dissabte, 26 de juny del 2021

CANDIDATS PER A LA GRAN FESTA DE LA HUMANITAT


Malgrat que els borregos continuen amb el morrió, no sigui el cas que els afecti la immensa mentida! , malgrat això i la colla de criminals que empastifen aquest escrit, la guerra està en el moment calent. No hi ha dubte que amb l’actitud dels ja esclaus, la batalla serà encara més complicada. Tanmateix, no desistirem fins que ens resti una gota de sang a les venes. Els jueus estan contents, mai no havien vist l’Infern a la Terra tan a prop; estan crescuts i no els importa mentir a tot arreu. Per això els seus sequaços actuen inflats d’orgull i d’insolència: Mentre l’assassina de les Illes Alcatraz segresta nens a les ordres de Soros, mentre els cagaguanos vomiten els textos apocalíptics de la soca Delta plus índia, que les autoritats índies diuen que no existeix; mentre preparen la peça clau: la destrucció dels joves com a pròleg de la destrucció dels nens, mentre tot això passa, asquenazites de merda, els que no ens rendirem, no hem llençat la tovallola i mantindrem sempre la confiança en el dia de la GRAN FESTA DE LA HUMANITAT. Per això, tot seguit us relaciono candidats a entretenir-nos en aquests dies tan esperats:


Aquesta brossa del tebeo dels Dons de ‘La Màxia’ ja inocula el terror, no sigui el cas que el catalanet o la catalaneta es treguin el morrió, un fet que no agradaria gens a l’amo Soros. Per això, des del lavabo de l’Antich, fan propaganda criminal:

https://www.elnacional.cat/ca/salut/guerri-puguem-treure-mascareta-no-vol-dir-obliguin_623642_102.html,

Posem els noms dels criminals en majúscula, que així ens romandran més fàcilment gravats a la memòria: Genocida ROBERT GÜERRI, no oblideu que el Centre d’Extermini Hospital del Mar treballa per al ISG de la Infanta, del genocida dels Balcans, de l’assassina Vergés, tots a les ordres del jueu criminal George Soros. Genocida de la Casa de Putes UOC, JOSÉ RAMON UBIETO, que no diu més bestieses perquè pren medicaments contra la diarrea cerebral, i la genocida del Centre Dendros - que no sé què és, ni ganes; no sóc home de prostíbuls -, l’EVA AGUILAR, presumpta psicòloga, que no pot dir més imbecil·litats perquè les diu totes, la Mare de Déu! que excrements ‘intel·lectuals’ com aquests hagin pogut obtenir una titulació, justifica de sobres la destrucció de totes les Universitats i l’execució o presó de tots els paraplègics que han estat enganyant la gent durant tants d’anys. Contra el virus de la idiòcia, amputació!


Aplaudeixo amb les orelles! Sí, senyor! ElMon.cat, que fa quatre dies us explicava la meva experiència amb ells, han rectificat. De segur que un no-ningú com jo no ha tingut res a veure, però el cas és que han assuaujat el terror i han gosat, fins i tot, exposar la manifestació multitudinària a Londres contra el N.O.M. Felicitats! Corregir les errades és sempre lloable, i en un cas de genocidi, i d’extermini de la Humanitat quant a llibertat i dignitat, encara més. Almenys mentre mantinguin una posició neutra, caldrà tenir-los presents.

https://elmon.cat/mon/milers-exploten-a-londres-contra-les-restriccions-lunic-que-muten-son-les-mentides-271882/#comment-86880


Aquest canal de Telegram sempre val la pena. Avui han publicat aquestes dues perles que descriuen perfectament el plaer i les rialles dels jueus quan executen els seus rivals en l’acte de cessió d’ànimes humanes als seus déus: les Set Potestats Infernals.

https://t.me/noticiasNOM/1113

https://t.me/noticiasNOM/1114


Intermedi. Una facècia real com la vida mateixa:

https://t.me/counterpropaganda20/5158


Abans de les demandes de pena de mort, d’una relació dels noms dels animals inferiors que han de protagonitzar el gran espectacle de la Humanitat, vegem les xifres del genocidi fins ara, i recordeu que estem en el preàmbul, que totes les morts esdevingudes fins ara, no totes entraven dintre de les rialles.

https://t.me/elinvestigador_org/3700


Pena de mort. Aquest genocida no ho pot dir més clar. No cal ni judici. Volem la retransmissió en directe de l’execució, i jo proposaria de música d’acompanyament: ‘Había una vez un circo’, que mentre ell agonitza, amb la gent fent palmes faria molt bonic i instructiu per a les criatures.

https://t.me/laquintacolumna/7168


Més penes de mort. Els cagaguanos s’han de preparar, perquè cap dels terroristes ha de ser alliberat de cap càrrec per col·laboració en genocidi, inducció al suïcidi, propagació de notícies falses, enriquiment amb l’assassinat i encobriment dels assassins, que són justament els seus amos:

https://t.me/RosselloCM/39470


Més penes de mort, aquestes de primer de justícia, de manual, de beceroles: a Macron, immediata i sense judici, amb tot el seu govern i assessors. Darrere de la cortina, lògicament hi ha els amos de la puteta, hi ha l’Edmund Rothschild Heritage, família a la qual, val a dir, cal exterminar absolutament i total -el mateix que van fer ells amb la família reial russa el 1917, que no se salvaren ni els gossos! No hi ha més justícia que aplicar-te la teva-.

https://lecourrier-du-soir.com/france-la-has-annonce-la-vaccination-reactive-si-un-cas-est-detecte-cest-toute-la-famille-qui-sera-vaccinee/


Mentrestant els satèl·lits de les organitzacions criminals de Soros fan de les seves , com sempre: Goyim abduïts. Si això no fa vergonya!

https://t.me/RosselloCM/39475


Un criminal, torturador, colpista, homosexual, covard i jutge, podeu triar què és pitjor. Pena de mort.

https://superocho.org/watch/dsd7mULJyzGqYZ4?lang=spanish


Tribunal constitucional: Sentència estat d’alarma.

Aquestes rates de claveguera han de ser un exemple per a la ciutadania. Cal que hi hagi una jornada matinal dedicada exclusivament a l’entreteniment que ens han de proposar els que prostitueixen la Constitució en aquell edifici que sembla un gibrell (orinal) cap per avall, guarnit amb plaquetes de metall. Aquests rosegadors i mosques de les excrecions han gosat criticar el ‘Gobierno’ genocida de Pedo Sánchez, però no per acusar-lo de traïdor, ni per impulsar la detenció d’aquests criminals per violació de l’estat de dret i cop d’estat manifest, sinó que la colla de rates i mosques s’han posat d’acord per animar el ‘Gobierno’ que, per a duur a terme correctament el genocidi i l’extermini de la dissidència, decreti l’Estat de Setge. No hi ha cap dubte que TOTS AQUESTS GENOCIDES HAN DE PAGAR PELS SEUS CRIMS. Tampoc no dubto que l’eximent de retard intel·lectual manifest i comprovat suficientment, no pot ser un argument que assuaugi la pena o els lliuri per raons cognitives. Execució, per una banda, per genocidi, col·laboració en cop d’estat i venda del país, segrest de 48 milions de persones, etcètera, i per l’altra, per frau en oposició, ja que és evident que amb demència i autisme cognitiu no es pot arribar a ocupar un càrrec, suposadament, respectable. Val a dir, que hi ha gent que és partidària de calar foc a l’edifici amb ells dins, com si fos una fogata de Sant Joan. No és la meva pretensió, però ho acceptaria, sempre que sigui retransmès en directe: l’educació en valors, sempre ha ser una prioritat per a les televisions, i quina més edificant que aquesta! Per als nens, se’ls pot fer una retransmissió infantil en algun centre, en la qual, una veu en off els expliqui que allò són imatges preses de l’Infern i que això és el que passa qui viola els drets sagrats de la LLIBERTAT, LA DIGNITAT I LA INDEPENDÈNCIA de la gent. Després, en acabat l’espectacle, se’ls poden donar uns caramels i un recordatori amb una reproducció de l’orinal original encerclat per les paraules:

J U S T Í C I A.


P.S. Creure que la pena de mort és injusta és una mancança ètica. Lògicament, la pena de mort ha estat executada a gent innocent o gent que no mereixia aquest càstig irreparable (la majoria de vegades per encobrir algú,,, qui serà?). Tanmateix, la lluita contra la pena de mort, l’han encapçalat els jueus, perquè ells són els primers que veurien com, en justícia, queien uns darrere dels altres. Tot crim que va més enllà de l’assassinat, ha de ser castigat amb la mort. Què fem de psicòpates i genocides? Tenen dret a la vida? Ho considereu així de veritat?

LA GUERRA CONTÍNUA.

ELS GOYIM ESTEM EN PERILL.

ELS NASSOS PREPAREN L’HORROR.

LA PREMSA ADOBA EL TERRENY.

ELS POLÍTICS ROBEN

(NO SABEN FER ALTRA COSA),

MENTRE COBREN COMISSIONS PER CARN,

ELS JUTGES CALLEN,

AUGMENTANT LA COMPLICITAT,

ELS BORREGOS ESPEREN LA MORT,

ACOLLONITS, RESIGNATS, VENÇUTS.

LA GUERRA CONTÍNUA,

PERÒ HI HA UN EXÈRCIT QUE NO ES RENDIRÀ,

VENCERÀ O MORIRÀ,

PERÒ SEMPRE DEFENSANT

LA VERITAT, LA JUSTÍCIA I L’AMOR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada