dijous, 14 de desembre del 2023

ELS NASSUTS, SEMPRE OCULTS


Com pot ser això?

https://t.me/RosselloCM/83598,

i val a dir que, als immigrants, se’ls manté, perquè és evident que, si no hi ha feina, quan arriben, no en troben.

I això següent és d’Escòcia, país, com tots sabeu, de raça negra-negra de tota la vida:

https://t.me/RosselloCM/83609

Potser això ho explica tot:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4600318

https://t.me/RosselloCM/83613


COP-28: REUNIÓ DE CRIMINALS

La criminal (dona) Crystalina Geogieva - o com es digui el monstre - mentint. No diu una sola veritat, la criminal!, ni una de sola:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16631

I ara, ‘un senyor’ – quina mania a disfressar-se, Déu meu! - que li fa una pregunta, i el monstre respon tot demostrant qui mana i de quina manera les nacions s’han d’abaixar les calces quan arriba la màfia de l’FMI o el Banc Mundial, dues de les organitzacions criminals més subtils i terribles del món:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16632

Una il·lustració que m’estalvia les paraules:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16633

COP-28: REUNIÓ DE CRIMINALS.


Mentre els ‘bons’ exterminen per les armes els palestins, arreu del món pretenen de continuar amb la matança amb els verins, per bé que, només per l’extrema abjecció i criminalitat dels excrements amb toga, els culpables de genocidi (llevat el cas d’Itàlia) campen lliures, mentre els denunciants són perseguits pels assassins amb la complicitat de l’escòria social que té per cau les ciutats de la immundícia:

https://t.me/elinvestigador_org/14543

https://t.me/elinvestigador_org/14544

Vegem ara l’actitud de les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, com tracten de convèncer-te que els verins jueus salven vides. La ignomínia no té precedents, ni la barra de les dones, antecedents:

https://t.me/elinvestigador_org/14545

Davant de l’evidència innegable de genocidi contra la Humanitat practicat pel sionisme i els sicaris criminals dels governs occidentals, amb el suport sense escletxes de la partitocràcia sionista, fins i tot el femer de la bagasseria Johns Hopkins, sense dubte, una de les principals escoles superiors per a criminals, tracta de rentar-se les mans en el crim que han perpetrat. Vegeu les conclusions de les bagassetes hopkinsnianes i, al final del vídeo, un ràpid i breu assortit de criminals que, obertament, es passen per allà mateix la teva llibertat i t’exigeixen que t’enverinis amb els tòxics perquè així ho volen els jueus, ja que d’una tirada liquiden personal, estómacs inútils, i enriqueixen els comptes-corrents amb l’estafa de vendre armes biològiques com a medicaments a compte de l’erari públic:

https://www.bitchute.com/video/cLFK16gRu36s/


Mentre això passa al món, en els urinaris públics, els lladres i paràsits, amb una gran participació de genocides, representen l’obra de teatre escrita pels ‘negres’ de Soros. Al Femer europeu, acomiadant el més gran criminal espanyol de tots els temps; i a l’urinari del zoo, discutint la forma i la manera com els lladres i els paràsits robaran els ciutadans gràcies a la benevolència dels sionistes, que els ho permeten de fer, perquè les ciutats de la immundícia les han omplert fins a dalt de tot de l’ídem.

Que avui un ciutadà europeu et parli de democràcia, és per donar-li dues bufetades amb la mà oberta, mentre li crides: ‘Desperta, idiota!’. El gos de Soros és propietat de Soros, l’oposició al gos de Soros és de Soros, els ‘trenca-pàtries’ catalans són gossos de Soros, els mamarratxos de l’urinari del Femer són majoritàriament gossos de Soros, i els criminals de la Corrupció Europea (Comissió, si feu servir l’eufemisme sionista) són gossos dels Rothschild. Mentre a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, els gossos són tots propietat dels Rockefeller, els amos de la canera americana... No sentiu un lleu tuf a jueu? Per què serà?


Tot seguit, unes referències per a demostrar la urgent necessitat de la prohibició de l’ensenyament públic per qüestions de salut mental, i de la prohibició dels prostíbuls de l’ensenyament superior, per qüestió de salvar la intel·ligència de la destrucció dels imbècils i idiotes que avui els comanden. Heu vist alguna Universitat, o alguna facultat en el món, que hagi posat en evidència tot el que està passant? Quan els idiotes fan classes magistrals, la intel·ligència es gangrena. Com quan la justícia la imparteixen criminals, l’abjecció es converteix en norma social. Però vegem les notícies, que si bé pot semblar que no tenen substància, en tenen:

https://t.me/No_plandemia/6916

Quan es va normalitzar l’ús d’aquesta arma de destrucció intel·lectual massiva, ja vaig escriure que només deficients mentals i desperfectes cerebrals podien admetre que els alumnes facin ús d’aquests aparells a les escoles. De la mateixa manera, que l’ús dels ordinadors, que de cap de les maneres, són estimulants per al desenvolupament de la intel·ligència, sinó màquines perfectes per a la destrucció dels fonaments de la concentració, la memòria i el discurs. Però aleshores, no vaig sentir ni un sol psicòleg ni psiquiatre, sociòleg o similar, ja no dic filòsof, i menys encara facultats o universitats senceres, que protestessin contra l’atemptat brutal contra l’educació i la formació que suposava la tolerància d’aquests artefactes nocius, ni un! Ara, quan després d’uns quants anys, comprovem que el coeficient intel·lectual disminueix, que els joves – sense tenir-ne culpa; la culpa és dels criminals que fan política i els sicaris de l’educació – cada volta són més imbècils, i que el rendiment és nefast, ara, almenys un país, pren mesures, un país! No hi ha excusa per a no culpar els polítics occidentals de crims monstruosos i insòlits: genocidi, destrucció de la intel·ligència i dels menors, col·laboració activa i autoritària per a la desintegració de les identitats nacionals i la substitució ètnica dels respectius països... Necessiteu més acusacions perquè no puguin escapar de la pena capital? Si no és per un dels crims, serà per dos, i sinó, per tots alhora!

Tanmateix, encara roman l’esperança, quan reps notícies com la següent, esdevinguda a la Casa de Putes (amb majúscula) de la Computense, probablement la bagasseria jesuïta més infecta del país, ja que no hi ha criminal que s’apreciï, que no hagi estat ensinistrat en el crim en aquest bordell infame, que fa honoris causa el lladre Mario Conde i ens ha assortit de tots els retardats intel·lectuals de Potemos, amb el genocida de vells Pablo Iglesias, el professor de política, com a insigne alumne de la casa de barrets. Tanmateix, com deia, hi ha esperança. Mentre les prostitutes del centre corrompien l’enteniment i la intel·ligència dels desgraciats alumnes, alguns d’ells han entès que a la idiòcia, ni el bon dia; i han abandonat el prostíbul. Això no obstant, les putes han seguit amb el programa dissenyat pels sionistes. Però, almenys, és un senyal que encara hi ha gent jove que pensa. De ben segur, és gent inquieta intel·lectualment, i que tot i ser joves, s’adonen que a les classes només, i he escrit només, s’hi ensenyen mentides i falsedats, i, si tens sort, veritats a mitges; i per això, cerquen el coneixement en els llibres i en les discussions entre ells. Si ets jove i em llegeixes: FUIG DE LES UNIVERSITATS COM DELS TEMPLES DE SATANÀS. Íncubes, súcubes i monstres, així com bruixes i farsants, no són transmissors de coneixement, sinó de malignitat i corrupció. Però, vegeu la notícia acompanyada de la foto, on veiem els alumnes amb seny que surten de la sala de perversió, en sentir les primeres idiòcies ‘acadèmiques’, davant de la mirada d’incomprensió dels futurs titelles i idiotes ‘cum laude’:

https://t.me/resurgente2020/52037

I aquí la prova del que dic, que no vull que ningú es pensi que dic les coses per dir. Vegeu el nivell del prostíbul oficial del CSIC (Centre Superior per a la Incapacitat Cognitiva), una mena de Cottolengo – com el govern -, però per a psicòpates amb desviacions intel·lectualoides, i no purament criminals:

https://www.leonoticias.com/astorga/investigadoras-csic-realizan-cata-insectos-astorga-20231213103858-nt.html

Què dir-los, a les bestioles? (I no parlo dels insectes)


I concloguem amb una veritat com un temple de Mahatma Gandhi, infinitament més intel·ligent que la mascota Harari, l’esglaó perdut adoptat com a bufó de la cort – i mai millor dit ‘la cort’ - pel psicòpata sexual Klaus Schwab, el Rothschild:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4600185


LA VIDA ÉS UN REGAL.

EL SIONISME, EL MAL.

GAUDIU DE LA MERAVELLA ABSOLUTA QUE VIVIU.

NOMÉS CAL ADONAR-SE’N.

I COMBATEU FINS A L’EXTENUACIÓ

ELS SEUS ANIQUILADORS:

ELS SIONISTES.


ELLS SÓN EL MAL,

L’ABJECCIÓ SENSE LÍMITS,

LA IGNOMÍNIA INFINITA.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada