divendres, 15 de desembre del 2023

EXCEL·LENTÍSSIM MONSENYOR


Magnífic, l’arquebisbe Monsenyor Carlo Maria Viganò, digne vicari de Crist, en una diatriba brutal contra el fill carnal de Satanàs. Sense dubte, és el més alt representant de l’església catòlica, ara que la Gran Bagassa és dirigida per les hosts de l’Infern (jesuïtes). No us el perdeu, perquè està absolutament magistral:

https://t.me/counterpropaganda20/11651


Ara vegem el porquet del BIS, un mamarratxo castrat i el criminal contra la Humanitat Klaus Schwab, el Rothschild, exposant clarament els crims contra la Humanitat que estan duent a terme d’acord amb els plans per a assolir la destrucció de l’home:

https://t.me/elinvestigador_org/14547,

jo, direu el que vulgueu, però, per a mi, el porquet del BIS ha d’estar així perquè menja nens. No m’ho trec del cap. Si el menja-senglars jesuïta i traïdor de Catalunya es fa un fart de menjar senglars, com un Obèlix de pa sucat amb oli; per a assolir l’aspecte de la cosa del BIS, l’alimentació ha de ser força inusual.


Contundents afirmacions del doctor Mark Trozzi sobre l’Organització de Matances Sionistes (OMS):

https://t.me/ConspiracionMaxima777/190699


COSES DE SOROSLÀNDIA

Entrem ara en el ‘cortijo’ de Soros – s’haurà mort ja, la sangonera? - i vegem en què es converteix un país quan les urpes verinoses del sionisme s’hi claven.

Vegem en tres notícies, tres gravíssims delictes de malversació de diners públics, els quals, els excrements amb toga consenten, convertint-se així en delinqüents per deixadesa de funcions en la persecució del crim:

Regal de diners dels espanyols als marroquins. Amb quina autorització? Qui es pensa que és el criminal d’Exteriors, el gos castrat Albares, per regalar el que no és seu? Si els vol ajudar, que s’escuri la butxaca:

https://twitter.com/Puntual24H/status/1735321583248376171?s=19

El crim del govern del gos de Soros en facilitar la invasió i en mantenir, amb els diners robats als espanyols, els immigrants, tots, joves en edat militar, que se suposa que vénen aquí a treballar i a pagar pensions, quan se’ls manté i no treballen. Als excrements amb toga, no els cerqueu; esperen la comissió dels sionistes pel seu silenci. Ells són així, purs delinqüents amb toga:

https://theobjective.com/espana/2023-12-15/espana-superado-50-000-llegadas-patera-cifra-alta-historia/

Calculeu la despesa mensual del manteniment de 50000 paràsits estrangers.

I aquesta és la realitat dels espanyols, dels treballadors espanyols, i ho gosen dir els cagaguano en un paper higiènic visual dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/83645.

Tu cotitzes, ets legal, treballes i pagues impostos i has d’anar a la caritat per sobreviure. En canvi, no cotitzes, ets il·legal, estranger, un absolut desconegut quant a antecedents vitals i carrera delictiva, entres de manera irregular en el país, i els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu et mantenen sense obligacions, només amb el dret a una mínima condició de vida; allò que és negat als espanyols. I els excrements amb toga, o tocant-se les coses, esperant la coca i la puta, el nen o el sobre tacat de sang. ELS PRIMERS CRIMINALS DEL PAÍS VESTEIXEN TOGA.

No em creieu? Vegeu com ‘castiguen’ un violador, la víctima de la qual, fou un oferiment de la màfia dels Serveis Socials:

https://t.me/RosselloCM/83627,

el cagaguano considera ‘contundent’ la sentència del Suprem! Cinc anys, que entre unes coses i les altres, un càncer que li sobrevindrà de cop i volta, per exemple, en dos o tres mesos, serà al carrer. Si no, temps al temps. I en canvi, la resposta a aquesta notícia, demostra que la gent té un SENTIT MÉS EXACTE DE QUÈ ÉS FER JUSTÍCIA QUE EL SENTIT QUE EN TENEN LES MASCOTES SIONISTES, ELS IMBÈCILS AMB TOGA. I és un senyor negre! La pena mínima és perpètua, perquè el criminal va abusar, amb absoluta impunitat i amb l’agreujant de la indefensió de la víctima, tant i com va voler. Sense oblidar la col·laboració necessària de la criminal i proxeneta de la infame Mònica Oltra, així com els sicaris que hi col·laboraren. Les agressions sexuals no es rebaixen si no és amb penes definitives: Jo sóc partidari de l’execució, perquè resol problemes posteriors i és una sana profilaxi. La pena capital per violació i assassinat és de ‘primer’ de justícia. Ni la violada ni el mort poden ser els mateixos d’abans de l’agressió. Per què hem de permetre que el criminal, sí; i gaudeixi d’una llibertat futura? La segona oportunitat és per a la víctima, mai per al criminal. Tanmateix, això no tracteu d’explicar-ho a un excrement amb toga, que ell us dirà que el codi penal no ‘contempla’ la pena de mort; a més a més, que així es curen en salut. Recordeu el ‘festival’ amb menors a Colòmbia – crec que era – com ho va denunciar la criminal que després fou cap dels fiscals – si no recordo malament, la Delgado – gràcies al seu silenci. Ells saben de dret positiu, no de dret natural. És a dir, saben delinquir (dret positiu) i no administrar justícia (dret natural).

Per això, perquè no hi ha Justícia, els criminals de l’associació nacional de mata-nens, autodenominats, pediatres, infames fins al vòmit, com són pagats pels fabricants dels verins jueus, accepten els sobres tacats de sang i s’encarregaran personalment de matar els nens. Aquest és el nivell moral i ètic en què vivim! Ho reconeix el mateix paper higiènic sionista de El País:

https://t.me/RosselloCM/83647

Els nens i els joves moren arreu del món ‘sobtadament’ i ningú – cap escòria amb títol de metge – sap per què. Jo sí, i ells no. Però ells són molt més llestos i intel·ligents, que han anat a una bagasseria jesuïta on se’ls ha ensenyat a enverinar i matar la gent sense que els miserables ni ho sospitin. I es creuen més llestos i intel·ligents, els vanitosos, perquè poden passejar-se amb un estetoscopi pel món, el que ve a ser la piruleta del deficient mental. El sol fet de la inoculació general és, en ell mateix, una greu negligència de la responsabilitat mèdica. Un sol nen mort, i dic un sol nen sa mort, i tota la direcció de l’associació criminal en ple hauria de ser ajusticiada per assassinat. O no cobren per matar-lo? Tanmateix, els excrements amb toga esperen el nen viu, la puta ximple, la coca gratis o el sobre impregnat de sang, que ja no saps si són escòries togades o vampirs. SINCERAMENT, UN JUTGE, A MI, EM FA FÀSTIC, REPULSIÓ; NOMÉS DE PENSAR-HI, JA NO DIC DE VEURE’LS, EM VÉNEN GANES DE VOMITAR. ÉS TANTA LA INFÀMIA I LA PROTÈRVIA D’AQUESTS DEGENERATS!


I conclourem, amb una noia joveneta que, sense adonar-se, ens demostra el nivell de l’estultícia majúscula que regna entre la joventut. Escolteu-la, perquè més incoherència, submissió i idiòcia, són gairebé impossibles. Aquestes són les fites assolides per ‘l’educació’!

https://t.me/RosselloCM/83640


P.S. De regal, el record dels ‘ensenyaments’ dels Savis de Sió, que tots els maçons amb toga coneixen millor que nosaltres el nostre cos:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4600605


ELS CRIMINALS NO S’OCULTEN,

FAN CONGRESSOS I REUNIONS,

XERRADES I ‘DISCUSSIONS’,

EVENTS’ I CONFERÈNCIES TED,

DIRIGEIXEN ELS GOVERNS CRIMINALS,

DELINQUEIXEN, I COMPTEN AMB ‘L’OMERTÀ

JUDICIAL.


CERQUES UN CRIMINAL ?

MIRA CAP AMUNT.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada