és propietat dels JUEUS, ells són els que certifiquen totes les defuncions no naturals.


Si teniu temps, val la pena d’escoltar aquesta xerrada d’Alfredo Longo, un enginyer que des del començament de l’holocaust per a la glòria d’Israel i la victòria de les Potestats de l’Infern, ha analitzat les dades i ha estudiat tota la trama. Certament, no hi ha res que no sapiguem, però quan s’escolta gent intel·ligent sempre hi ha detalls que alhora que certifiquen la intel·ligència, ens fan una mica millors. A la part final, en les preguntes, hi ha un parell de moments que justifiquen la xerrada. Des d’aquí, el meu reconeixement a Alfonso Longo per la tasca d’informació.


L’HORA S’ACOSTA.

QUAN SONI LA TROMPETA,

JA SERÀ TARD.

INSULTEU ELS POLÍTICS TOTHORA,

PERQUÈ SÓN ELS VOSTRES JUDES,

ELS QUI LLIUREN LA VOSTRA LLIBERTAT

PER A LA CRUCIFIXIÓ DELS GOYIM

QUE VOLEN FER ELS JUEUS.


I pensar que els molt subnormals es pensen que després se salvaran! És pot ser més ingenu, però no més ‘retardadament’ subnormal.


NO VOLEM IDIOTES

NI IMBÈCILS

NI AMEBES

NI PUTES

ALS GOVERNS.

CESSAMENT, JUDICI I EXECUCIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada