dimecres, 27 de desembre del 2023

POSANT-NOS AL DIA


George Soros, el terrorista i destructor de nacions, no és mort, està de vacances a Barbados. Vegeu el monstre, i comprendreu perquè l’avortament diabòlic fruit del seu semen corrupte, és l’amant d’un negre. Un jueu i la perversió són la mateixa cosa:

https://t.me/RosselloCM/83929

Per compensar aquesta vomitiva introducció, una bellíssima imatge:

https://t.me/No_plandemia/7013?comment=175922


Vist el monstre, comprovem ara la pocavergonya dels pocavergonyes dels paràsits de l’urinari públic dit Senat, la institució més inútil mai creada per a mantenir inútils que no serveixen absolutament per a res. Vegeu com en són, de lladres, de paràsits i de delinqüents, l’escòria que es fa dir ‘senador’:

https://t.me/resurgente2020/52308,

són una colla de criminals. Si l’urinari públic dit ‘Parlament Espanyol’ no serveix absolutament per a res més que per a fer-hi lamentables espectacles de titelles miserables i mig idiotes, què dir de l’urinari senatorial! I jo em pregunto, des de quan els ‘empleats’ decideixen el sou que cobraran? La insolència, la barra i l’abjecció d’aquests impresentables no té límits. Ells et roben i decideixen quan es queden del botí, quan és la gent qui hauria de decidir quina ha de ser la contribució social, i quin, el sou dels polítics (els avui delinqüents professionals). No és cert que la màxima glòria d’un polític ha de ser el reconeixement social? No són sacrificats servidors públics? Aleshores, que ho demostrin amb fets! Però els seus únics fets són que enganyen, roben i delinqueixen (No, no espereu res dels excrements amb toga, pobretes cacotes!; que són els seus sicaris).

I el Senat és una claveguera pública de la mateixa classe que la infàmia del prostíbul que podreix la dignitat de l’abans Catalunya:

https://t.me/resurgente2020/52280

llevat del darrer paràgraf, en tot d’acord. La criminal Anna Simó no pretén erradicar l’espanyol, la llengua més parlada a casa nostra gràcies als polítics, sinó que comanda l’organització criminal Conselleria de Destrucció per a corrompre els menors i normalitzar l’adopció de la llengua natural a casa nostra, sense nosaltres saber-ho: l’àrab. Mai no haurien d’haver permès que Carlemany els expulsés!

La Genociditat de Soroslàndia, amb el mamarratxo al capdavant, només és la sucursal NOM de la satrapia d’Israel:

https://t.me/resurgente2020/52319

I el Femer Audiovisual de Catalunya, o com es digui la bagasseria, oferint a la televisió delictes evidents de corrupció de menors (que no de pedofília, com diu el peu del vídeo) i que els excrements amb toga no veuen, pobrets!, ells només miren els nens, suposo, la puta de sota, i el sobre amb sang al costat de la coca damunt la tauleta de vidre del saló. No és que el femer de TV3 no tingui nivell, és que senzillament és un insult intolerable contra la intel·ligència. Si us plau, QUE ALGÚ DESTRUEIXI EL FEMER DE LA GENOCIDITAT PER SEMPRE i per a bé dels catalans!

https://t.me/resurgente2020/52287

i jo, m’estranyo que a Catalunya Música no en facin una de bona. No vull saber qui són els deficients mentals que comanden la Corporació Audiovisual, o com es digui el femer. Ser català, avui, només pot ser motiu de vergonya. Aquesta ha estat la tasca de l’escòria política del nostre país. Que ni és país, ni té polítics, és només una massa informe on sura l’escòria. Aquest és el fruit de l’amistat amb els sionistes.

Però de gossos castrats i putes inútils i idiotes, els jueus n’han sembrat tota Europa. Vegeu la puteta inútil i idiota de l’harem jueu a França, i com de bé la tracten els genocides sionistes:

https://www.mediapart.fr/journal/france/211223/champagne-et-montres-de-luxe-les-cadeaux-non-declares-de-l-industrie-pharmaceutique-la-nouvelle-ministre-d,

aquesta púrria només pot ser erradicada amb l’erradicació, no sé si sóc prou explícit.

Mentrestant, la casa de barrets de les més desgraciades del sexe femení i amb profunds i seriosos desperfectes cerebrals: El Ministerio de Igual Da, continua malbaratant els diners dels espanyols.

https://t.me/RosselloCM/83978,

que bonic! Que igualitari! Tan espanyol tot!

La puta estimada per Klaus Schwab, el pitjor criminal que mai ha trepitjat Canadà, a la seva; i totes les gossetes castrades, sí, gossetes castrades, i les putetes idiotes, inútils i militars, que ho tenen tot, menant la singularitat castrense a cotes mai assolides:

https://t.me/RosselloCM/83948

L’EXTINCIÓ DELS IDIOTES

ÉS D’UNA URGÈNCIA

QUE NO US LA PODEU NI IMAGINAR !


Vegem què fan a les bagasseries jesuïtes. Els edificis i els llibres d’abans de 1913 es poden salvar, la resta ha de ser llençada al foc:

https://t.me/No_plandemia/7011

https://t.me/resurgente2020/52303,

científic?

I quan ja són els cagaguano, els deficients, mentiders, ignorants i terroristes, el súmmum de la idiòcia amb reconeixement i diplomatura, la cosa no té nom!

https://t.me/RosselloCM/83958

ABOLIM TOTES LES UNIVERSITATS,

MÉS IMBÈCILS NO ENS TORNAREM,

AIXÒ SEGUR.


Ara passem a una mena de secció per a comprovar com fan les coses els nostres amics i exterminadors, els bons, els filantrops que es fan més rics de tant de donar. Un bon exemple: l’art modern; que serà modern, però d’art no en té res, de res, de res, ni per desviació o al·legoria:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4627126

Tot seguit, com aconsegueixen que deficients mentals dedicats a les cuinetes malgrat l’edat, siguin considerats ‘artistes’. És clar, que havent-hi el que hi ha! Però, si us hi fixeu, potser comprendreu a què es deu l’èxit dels nostres cuinetes, ja que a la intel·ligència és evident que no és:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4626707

Potser això mateix, explicaria la ‘carrera’ del Nadal, el tenista, l’íntim amic de Kill Gates a qui Kill Gates va enverinar com a qualsevol goyim de merda. Tanmateix, aquesta notícia m’ha fet pensar si Nadal, potser, no tornarà a triomfar, o no el tornaran a fer triomfar:

https://t.me/RosselloCM/83955

Ja que han aparegut els dimonis dels jueus, dediquem-los un breu apartat:

ELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

https://t.me/resurgente2020/52296

La magnífica tasca del pallasso jueu Zelensky en l’extermini dels ucraïnesos:

https://t.me/resurgente2020/52297

https://t.me/resurgente2020/52300

Ja us ho dic jo, tenir l’oportunitat d’una matança i no fer-la servir, a un jueu li provoca covid-19 letal.

I aquí vegeu l’absurd i la idiòcia del germano-sionisme (si Hitler s’aixequés de la tomba!):

https://t.me/resurgente2020/52305

això és terrorisme d’Estat. Per què deixen entrar il·legals, si després han de prendre mesures per a impedir un possible atemptat? Això és un delicte de flagrant terrorisme estatal, perquè el que volen els sionistes que han destruït Alemanya és el terror dels alemanys als enemics que els jueus hi han infiltrat. Sempre la mateixa cançó, però fins que no vulguem reconèixer-la, res no canviarà.


Sense deixar els nostres amics fraternals que ens volen exterminar fins a l’últim nen de pit, vegem què ens diuen dos doctors quant a les evidències de genocidi. Primer, el doctor Scott Jensen, fent-nos cinc cèntims que ara resulta que els papers pro-covid estan desapareixent dels papers higiènics tipus ‘Hola!’, o ‘La Semana’, però amb temàtica pseudomèdica:

https://ejercitoremanente.com/2023/06/27/medico-alerta-de-que-las-revistas-medicas-han-empezado-a-eliminar-las-huellas-del-delito/

I entre els minuts 2’06 i 3’11 d’aquest vídeo, el doctor Roger Hudkinson ens exposa clarament les coses:

https://t.me/RosselloCM/83979

Ho diu prou clar. Vol venjança. Bé, em sembla bé. Diu que quina mena de criminal s’ha de ser per a recomanar el verí dels jueus a una embarassada. Cert. Però demana presó. Aquí ja no coincidim, veus! Presó per a un assassí que cobra per matar la mare i el nen?, i que no ho haurà fet una sola vegada, ja que els sobres tacats de sang van plens de la immundícia que fabriquen els jueus amb les màquines de fer immundícia? No, no siguem més misericordiosos que ells. Pena capital. Si, per a tenir salut, el que sobren són els metges! Cada volta estic més convençut que és la millor mesura per a assolir una vida sana i saludable.

Si pensem que els idiotes amb estetoscopi tenen, com a almirall, el goril·la paraplègic de Gates, el psicòpata, i que la mascota ara també s’ha tornat especialista en canvi climàtic i alimentació... el que no sabrà el genocida professional!

https://t.me/Disidenteincontrolado/16703

Aquest sac de merda diu que la lluita contra l’agricultura salvarà vuit milions de persones de morir de fam; pensament, que és d’una lògica ‘irrefutable’! I ho diu el criminal que és directament màxim responsable de l’assassinat, pel cap més baix, de 17 milions de persones i de desenes, sinó centenars de milions de malalts crònics! L’execució d’aquest monstre integral és una obligació moral de la Humanitat. Com si acabar amb la fam del món freturés de tanta inversió, i no de la mínima voluntat d’acabar amb ella! Jo, a aquests fills de la grandíssima no els puc veure, i m’agradaria moltíssim no poder-los veure mai més.

I quant al canvi climàtic, vegem què ens en diuen els científics no comprats pels amos del goril·la analfabet que va donant lliçons de tot el que desconeix:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16704

https://t.me/Disidenteincontrolado/16706

https://t.me/Disidenteincontrolado/16705


Per concloure, una demostració paradigmàtica del grau de degradació al qual ens ha conduït la manipulació sionista, la idiòcia política i la indolència i la covardia dels ciutadans:

Londres:

https://t.me/laquintacolumna/34988

Dublín

https://www.thechurch.ie/

Astúries

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4628549



Mentre construïm mesquites i hem de procurar no ‘ofendre’ a casa nostra els il·legals amb les nostres tradicions religioses, permetem que s’insulti i ultratgi la Casa del Senyor! I val a dir que no sóc catòlic. Sempre he sentit una profunda i respectuosa admiració per la figura de Jesús, sense, però, entendre bé el seu Pare. Tanmateix, cada volta hi crec més i – interiorment – gaudeixo de pensar què passarà el dia que al Pare se li acabin d’inflar. I em penso que ja n’ha d’estar ben fins al capdamunt de tanta misèria, tanta indignitat, tanta baixesa, tanta abjecció, tanta buidor i tan ofensiva manca de respecte. Perquè, potser no hi creus, d’acord; però, ultratjar-lo! - si és greu l’ultratge a qualsevol, que no serà a Déu!


I DÉU NO ES VENJA,

- QUINA NECESSITAT MÉS VÀCUA! -,

DÉU JUTJA AMB PLENA JUSTÍCIA.

EL SEU CÀSTIG

ÉS

LA TEVA VENJANÇA SOBRE TU MATEIX.


Qui tingui orelles, que escolti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada