dilluns, 18 de desembre del 2023

ASSORTIT D’ACTES CRIMINALS


Lògicament, parlaré de la púrria repugnant que afirma que fa política, quan només es dediquen a delinquir: de robar a matar i cobrar per peça sacrificada, passant per tots els delictes d’entremig; i les escòries dels excrements amb toga, els ínclits criminals que han convertit la més sagrada de les institucions socials en el pitjor femer de la societat. Ells són la gangrena social, el pus, la corrupció. Només quan ens desfem de totes aquestes colles de mafiosos al servei del sionisme internacional (L’ONU i l’Agenda genocida i lliberticida sionista 2030) podrem reconstruir les respectives nacions de cada u. Amb ells, la catàstrofe està assegurada, perquè on no hi ha dignitat, crítica ni llibertat, hi ha tirania. I els delinqüents de les bandes polítiques i els prevaricadors professionals són l’instrument del sionisme per a destruir Occident.


Tanmateix, començaré per portar a la palestra la gent digna, que sempre mereixen el lloc d’honor. Llegim què ens diu el doctor Mike Yeadon, una eminència en el seu camp professional fins fa tres anys, i que avui és censurat perquè diu la veritat que els excrements amb toga no volen escoltar perquè directament els incrimina de gravíssims delictes que, de ser justos, no es poden pagar ni amb la vida. Els cinc punts que veureu tot seguit, són prou per cloure a presó tots els paràsits nocius que habiten a les ciutats de la immundícia, perquè l’obligació d’un jutge – es veu que no dels excrements – és perseguir el delicte i aplicar la justícia als criminals. Aleshores, no haurien d’interessar-se per les gravíssimes acusacions que emet un prestigiós científic?

https://t.me/counterpropaganda20/11653

Vegem ara, una noia molt jove, i ben assenyada, com rebat un idiota profund. Els idiotes profunds, com el deficient mental del vídeo, ens han portat a la destrucció de la civilització, que és el que passa quan una societat fa cas als paraplègics cerebrals; i la noia és l’esperança que, malgrat el baix nivell intel·lectual i la idiòcia educativa que pateix la joventut, gràcies als CRIMINALS de les conselleries i ministeris, encara hi ha nois i noies molt eixerits i que saben entendre les coses millor que els degenerats amb el cervell absolutament buit i que ha estat transformat en un budell amb diarrea crònica per desuetud.

https://t.me/RosselloCM/83718.

Com a introducció als criminals, res millor que aquest vídeo de Rafael Rosselló, les paraules del qual signo totalment:

https://t.me/RosselloCM/83716.

Si poguéssiu objectar alguna cosa, oi, criminals?

Amb quin insult convé dirigir-se a ‘ses escombraries’?

https://t.me/RosselloCM/83727

No mereixeu més que la forca! I ja no sé si més per criminals que per idiòcia.


Vegem ara les atrocitats que tolera la immundícia ètica disfressada amb toga en permetre que els criminals que es fan dir polítics, governin contra els interessos de la gent, la dignitat, la llibertat i sobretot LA VOLUNTAT DEL POBLE, mentre sotmeten les nacions a les ordres del sionisme internacional, en el que és, sense la mínima escletxa per al més lleuger dubte: ALTA TRAÏCIÓ.

Els agricultors a Alemanya:

https://t.me/resurgente2020/52076

https://es.sott.net/article/91400-La-protesta-de-los-agricultores-alemanes-por-los-recortes-fiscales-al-gasoleo-paraliza-el-trafico-en-Berlin

Els agricultors a França:

https://t.me/resurgente2020/52077

l’únic problema és que amb aquests ‘regals’ ‘ells’ se senten a la glòria, en el seu medi natural. Llença-li merda a un copròfag!

Els agricultors a Espanya:

https://t.me/resurgente2020/52089

I aquí, el resultat d’aquestes polítiques suïcides imposades per la banda mafiosa i criminal, genocida i euròfoba, del Femer de la Sinagoga Europea, institució que ha de ser esborrada de la història, així com els cínics criminals que hi treballen:

https://t.me/resurgente2020/52091

NO ESTAN AL TEU SERVEI.

ESTAN PER A DESTRUIR-TE

MENTRE ET ROBEN I ASSASSINEN

SEGUINT LES ORDRES

SIONISTES.

https://t.me/resurgente2020/52094,

ho voleu més clar? Però els excrements amb toga no hi veuen delicte, en res, tot és molt normal per a ells. El que fan els nens, la coca, les putes i els sobres tacats de sang!

La prova de la destrucció de la nació i que són LLADRES I CRIMINALS, mentre els excrements amb toga s’ho miren, agraeixen als criminals els càrrecs, i toleren la més abjecta de les insolències en un estat civilitzat, ja no dic de dret:

https://t.me/RosselloCM/83694

POLÍTICS I JUTGES

SÓN

ELS ENEMICS PÚBLICS NÚMERO U:

ELS GRANS CRIMINALS DEL PAÍS.

Això és amb el que volen acabar, i han d’acabar, per a instaurar la TIRANIA SIONISTA MUNDIAL:

https://t.me/resurgente2020/52092?single

Però vegem en què han convertit les respectives nacions els delinqüents dels gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu:

Regne Unit:

https://t.me/RosselloCM/83703

França:

https://t.me/RosselloCM/83705

Ara, Soroslàndia, impulsant lleis que violen totes les lleis de rang superior, en perjudici de la ciutadania autòctona, sense reciprocitat, amb discriminació i amb un evidentíssim greuge comparatiu. Tanmateix, els excrements amb toga no ho saben. Encara estan a la ‘g’, cercant què és ‘greuge’; després, aniran a la ‘c’ i hi cercaran què és ‘comparatiu’, per a finalment, tractar, si és que en són capaços, de donar sentit al substantiu i l’adjectiu junts, i copsar-ne el significat... calculeu un lustre, entre unes coses i les altres. Si trigaren tres anys a esbrinar que els estats d’alarma eren il·legals! I val a dir, que jo ho sabia des del primer moment! I, malgrat el retard cognitiu i decisori, els criminals encara són al carrer! Cal deduir, que encara han de comprendre bé del tot, que cal perseguir els criminals! Com ells també en són, els deu tirar la simpatia i l’empatia envers els mafiosos. Són coses de les castes delinqüencials.

https://nordot.app/1109079497706553576?c=808639101713743872

https://t.me/RosselloCM/83696

https://t.me/RosselloCM/83715

Però, continuem, i vegem la construcció dels països catalans en què estan involucrats els paràsits socials i delinqüents que es fan dir polítics a casa nostra:

https://t.me/RosselloCM/83695

https://t.me/RosselloCM/83698

https://t.me/RosselloCM/83709

per això, és que els catalanets i les catalanetes voten ERC

https://t.me/resurgente2020/52100,

https://twitter.com/Rittenreloaded/status/1736801179706044892?t=IAL4f-fzArWestxU4QKaGQ&s=19

(perquè vegeu que quan li dic que és un mamarratxo, el sobrevaloro), Junts per la Pasta i partits nacionalistes i independentistes, suposo que per abraçar la nova fe religiosa i una llengua que ens desarrela de la tirania grecollatina i cristiana que han convertit el nostre continent en les deixalles del progrés, que per això importem els universitaris africans, per fi!, reconeguts en la justa vàlua. Per a prova, comprovem el nivell dels enginyers africans:

https://t.me/RosselloCM/83700

I què dir dels meravellosos costums i hàbits dels nous educadors:

https://t.me/RosselloCM/83713

https://t.me/RosselloCM/83693

per això, ningú no se sorprèn que Europa s’hagi convertit en el nou món de les oportunitats:

https://t.me/RosselloCM/83719

Abans de començar a tancar la barraca per avui, comprovem el compromís del criminal més gran que mai ha nascut a la península, amb el ‘gravíssim problema’ del canvi climàtic:

https://t.me/RosselloCM/83711

i els cossos i les forces de seguretat donant protecció al capo de la màfia sionista, el traïdor venut a Soros i a l’organització criminal que el jueu dirigeix. Bravo! I si cal, tots, cossos i forces de seguretat de l’Estat i l’organització criminal PSOE, la banda de saquejadors i assassins més ignominiosa de la història hispànica, practicant una de les debilitats psicocialistes: el terrorisme. Recordeu que Felipe González dirigia la banda d’assassins GAL, un fet que els únics que encara no ho han descobert, són les tifes togades. Tanmateix, doneu-los temps, que en cinc o sis dècades jutjaran els criminals i assassins com a criminals i assassins. Només és que els costa, als pobres, entendre les coses. Però, bona fe i més bones intencions, qui dubta que són l’ADN dels excrements? Aquí teniu una mostra del terrorisme d’Estat... perquè la pregunta és, si el terrorisme islàmic és una amenaça, com és que els islamistes entren sense cap tipus de control i són mantinguts pels prostíbuls de l’Estat, amb el consentiment de tota l’escòria dels urinaris públics i el silenci aquiescent de les immundícies, que tampoc no han detectat, encara, cap irregularitat en aquest delicte clamorós?

https://t.me/RosselloCM/83722

LA MÉS LETAL BANDA DE TERRORISTES

ÉS L’ESTAT.


Si els pitjors criminals els has de cercar en els organismes oficials i a les institucions públiques, sense el mínim dubte; on trobaràs els més paupèrrims dels deficients mentals? Doncs, a les universitats, és clar!

https://t.me/RosselloCM/83724

AQUEST ÉS EL NIVELL DE LES CASES DE PUTES JESUÏTES.

UN CRIMINAL DONANT CLASSES

D’UNA IDIÒCIA NOVA, INVENTADA.

LES FÀBRIQUES DE FER IMBÈCILS.

El criminal que hi donarà classes té cent deu causes judicials pendents! És una mica com el genocida Pablo Iglesias, que abans d’exercir com a botxí de vells, ensinistrava a ser imbècils els pobres alumnes del prostíbul de la Computense. En això han convertit el que haurien de ser els baluards del coneixement.

CAL PROHIBIR L’EDUCACIÓ PÚBLICA

OBLIGATÒRIA, I LA UNIVERSITÀRIA,

SI NO VOLEM ACABAR

ESSENT SIMIS SENSE CONSCIÈNCIA.


I per posar el punt final a l’episodi d’avui, escoltem les sàvies i amoroses paraules d’un rabí, i tot seguit, un monstre al seu servei, declarant com obeeix els amos:

Rabí Yosef Mizrachi:

https://t.me/RosselloCM/83717

SÓN BONS O NO SÓN BONS ?

Kamala Harris, el deixeble obedient, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7362


AQUESTS SÓN ELS MONSTRES,

I AIXÍ US ELS HE PRESENTAT.


P.S. En això han convertit els jueus dos mil·lennis d’art, de civilització i de cultura:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4609149


ENCARA NO ENSUMEU QUI ÉS L’ENEMIC ?

VEJAM SI PATIREU DE SINUSITIS !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada