dimecres, 1 de març del 2023

TOT SE SAP, SIONISTES


Mentre la guerra continua i els sionistes assassins sospesen convertir Europa en un desert després de provocar-hi una matança de les seves i a les que estan tan acostumats, cada volta més gent els veu com a culpables de TOT EL MAL que estem patint i que ara, a més a més, ens volen enganyar, com sempre, per a convertir-nos definitivament en els seus esclaus. Per això, ara més que mai, no hem de deixar d’assenyalar-los, de dir-los pel que són i de reclamar la justícia que a ells tant els agrada: Ull per ull i dent per dent. No hi pot haver més justa justícia que el fet de sotmetre el reu a la seva llei.

Abans d’entrar en l’assortit de temes d’avui, uns recordatoris quant als darrers escrits:

L’Agenda 2030 explicada en un molt breu resum:

https://t.me/counterpropaganda20/9190.

L’afecció sobtada dels sionistes pels trens:

https://t.me/resurgente2020/45325, com els agrada matar i fer estralls!


Quant al sistema educatiu, ens en parla Julie Ponesse, una filòsofa expulsada de la bagasseria jesuïta on treballava perquè no combregava amb les mentides sionistes:

https://t.me/counterpropaganda20/9179.

El model d’educació imposat pel sionisme internacional, i la reacció dels pares davant de la barbaritat. Aquest és el camí, i si cal fer ús de la força, fer ús de la força:

https://t.me/resurgente2020/45333.

No incito a la violència, però, no oblideu que la violència és el monopoli dels assassins sionistes, i ells sí que no renunciaran a ella, mai. Al capdavall, no oblidem que ells viuen de matar els qui no es deixen robar o els impedeixen de seguir robant. Ara volen destruir la civilització occidental, aquesta colla de satanistes psicòpates, i què haurem de fer? Mirar-nos-ho? O trencar-los la cara? Jo opto per la segona opció. Ells et parlen de pau i organitzen les matances de les guerres, et parlen de fam i enverinen els aliments, ells et parlen d’educació i formen idiotes, ells proclamen la justícia i arreu la trobem a faltar, ells menteixen perquè amb la mentida fan la guerra, ells tot t’ho diuen al revés per confondre’t i enganyar-te, almenys, fins que els diguem prou. Avui ja sabem qui són ELS MÉS GRANS ASSASSINS I CRIMINALS DE LA HISTÒRIA, és l’hora de fer justícia!

La Covid, com hem dit des del primer moment, és la grip. La pandèmia és l’estratègia sionista per a enverinar la gent amb els tòxics fabricats pels jueus. Avui ja sabem que els verins maten i desgracien la gent. Tots sabem qui són els culpables de les matances. Els deixarem impunes o els farem pagar l’abjecció i l’aberració ètica dels seus crims?

https://t.me/counterpropaganda20/9183.

«Missatge als vassalls del Diable» (no hi posa qui és l’autor), un text que m’ha agradat, i que conclou, com jo, que el temps se’ls acaba, i que sabem que ens faran patir, perquè no serveixen per a cap altra cosa que per a fer mal, tanmateix, la victòria serà nostra. https://t.me/counterpropaganda20/9187.

«Xarlatans en acció» (tampoc no hi posa qui és l’autor), un text que descobreix la IMMENSES MENTIDES DEL SIONISME I DELS SEUS CRIMINALS SICARIS.

https://t.me/counterpropaganda20/9188.


Els cagaguano còmplices i la resposta que els hem de donar sempre:

https://t.me/voluntasoficial/5838.

La perversa agenda dels genocides de l’ONU, el FEM (S), l’OMS, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, el Femer Europeu i els governs de tots els països del món, sobretot d’Occident (llevat d’honroses excepcions: Rússia, Hongria o Bielorússia):

https://t.me/voluntasoficial/5841. Pregunta: Jutjar i sentenciar a pena capital els genocides indiscriminats, és ètic?

Les organitzacions criminals i els seus sicaris, en un documental de ‘Noticias NOM’:

https://t.me/noticiasNOM/1734.

Aquest és el món d’escòria, xoriços, excrements i criminals que ens han portat els sionistes: la llei de l’hampa: https://t.me/RosselloCM/71308. Aquests criminals han d’anar a presó tota la vida i sense veure més la llum del sol, expropiar-los de tots els béns, els seus i els dels familiars que se n’hagin beneficiat, i aquí pau i després glòria. I si els excrements amb toga fossin humans, tinguessin ètica i ensumessin mínimament què és la justícia, automàticament prohibirien els partits polítics per ser organitzacions criminals. Amb això, no sabeu el pas endavant que hauríem donat!


L’escòria jueva, el criminal Zelensky, un miserable de cap a peus, que està destruint les nacions d’Europa i els seus habitants, que mentre la gent de bé el voldria veure penjat, els sicaris dels sionistes li lliuren les armes perquè assoleixi el sacrifici ritual tan afecte als jueus. I vegeu què demana ara, el molt sàdic: que li enviem carn humana, que necessita més goyim per al sacrifici: https://t.me/RosselloCM/71308.

Un bon i clar missatge que descriu les mentides dels sionistes, com tot t’ho presenten al revés: ells són els bons, però són la pesta del món, i el qui va tractar d’esborrar-los d’Europa, o almenys d’Alemanya, era el dolent més dolent entre tots els dolents. Per a desgràcia de l’escòria jueva, el temps acaba per donar la raó als qui la tenen, i la història la podran prohibir perquè ningú no sàpiga de les seves mentides ni dels seus crims, tanmateix, JA SABEM QUINA ÉS LA VERITABLE HISTÒRIA:

https://t.me/counterpropaganda20/9192.

Les mentides de l’escòria sionista i el seu interès criminal:

https://t.me/resurgente2020/45326, ells són així, els bons, segons el gos castrat de Soros i les putes inútils i idiotes del cor.


Fem un punt i a part, perquè el digne europarlamentari romanès Cristian Tehres no pot dir més clar les coses en el Femer Europeu quant a la banda de criminals de la Corrupció que dirigeix l’assassina de masses i euròfoba Ursula von der Leyen, la criminal més abjecta de la història del continent; i també fa referència al prostíbul del Femer on hi ha mitja dotzena de persones dignes i la resta són la perfecta descripció de la ignomínia, l’estultícia i la iniquitat... i sí, aquí hi ha paràsits molt coneguts a casa nostra: https://t.me/RosselloCM/71322. Com heu vist, al prostíbul mai no hi ha ningú, deu ser que tots estan a les habitacions fent la seva feina, servint el gust dels membres sionistes per a poder cobrar la generosa paga robada als ciutadans pels servicials serveis, sense escrúpols, ais, ni punyetes: calces als turmells, cul en pompa i a les ordres dels nassos. Aquesta és la talla moral dels criminals del Femer Europeu!


Per concloure, dos enllaços a la ‘secta del grafè’, perquè mai no he deixat de pensar que les teories que proposen no siguin certes, que ja he escrit diverses vegades que en els verins jueus hi han posat tot el que puguem imaginar i més, però res de bo i saludable. En aquest cas, qui ens ho explica és el doctor alemany Dietrich Klinghardt, que sempre m’ha semblat que és una bona persona, ètica i amb principis. És interessant el que diu:

https://t.me/laquintacolumna/30321.

I és clar, després veus això: https://t.me/laquintacolumna/30318, i et dius: Què voldran amagar?


TOTES LES MENTIDES

SÓN DAMUNT DE LA TAULA.

ALS CRIMINALS, ELS CONEIXEM

AMB NOMS I COGNOMS.

I ELS DELS SICARIS ASSASSINS,

TRAÏDORS I IDIOTES

QUE USURPEN EL PODER, TAMBÉ.

SABEM COM ENVERINEN,

COM VOLEN EXTINGIR LA LLIBERTAT,

COM VOLEN ANIQUILAR LA DIGNITAT.

ELS HO PERMETREM

O

PER FI,

POSAREM FI AL MAL EN EL MÓN ?

P.S. A Roger Waters, ex-Pink Floyd, les autoritats sionistes d’Alemanya li han prohibit de fer concerts perquè és un antisemita declarat. Li tinc simpatia des de sempre, i ara encara més. Tanmateix, observeu el respecte envers la llibertat d’aquesta ètnia abjecta que odia tant l’home com la seva llibertat, fins al punt de preferir de veure’ns a tots morts, que lliures i feliços, que per això ens enverinen, ens arruïnen i ens preparen una guerra. Cada volta tot està més clar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada