dimecres, 27 de desembre del 2023

QUÈ PASSARIA SI...


De bell nou amb el teclat per arma, recupero el post de guàrdia. S’acosta l’any de la darrera batalla, i cal estar tan preparats com disposats, per a entrar en el combat cos a cos.

https://t.me/elinvestigador_org/14561

L’enemic ens té reservades sorpreses terrorífiques, aquelles casualitats que estan tan d’acord amb el seu tarannà filantròpic, les que provoquen morts i desgràcia, i de les quals, els bons, mai, de mai, no hi tenen res a veure; per bé que, paradoxalment, sense ells, mai no haurien esdevingut. Són els misteris de la vida moderna. L’enemic sap que li cal moure’s, atacar, desorganitzar encara més les nostres defenses, perquè en cas contrari, potser no se n’adonaran i penjaran dels colls. Prou que ho saben. I prou que s’ensumen – la seva especialitat – que la gent, encara que no ho sembli, té la mosca darrere de l’orella.

Per això, em pregunto: Què passaria si els jutges fessin la seva feina? Sense dubte, que si en són un o dos, patirien un d’aquests atacs de cor sobtats tan afectes al sionisme. Però, si el cos de la judicatura – i reconec que és impossible – actués, assumint la responsabilitat de persecució del delicte i dels criminals, tot dictant ordres de detenció contra els milers de delinqüents que estan a la política, per la immensitat de delictes penals comesos (de la manipulació electoral, al robatori sistemàtic, passant per la malversació de diners públics, la deixadesa de funcions i responsabilitats, corrupció, perversió de menors... fins a arribar al genocidi), aleshores, les forces de seguretat de l’Estat, per imperatiu legal, els haurien de detenir i posar-los a disposició judicial, per la qual cosa, la gent estaria al seu costat.

Què passaria si els LGTBIJKQ + de caqui complissin amb el seu deure, en lloc d’exercir de traïdors de mena, de paràsits i protectors dels criminals (els veiem al costat dels genocides i enemics de la pàtria)? Sincerament, llevat de quatre exaltats amb ment d’eunuc i creences democràtiques, o sigui, retardats mentals amb inconsciència, tothom aplaudiria i acceptaria un règim de caràcter militar si els militars alliberaven el poble dels criminals de la partitocràcia – traïdors, fidels a les ordres del sionisme internacional -, i dels de més amunt, demostrats incapacitats per a l’exercici de les seves funcions, ja que mai no hi ha hagut més delinqüents i criminals en llibertat que avui.

Què passaria si la gent s’organitzés independentment de les ordres de la màfia governamental, treballant com sempre, però sense obeir cap de les ordres de l’Estat? Certament, els criminals enviarien els psicòpates disfressats de policia i posarien els excrements a deposar inculpacions i càrrecs inexistents contra els defensors de la llibertat i la dignitat humanes. Tanmateix, si la gent estigués veritablement unida contra l’enemic, què penseu que podrien fer? M’imagino els psicòpates armats fins a les dents tractant de complir les ordres criminals de la judicatura, i els pobles en ple oposant-se’ls. I si el poble en ple s’oposa i fa servir la violència, qui són els psicòpates deficients mentals per a imposar les ordres dels criminals? No dubto que els tarats dispararien a matar si així se’ls mana, ja que com estan mancats de senderi, si els manen matar el fill propi per a mantenir el sou o l’esperança d’ascens, no dubto que aplicarien l’única màxima que entén el seu cervell: Obeir les ordres. Però, aplegant tots els criminals dels polítics, dels excrements amb toga, dels psicòpates armats i els mamarratxos LGTBIJQK + de caqui, no sumes el deu per cent de la població total. Certament, cal la unitat sense fissures, cal adonar-se que l’ÚNIC ENEMIC DE LA LLIBERTAT ÉS L’ESTAT ACTUAL i que ELS ÚNICS ENEMICS CONTRA LA VIDA DIGNA SÓN ELS CRIMINALS DE LA POLÍTICA. Amb aquestes consignes ben apreses, i actuant plegats, la vida dels criminals seria impossible. Recordeu les estratègies de la insurgència catalana, abans de la venda dels traïdors, i com els pobles obstruïen les accions de les forces d’ocupació i els problemes que els provocaren. Penseu que un poble unit (els teus companys de guerra són el teu veí i els veïns del teu veí) pot vèncer els exèrcits de mercenaris i criminals, només units pel benefici personal, el poder i el benefici econòmic. Ells defensen aspectes materials; la gent, aspectes emocionals i sentimentals. Un poble revoltat, que gira l’esquena als seus tirans, guanya sempre. Si no guanya, és per la indignitat dels miserables, dels traïdors, que sempre n’hi ha, però que són pocs, malgrat el mal que fan. Per això, l’únic pagament a un traïdor, una vegada aconseguida la deslleialtat i l’objectiu desitjat, gràcies a l’acció del traïdor, és l’execució de l’escòria. Això, els nostres ‘amics’, no ho fan. Són tan ‘bons’ i tan ‘dignes’ que, com més traïdor siguis, més bé et tracten, això sí, en el moment que deixis de ser traïdor, ells et liquiden per traïdor. Per aquesta raó, el traïdor que es creu el més llest, és senzillament un miserable esclau orgullós del seu esclavatge. O com considerarem aquell que per interessos propis ven els seus, com una escòria sorosiana qualsevol?

LA DESOBEDIÈNCIA I L’ORGANITZACIÓ AUTÒNOMA són el primer pas. Els agricultors, ramaders, autònoms, etcètera, que veuen com els paràsits roben els diners del treball de la gent mentre venen el país a interessos estrangers, s’han d’organitzar entre ells, tots a una. Imagineu, si comprenen que estan tots en la mateixa situació, i s’organitzen per a vendre els seus productes i fer-los arribar al mercat sense els lladres, els impostos i els intermediaris. Els preus serien molt assequibles, i la gent comprendria per fi, que viu en una total estafa, on els qui no treballen ni produeixen res viuen de parasitar la capacitat productiva i creativa de les nacions. Si tots els pobles, amb una sola veu, fessin fora dels seus territoris les forces de seguretat, no hi ha forces de seguretat per a mantenir l’ordre en tots els pobles. I més els valdria acceptar la derrota, perquè en cas contrari, l’exposició a la qual es veurien sotmesos, no els garantiria una vida llarga. I no dic que es faci amb violència, no! Amb sentit comú i paciència, però de forma irreversible. L’Estat ha perdut l’autoritat sobre els ciutadans, perquè el seu deure és servir els ciutadans i no tractar-los com a nens esclaus. Destruïm l’Estat i deixem que les coses es reorganitzin de forma natural. No cal dir que si volem que una revolta social com aquesta, triomfi – el fet de viure sense acceptar imposicions de la màfia criminal que es diu Estat – ha d’estar absolutament lliure de tòxics ideològics. Hi ha líders naturals; si la gent comprèn això, i bandeja l’enveja i la vanitat, la victòria serà absoluta.

L’altre dia veia un munt de llimones que els agricultors llencen perquè no els surt a compte de vendre-les. Què cal fer? Agafa les llimones, carrega-les en un camió i distribueix-les. Guanyarà el camperol, el transportista, el venedor de la botiga i el comprador. Perdran els lladres que roben amb els impostos, els que es queden sense comissió i els delinqüents comuns que es fan dir intermediaris, els paràsits economicosocials, una veritable rèmora per al comerç i la lliure circulació de mercaderies. I si l’Estat actua amb repressió, mitjançant sancions, aleshores és l’hora d’anar a veure el banquer de torn i exposar-li les coses clares: O protegeixes els meus diners, o ets home mort. Així amb tots els delinqüents blanquejats que es fan dir banquers. Potser sí que l’Estat cobraria les sancions, però minvaria el nombre de banquers. Ja no dic, si els banquers abandonen les coves d’Alí Babà! La guerra és la guerra, i aquesta és l’última de totes les guerres. La gent, la vida, la dignitat i la llibertat, contra l’Estat i la màfia, la corrupció i la ignomínia. Si guanyen ells, l’esclavatge serà la realitat ‘política’; si els esborrem del mapa, la vida tornarà.

L’ESTAT ÉS EL TEU ENEMIC,

UNA MÀFIA CRIMINAL

AL SERVEI

DE LA CORRUPCIÓ SIONISTA.

Van aplegats, sí. Allí on el sionisme té posat el nas, l’Estat és una organització criminal. Allà on l’escòria sionista no pot fer cap, l’Estat serà més bo o més dolent, però és Estat.


Comprovem-ho a Polònia. Polònia s’ha mostrat un Estat independent, la qual cosa no agrada als jueus del BIS i de la gran Sinagoga del Femer Europeu. Per això, la màfia de Brussel·les, el cau de delinqüents més gran de la història continental, seguint les indicacions sionistes, ha nomenat la princeseta d’Astúries, el mamarratxo de Donald Tusk, el que pactava amb Puigdemont la independència dels vuit segons, un dels criminals amb discapacitat intel·lectual tan afecte als jueus, perquè converteixi Polònia en una satrapia més del sionisme internacional. I si els polonesos no ho resolen, hi aniran de pet. Seria un crim matar el mamarratxo, per més princeseta d’Astúries que sigui? No. Seria la prova de la dignitat del poble polonès en liquidar els comptes amb un traïdor a la pàtria a sou dels sionistes. Com podria ser això un crim? És el deure social d’una nació. I val a dir, que això és exportable a tots els països occidentals. I amb la més estricta Justícia a la mà, malgrat que els excrements amb toga no ho entenguin, que per això se’ls paga, i perquè obeeixin els traïdors i els enemics de les nacions respectives. Vegeu com actua la màfia del Femer Europeu sota la batuta de la màxima criminal europea de tots els temps: el monstre Ursula von der Leyen:

https://gaceta.es/europa/el-gobierno-de-populares-y-socialistas-en-polonia-asalta-la-television-publica-y-suspende-la-emision-del-canal-24-horas-20231220-1656/


Fem ara un breu repàs de tots els crims contra la Humanitat que les escombraries que emplenen les ciutats de la Immundícia fan que no veuen, perquè qui paga, mana; i amb nens, putes, coca o sobres tacats de sang, amb això tenen la fidelitat criminal de les tifetes garantida.

El més que obvi enverinament massiu dels cels:

https://t.me/No_plandemia/7001

https://t.me/No_plandemia/7002

Les evidències, que ja no necessiten proves, que l’Organització de Matances sionistes (OMS), com el seu nom indica, junt amb el psicòpata que la dirigeix, han comès CRIMS CONTRA LA HUMANITAT:

https://t.me/resurgente2020/52252

https://t.me/resurgente2020/52253

Les proves que les Bagasseries jesuïtes són centres d’ensinistrament de criminals:

https://t.me/resurgente2020/52254

No creieu, excrements amb toga, que amb aquests estudis n’hi ha prou per a detenir tots els deficients mentals amb títol de putes professionals, i cloure’ls a presó perpètua – si no els voleu executar, que és el més natural amb aquest tipus d’animals -? Només us informo, tifetes togades, que la inoculació pel mitjà que sigui d’un agent exterior en una persona és un CRIM DE LESA HUMANITAT. Com és doncs, que no maneu immediatament la detenció dels deficients mentals i del criminal que dirigeix la bagasseria? Què penseu que hem de fer amb ells? I si les substàncies són nocives, com els nous cels del sionisme, no seria això un GENOCIDI? Però, vosaltres, toguetes plenes de cacotes, espereu el nen, la coca, la puta o el sobre tacat de sang que us donen els jueus. Comprenc que demanar-vos que perseguiu criminals va contra el vostre ‘codi deontològic’, si no, de què estaríeu on sou, oi? Tanmateix, no em direu que la gent no té dret a aplicar i executar la justícia, oi? O preteneu que sigui la màfia qui dicti les lleis?

I del genocida professional, psicòpata per antonomàsia, avui dedicat a enverinar la gent i a robar terres, per després matar-la de gana, què me’n dieu? Ja us dic jo, que amb una justícia bàsica, elemental, de principiant, de neòfit, de l’edat de pedra, aquest criminal professional – no ha fet més que cometre crims tota la seva vida; o potser creieu que ha fet la fortuna treballant? - faria lustres que hauria estat penjat i exposat com a la indignitat personificada:

https://t.me/resurgente2020/52255

https://t.me/resurgente2020/52256

No sabeu, cacotes togadetes, qui són aquests criminals? No us resulta sospitós, tot plegat? Creieu que un subnormal sàdic i amb el cervell fet diarrea, crearà del no-res, amb impressores 3D, aliments? De veritat podeu arribar a ser tan summament ignorants i analfabets? De veritat creieu que la merda de Gates és més nutritiva que els productes que ens ofereix la naturalesa, malgrat que els jueus els enverinin?

I del Fòrum Econòmic Mundial, no sospiteu res, tampoc? Viurem de préstec, que bonic! Però no us pregunteu: qui serà el propietari dels productes prestats? El criminal i psicòpata Rothschild Klaus Schwab no ha demostrat ser un terrorista, un tirà i un impostor? Qui és ell, per més ric i criminal que sigui, per organitzar el món? No creieu que a un psicòpata i deficient mental com aquest cal cloure’l immediatament? Vegeu quines són les meravelles que ens esperen, i observeu els somriures comprats dels subnormals que surten a la propaganda del món feliç, una volta els Rothschild i els sicaris sionistes hagin robat la Terra sencera i esclavitzat tots els goyim:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16695

https://t.me/Disidenteincontrolado/16696,

veient l’anunci, els subnormals que aplaudeixen l’esclavatge i la idiòcia que s’hi exhibeix, no em direu que no cal fer un extermini insòlit! Les foquetes només fan gràcia al zoo.


I per concloure, unes notícies que eren d’esperar, i que no sé com les interpretareu vosaltres, excrements amb toga, psicòpates disfressats i LGTBIJQK + de caqui. La responsabilitat és vostra. De la xurma política res no es pot esperar, perquè tots veneren la bandera d’Israel, però de vosaltres i el vostre jurament... Compreneu què significa no tenir paraula? Trair un jurament? Abandonar les vostres responsabilitats, per les quals sou mantinguts per la gent que treballa i genera riquesa, i no vosaltres, que crear, no creeu res. I és cert que la vostra missió no és crear riquesa, sinó garantir els drets de la gent. Però ni per això serviu, colla d’inútils al servei de criminals! Vegeu què ens diu el mamarratxo indi que els jueus han col·locat a la colònia britànica:

https://t.me/resurgente2020/52259,

ara tenim un problema, oi? I això que, el que diu el mamarratxo sionista, és fal·laç. Els enemics de la Gran Bretanya són els jueus; amic dels sionistes i indi. Si no fos pels sionistes, tu, mamarratxo, no series primer ministre o el que siguis. Et recordo encara amb la cara d’estaquirot tot recitant un discurs que t’havia escrit el Rothschild Klaus Schwab abans de ser mamarratxo primer d’Anglaterra. Els immigrants són la bomba de rellotgeria que els jueus, amb la genocida i euròfoba Ursula von der Leyen, bruixa i sicària alhora, han estès per tota Europa. O us penseu que han arribat aquí per a alguna altra cosa? No sigueu ingenus, si us plau. Són aquí per a destruir Europa, amb el consentiment de tots els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem. Per això, si esclata la violència, no recerqueu els immigrants, molts dels quals són innocents (no tots), sinó la púrria que els ha portat contra els vostres interessos i vivint dels vostres ingressos. Fixeu-vos: tots, els paràsits polítics i els destructors d’Europa, viuen del que tu treballes... Excrements, no feu l’esforç d’entendre-ho, que empastifareu les parets amb la matèria sobrant que s’acumula en els vostres budells superiors, després que us exploti el crani... Ara ja!, arribeu tard a tot arreu.

I a França, els importats pels Rothschild mitjançant la puteta ‘negròfila’ de Macron, reclamen el que suposo que les cacotes togades consideren un dret:

https://t.me/resurgente2020/52262

No em direu que no lluu bella i encisadora la nova França!


LA GUERRA CONTINUA.

LA BATALLA D’ENGUANY

ÉS DECISIVA.

NOMÉS L’HOME BLANC

POT SALVAR LA LLIBERTAT,

LA DIGNITAT I LA CIVILITZACIÓ,

LES PARAULES MÉS OBSCENES

PER A UN SIONISTA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada