dijous, 28 de desembre del 2023

EL MÓN AL REVÉS


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4630571

Aquest és el més gran dels problemes socials: que les universitats són bagasseries jesuïtes on s’ensenyen mentides, doctrina, jerarquia i submissió. Com diu aquesta filòloga clàssica i, curiosament, partidària que els catalans abandonin Espanya, els analfabets i els idiotes, avui, compten amb títols - comprats o regalats, tant se val -, que són el certificat oficial d’obediència i incapacitat crítica que tant valoren els sionistes.


Com podríem explicar, si no, que assassins de masses que han practicat i practiquen genocidi, no siguin detinguts i acusats pels excrements amb toga? Perquè l’obediència a l’autoritat – sionista, per descomptat - és el lema del qual mengen gràcies a delinquir per incapacitat crítica, ja que són negats per a comprendre que exerceixen l’activitat que haurien de perseguir. Tanmateix, no podem demanar impossibles. Vegem l’exemple dels provats criminals contra la Humanitat de la Corrupció Europea del Femer de la Sinagoga, amb rècords absoluts d’eficàcia en extermini. Així assassina la Sinagoga del Femer Europeu (fixeu-vos en l’objectiu: els nens):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4630615

i què dir del criminal contra la humanitat i goril·la adoptat pel psicòpata Kill Gates, amb un currículum excepcional com a assassí de masses, sense que cap excrement togat hi hagi pensat, tot i que dirigeix l’Organització de Matances Sionistes (OMS), el títol de la qual no pot ser més eloqüent, com ho és la història dels seus constants assassinats mèdics:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4630630

Costa d’entendre, oi? Potser l’explicació és que darrere hi ha els beneficis de vendre’s al diable. No oblidem que ni la khàzar criminal Ursula von der Leyen ni el goril·la amb expressió de paret, són jueus, però darrere d’ells, la cara dolça del crim, hi ha la Sinagoga Europea (el BIS dels Rothschild i les altres bandes sionistes criminals, el BCE que comanda la jueva i criminal professional de la Lagarde, com també Soros i els seus eurosimis comprats, que són els qui dirigeixen l’enverinament d’Occident, gràcies als tòxics que fabriquen els jueus com Bourla o Bancel) i els psicòpates que financen l’Organització de Matances Sionistes, amb el paradigma del psicòpata progressiu Kill Gates, inexplicablement viu, sense que cap excrement amb toga l’imputi pels incomptables crims que comet cada dia!

Potser, si ens interessem una mica en els nostres filantrops i assassins per raça - que els és com un gen -, ho entendrem millor:

ELS NOSTRES ‘ESTIMATS’

Un rabí molt maco explicant-nos la llibertat religiosa i fent una demostració del respecte envers les altres creences:

https://t.me/resurgente2020/52345

Ara una senyora molt maca explicant-nos quines coses fan els jueus per al bé de tots:

https://t.me/resurgente2020/52347

L’afecció sionista a matar; que, per a ells, és com respirar. Ja ho sabem per Henry Kissinger, el notable genocida guardonat amb el Nobel de la Pau, i suposo que l’hi van donar perquè sabien que si dura un segle més, al planeta no restaria ni el Tato... i, voleu més pau que el somni sionista d’un món ple de cadàvers?... En la següent notícia, es pregunten si el Mossad fou qui assassinà Carrero Blanco. No he llegit la notícia, val a dir-ho, perquè, com he dit moltes vegades, no cal ser un setciències per a saber que darrere de qualsevol magnicidi, tragèdia, desastre o horror, hi ha els nassos dels nostres ‘estimats’, els bons per llei.

https://eldiestro.info/2023/12/el-mossad-israeli-detras-del-asesinato-de-carrero-blanco-a-traves-de-la-operacion-think-tank/

Mort Franco, la maçoneria partitocràtica i criminal va vendre Espanya a Israel, que per això, avui l’anomeno Soroslàndia, una satrapia més del NOM.

Feia molts anys que els sionistes volien donar el cop definitiu a Europa, com ho demostra l’organització de criminals ‘Club de Roma’ (una altra màfia que cap excrement amb toga coneix, pobrets!) i les seves manipulacions:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7374

A les idiòcies i megalomanies criminals sionistes, Soros i els sicaris del Femer Europeu han contribuït amb la institucionalització del Pla Kalergi, com a definitiu programa per a la destrucció d’Europa:

https://t.me/RosselloCM/83989

https://t.me/RosselloCM/83992

i això que les comparacions són odioses:

https://t.me/RosselloCM/83990,

tanmateix, els jueus volen que les imatges de l’esquerra desapareguin i tots els goyim compartim les riqueses de les imatges de la dreta. Per això, s’esforcen a fer-nos marrons, que el blanc és horrible, perquè és l’ÚNIC QUE POT ACABAR AMB L’ESCÒRIA SIONISTA PER SEMPRE. És l’hora que ens n’adonem, perquè ja fem tard.

No oblidem que l’avortament sistemàtic és el crim que els jueus van idear per a la destrucció de la raça blanca, després de fer servir els negres com a rates de laboratori. Quant a això, vegeu aquest vídeo i després de reflexionar, us adonareu que l’únic mal del món són els assassins i terroristes jueus:

https://t.me/RosselloCM/84004

El terrorisme és una invenció jueva. No ho dic jo, ho diu la història, perquè darrere de tota organització terrorista, o hi són ells com a fundadors (el jihadisme, ISIS – que són les sigles del Mossad traduïdes a l’anglès – o Hamas, el Mossad contra l’OLP...) o hi són com a finançadors (IRA, ETA https://t.me/resurgente2020/52355, Brigades Roges...). I què dir del terrorisme més blanquejat i sinistre, el que diàriament entra a casa de tots els babaus que encenen la televisió, el sacerdoci de Satanàs:

https://t.me/RosselloCM/83986,

la idiòcia, l’infantilisme, la niciesa, l’estultícia, la minusvàlua racional d’aquests imbècils analfabets amb titulació bagassera, només pot ser suportada per gent amb profundes deficiències mentals i cognitives.

NO ACCEPTEU L’ESCLAVATGE

DEL MORRIÓ.

https://t.me/resurgente2020/52364

NO ACCEPTEU ELS VERINS

SIONISTES.

TENIM ELS REFREDATS I LA GRIP

DE TOTA LA PUNYETERA VIDA,

RES MÉS.


I per concloure, hem de recaure a la lamentable Alemanya sionista, aquella gran nació que fou arrasada i assassinada sàdicament pels jueus durant la segona guerra mundial. Sí, no us poseu les mans al cap: No hi ha cap prova documental – ni un sol document oficial - ni cap filmació dels camps d’extermini en acció, sinó fotos trucades i les declaracions dels pensionistes jueus a costa dels alemanys, i cada dia, a mesura que passa el temps, hi ha més supervivents del conte asquenazita que fa que Alemanya mantingui l’Estat ‘terrorista’ d’Israel, com ho veiem avui amb la injustificable guerra contra innocents desarmats i el poble legítim d’aquella terra; per si algú encara no se n’havia adonat. En canvi, tenim imatges dels brutals i injustificats bombardejos dels aliats dels sionistes a les ciutats alemanyes, on hi havia vells, dones i nens, perquè els joves i els soldats estaven en els fronts; com tenim imatges dels camps d’extermini d’Eisenhower (qui, per això, després fou premiat amb la presidència de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units), on moriren més d’un milió de soldats alemanys, presoners en temps de pau; com ho feren els més desafortunats dels soldats alemanys en els camps sionistes de Stalin, aquells famosos balnearis que el jueu va muntar a Sibèria per a esbargiment dels dissidents. Tanmateix, del que no hi ha una sola prova, no en pots dubtar, perquè els jueus t’enviaran a la presó; i del que pots provar, val més que no en diguis res, si no vols que se t’acusi de nazi, antisemita i mentider, ja que els bons van guanyar la guerra, i ho feren no com els alemanys, que tiraven trets i bombes, no, els aliats van guanyar la guerra amb roses, perfums i cançons d’amor. Però vegeu la trista situació dels alemanys en mans dels actuals traïdors d’Alemanya i fidels sicaris del sionisme criminal:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16709


ALEMANYA, DESPERTA !

POBLES EUROPEUS, OBRIU ELS ULLS !

L’ESCÒRIA SIONISTA

AMENAÇA LA NOSTRA VIDA.

LA INFÀMIA JUEVA

ÉS A TOT ARREU,

DESTRUINT LA NOSTRA CIVILITZACIÓ.

https://t.me/resurgente2020/52361


RECONEGUEM L’ENEMIC

I

DECLAREM-LI LA GUERRA A MORT.

NO COM ELLS, COVARDS,

I COM SEMPRE, AMB MENTIDES.

SINÓ DE FRONT, VALENTS

I

DECIDITS A POSAR FI A LA PESTA DEL PLANETA.


TOTS TENIM UN SOL ENEMIC:

EL SIONISME,

LES HOSTS DELS INFERNS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada