diumenge, 17 de desembre del 2023

LA INFÀMIA CRIMINAL TOGADA


Aquests covards excrements ja fa molt que són l’objectiu de les meves crítiques, i ho són, perquè la covardia, la negligència, la incapacitat ètica, la desídia moral, el desconeixement de la llei, el consentiment del crim i la col·laboració en activitats criminals com a pròpies, sigui la perversió de menors, la tolerància de la violació, l’aquiescència amb la il·legalitat, la protecció i empara de criminals professionals i la insolvència, la indolència i la incúria amb què tracten els veritables assumptes delinqüencials, així ho demostren. Sense ells, el crim mai no hauria triomfat.

D’aquesta escòria social tractarem avui, tot demostrant-los que són culpables de crims que, malauradament per a ells, no es poden pagar amb presó ni multes. La magnitud del crim que toleren no admet excusa ni exempció. Vivim en el més atroç atemptat contra la Humanitat, i aquests prevaricadors estan al costat dels criminals. PODEU CONCEBRE UN DELICTE MÉS INTOLERABLE EN UN JUTGE? Però, vegem-ho, que ja sabeu que m’agrada d’aportar les proves del que dic quan descric algun miserable; i serà per miserables! De fet, si volessin, no caldria la sembrada d’esteles en el cel per a tapar-nos-el, perquè ni el veuríem.

Comencem amb la clara demostració que qualsevol de nosaltres sap més de justícia que aquests criminals instruïts en el crim del dret a les bagasseries jesuïtes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4607261

I cap jutge l’ha imputat per les declaracions de psicòpata criminal i genocida, amb un currículum que es veu que cap jutge no coneix. És com quan el criminal contra la Humanitat, José María Aznar López, va dir a la televisió pública i en horari de màxima audiència: «Creánme, Saddam Hussein tiene armas de destrucción masiva». Ha estat ajusticiat el criminal? No. Hi ha hagut alguna escòria togada que l’hagi imputat de crims contra la Humanitat? No. Si ni tan sols li investiguen la fortuna que ha fet després de ser titella dels sionistes a la presidència de la pre-Soroslàndia!

Vegem ara dues espectaculars declaracions acusatòries del doctor David Martin i Nick Hudson a la mateixa seu del Femer Europeu... Han detingut a algú, els criminals amb toga? No. Les acusacions són prou fortes perquè, com a mínim, aquests doctors fossin citats a declarar i demostrar les barbaritats criminals que han denunciat. Tanmateix, els jutges esperen nens, coca, putes i els sobres tacats de sang amb el segell amb la creu dels Rothschild.

https://t.me/RosselloCM/83684

https://t.me/Disidenteincontrolado/16651

I podríem parlar dels protocols criminals que eren aplicats als malalts per a exterminar-los, que proves, n’hi ha per no poder-les veure totes. Tanmateix, els criminals que van disfressats amb toga, no ho saben... millor dit, ho saben, coneixen perfectament els assassins, però els protegeixen; que d’això mengen. I perquè no es digui, una mostra del que afirmo en aquest paràgraf, tenint present que les proves són centenars, sinó milers:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16652

No és només en la qüestió del genocidi on aquests assassins amb toga demostren la complicitat per deixadesa de l’obligació de perseguir el crim, no, i val a dir, que més fàcil no ho poden tenir, ja que començant per l’Organització de Matances Sionistes (OMS) i les màfies que la financen, n’hi ha per cloure a presó centenars de criminals. Vegem fins a on pot arribar la ignomínia i la idiòcia d’aquests miserables, absolutament bons per a res, és clar, si no és per a cobrar per ocultació i protecció de criminals:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7360,

transició de gènere en un nen de quatre anys! Si fossin jutges i no criminals professionals sense moral ni ètica, així com psicòpates amb aires megalòmans, automàticament detenien els pares, els metges i tots aquells psicòpates que estan involucrats en el crim contra el nen. Ara, ells, callen, cobren el sobre ple de bitllets i tacat de sang. Si deixen sense defensa els drets fonamentals d’un nen, què penseu que seran capaços de fer amb la resta, aquests delinqüents integrals?

Ja no dic res, de com toleren que els qui els nomenen, robin, cometin frau, extorsionin, malversin diners públics, etcètera, perquè l’única missió de la infàmia judicial és protegir els seus protectors:

https://t.me/RosselloCM/83674

https://t.me/RosselloCM/83691

I els casos són milers, de fet, no crec que hi hagi una acció política que no estigui podrida de corrupció, malversació de fons i robatori. Tanmateix, les escòries es preocupen de protegir els pobres cinc moros que han violat una nena de quinze anys de totes les maneres possibles, i han decidit que la pena sigui un curs d’educació sexual! Aquest és el nivell d’aquests criminals sense escrúpols ni moral. De fet, avui, és difícil que hi hagi alguna altra solució per resoldre la qüestió amb aquestes immundícies que l’execució de tots ells. I ja ho he dit, si ets jutge i honrat, no estaràs en una infàmia criminal com és l’administració mafiosa i delinqüencial de la falsa justícia.

La imbecil·litat del canvi climàtic, per les infames agressions contra la llibertat i la dignitat humanes, haurien de ser investigades de molt a prop per la justícia; però, ells, no estan per això, estan per alliberar de la presó els criminals i lladres professionals de la banda mafiosa PSOE, com en el cas dels ERE, per això estan; i per a perseguir-te a tu; però no els criminals, que aquests, els fan por... al capdavall, mengen de les seves mans!

https://t.me/Disidenteincontrolado/16649,

una consulta als climatòlegs sense conflicte d’interessos, resol el problema en uns dies, perquè si la crisi climàtica és una crisi sanitària, com diuen ells, i resulta que no hi ha cap classe crisi climàtica antropogènica, aleshores, si no hi ha crisi climàtica, no hi ha crisi sanitària. I ja sabem que la crisi sanitària és el genocidi, sobradament documentat, però, els excrements amb toga, no en volen ni sentir a parlar d’això, que els amos no els mantindran com a exemple social. Tanmateix, digues-me qui et lloa i et diré per què et lloa. Tothom sap que els elogis d’un criminal no són els elogis que espera una persona digna. Ells això no ho poden dir, ves!

I vejam! Que per a saber que tota l’ESTAFA CLIMÀTICA és una estafa climàtica, no cal ser enginyer, ni físic nuclear ni matemàtic estocàstic, només el pur sentit comú et demostra que darrere d’aquestes immenses mentides només hi pot haver estafa, o sigui, crim. Però, pobrets!, els togats no en saben res, d’això. Ells llegeixen la següent notícia i, d’acord amb el seu desenvolupament intel·lectual, s’ho creuen, i només es pregunten com s’ha pogut produir una disfunció natural com aquesta:

https://t.me/No_plandemia/6946,

compreneu ara què són les bagasseries jesuïtes. Que els cagaguano, per la congènita discapacitat racional, no s’assabentin de la profunda idiòcia que anuncien, fins i tot és normal, com el crim a la justícia; però que la notícia estigui certificada per científics, és prou per a comprendre que les escoles i les universitats han de ser clausurades. Almenys, sense elles, serem menys idiotes, això segur. Si algú t’arriba a dir en el bar, fa quatre o cinc anys, que respirar és dolent per al medi ambient; no hauries dubtat un segon a dir-li: «Tu vas drogat, o ets així d’idiota?». Però els jutges, si ho diuen científics, s’ho creuen. La llàstima és que no practiquin amb l’exemple, i protegeixin així el medi ambient, i de resultes, la societat.

En fi, la infàmia els pot, la pocavergonya és el senyal d’identitat; la ignomínia, la manera de fer; l’abjecció, la seva professió; i la vanitat i la megalomania, l’orgull dels degenerats. Però, la gent comença a saber on s’amaguen les rates enemigues:

https://t.me/No_plandemia/6943,

no dubteu que els jutges correran a cercar l’incendiari, perquè la solidaritat entre maçons és el primer que se’ls ensenya, que bé que ho saben ells. Cada volta tinc més clar que algun dia hauran de sortir cames perquè us vull de les ciutats de la immundícia. Cada volta ho tinc més clar. Perquè ells investiguen ‘els delictes d’odi’, els molt odiotes, però davant de tendres declaracions dels amos, com les següents, els odiotes no reaccionen. Escoltem què ens diuen els rabins jueus, i admirem-nos de la bondat, la virtut i l’amor a la llibertat d’aquest poble beneït:

https://t.me/RosselloCM/83688

https://t.me/RosselloCM/83689


AQUESTS SÓN ELS ENEMICS.

LES ESCÒRIES AMB TOGA

ELS SEUS ESCLAUS,

COM ELS POLÍTICS I ELS TARADETS

DE LES BAGASSERIES JESUÏTES.

NOMÉS HI HA UN ENEMIC:

EL SIONISME INTERNACIONAL.


EXCREMENTS, US JURO QUE EM SAP GREU,

MOLT DE GREU,

HAVER D’ESCRIURE AIXÒ,

PERÒ LA VERITAT SEMPRE S’HA DE DIR...

I DEMOSTRAR.

I JO LA DIC I US LA DEMOSTRO.

SI FÓSSIU JUTGES, RES DEL QUE PASSA

PODRIA PASSAR.


No seria una acció valenta, la dimissió de tots els poders judicials davant de la corrupció del sistema? No restarien descoberts tots els criminals? Ah!, amics, això no ho fan, no ho poden fer. I sabeu per què? Perquè seria traïció. Ho enteneu? Si ho enteneu, compreneu perfectament com funciona la màfia criminal que anomenem ‘sistema’.


COM SOU CRIMINALS SICARIS

PASSA EL QUE PASSA.

SOU LA GARANTIA SOCIAL,

- ÉREU, PERDÓ, ÉREU -,

I AVUI SOU LA PÓLVORA NECESSÀRIA

PER A LA DESTRUCCIÓ D’OCCIDENT.

NO US HO PERDONAREM, MAI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada