dijous, 7 de desembre del 2023

SEGUINT EL FIL DE L’ACTUALITAT

 

Com sempre fan, els sionistes ens porten o ens amaguen notícies d’acord amb els seus espuris interessos. Així com ens inflaren el cap amb l’atemptat terrorista d’Israel contra les Torres Bessones, després, quan s’anava sabent que no eren els islamistes, sinó els jueus, els responsables de la demolició controlada dels edificis amb tot de gent dins - llevat de jueus, és clar -, la notícia va perdre interès per als cagaguano. Com ha passat amb la guerra del jueu i pallasso patètic de Zelensky contra Rússia, que fou feta servir per justificar la destrucció de l’economia europea mitjançant ajuts al criminal ètnic, en temps de ‘pau’, l’infame Zelensky, el genocida silent, i la inflació, segons deien els gossos castrats i les putes de l’harem sionista, per causa del conflicte, que semblava talment que Ucraïna era la primera potència mundial en tot! El cas és que com la guerra l’ha guanyada Rússia, en la tercera o quarta setmana del conflicte, doncs, de mica en mica, la importància que ens mereixen aquestes hostilitats, ha minvat fins al fet de no ser notícia pràcticament enlloc. Ara, enmig de la guerra genocida dels okupes israelians contra els inquilins àrabs i autòctons de la regió, la notícia del conflicte desapareix de les primeres pàgines dels papers higiènics (de la tele no ho sé, perquè fa dècades que no l’encenc). És de suposar que és perquè un genocidi tan brutal contra gent indefensa, després d’un atac de falsa bandera, doncs, costa de fer-ho engolir. El cas és que els jueus continuen amb la neteja ètnica del criminal de guerra Netanyahu, fins al punt que l’ONU, la Gran Sinagoga, i el Femer Europeu, mitjançant la tifa de Lleida, han hagut de manifestar-se contra les accions israelianes, més amb la intenció de convèncer els goyim de la bondat d’aquestes organitzacions sionistes, que d’acabar amb el conflicte. I així mantenen l’opereta tràgica; però fora dels ulls de la ciutadania. Els jueus continuen assassinant nens i civils a Gaza, els pallassos dels sionistes fan declaracions inútils, i tot segueix igual: Els uns matant i els altres cobrant per servir els interessos israelians. Si qualsevol altre país del món cometés un genocidi a cel obert com el que cometen els israelians (sionistes) li haurien caigut sancions i amenaces per tots costats. Ara bé, com és Israel, doncs, sense aixecar la veu, es diu: «Ai!, això no s’ha de fer. Us invoquem a la pau; però si no la voleu, doncs, res». Els jueus s’ho passen pel folre, i així, uns dormen amb la consciència tranquil·la, mentre els socis executen l’extermini ètnic. I aquí pau i després glòria. Tanmateix, recercant entre el pamflet Vilaweb, els de ‘la tenim a tocar’, molt avall, i més encara, hi ha un seguit de notícies ‘en directe’ quant a la matança sionista sobre el poble palestí.

https://www.vilaweb.cat/noticies/en-directe-israel-diu-que-no-tornara-lelectricitat-a-gaza-fins-que-hamas-no-alliberi-els-ostatges/

Deixem el conflicte d’Israel i passem a la secció habitual sobre

L’HOLOCAUST SIONISTA

Importants i demolidores declaracions del dr. Mike Yeadon, el 4 de desembre, a l’urinari públic de la Gran Bretanya. Podeu acarar-les amb les de la doctora Chifarin al Femer Europeu, i comprovareu que aquests metges acusen, davant d’institucions públiques, de l’assassinat massiu i intencionat de la població:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16570

Els excrements amb toga, no us amoïneu, no saben anglès, i menys encara són capaços de llegir subtítols. A ells, el pagament per exercir d’escòries els és prou. Per què haurien de saber anglès, llegir subtítols, tenir principis i ètica o fer complir la llei? Ells en tenen més que prou amb els sobres tacats de sang i el ‘privilegi’ de fer el pallasso damunt un empostissat disfressats de voltors de la mort, amb punyetes, això sí... i com els agraden, les punyetes! (Siguin nens, coca, putes, o tot en un paquet). No hi ha una corrupció més abjecta i nauseabunda que la de les Ciutats de la Immundícia, que per això es diuen així. Com deia ahir, un jutge digne, o plega, o porta els criminals a presó. El fet del seu silenci en el mar de la ignomínia d’un genocidi sistemàtic i perfectament organitzat, descriu què són. I val a dir, que el sentit comú és més que prou per a descobrir l’atrocitat d’aquesta matança; tanmateix, i assumint que els excrements amb toga no tenen sentit comú – sinó, mai no haurien exercit aquesta professió de criminals -, almenys, podien escoltar els especialistes que s’han fet un fart de denunciar el que és un fet obvi des del primer moment. Només els criminals, els imbècils i els idiotes, no se n’adonaren quan tot començava. Però, si no en teniu prou amb aquestes declaracions del bo del doctor Yeadon, vegeu aquesta notícia que té per protagonistes els doctors McCullogh i Hodkinson, que des del primer moment advertiren de la matança:

https://www.bitchute.com/video/PSGDZBDblb9I/

Un altre metge, el doctor Cole, que corrobora el fet de la matança:

https://t.me/RosselloCM/83377

Ah! Això sí, als criminals que es disfressen amb la toga per a amagar la deposició infecta que s’oculta a l’interior, els ha mancat temps per a enxampar el delator del genocidi del mamarratxo, també disfressat - aquest de dona -, de Jacint Ardern a Nova Zelanda.

https://t.me/RosselloCM/83384

https://t.me/resurgente2020/51854

El denunciant, el digne Barry Young, acusa el govern i els responsables de la vacunació, de la mort de la cinquena part dels habitants de les illes, i els excrements diarreics han corregut a detenir-lo i posar-lo immediatament davant de la Justícia (no rieu perquè l’escrigui amb majúscules, és ironia). Els nens, la coca, les putes, els sobres tacats de sang, poden molt més que la més miserable de les dignitats. Detenen el denunciant, però no gosen arrestar i posar a disposició judicial els responsables nacionals o el psicòpata criminal de Kill Gates, que es vanta i anuncia com matarà la gent, que es fa finançar els verins amb els diners que els governs-sicaris roben als futurs morts, que fabrica els tòxics, i els fa injectar a la població mundial per a reduir-la. Això, per a una escòria copròfila amb toga, no és delicte de cap de les maneres, és més, si poden, acudiran a estrènyer-li la mà, encara que després s’hagin d’eixugar la sang del psicòpata amb el mocador.

Ja que ells no fan res més que protegir els genocides, costa de creure que el Tribunal Penal Internacional farà alguna cosa. El cas, però, és que la denuncia ha estat presentada - següent notícia -, i si hi hagués jutges de veritat, tots els acusats serien condemnats a pena capital, perquè és evident que cap codi penal inclou la possibilitat del genocidi del govern sobre els ciutadans propis per pur sentit comú - qui pot pensar una anormalitat com aquesta! - per això, la pena capital per als culpables és més necessària que mai, ja que potser executaven la gent sabent que mai no se’ls podrà executar a ells (coses del dret). Doncs, veurem si hi ha Justícia. Veureu que no, però cal fer-ho saber. Al final, no ho dubteu, haurà de ser poble qui els ajusticiï:

https://t.me/resurgente2020/51879

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4584315

I a mesura que l’holocaust sionista que han executat tota la colla de sicaris governamentals, sanitaris, judicials, policíacs i els pudents cagaguano, els còmplices tracten de rentar-se les mans, d’escórrer-se de les responsabilitats, i comencen a entonar un mea culpa hipòcrita i cínic fins a la nàusea. Els penedits arriben tard. És com si l’assassí que ha clavat cent vint-i-cinc punyalades a la víctima, al final, es reconeix que s’ho hauria d’haver pensat millor. Com comprendreu, amb miserables d’aquesta magnitud no hi pot haver perdó. La pregunta és: La seva col·laboració amb el genocidi ha provocat morts? Sí; doncs, al patíbul sense perdre temps, que púrria i carronya és el que més sobra en aquest món. Que la seva col·laboració ha estat innòcua? Val a dir, que no sé com pot ser innòcua la col·laboració en un genocidi. Però, suposant que sí, aleshores, han de ser apartats per tota la vida de qualsevol activitat pública i mèdica; per tota la punyetera vida, i pagar econòmicament el mal que han fet. Tanmateix, dels segons, no n’hi ha cap, i tots deien el que deien perquè cobraven, i si cobraven per dir idiòcies i no se n’adonaven, és que són purs idiotes - a més de criminals -, i ja sabem, que la idiòcia és el primer mal a exterminar del planeta. Ni la pesta negra ha estat tan terrible! Vegeu els ‘penedits’ amb un compte-corrent reforçat:

https://youtu.be/dQSSeAyAHoc,

al final, la molt agradable i professional Elina Villafañe, ens parla de l’hampa bancària i com estan reduint les sucursals. Lògicament, aquesta és una manera de pressionar la societat a acceptar els diners digitals, que no ho oblideu mai: és l’objectiu de totes les barbaritats amb què els Rothschild i els socis sionistes ens estan amoïnant. Sobre això, escoltem l’Eva Vlaerdingerbroek, una noia jove i espavilada que sap molt bé de què va la trampa de les CBDC, i val a dir que ha de ser intel·ligent, a més d’atractiva com a model de dona blanca centreeuropea, ja que aprendre a escriure el cognom, no és feina apta per a molta gent. Només m’imagino els gossos castrats i les putes inútils i idiotes del gos de Soros, en la mateixa situació. Què hauria estat de la Yolanda, la infraidiota, si s’arriba a dir Vlaerdingerbroek i no Díaz! «Cómo te llamas?» «Yoli Vlengindinbork».

Escoltem l’autèntica. Tot sigui dit, és molt fàcil d’adonar-se’n:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16572


Vegem ara unes notícies, totes amb ‘arrels’ sionistes, totes amb la clara intenció de la destrucció dels blancs. Comencem amb aquest breu i clar resum de Jeffrey Epstein i les relacions d’aquest agent del Mossad amb els titelles i candidats a titelles de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, i la manera baixa, bruta i repugnant amb què actuen els sionistes per a sotmetre els seus esclaus ‘reials’:

https://t.me/resurgente2020/51852

Ara, reforcem la notícia d’ahir sobre els autobusos noruecs. Aquesta és la prova concloent de la immensa mentida del canvi climàtic, de la distorsió de la realitat que fan els criminals del Femer Europeu i de la limitació cognitiva d’aquesta colla de paràsits inútils i perniciosos, incapaços de pensar res amb seny, i sempre disposats a repetir, com lloros, les lliçons a canvi d’un grapat de pinso, que els assassins de la Corrupció Europea només són bons per a satisfer els capricis dels circumcisos, siguin quins siguin, que en això ni els gossos castrats ni, menys encara, les putes, s’hi miren gaire.

https://t.me/resurgente2020/51875

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4584370

https://www.tiempo.com/noticias/actualidad/el-inicio-de-invierno-con-mas-nieve-en-europa-sucedera-en-espana.html

La despesa d’aquests autobusos ha de ser pagada pels polítics responsables. Tots els polítics responsables, com els enginyers i els mamarratxos diversos amorrats a la mamella dels criminals, han de fer-se càrrec d’aquestes absurdes i inútils despeses. El poble noruec no té cap culpa que els jueus triïn l’escòria de la nació per a destruir-los i arruïnar-los.

A Dinamarca, la ‘Catalunya del nord’, els jueus han fet respectar els musulmans:

https://t.me/resurgente2020/51880

https://www.hispantv.com/noticias/europa/576211/dinamarca-aprueba-ley-prohibe-blasfemia-coran

Suposo que és per anar-se posant al nivell de les lleis musulmanes. De mica en mica...

I acabem aquest preàmbul al pròxim apartat, amb la situació a Alemanya, i que es pot estendre a tota Europa. Aquesta és l’obra de destrucció que els jueus han sembrat a tot el continent mitjançant els gossos castrats i les putes inútils, i sobretot, la infàmia corrupta de la Unió Europea, el cau de criminals més gran que mai hagi existit al continent.

https://t.me/RosselloCM/83386

Soroslàndia

https://t.me/RosselloCM/83396


ELS GOSSETS DE LA BAGASSERIA

Comencem l’espectacle circense de la idiòcia a l’enèsima potència, amb un gosset castrat. L’actitud que veureu és la que procedeix amb els criminals i sicaris dels sionistes. Se’ls ha de fer impossible sortir del prostíbul on treballen del que són, dels urinaris públics on es reuneixen amb la resta d’escòria del país i del ‘palau’ on viuen i que han robat al poble, sense sentir-se dir el que són. De fet, els establiments públics els haurien de prohibir l’entrada perquè el dret d’admissió admet l’exclusió de qualsevol persona si és un delinqüent o criminal, i ells, tots ho són. És un polític de Vigo, crec, i així és com se l’estima la gent. És digne de destacar, el cinisme del ca:

https://t.me/RosselloCM/83385

Ara, passem a unes imatges que demostren el nivell infraidiota de l’exèrcit de subnormals del gos de Soros, que per tal que no li facin ombra, qualsevol espantall li serveix, això sí, d’aquesta matèria, se n’encarrega l’amo Soros, el fill, l’Alexander, que, com la puteta dels Rothschild, és molt amant dels negres. Vegem la següent escena, tan ridícula com patètica. Val a dir que qui llegeix el text és l’únic de tots els presents capaç de llegir la ‘Prostitució de 1978’ d’una tirada i sense entrebancar-se. Admireu la sorpresa i la incomprensió davant del fenomen que mostren les putetes inútils i idiotes de l’harem de Soros. El nen és el que va de vermell i parla, darrere, el Cottolengo:

https://t.me/resurgente2020/51845

Ara una instantània de dos gossos castrats i covards, de professió criminals, estrenyent-se les mans amb les banderes de la colònia de Soroslàndia i la de la Unió de les Satrapies d’Israel, després d’haver acordat de renovar el clavegueram i les comunes de les ciutats de la Immundícia.

https://t.me/resurgente2020/51847

Si això tria ‘allò’, oi que no necessiteu gaires explicacions?

Ara vegem la ‘cosa’, la Yoli, mentre esperem que els ‘experts’ en disfuncions psicològiques i patologies intel·lectuals, ens comuniquin quin és el nom tècnic per aquests éssers, inferiors en desenvolupament als idiotes. I la veritat és que corre pressa, perquè el nombre d’aquests deficients és rellevant i va en augment. I potser, només dic potser, els ‘experts’ desaconsellen donar càrrecs a uns graus tan baixos de seny i sentit comú, amb un cervell que, per funcions i per evidències, no és superior al dels coloms; almenys, superior no és, serà igual o potser inferior, però superior, no.

https://t.me/resurgente2020/51869

I com el puticlub té tota mena de monstres, què dir del gran Iceta, l’home amant del seu home, l’home servicial fins al fàstic, l’home fals, l’home grimpador, l’home... no sé per què em penso que ‘home’ no és el terme just. Però, vegeu la carrera d’aquest inútil i paràsit integral. Ja ho sabem, els paràsits només sobreviuen si troben els hostes adequats, i en això, aquest paràsit ha demostrat una solvència que no té pas a la suposada feina que fa de no fer res. Tanmateix, la fidelitat i l’abnegació, al final, reben la comprensió dels sionistes, molt agraïts amb totes les putes i gossos castrats que els serveixen sense rèplica ni objecció.

https://t.me/resurgente2020/51872

https://t.me/resurgente2020/51873


ELS POLÍTICS SÓN EL MAL SOCIAL:

SÓN LLADRES, TOTS,

CRIMINALS, TOTS,

ASSASSINS, AVUI, TOTS,

I TRAÏDORS DE MENA.

EN UNA SOCIETAT DIGNA,

LA MONCLOA I EL PARLAMENT,

EL PALAU I EL PARLAMENT,

SERIEN PRESONS.


LA GUERRA CONTINUA.

L’ENEMIC TÉ GREUS PROBLEMES.

NOSALTRES, MALAURADAMENT,

MASSA IMBÈCILS, ENCARA.


El més gran criminal de la història europea:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4584358

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada