dissabte, 30 de desembre del 2023

QUAN SOBREN LES PARAULES


Tots han de retre homenatge a l’Amo dels amos:

https://t.me/RosselloCM/84087

https://t.me/RosselloCM/84090

https://t.me/RosselloCM/84104

https://t.me/RosselloCM/84110

Sí, el de les banyes i la cua.


Per si algú es pensava que quan parlo de la Gran Sinagoga del Femer Europeu exagerava, vegeu aquest vídeo i tracteu d’explicar-vos què fan les hosts del Diable al nostre continent. Veureu que l’única resposta possible, és que estan aquí per a col·locar les càrregues explosives per a la demolició de la nostra civilització:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4633334

De postres, per si us heu quedat amb gana:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4633322


Vegem ara aquest àlbum de criminals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16730

Sí, tots són fidels esclaus de l’Amo.


Com els criminals que okupen el Prostíbul de la plaça sant Jaume i els sicaris que parasiten a l’urinari públic com a bacteris. Aquest és el nivell de la Genociditat de Soroslàndia:

https://t.me/RosselloCM/84066

Quan dic que emmagatzemeu corda, no mireu prim. Ens en caldrà tanta que, ja us ho asseguro jo, haurem d’amortitzar les cordes tot el que donin de si, perquè la corrua de criminals no us la podeu ni imaginar. Entre criminals paràsits, excrements, psicòpates i idiotes, cada volta em faig més a la idea que superarem els mil milions. Mil milions de cordes, són moltes cordes!


Per concloure aquesta exhibició de criminals i sicaris, mamarratxos i paràsits, un molt recomanable documental ‘Sense agricultors, sense menjar. Menjaràs insectes?’ que crec que és de ‘The Epoch Times’. Va de l’estratègia de la matança per fam, tan estimada pels sionistes. Veureu l’estratègia dels criminals, l’abjecció dels delinqüents que fan política, la destrucció de la vida de la gent, i qui estan al darrere... El final del documental és molt interessant, i també veureu com la Corrupció Europea del Femer de la Sinagoga, amb l’assassina Ursula von der Leyen al capdavant, imposa les ordres del sionisme, que condemnen els europeus a la misèria.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16734

URSULA VON DER LEYEN

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4633208

HA DE SER AJUSTICIADA

AMB TOTA LA CORRUPCIÓ DEL FEMER.

MATAR POLÍTICS

ÉS DEFENSA PRÒPIA.


I sí, excrements amb toga, que vosaltres sigueu els còmplices dels criminals, encara em dóna més la raó. Les meves paraules no són cap delicte ni cap incitació a res més que a la dignitat i a acabar amb els assassins i els més miserables monstres coneguts, per a salvar la llibertat de les persones de bé, la immensa majoria. Vosaltres sou l’escòria còmplice dels criminals. Per vosaltres també és just que reservem corda. I sí, ens matareu a molts, però al final, el crepuscle serà retallat per les siluetes dels bandits condemnats penjant de les forques, com si fos una pel·lícula de l’Oest.

LA INSOLÈNCIA DE LA VOSTRA ABJECCIÓ

ÉS

LA MÉS VOMITIVA DE LES ABERRACIONS.

I VOLEU QUE US TRACTEM AMB RESPECTE,

ESCÒRIA ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada