divendres, 8 de desembre del 2023

EXCREMENTS AMB TOGA, SOU PER AQUÍ ?


https://www.facebook.com/leyenda.montes.montes/videos/323538160377392/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v


Respectadíssima’ escòria social, començaré amb unes preguntes: Si un jutge exonera de la responsabilitat d’un crim a un criminal, no és un prevaricador? Aleshores, si els dos estats d’alarma del govern espanyol foren constitutius d’un delicte de segrest o de presó domiciliària per a més de quaranta milions de ciutadans, com és que els criminals no estan a la presó? Si un govern coacciona, pressiona o obliga a fer experiments mèdics als seus ciutadans, amb el resultat de milers de morts i desenes o centenes de milers d’afectats per sempre, no està cometent un delicte de genocidi? Com és, doncs, que tots els polítics de Soroslàndia, el país del vostre amo, no estan tots a la presó? - sinó ajusticiats, com ho mana la Justícia, malgrat que sigui una cosa que no espero que comprengueu, lletrats -. És més, si els segrestadors i assassins no són perseguits per vosaltres, no sou vosaltres reus dels mateixos crims? I no és més greu la vostra inacció que l’acció criminal dels polítics, metges i cagaguano (periodistes, per si ‘ses excrementícies’ no ho saben)? Aleshores - deixeu de mirar-vos les punyetes fent el petarrell! -, aleshores, què considereu que és just que faci el poble amb vosaltres?

Mireu fins on pot arribar el cinisme dels genocides que vosaltres manteniu en llibertat:

https://t.me/laquintacolumna/34770,

Vegeu ara - o que algú us llegeixi els subtítols - aquesta interessant xerrada del doctor Michael Palmer, no un gos castrat ni una puta inútil i idiota de l’harem jueu, no, un doctor. Vejam si enteneu què és el que diu sense cap dubte, perquè diu a les coses pel seu nom i les enraona. I no és, ni de bon tros, l’única celebritat científica que afirma que no es tractava de protegir la gent contra una malaltia, sinó de matar-la. No us sembla un crim, matar?

https://t.me/Disidenteincontrolado/16575

I això no és nou, el que passa és que vosaltres viviu en un altre planeta, i mentre caiguin les prebendes i els plaers per encobrir els criminals, vosaltres us ofusqueu a perseguir els qui persegueixen i demanden Justícia. Tot just el contrari del que vosaltres representeu. Vegeu com l’enverinament dels nens amb les injeccions dels Rockefeller (ui! S’han posat tots a tremolar!) és un procediment d’assassinat que dura anys i panys. Pobrets!, els excrements, amb tanta toga i tanta idiòcia, pobrets!, no s’assabenten de res:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16583

I com no sabeu anglès, llegir, ni teniu principis ni valors ètics, no podeu entendre vídeos com el següent, que demostra la corrupció del sistema, i de com la matança i els enverinaments amb armes mèdiques fa anys que dura, davant de les vostres punyetes, la vostra arrogància i la vostra inutilitat. L’any 1976, la prova de la grip porcina a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16584

Potser tampoc us serveix d’indici les declaracions d’aquesta criminal massiva, la doctora Mary Bassett, una assassina professional de la Reserva Federal que, després d’haver procedit a l’extermini de part de la població, ha estat degudament recompensada pels sionistes. No us poseu nerviosos, que ja us veig ansiosos, vejam quin càrrec us donaran els assassins per protegir-los, oi?

https://t.me/Disidenteincontrolado/16586

A Filipines, els assassinats de la indústria d’extermini jueva s’eleven a 370000, i fins i tot el govern s’ha proposat d’investigar aquesta matança. I no us excuseu dient que això són les Filipines, que aquí, pel cap més baix, el govern ha assassinat uns 30000 ancians per estalviar-se les pensions i ha matat amb els tòxics jueus unes 50000 persones per les diferents causes que provoquen aquestes ‘armes biològiques’, paraules textuals de la doctora Chifarin.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16585

Aquí teniu el doctor Walter Lang, que neòfit no és, explicant com maten els verins dels jueus i que els governs criminals de tots els països d’occident han imposat a les poblacions, en el que és un evident delicte de genocidi:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16587

No us adoneu, caquetes togades, que sou uns criminals per protegir criminals i que l’exercici espuri de la professió que exerciu, per continuada prevaricació, és un delicte de més que molt difícil compensació? Us estranya que amunteguem cordes per aplicar-vos la Justícia que vosaltres no apliqueu? El fet de matar genocides, és un crim, deposicions diarreiques, ufanes i fumejants? No són aquests assassins massius la primera obligació de qualsevol Justícia? I aleshores, popós, què feu? Mirar-vos les punyetes, oi? Tampoc no considereu que cap govern integrat per criminals i assassins de masses, com el govern del gos de Soros, no té cap facultat per a vendre la salut dels seus ciutadans, essent la salut pròpia un indret on no pot entrar mai cap govern i, menys encara, les vostres tòxiques opinions i sentències? Malgrat tot, vosaltres imposeu la mort a aquells que no la volen, quan sentencieu la vacunació contra la voluntat dels familiars que, vomitives deposicions pudents!, tenen tota la legitimitat sobre el seu parent, mentre vosaltres, mocs orgullosos, no en teniu cap! No sentiu una repugnància i un basqueig en pensar en vosaltres o en mirar-vos en el mirall? Tan poca cosa sou?


Tanmateix, malgrat la vostra passivitat davant de l’obligació d’encausar l’Organització de Matances Sionistes (OMS) i la Gran Sinagoga (ONU) per genocidi, les veus contra els criminals s’alcen, i aviat, se us acusarà del que sou: CRIMINALS, amb toga, sí, però CRIMINALS. No espero que em comprengueu; sóc enraonat. Això no obstant, confio que aviat arribarà el moment d’asseure-us en el banc dels acusats, on ja hauríeu de ser, perquè respongueu de la multitud de crims que heu comès dessota la protecció criminal de les togues, que puden, sí, a corrupció i carronya. La vostra ÚNICA RESPONSABILITAT, L’ÚNICA, és la protecció de la VIDA HUMANA I LA LLIBERTAT – LA PROPIETAT -, ho heu fet? Aleshores, caquetes vanitoses, què creieu que hem de fer amb vosaltres? Heu permès la destrucció del país, heu permès la invasió del país, heu permès que els més grans criminals, les bandes mafioses de les sigles, hagin extorsionat, robat i assassinat els ciutadans que han de servir, heu consentit i donat suport a l’ASSASSINAT, AL ROBATORI I L’EXTERMINI DE LA LLIBERTAT. Com creieu que us ho hem de pagar? I penseu que, de mica en mica, les veus que denuncien els criminals són més, i que quan les tòxiques elits jueves siguin assenyalades com al mal del món, perdreu els criminals que us protegeixen i haureu d’anar sense toga a enfrontar la legítima demanda de Justícia de la gent. No us enganyeu, tifetes, en res sou millor que qualsevol ciutadà, és més, de fet, hi ha criminals comuns que són infinitament més dignes que vosaltres. O potser ho dubteu?

Vegem com la màfia sionista està essent despullada:

El senador australià Alex Antic:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16580

La doctora Kat Lindley, escolteu els aplaudiments del final:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16581

I a l’Índia, el doctor Aseem Malhotra demana obertament que el govern indi alliberi els mil milions d’indis de la màquina de matar que és l’OMS, amb el goril·la genocida i adoptat pel psicòpata Kill Gates, que, per cert: com és, caquetes infames, que no heu sol·licitat la detenció d’aquest assassí de masses i extorsionador de governs, a part de psicòpata molt perillós, que ho duu escrit a la cara? No s’ha de ser molt intel·ligent per a això, no gens. Més que la Yoli i els compis del Cottolengo del gos de Soros, evidentment que sí, però si parlem de gent normal, no. Vosaltres no hi heu pensat?: Un pocavergonya que anuncia que reduirà la població amb virus i vacunes, un delinqüent que roba amb xantatge als gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu col·locats als governs, els respectius pobles per tal de fabricar amb aquests diners un verí que els mati; un assassí de masses que fa preparar els tòxics letals, i que després mana al goril·la adoptat que inventi una malaltia – el goril·la idiota i els paraplègics que li fan companyia només van arribar a canviar el nom de la grip; tampoc no se’ls pot demanar més – perquè tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes subministrin els verins a la població... però, vosaltres no hi heu pensat. Què haurà de veure Gavi amb la matança, oi? O l’assassina de masses i lladre Ursula von der Leyen, o el seu soci criminal, el genocida Albert Bourla, o els altres fabricants d’armes biològiques per a matar la gent. Vosaltres esteu per a alliberar violadors marroquins, per a protegir els violadors de domicili, per a emparar els assassins dels governs, per a ocultar els robatoris de les màfies de les sigles, per a... i per a cloure a la presó una opinió que vosaltres considereu – com si en tinguéssiu capacitat! - un delicte d’odi – que ja és ser rebuscat! - o per empresonar un ancià que defensa casa seva contra la intromissió d’un lladre, o per autoritzar quatre salvatges disfressats de policia a assaltar un domicili, o el robatori dels fills als pares, els únics que tenen la potestat sobre els seus fills... però, com us ho podria fer entendre si teniu el cervell destrossat per les idiòcies que els jesuïtes us encolomen amb la mamarratxada del dret. O no sabeu encara que el dret és la legalització del crim? Només hi ha dos drets: la vida i la llibertat – la propietat -. Tota la resta són laberíntics paranys perquè els criminals puguin delinquir essent homes respectables. Però, vegem la notícia, que me n’he anat d’estudi:

https://t.me/No_plandemia/6869


LA GUERRA ESTÀ VIVA.

ELS SIONISTES SABEN QUE ESTAN A DESCOBERT.

NOMÉS ENS CALEN BONS TIRADORS.


Perquè, mentre les evidències cauen per propi pes, les putes sionistes, com cobren, segueixen destruint les nacions, una habilitat per a la qual la dona ha demostrat unes capacitats insòlites. Vegeu la puta irlandesa de l’harem jueu, com ens parla del sagrat bé comú, que permet a les autoritats aniquilar el bé individual. Monstres com aquesta prostituta irlandesa han de pagar per l’execrable i abjecte crim de lliberticides. No hi pot haver altra pena que la mort. Em sentiu, caquetes? I sí, teniu raó, haurem de liquidar centenars de milions d’idiotes, putes i gossos castrats, però és l’única manera de salvar el planeta i erradicar el mal emès pels sionistes arreu del món. Escolteu la sicària, que després de l’atemptat sionista fet per un musulmà, de la revolta violenta sionista feta pels irlandesos, de la presa de mesures de coerció determinades pels sicaris sionistes del govern, ara, les restriccions a la llibertat s’estenen més, que és el somni humit dels jueus: L’ANIQUILACIÓ DE LA LLIBERTAT.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16588


TINGUEU DIGNITAT, DIMITIU !

NO US AMOÏNEU. SENSE VOSALTRES,

LA JUSTÍCIA ESTÀ MÉS QUE GARANTIDA.

AMB VOSALTRES, DE SEGUR

QUE NO N’HI HAURÀ.

NO FEU MÉS MAL, INÚTILS.

DIMITIU, NUL·LITATS,

EL POBLE I LA DIGNITAT

US HO AGRAIRAN.


P.S. Una altra prova que la idiòcia no és el grau inferior de subdesenvolupament intel·lectual. Hi ha un nivell inferior que necessita urgentment ser diagnosticat i catalogat per al bé de la Humanitat. Amb tant d’infraidiota no hi pot haver futur:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16589

i això deu ser broma, vull suposar; m’esforço a suposar-ho:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4587687


AH! I NO CONFONGUEU LES COSES.

NO US MANCO AL RESPECTE, DESCRIC.

VOSALTRES SOU ELS QUI MANQUEU

A LA JUSTÍCIA I A LA IGUALTAT DAVANT DE LA LLEI.

NO US EQUIVOQUEU.

DIMITIU, PER DIGNITAT,

QUE MÉS VAL DIMITIR SENSE SABER PER QUÈ,

QUE NO FER-HO, I PERPETUAR EL CRIM.


Amb tot el respecte,

no tinc més preguntes, escombraries.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada