divendres, 18 de juny del 2021

CLASSE DE PSICOLOGIA

 

(Amb exemples directes, pel broc gros)


Un subhumà, i a més a més de subhumà, subnormal.

https://t.me/laquintacolumna/6841

Tot ell és demencial i amb l’aparell al cap, no em direu que fa l’efecte que dins no hi ha de tenir res.


No és un indigent intel·lectual, és un perfecte psicòpata inconscient de què significa la manca d’empatia i de la gravetat dels crims que realitza diàriament. Al seu costat, la bandera de l’Organització criminal de genocidi per a la qual treballa: l’OMS, sí, la que dirigeix el goril·la mascota del psicòpata empresarial amant d’homes disfressats de dones, i dedicat en cos i ànima a la destrucció de qualsevol vestigi d’humanitat. I al costat de la bandera mafiosa, la d’Israel, la bandera de la TIRANIA JUEVA.

https://www.eldiestro.es/2021/06/la-oms-alerta-del-peligro-de-un-resurgimiento-devastador-del-virus-en-otono-adivinen-por-que/

La profilaxi sanitari-psicològica, estimats alumnes, recomana l’extermini de tarats irreversibles com aquests. I em direu: «Això ja ho deia Hitler!». Doncs, mireu: La va clavar!


Fa quinze anys que les rates jueves ja ho sabien, o què us penseu que és aquest criminal dels de la creu de David que treballava per a Google.

https://www.rt.com/usa/265029-kurzweil-google-hybrid-brain/

El mínim intent de manipulació intel·lectual ha de ser castigat immediatament amb l’execució o, opció 2, lobotomització i exhibició en un zoo.


Satanàs ens il·lustra mitjançant el seu fill:

https://t.me/RosselloCM/38859


Exemple de paraplègia cerebral:

https://t.me/RosselloCM/38866


I per concloure aquesta breu classe de psicologia, una repassada als sacs d’escombraries que trien les rates de nas per posar-los als partits polítics i que facin de titelles per entretenir el personal amb fantasies animades d’ahir i d’avui, com la independència, els indults, etcètera, mentre callen el robatori sistemàtic que tots els llimacs que es dediquen a la política estan fent arreu, amb l’augment d’impostos, la imposició de sancions contra la desobediència a la submissió obligatòria... però, és clar, les paneroles encara que visquin en la foscor i la humitat corrupta, a més a més mengen, i aquests inútils que no serveixen per a res, han d’augmentar el robatori de l’Estat per a garantir-se la pitança, i això ho faran a mans plenes mentre obeeixin els jueus que comanden el genocidi blanc i l’extermini de l’espècie humana. No tinc cap dubte que aquesta guerra acabarà amb milers de milions de morts si les rates d’Israel guanyen, o només amb milions de morts – no humans -, si la gent acaba per sempre amb el càncer de la Humanitat. I per prova, hem rebut la notícia que els animals copròfags dels governs nacional i el nacional de Soroslàndia, tenen pensat de permetre de respirar d’ara a una setmana. La pregunta és: per què d’ara a una setmana? Senzill. És un mecanisme més de control sobre la població i de mesura del grau de submissió i humiliació que és capaç de suportar l’esclau. No hi ha cap sentit a l’ús del morrió, cap, es miri des del punt de vista que es miri; tanmateix, els gossets dels jueus, borden que permetran la respiració natural als esclaus, i tot, per comprovar com d’obedients són els esclaus, que fins que l’amo no els digui: «Respira, idiota!», no respiraran. I de la mateixa manera, quan l’amo els digui: «Ajup el cap, posa’t el morrió i humiliat!», l’esclau, ajupirà el cap, s’acollarà el morrió ben acollat, i dos si li ho demanen, i s’humiliarà fins on l’amo li exigeixi.

D’aquesta manera, quan s’engegui el festival de l’horror, d’ara a dos mesos o potser encara es retardarà fins al començ de la tardor, cap allò del més de novembre, que tot dependrà dels enverinats i del càlcul dels que cauran; tindran l’excusa per acusar l’innocent. Quan els jueus entre pixarades de riure hagin fet els càlculs, aleshores començarà l’holocaust blanc a la Potestat Infernal que governa el Vaticà i el Femer Europeu. I quan s’engegui la maquinària de l’extermini, amb tots els llimacs i paneroles dels urinaris parlamentaris i democràtics aplaudint amb les orelles i arreplegant els beneficis de la comissió pels crims, aleshores el gos de Soros, l’amant del Begonyo, o el Pétain de Pineda, l’amic amat del menja-senglars, la puteta francesa i la sionista alemanya, el pedòfil americà i el canadenc, la bruixa anglesa i sobretot la Gran Sacerdotessa dels Inferns, von Leyden, s’astoraran de la irresponsabilitat dels esclaus; ja que ells bé que els van permetre de respirar, però els esclaus no s’han portat bé, i ara per culpa de la irresponsabilitat negligent i la limitació intel·lectual dels esclaus, els sotmetran perquè no els deixen altra alternativa a l’estat de setge, als camps de concentració i a l’extermini dels inconscients i dissidents per tal de salvar la Humanitat i ser agradables a les rates dels Inferns.

I mentre aquest missatge serà transmès a tota la civilització blanca via Internet, perquè la presència ja serà delicte, al darrere (ja us ho dic ara; però quan passi, fixeu-vos-hi) sentireu les rialles dels nassos, que són nassals i fàcils d’identificar, amb la música de fons de l’alleugeriment de pressions de bufetes, i de més lluny, una mica més lluny, encara sentireu aquesta bella cançó composta per Belfegor, el Diable de la peresa, amb col·laboració d’Asmodeu, el Diable de la luxúria; un ball que és molt típic de les profunditats de l’Infern, que hom diu que se sent sempre com a música de fons en la gran sala del tron de Llucifer:

https://t.me/RosselloCM/38322


P.S. Que té a veure amb la psicologia.

En l’escrit anterior «ElMon.cat», comentava quant als comentaris dels lectors d’aquest diari digital. Us deia que si hi escrivia un comentari ben muntat i ben documentat, solien treure la notícia. Si bé és cert, que una vegada em boicotejaren diversos comentaris, i no us ho creureu, amb 33 ‘no m’agrada’ en tots els meus comentaris. Són així, aquesta genteta. Doncs avui, m’he adonat que potser han canviat de tàctica, i ara són ells mateixos que es comenten, amb uns comentaris que són de vergonya d’altri, perquè avui la notícia era quant a alliberar els esclaus de portar morrió (durant uns dies, no us penseu) i hi havia un bon nombre comentaris de covidians de magisteri, tots ells lloant les benaurances del morrió i la insensatesa i ignorància dels ‘criminals’ que surten al carrer somrient. Eren escrits vergonyosos, perquè no és que fossin breus a més a més, eren com tractats de ‘com de bé ens tracten els polítics que ens porten d’excursió!’, però llargs de llargs. Si teniu curiositat entreu a ElMon.cat i cerqueu-hi la notícia sobre la supressió dels morrions la setmana que ve. Si els qui hi escriuen, no són gent del diari o comprada, podem proclamar als quatre vents que vivim en el planeta dels simis... i si ho són, també.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada