dissabte, 2 de desembre del 2023

ACCELEREN


Sí, els sionistes han d’accelerar, perquè és a ells a qui el temps els juga en contra. Cada dia que passa hi ha uns quants imbècils que recuperen el seny, i això és la màxima amenaça per als sionistes. Tem a aquells que finalment descobreixen l’engany, molt més que a aquells que l’ensumaven abans. Penseu en el pare confiat que va enverinar el seu fill i després sap que les farmacèutiques, el govern, el femer europeu, els excrements amb toga i els metges, l’han assassinat. No és un accident, era el propòsit! Doncs, penseu en centenars de milers de pares que sàpiguen finalment qui ha mort el seu fill. Afegiu a això, la immensa mentida del canvi climàtic, que ni apuja ni abaixa les temperatures, però que és culpa dels humans per respirar. On podreu trobar més sentit comú i lògica? Afegiu-hi, que el pare s’adoni que a més de matar-li el fill, de cosir-lo a robatoris, dits impostos, per tal de protegir els mercenaris que han de destruir el país dels seus ancestres, que el govern i els criminals de la banca volen controlar els seus diners i obligar-lo a gastar-se el fruit del seu treball en allò que als criminals del govern i als mafiosos dels bancs centrals més els convingui. I si no t’han mort el fill, què passarà quan el pare comprovi com l’han destruït intel·lectualment, psicològicament i afectivament, en els centres de la perversió i corrupció que són les escoles, i ja no dic, les cases de putes dels jesuïtes. Fan mal en tots els fronts, i això fa que tots els qui pateixen els atacs se’n vagin adonant. Els agricultors, els ramaders i els pescadors, els autònoms, els transportistes, tots aquells que no són esclaus de la tirania sàdica dels banquers, els seus agents corporatius i la màfia que controla el món i el destrueix, això sí, gràcies als gossos castrats i covards, i a les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, l’escòria de cada societat que, incapaç de valer-se per ells sols en una societat lliure i meritocràtica, accepten l’esclavatge i el servei d’eunucs als sultans de la banca, els nassuts, per - d’alguna manera - creure que són respectables i no l’escòria que són, que per a això, per al lluïment dels idiotes i la satisfacció vanitosa de l’ego, els preparen aquests parcs d’atraccions com la COP-28, on arriben gossos castrats i meuques en avions privats i són rebuts pels lacais dels jueus amb reverències. Que més pot demanar l’inútil?... De tot això, en parlarem en l’episodi d’avui.

Tanmateix, abans d’entrar en matèria, vull recordar dues notícies d’ahir. La primera és el panegíric mesurat i molt educat de Cuneo que vaig enllaçar, però que no sé si l’haureu pogut veure, perquè el jueu Elon Musk sembla que ha considerat el panegíric un possible delicte d’odi - el protector universal de la llibertat! - i com afectava una escòria sionista, l’ha esborrat. Però, per sort, la gent està a la que salta, i podem recuperar aquest delicat homenatge i comprovar com es va mossegar la llengua Cuneo, en el seu sentit record al gran premi Nobel de la Pau, l’assassí de masses i criminal professional, jueu sionista i pastor dels bens americans, l’asquenazita que malauradament escapà el 38 a les urpes del nazisme, per a poder escampar la maldat, el terror i la mort tan afecta als sionistes, arreu del món. Poseu-vos seriosos, que l’acte mereix el respecte, perquè reflecteix la nostra aflicció:

https://t.me/RosselloCM/83238

Eixugueu-vos les llàgrimes, abans de continuar. Ahir, recordareu que em referia a la notícia d’una malalta mental – allò que els sionistes anomenen ‘política’ o ‘artista’ i que la gent comuna reconeix com a tarades sense vergonya ni escrúpols – que feia l’imbècil per agradar els jueus. Vegeu-la. I val a dir, que cal rehabilitar els sanatoris, frenopàtics i presons psiquiàtriques, perquè el trasllat dels pacients ingressats als prostíbuls institucionals, als urinaris públics i als museus, la veritat, ha estat un absolut fracàs.

https://t.me/No_plandemia/6822,

que petit se’ns fa Shakespeare, oi?


Fetes les referències al capítol d’ahir, tot i que hi haurà alguna notícia que ens tornarà a remetre a ahir, passem a les notícies d’avui, que ens presenten, fredament i sense dissimulacions, el femer en què vivim per l’acció criminal dels governs traïdors al poble i fidels al projecte sionista de destrucció de la Humanitat.

Comencem amb una notícia de l’any passat, però que és il·lustrativa del sistema corrupte i assassí que tolerem:

https://t.me/elinvestigador_org/14525,

evidentment, no s’ha de ser lletrat per a saber que aquestes notícies corroboren, és més, demostren sense possibles dubtes, que Pfizer, la indústria de l’extermini que dirigeix el jueu i genocida Albert Bourla, com les altres companyies dedicades a l’aniquilació humana, han comès frau i genocidi. Tanmateix, cap excrement amb toga obre la boqueta, que només l’obren a les comandes dels circumcisos, que per això estant, tan ben togats i tan ufans i orgullosos, amb les punyetes i tot el cerimonial tètric que representen. Ah!, la prova? Us serveix aquesta? És de fa dos dies:

https://t.me/No_plandemia/6824,

o us val més aquesta?

https://t.me/No_plandemia/6825,

qui tindria interès que l’europarlamentària Michèle Rivasi desaparegués d’escena? Jo no em trec del cap la coartada de l’assassina Ursula von der Leyen; que està fent el paper d’idiota que li han donat els sionistes a la reunió de criminals de la COP-28, una iniciativa de l’Organització de la Gran Sinagoga, l’ONU, la més pestilent i cruel creació humana.

Però, no ens aturem en assassinats sense importància, que ja sabeu, que això de matar és com respirar per als sionistes; només recordeu l’escòria del Nobel que avui crema en els Inferns.

Com han pogut destruir tan de pressa el món? La dona, l’exèrcit de putes inútils (només cal pensar en tot el mal que han fet en només una dècada) i idiotes (només cal pensar en tota la destrucció que han provocat en només una dècada) de l’harem jueu. Si la dona volia reivindicar la seva capacitat per a l’exercici del poder, s’ha lluït. No hi hagut ni una sola proposta o solució proposada per aquestes meuques sionistes, cap ni una sola en el món, que hagi aportat un benefici per a ningú, llevat per a les putes, és clar. Vegeu una mamarratxo de les mones ensinistrades pel psicòpata sexual Klaus Schwab, el Rothschild, en una exhibició superior d’idiòcia i inutilitat, mentre s’explica com un retardat s’explicaria a nens amb deficiències cognitives. Ida Auken, es diu, la idiota:

https://t.me/elinvestigador_org/14527,

el prostíbul de Schwab ‘Joves Líders Globals’, sense dubte, no és molt exigent amb el currículum dels alumnes, amb l’encefalograma pla i connexions amb la màfia internacional, ja n’hi ha prou per a formar part d’aquest Cottolengo.

És de suposar que en les oposicions per a ser jutge, o el que siguin que són, perquè jutges, és evident que no en són, hi ha dos requeriments: el DNI i el Certificat de Minusvàlua Ètica Reconeguda, essent opcional, un encefalograma pla o quasi. Si no, ja em direu!:

https://t.me/RosselloCM/83224,

el ridícul, el desconeixement dels principis fonamentals de qualsevol dret i la manca absoluta d’empatia amb les víctimes, són irrefutables. Contràriament, amb els acusats i culpables, amb aquests, tenen una empatia i una comprensió absolutes; serà que els criminals es reconeixen per l’olor, com els gossos - dic jo -. Quant a la notícia, què cal dir? Un home de vuitanta anys mata un lladre que entra a casa seva. I? Doncs, s’enterra el mort, i a l’home se li desitja una bona vellesa. Més no ha de fer un jutge. Però a ells els agrada, s’escorren, en entrar a una sala abjecta com la d’un tribunal i ser els reis de la casa, amb les punyetes ben lluents i el rostre sever que correspon a un jutge, sempre que no hi hagi davant un criminal dels seus, que aleshores el jutge, llueix les punyetes d’igual manera, però mostra el seu rostre més comprensiu i magnànim, com amb la sicària satànica de la Shakira, a qui, en nom del Rei – el que mancava en el torró – i no del poble, eximeix d’anar a la presó a canvi de diners. Com amb tu, vaja! I que després, els desllenguats diguin que no hi ha Justícia? Digues-ho als dels ERE, si hi ha justícia o no. O al criminal contra la Humanitat Aznar, o al terrorista González, o al capo de la màfia catalana Pujol, i podríem continuar fins a no acabar mai.

Si aquest és el nivell de la justícia, si parlem de política, també hem de baixar al més fons de la corrupció i la inutilitat, o si no, com entendre aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/83233,

aquesta gent, que ha treballat tota la vida, es veu així; mentre que els criminals i paràsits que no ho han fet mai a la vida, els jueus els posen al govern i ells s’atribueixen el poder de designar la quantitat dels seus honoraris. Recordeu que a la gent li tancaven els negocis i ells s’augmentaven el sou. I si amb això no teniu prou per a saber quina mena d’escòria i criminals ens governa, vegeu aquesta magnífica notícia, que demostra la solidaritat dels governants espanyols amb els diners dels espanyols que fan cua per menjar, tot emparant els exèrcits dels sionistes a Europa:

https://t.me/RosselloCM/83244.

I és clar, els més desfavorits intel·lectualment es preguntaran: Com és això possible? I la resposta, com sempre, heu de cercar-la en el sionisme criminal. Qui mana a Espanya i a Catalunya, l’avui Soroslàndia? A qui deuen les garrofes els criminals que fan de polítics? Tenen alguna relació amb el poble que suposadament els elegeix? Llevat de fer-te perdre un ull, un ou o els estalvis, jo crec que cap altra. Al capdavall, l’única relació dels lladres amb els qui estan essent robats, és la mercaderia robada. Però coneguem els amos, els productors, en diríem, de l’obra teatral «La independència dels vuit segons», una comèdia patètica, plena de delinqüents, de baixos fons, d’hipocresia i falsedat. Un ver mercat de lladres:

https://www.navarraconfidencial.com/2023/12/01/soros-y-los-rockefeller-financiadores-de-la-fundacion-henry-dunant-que-supervisa-las-reuniones-entre-cerdan-y-puigdemont/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Visga Caganlúrria!


LA SECCIÓ DELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

Aquí els teniu, el protector de la llibertat, i els altres no sé qui són, però amb els guarniments infernals que els acompanyen, m’ho puc imaginar:

https://t.me/RosselloCM/83242

Ells han promogut la Intel·ligència Artificial, perquè ens ajudarà a tenir un món millor, ens diuen; i després la fan servir per això, tot acompanyant-ho d’un sacrilegi contra la religió cristiana:

https://t.me/No_plandemia/6831,

potser és hora que nosaltres els imitem i canviem els noms dels lavabos: per a les dones: la Torà; per als homes: el Talmud.

- Véns de la Torà?

- Sí.

- Doncs jo vaig al Talmud, que hi haig de deixar un bon encàrrec.


Són una font de sorpreses, aquests jueus. El camp de concentració i d’extermini que el pallasso Zelensky ha muntat a Ucraïna, amb els diners dels sionistes del Femer Europeu i dels esclaus de la Reserva Federal, està donant els resultats que els jueus esperaven. Ara ja no es pot sortir del país, sense que el genocida Zelensky hi doni el vist-i-plau. La destrucció d’Ucraïna és necessària, qui sap si per a reinstaurar Khazària. I que no hi hagi un militar - o no -, amb dos collons - ara que tots els ucraïnesos estan armats - de fotre un tret al pallasso psicòpata:

https://t.me/RosselloCM/83246.

I els serpents de l’Infern són a tot arreu. Recordeu Irlanda? Els sionistes hi munten un atemptat islamista, promouen la resposta violenta dels irlandesos, i finalment, obtenen el resultat desitjat, gràcies a les putes inútils i idiotes de l’harem que tenen col·locades en el govern. Problema, reacció, solució, essent ells el problema, qui munten la reacció i qui ens ofereixen la solució al problema generat per ells. Sionisme pur:

https://t.me/No_plandemia/6829,

el que no diu la meuca sionista, és que a part de la versió oficial jueva, la principal fita és impedir que ningú acusi els sionistes criminals de sionistes criminals, i per a això, en una infame recomanació, pròpia dels règims més totalitaris i abjectes, anima els ciutadans a denunciar-se entre ells. Denuncieu-vos els uns als altres, mentre els jueus us posen les cadenes!


LA COP-28: REUNIÓ DE CRIMINALS

No crec que hi manqui ningú, llevat el pedòfil de la Reserva Federal i algun altre mamarratxo sionista. L’únic avantatge d’aquests circs per a les vanitats dels deficients mentals, és que ens deixen la llista de criminals que hauran de fer cua davant del patíbul. Això, se’ls ha d’agrair. Tenir la llista certificada dels criminals, signada pels mateixos criminals, és una prova sense possible refutació. Doncs, en aquest cau d’escurçons i desgràcies humanes, allà al paradís de la llibertat i els drets humans, els Emirats Àrabs Units, la genocida Ursula von der Leyen, la khàzar destructora d’Europa, després d’haver fet matar l’europarlamentària que investigava tots els crims que la involucren amb el criminal Albert Bourla (18000 milions robats als europeus per a fer-los matar i la comissió de la delinqüent) doncs, el monstre amenaça la vida, ja que qualsevol intenció de reduir el CO2 és un atemptat contra la vida en el planeta. Però, la sionista, sap que reduint el CO2, que hem d’expel·lir per a viure, es redueix la producció agrícola, i així, la fam que tant agrada com a arma als jueus, farà la feina que els verins jueus del seu amic genocida no estan acabant d’aconseguir (No ho dic jo, ho afirma en el Femer Europeu una neuròloga: https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4573695). NO HI HA HAGUT CAP CRIMINAL MÉS SÀDIC I PSICÒPATA A EUROPA QUE LA BRUIXA URSULA VON DER LEYEN. I sabem que ve dels mateixos Inferns, perquè qui l’ha posat al capdavant de l’extinció d’Europa és el BIS, el cau principal de la banda d’assassins Rothschild. Però, escolteu el monstre, i observeu que no se li veuen mai les taques de sang de tots els crims ni a les mans ni en els vestits:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16531

https://t.me/Disidenteincontrolado/16532

el món no ha anat mai pitjor que amb l’arribada de la dona a fer l’idiota i demostrar la seva absoluta inutilitat en qüestions que sobrepassen, de molt, les seves capacitats intel·lectuals, i ja no dic ètiques. Per a mostra, vegem un dels més cínics criminals que ha nascut a Europa, la jueva Lagarde, una màquina sàdica de crear pobresa i destruir nacions, com ella mateixa ens adverteix, sense immutar-se, que hem de ser els seus esclaus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16535

AQUEST ÉS L’OBJECTIU:

LA TIRANIA ETERNA.

TANMATEIX, RATES DE L’INFERN,

SABEM QUI SOU, CONEIXEM LES VOSTRES CARES,

HEM DESCOBERT EL GRAU DE LA VOSTRA ABJECCIÓ,

DE LA IGNOMÍNIA I DE LA PURA MALDAT.

SI GAUDIU MATANT NENS, BÈSTIES!

TANMATEIX, RATES DE L’INFERN,

LA GUERRA NO LA GUANYAREU,

MONSTRES, NO LA GUANYAREU.

SOU UNA COLLA DE CRIMINALS SENSE ESCRÚPOLS,

PERÒ LA HUMANITAT SOM MOLTS MÉS.

LA GUERRA CONTINUA,

I, ESCÒRIA IMMUNDA,

NO LA GUANYAREU.

LA VERITAT US DENUNCIA.

NOMÉS ELS COVARDS, ELS PUSIL·LÀNIMES,

ELS MAMARRATXOS I ELS INFELIÇOS,

NO HO VEUEN,

PERÒ LA VERITAT US DELATA

COM EL QUE SOU:

EL MAL DEL MÓN.


P.S. ‘Els altres’ ja són multitud. Com es veu que els agraden les veritats que els dic. Aquest augment progressiu, i darrerament vertiginós, ha de ser perquè la veritable informació sedueix. Jo no invento res, descric el que veig. Com dic sempre, jo no insulto mai ningú, Déu me’n lliuri, només els atribueixo els epítets qualificatius que més s’adiuen amb el que són. Una mica com el Cuneo, molt moderat en el panegíric, però dient les coses pel seu nom. Aprofito l’avinentesa, per animar ‘els altres’ a fer comentaris, que el diàleg és el fonament de qualsevol societat lliure, i si són sionistes... no ens parlen sempre de llibertat i de la nostra felicitat?, doncs, entre tots, d’igual a igual – com els agrada això – treballem per a resoldre els problemes del món. Entre tots podem fer un món millor, només cal extirpar dels nostres cervells i de les nostres societats la intoxicació sionista. Salut a tots... i a ells, la de Kissinger.


P.S. La puta i l’amo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16537.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada