dissabte, 23 de desembre del 2023

BON NADAL !

 

Bon Nadal als homes de bona voluntat! Us desitjo uns dies de felicitat i caliu, envoltats de la família, que és la cèl·lula mare de les nostres societats. Jesús és, sense dubte, a parer meu, l’home més important de la història. Per als homes d’Occident, ha estat l’estel que ha guiat els anhels i ideals de les nostres societats, i el fonament de totes les nostres expressions culturals, de la música a les arts plàstiques, passant per la filosofia i l’arquitectura. I si la literatura ha estat més social o individual que religiosa, les ciències, per la seva banda – amb totes les importants i significatives aportacions – sempre han estat com l’advocat del diable, i avui, malauradament, sembla que s’han convertit en els esbirros dels amos dels Inferns. Sobre aquest tema tornaré al final d’aquest escrit, tot fent uns suggeriments que crec que són prou interessants i ens poden ajudar a comprendre, o almenys a dubtar, de la realitat que ens fan viure. Però això, serà al final. Vegem abans, un recull de notícies que posen negre sobre blanc la guerra del sionisme internacional (molt probablement, les hosts dels Inferns) contra la Humanitat.

Iniciem el camí, avui, amb els gossets castrats i covards i les putetes inútils i idiotes de l’harem jueu. Vegeu el circ de pallassos que és l’aula dels desfavorits intel·lectualment, però amb una supèrbia, una vanitat i unes ambicions, que retraten perfectament la minusvàlua social, o sigui, la inutilitat dels paràsits:

https://t.me/resurgente2020/52226

Així de trist és tot! I si només fos això - el pati de col·legi del Cottolengo -, encara. El mal és que aquests discapacitats són a més a més de lladres, assassins; com ens ho demostra aquesta notícia de la puteta inútil i idiota que ha comandat el camp d’extermini dels Rothschild a França, sota la direcció de la bagasseta Macron, l’amant dels negres i la pesta del país veí:

https://t.me/resurgente2020/52223

Necessiteu més proves per a saber que tots són uns lladres i uns genocides? Perquè aquesta bagasseta inútil i idiota és de la mateixa qualitat que els Illa, els Argimon, les Darías i la resta de criminals contra la Humanitat que han integrat tots els governs genocides d’Occident en els darrers tres anys.

Ara que ja tenim localitzats els pitjors i més baixos dels criminals de cada nació – malgrat el desconeixement dels excrements amb toga – escoltem les paraules de l’escriptor i investigador Manuel Galiana sobre els nostres ‘amics’, perquè ja l’any 2013 els deixava ben retratats:

https://t.me/resurgente2020/52225

EL SIONISME INTERNACIONAL

ÉS LA GANGRENA DEL MÓN.

NOMÉS AMB L’AMPUTACIÓ,

SALVAREM LA HUMANITAT.

I ja sabem que l’objectiu dels assassins i lliberticides sionistes és el control absolut amb les monedes digitals. Vegeu què ens diuen els criminals de la màfia més important del planeta, el BIS. Constateu el seu objectiu, però adoneu-vos que tenen problemes, ja que parlen de no eliminar els diners en efectiu i mostren un mal dissimulat respecte envers la sobirania de les nacions, les quals coses signifiquen que malgrat els gossos castrats i les putes inútils, els exèrcits dels seus idiotes, que s’escampen a les fàbriques de paper higiènic i a la dels imbècils amb títol, no són prou per a aturar el creixement constant de la massa crítica, que és el seu horror, el seu malson permanent, perquè en el moment que la massa crítica sigui assolida, els seus dies estaran comptats, per a glòria i benefici de totes societats del planeta:

https://www.bis.org/speeches/sp231128.htm

LES MENTIDES DE SEMPRE

PER A L’OPRESSIÓ DE SEMPRE,

DELS DE SEMPRE,

COM SEMPRE.

M’ENTENEU?

No oblideu que aquests mateixos llops amb pell de corder, són els ideòlegs del genocidi mundial. Vegem un parell de notícies interessants quant a l’Holocaust sionista:

El senyor Stephan Homburg en el Bundestag:

https://t.me/No_plandemia/6992

Si això no és una evidència flagrant de genocidi, excrements, no sé què ho serà.

I comprovem la ‘magnífica’ tasca d’extermini que la Reserva Federal està duent a terme entre els seus esclaus, als Estats Units. La seva passió: Matar nens.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16690

No és tan curiós com inexplicable, que això esdevingui en la ‘primera’ potència econòmica i militar del món? No us sembla que ha d’estar fet a propòsit?

Sense deixar el genocidi sionista, vegeu aquesta notícia sobre una denúncia contra el goril·la del psicòpata Kill Gates, l’assassí de masses del Tedros, el simi amb ulleres dels anys seixanta i la mateixa expressió facial que una paret, que, també molt curiosament i amb molt difícil explicació, és el director de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) sense ser metge; un fet comprensible, si es tracta de matar, i un fet encara més comprensible, si sabem que el goril·la té causes pendents per CRIMS DE GUERRA a Eritrea. Res millor per a matar, que contractar un assassí professional, i, si a més a més, és un psicòpata, com l’amo, oli en un llum!

https://t.me/No_plandemia/6991

Certament, si pretens exterminar la població mundial, et cal un assassí professional, amb experiència en assassinats massius, gens de consciència, cap empatia i menys capacitats racionals, que per això el sionisme internacional el féu cap de la seva organització per a matances diverses. O no ho veieu així?


Fem un salt, i passem dels genocides professionals, siguin en organitzacions internacionals o en els circs dels urinaris públics i els prostíbuls governamentals, on són reunides les escòries nacionals al servei del sionisme, i passem a la tasca dels jesuïtes, els fabricants d’idiotes.

Tecnologia, tecnocràcia i transhumanisme són avui les grans especialitats de les bagasseries jesuïtes, i si abans les universitats eren centres de formació amb un elevat contingut ètic – saber és poder, i per evitar que això es converteixi en un mal, cal un exquisit sentit ètic -, avui són bagasseries on es deforma els desgraciats que hi fan d’alumnes, convertint-los en esclaus ignorants però titulats, la qual cosa els permet l’exercici del mal ben remunerat, i tot, amb l’absolut desconeixement dels crims que les bagassetes titulades executen. Com a mostra del que és un científic tarat, això:

https://www.ondacero.es/noticias/sociedad/virologos-pronostican-origen-proxima-pandemia-mas-letal-que-covid_2023122365872c8129f31800013868c0.html

https://t.me/No_plandemia/6994

Ignoren què és la vida, desconeixen més del que coneixen allò que creuen conèixer, menystenen qualsevol valor ètic i imposen l’estultícia idiota que els impregna, com a solució als problemes del món, perquè creuen que poden millorar la vida. Sí, creuen que poden millorar la vida. I això és, ras i curt, deficiència cognitiva patològica, ignorància superior amb vanitat extrema, i idiòcia remunerada. Tots els qui treballen en la imbecil·litat de la intel·ligència artificial demostren la curtedat del seu enteniment. Ciutats intel·ligents, cotxes intel·ligents, ordinadors intel·ligents, aparells intel·ligents, telèfons intel·ligents... i els babaus somriuen amb el somrís trencat que deixa escapar una bava per les comissures, com els paraplègics cerebrals. No saben que la intel·ligència és una facultat exclusiva dels éssers vius, de tots els éssers vius amb major o menor grau, però impossible fora de la vida. Que puguin programar màquines és una cosa, que aquestes màquines operin intel·lectualment és una altra cosa, però, allò que és artificial està dissenyat, i per tant, no és intel·ligent, té un programa perfectament estudiat. Ara bé, si la gent creu que hi pot haver instruments artificials amb intel·ligència autònoma, això permet els assassins sionistes rentar-se les mans i excusar la responsabilitat sobre els instruments que ells han dissenyat i programat perfectament. Mentre hi hagi ignorants, babaus i idiotes, els assassins et mataran dient-ho a la cara i no ho veuràs. L’enverinament amb armes biològiques, amb la IMMENSA MENTIDA de canviar el nom de la grip de tota la vida i disfressar-la de la covid, n’és la prova.

Si no és veritat el que dic, com entendre els científics que de tan deficients i ignorants defensen la IMMENSA MENTIDA sionista del canvi climàtic per acció humana? Això és el que aconsegueixen els diners que fabriquen del no-res, oi? Ets un miserable integral, un pur mamarratxo, però vestit amb títols i reconeixements, fas patxoca. I l’idiota se sent important i creu saber (Em ve a la memòria el desaparegut en combat, l’Oriol Mitjà, el terrorista que es creia epidemiòleg). Hi pot haver una prova més evident de perfecta subnormalitat intel·lectual? Doncs, vegem les proves de la IMMENSA MENTIDA o L’ESTAFA DEL CANVI CLIMÀTIC:

https://t.me/No_plandemia/6996

https://t.me/Disidenteincontrolado/16688,

L’ESCALFAMENT GLOBAL,

LA IDIÒCIA SIDERAL!


* * * * * * *


Retornem al començament.

El Nadal és la celebració del naixement del Fill de Déu, segons la tradició cristiana; com la Setmana Santa és la commemoració de la passió i mort de Jesús. Si el naixement de Jesús pot ser comprensible com a mètode per a escampar pel món la paraula i la voluntat de Déu; el sacrifici del seu Fill, és, com a poc, menys comprensible. És cert, que amb la mort i la resurrecció de Jesús, Déu prova la immortalitat de l’ànima; tanmateix, i veient els dies que vivim avui, sembla una raó una mica peregrina, ja que cal pensar que, per l’omnipotència divina, tindria moltes més opcions de fer-nos-hi creure, només que fos amb una mena de coneixement a priori, a l’estil kantià, que ens inserís la innegable immortalitat de l’ànima. D’altra banda, la mort de Jesús és sense dubte un sacrifici, aquell sacrifici que el fill de Satanàs (l’avui Papa) a la Gran Bagassa Vaticana, va considerar el fracàs de Déu. Sembla impossible considerar un sacrilegi més baix i ofensiu! La pregunta però, és: a Qui havia d’oferir Déu la immolació del seu propi fill? I per què? Almenys, no es veu clar que la mort a la creu sigui per se un perdó dels pecats humans. Menys encara quan, malgrat la mort a la creu, la salvació dels humans restants no està garantida. Si amb el sagrament del baptisme ens és perdonat el pecat d’Adam i Eva i ens alliberem d’aquesta càrrega innata, que ben mirada, és injusta i desproporcionada, ja que no podem ser responsables dels pecats, ja no dels nostres pares, sinó dels primers de tots; tot i això, pot ser entès com a un compromís de fidelitat, un propòsit de no incórrer en la supèrbia i vanitat dels nostres avials progenitors. Al capdavall, el baptisme simbolitza la inclusió del nadó – malgrat no ser-ne conscient – a l’església, en la comunitat de fidelitat cristiana. Ara bé, el sacrifici del fill propi? Com entendre’l?

Arthur Schopenhauer, a ‘El món com a voluntat i representació’, escriu en un moment determinat del llibre, que ell creu que el món és el purgatori, puix que sembla que només aquí conviuen el bé i el mal, un fet que en els altres regnes no esdevé, ja que al Cel hi ha d’haver només bé, i als Inferns, només mal. O almenys, així és com ho concebem la majoria de nosaltres, segons que crec. En el seu moment, aquesta opinió em cridà l’atenció per l’originalitat; però no hi vaig pensar més. Tanmateix, pel que veiem avui i afegit al misteri de l’estrany sacrifici de Jesús (a qui?), vull fer-vos-hi pensar, i ja no en el món post-mortem, sinó en aquest purgatori schopenhauerià.

Val a dir - a cadascú el que és seu - que qui m’hi ha fet pensar és el doctor José Luís Sevillano, amb el qual, si bé no comparteixo algunes de les seves consideracions posteriors, sí que trobo ben interessant la seva reflexió, construïda a partir de la lectura de les Sagrades Escriptures. En resum, la hipòtesi del doctor és que Déu i l’Àngel caigut -inferior a Déu, però molt poderós – tenen un pacte de no-agressió, que fou segellat amb el sacrifici de Jesús. Una volta Satanàs i les seves hosts foren expulsats del Cel o Paradís, van ser enviats a la Terra i, vençuts, van haver d’acceptar les condicions imposades pel Senyor. Seguint les Sagrades Escriptures, doncs, els humans viuríem en el món sotmesos a les temptacions dels diables, sempre enemics de Déu; la qual cosa permetria el Senyor d’avaluar els nostres comportaments i la fidelitat a la divinitat. La Bíblia ens parla de la ira de Déu a Sodoma i Gomorra que, podem dir, havien caigut sota el domini de les potestats infernals. Potser l’ànsia de destruir els humans i no de posar-los a prova, fou el que féu que Déu, com a garantia del pacte, enviés el seu fill per a sacrificar-lo al Diable, com si sacrificant una part d’Ell, comprés la llibertat (el lliure albir) dels humans; per la qual cosa, Jesús és el Salvador. Jo et lliuro la Veritat i la Vida en sacrifici a canvi de la llibertat de les ànimes dels humans. Si Déu ens ha de jutjar, però no hi hagués Mal, Mentida i Mort (patiment), la sentència no seria possible, perquè ningú no podria desviar-se del camí per Ell indicat. El Diable és part crucial en aquest ‘joc’, ja que és ell qui ens ofereix les temptacions, la traïció a la fidelitat a Déu. Amb la qual cosa, les decisions humanes es converteixen en proves que permetran de fer el judici corresponent i dictar la sentència justa.

Seguint la doctrina cristiana, no crec que es pugui objectar res a l’exposició feta fins aquí. Tanmateix, avui constatem la presència del Diable arreu, sigui en totes les aberracions que viu el món (guerres, ideologies de gènere, destrucció de la innocència, menysteniment de la vellesa, política d’esclavatge, perversió, vici i abjeccions, fa a penes trenta anys, impensables), com en l’adoració de l’ídol satànic, ja no només en les sectes maçòniques, sinó en manifestacions públiques (el Baal del Coliseum), representacions del Diable en espais públics (institucions oficials), en espectacles públics (la repugnant escenografia musical), ofenses a Déu (pessebres amb dues Verges Maries o dos Joseps), en l’art (només penseu en la satànica i tarada de l’Abramovic)... Hom diria que el Diable ha decidit d’incomplir el pacte signat amb la sang de Jesús, i pretén de destruir el lliure albir dels humans; com ho demostra, per exemple, l’horror de l’Agenda 2030 i les polítiques que l’apliquen, tot destruint els fonaments socials: la família, la llibertat, la dignitat, la innocència, la veritat i la vida. Hom diria que el Diable vol apropiar-se de la Humanitat en qualitat d’esclaus.

Dit tot això, no és significatiu que els qui estan activant aquesta controlada destrucció del món en tots els aspectes, siguin els asquenazites? Els jueus. L’únic poble de la Terra que sense ser nòmades, com els gitanos i tants altres, no tenen terra. Vejam si els orígens d’aquests que avui coneixem com a asquenazites, els criminals més cruels i sàdics de la història humana, no pertanyen a cap indret de la Terra perquè provenen del més fons dels Inferns. Sense dubte, els actes no contradiuen en res aquesta suposició. Ells han infestat de mort i tragèdia tot el segle XX, han acabat amb la sublimitat de les arts com a màxima expressió creativa humana, i estan destruint avui el món per a convertir-lo en una altra cosa: pretenen canviar l’home i la vida, dissenyar-los de nou, com ens ho diu la mona Harari. Canviar l’home i la vida no és el pitjor atemptat contra la divinitat, ja que són les obres supremes de la seva bondat? Ningú no dubtarà que només hi ha un possible agent per a tot aquest Mal: el Diable. I, qui són els comandants dels seus exèrcits? L’escòria asquenazita. I els seus exèrcits estan farcits de mercenaris, miserables comprats amb l’exercici dels pitjors pecats segons la llei divina (Epstein). Els comandants del Diable, tots sols, no poden fer la guerra contra Déu, necessiten els mercenaris, que són els qui, essent humans, poden convèncer i subjugar els altres humans, que probablement serien hostils, si sabessin que els comandants duen banyes, cua i trident, i són les hosts del Senyor de les Mosques.

Espero que us hagi estat interessant i que us faci rumiar. Penseu que el relativisme que s’ha estès arreu, nega la Veritat. I hi ha vida perquè hi ha una sola Veritat, d’altra manera hi hauria moltes vides, però cap d’autèntica. Per definició, de veritat, només n’hi pot haver una. Penseu-hi. Tanmateix, com sempre dic, la Veritat només pot triomfar, i per això sabem que el Diable la tornarà a cagar. Mal, en farà com mai no s’ha vist, i avui ja ho veiem, al capdavall, és la seva feina!, però, la victòria no pot ser mai de l’aniquilador, perquè la gent estima la vida, i la vida és d’entre tot el que podem pensar, el miracle dels miracles. I penseu que aquesta vida feixuga i estèril, és la vida que ens han creat aquests monstres asquenazites vinguts dels mateixos inferns (o com entendre tanta maldat en gent que ho té tot?). Sense ells, la vida seria digna per definició; amb ells, la vida només és patiment i destrucció, això sí, amb esbarjos perquè l’esclau no decaigui del tot, que per a fer patir i destruir cal que hi hagi qui pateixi i alguna cosa a destruir.

GUANYAREM, NO HO DUBTEU.

DÉU ESTÀ AMB NOSALTRES.

Fins aquí el capítol d’avui, que espero que us hagi agradat. Us desitjo bon Nadal, perquè no vull embrutar aquests dies, que són el fonament de tota la nostra civilització, amb notícies dels dimonis. Temps tindrem, passats aquests dies, de continuar fent de corresponsals de guerra.


AMB AQUEST MISSATGE DELS REIS MAGS:

https://t.me/No_plandemia/6998.

US DESITJO UN BON NADAL A TOTS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada