dimarts, 19 de desembre del 2023

DEGRADACIÓ I MEDIOCRITAT


La degradació d’Occident, que avui ja frega amb la destrucció absoluta, és producte de la mediocritat general i de la criminalitat oficial, ambdues, èxits del sionisme internacional. La mediocritat ha estat assolida mitjançant els centres de destrucció de l’enteniment i posterior ensinistrament en l’obediència a l’autoritat, dels repugnants i delinqüencials sistemes educatius, sempre d’acord amb els criminals que els han proposat des de fa dècades, per a convertir el que hauria de ser fonament de la llibertat i la dignitat, en un germen nociu i devastador. D’altra banda, quant a la criminalitat, no ha estat difícil de ser trobada, perquè tota família té un indesitjable, un psicòpata, un tarat, un narcís, un bo per a res, un envejós, un sàdic o un pocavergonya demencial, i els jueus tenen olfacte - d’aquí els seus nassos - per a ensumar la putrefacció, l’escòria social, els megalòmans inútils amb ínfules de dictadors i les rates covardes sense escrúpols, que com no són capaces – ni tan sols – de dedicar-se a la delinqüència de la màfia com a mafiosos, s’emparen en la protecció que els dóna la màfia política, la més extrema degeneració de l’hampa, amb tots els seus defectes i la més desoladora absència de virtut. I és clar, res pot anar bé, si tens una societat mediocre, incapaç de discerniment ni de criteri, i la fas guiar per una colla de malfactors desaprensius i sense el mínim sentit de l’empatia, perquè tots són com els idiotes als quals els ofereixes una piruleta: tots corren i tots es donen cops de colze i es fan travetes, per tal d’assolir el trofeu que els converteix en ‘envejats’ i ‘poderosos’, que els idiotes són així, i no se’ls pot demanar més. I val a dir, que la psicopatia d’aquests animals inútils, avui, no es limita a les agressions esmentades fa no res, sinó que han convertit qualsevol violació de les normes de convivència i dignitat, en un obstacle que salten sense immutar-se, sigui amb la destrucció injusta d’un rival infinitament millor que ells, o sigui, amb l’assassinat, directament, com feren els criminals del PP amb Rita Barberà, una cosa, val a dir, que els excrements amb toga mai no han sospitat, perquè qui sospitaria un assassinat de la mort d’una persona empastifada de delictes fins al coll i que havia d’anar a declarar davant d’un tribunal? Ningú. Un accident, un atac de cor dels mateixos nervis. Què hauria de ser, si no?

Com veieu, gent mediocre que, a més a més, ara és desarrelada amb la importació de gent fins i tot més mediocre, encara que els criminals que treballen per als jueus ens diguin que són universitaris; com veieu, escòria social encimbellada a l’autoritat, sense tenir coneixements, principis, ètica, raons, consciència, empatia, sentit de servei ni menys encara dignitat, purs psicòpates sense límits; i a més a més, resten els excrements amb toga, que són els qui haurien de vetllar pel compliment de la llei, però que és, a la llei, a l’última cosa a la qual deuen obediència, com ho demostren dia sí, dia també; millor dit, hora sí, hora també. No són pocs els criminals professionals amb una carrera digna d’Al Capone que campen lliures i són respectats i guardonats amb tota mena de premis. De fet, avui, rebre un premi és un insult. Com poc més o menys va dir Goytisolo (curiós el Goy del començament): ‘Quan et donen un premi, has de pensar: Què he fet malament?’.

Aquesta és la patètica situació: els jutges protegint sense miraments ni dissimulacions els criminals:

https://www.cronicabalear.es/2023/sorprenden-a-un-joven-robando-en-palma-horas-despues-de-haberle-soltado-un-juez/,

llegiu la notícia perquè malgrat els antecedents del delinqüent, l’excrement el deixa en llibertat. És el costum. Criminal que els és presentat, criminal que han d’alliberar. Innocent que els és presentat, presó incondicional. Entre delinqüents es coneixen i saben com protegir-se, i avui, si les institucions són prostíbuls i els urinaris públics, seus de corrupció farcits de lladres i delinqüents comuns, la judicatura és la garantia del manteniment d’aquesta corrupció i degeneració; que ja ho sabeu, els jueus paguen, i qui paga, mana.

Aquesta és la patètica situació: els més desgraciats intel·lectualment, maçons, mancats d’escrúpols i mentiders compulsius, són protegits per les solidàries butxaques dels filantrops sionistes, amants de la mediocritat, que cada u admira i estima allò que és:

https://t.me/No_plandemia/6970

https://www.europapress.es/islas-canarias/noticia-torres-insta-dar-conocer-masoneria-centros-educativos-estar-demonizada-mas-40-anos-20231215133319.html,

les cares d’aquests criminals reflecteixen l’ànima, si és que en tenen i encara no l’han venuda. Un porta escrit al front: ‘Sóc ximple i visc de la mentida sense vergonya, que per això he estat ‘pallasnauta’ i ‘pallasnistre’, ja no sé de què’. Mentre l’altre, porta escrit la insolència del pocavergonya impenitent, Torres, el delinqüent del cas Mediador i el genocida dels canaris, per les quals coses, a part de per ser maçó, els jueus han considerat que el gos de Soros li havia de donar algun ministeri perquè el soscavi fins als fonaments. I això fa el delinqüent en un ministeri; això sí, un ministeri inventat, però idoni i complementari de la seva idiòcia. En això l’han encertat. I la ufana de tan indigne nomenament, l’ha inflat com un globus i ja s’ha sentit autoritzat a dir imbecil·litats, com li és propi. Que cony estudiar matemàtiques, encara que sigui amb les corresponents correccions de gènere, o física, o llengua, o filosofia, o història, i matèries inútils i obsoletes! Per això, els criminals dels prostíbuls, amb l’aquiescència de l’urinari públic i la condescendència dolça de les immundícies, instrueixen els nens a masturbar-se; els joves, en el canvi de sexe per a ser normals, en el llenguatge inclusiu i que acceptin totes les diversitats, que així, no ens entendrem en quatre dies, però... i el feliços que serem!: No hi ha home més feliç que l’idiota. Doncs, el Torres, després d’assassinar canaris i enriquir-se robant, en fi, les activitats pròpies de la professió criminal de polític, ha pensat – si podem considerar ‘pensament’ qualsevol embòlia diarreica del desperfecte que amaga dins del crani – que és bo que els joves entre masturbació comunitària i diverses no-discriminacions lingüístiques en un llenguatge incloent i respectuós – tot just el que no és, perquè la idiòcia és un insult i no respecte; però ell això no ho pot saber, no ens enganyem, que cada u dóna fins on dóna -, doncs, l’homenet lladre i assassí, creu que cal ensenyar maçoneria, només la història de la maçoneria, o sigui, l’estudi de la banda mafiosa i criminal, satànica i més cruel de la història, vejam si així quan fan els rituals, no se’ls amoïna per l’ús sacrificial dels nens que segresten, compren o roben per a servir al Senyor de les Mosques.

LA MAÇONERIA ÉS UN DELICTE.

COM A TAL HA DE SER CASTIGAT.

LES SOCIETATS SECRETES

SÓN,

SENZILLAMENT,

ORGANITZACIONS CRIMINALS.

I això és el que proposa el deficient mental. Ah!, i els jutges, si finalment s’ensenya el funcionament i les fites assolides per les bandes criminals, d’acord. Ves uns, ells!


I si aquí, a Soroslàndia, la branca sionista maçònica empesta totes les putrefactes institucions criminals de l’Estat, a l’Argentina, els jueus han tirat pel dret:

https://t.me/RosselloCM/83738

https://t.me/resurgente2020/52116

https://t.me/No_plandemia/6966

https://t.me/Realidades_Paralelas/7364

Milei, el pallasso i mamarratxo que fa de titella com a president d’Israelina; que l’Argent, ja l’han robat els jueus.


LA VIOLÈNCIA SEMPRE ÉS DIGNA

CONTRA LA INFÀMIA INSOLENT;

ÉS DE LEGÍTIMA DEFENSA,

SI LA VIOLÈNCIA DE L’ESCLAU

RECERCA LA LLIBERTAT.


Deixem la comuna política, i vegem una notícia que seria important i molt estimulant, si doncs no fos perquè coneixem quina mena d’animals carronyers fan niu a les ciutats de la immundícia. Tanmateix, tant de bo m’equivoqui, i com és a Romania, resulti que allí encara hi ha seny, sentit comú, intel·ligència i sentiment del dret de la justícia.

https://t.me/resurgente2020/52120

Ho sabrem aviat, perquè, sense saber què diu la denúncia, el GENOCIDI és evident i put arreu del món. Per això, com qui diu, els jutges (conservarem l’esperança) així que la llegeixin, haurien de donar ordres de detenció immediata dels assassins de milions de persones i els directes causants de centenars de milions de danys crònics, sinó de futures morts inevitables. Prou bé que estaran a presó, abans del judici que els ha de condemnar a mort, el goril·la de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) i la genocida, lladre, malversadora de fons públics, destructora d’Europa i de la dignitat dels europeus, criminal de tots els crims imputables... – il·legalitat i usurpació de funcions, perquè no ha estat elegida sinó pels de la raça superior (i això no s’hi val, perquè no és democràtic ni legal) – Ursula von der Leyen, la psicòpata de la Corrupció Europea del Femer de la Sinagoga. Però, no oblidem els dos jueus que els maneguen: així, el psicòpata i eugenista professional Kill Gates, i el sac d’escombraries que mai no acaba de descompondre’s, George Soros, el terrorista més perillós del món; ja que ambdós haurien de ser encausats perquè són les ments criminals dels respectius criminals. Però bé, de moment, amb el goril·la i la tarada genocides, n’estaríem contents, que si cauen aquests assassins, els altres vindrien tots sols. Però, seran jutges o, com la majoria, excrements ocults a la visió pública sota una toga?


Per concloure, res de millor que fer cultura, i per a això, escoltarem les eminències de les bagasseries jesuïtes i el seu pou infinit de saviesa, que cada dia ens sorprèn que poc que sabem i que llestes que són aquestes bagassetes elegides dels jueus. Res de millor que copsar en tota la seva importància, la capacitat intel·lectual dels nostres grans científics actuals.

El paper higiènic ideal per a diarrees líquides i pudents, Science, patrocina una notícia de gran impacte entre la comunitat científica del món mundial i del més enllà:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4610492

Jo us ho explico. El cas és que uns investigadors van fer-se el test-estafa xinès dels antígens, amb aquell sofisticat aparell de plàstic que detecta si ets sa, estàs malalt, mort o, senzillament, ets imbècil. Tots es van espantar, en veure que la tecnologia avançada xinesa els deia a tots: Imbècil. Més alarmats encara, vejam si es morien de cop!, a corre-cuita, van burxar-se els narius amb els menovells, cadascú amb el seu (higiene, sobretot higiene, que són científics!), fins a la barrera hematoencefàlica, on es van aturar, tot sentint una estranya mena de corrent d’aire al tou dels respectius menovells. Amb el botí de tan agosarada aventura espeleològica nassal, cada un d’ells va anar corrents amb la mucositat adherida al menovell, al laboratori on hi ha el microscopi electrònic. Van desenganxar la mucositat del menovell en el suport cristal·lí del portaobjectes per a l’observació científica, i esperaren ansiosos què és el que hi veurien. I oooh! No sabien què dir-se. Cada un d’ells havia descobert diversos exosomes en l’observació. Uns eren coronavirus normals, altres omicron, altres alfa, altres pirola, altres altres, segons com interpretaven les diferents formes dels exosomes. Tanmateix, què observaren en tots com a patró?: que els respectius coronavirus tenien forma de talps, i duien un casc amb llum al cap, i a una mà, una pala, i a l’altra, un pic. Davant de tan insòlit com revolucionari descobriment, tots parlaven alhora i no s’entenien, tanta era l’emoció! Es comparaven els mocs, s’intercanviaven les fotografies dels talps, comentaven, discutien, s’admiraven, dels talps, dels mocs, dels altres, de la ciència, dels planetes, de la vida, macroscòpica i microscòpica, del caos, del cafè que, molt amablement, entre moc i moc, havia anat a cercar un d’ells, que necessitava asserenar-se de tanta emoció amb un cafè ben carregat, tot pensant que si als altres els portava un cafè, li ho agrairien; fet, que després va comprovar. Al laboratori s’hi ensumava la descoberta del segle. Bevien els cafès, elucubrant, sense deixar de mirar les fotos, els mocs, els altres, fins que el més eixerit d’ells, amb tants de màsters que ha llogat un pis sencer per a desar-los, va exclamar:

- Ja ho sé! Ja ho sé!

No és descriptible la situació, l’estat de nerviosisme general, enmig d’un silenci que s’hauria dit que els permetia de sentir com els talps cavaven els nanoconductes entre els seus nassos i el cervell.

- Si aquests coronavirus són ‘tàlpìcs’, si puc dir-ho així, això significa que fan conductes subterranis des del nas al cervell...

- Per això, en burxar-nos els narius, sentíem els corrents d’aire a la barrera hematoencefàlica!

- És clar, i per això, els coronavirus tàlpics quan arriben al cervell afecten i intoxiquen les neurones! Si en seran de mal parides, aquestes bèsties!

- Per això perdem l’olfacte i el gust, perquè les neurones són perforades pels virus!

- Correm a fer un paper, i després ja investigarem si el coronavirus tàlpic és el responsable de l’Alzheimer, que tot pot ser.

- Segur, segur.

- Bé, de moment, direm que els coronavirus fan túnels del nas al cervell, els mal parits!... I pensar que hi ha gent que diu que els problemes neurològics són provocats per la vacuna, que és una obra d’art!

I tots, davant de l’ordinador, abocaven ciència a dolls, mentre un d’ells comunicava la troballa al paper higiènic per a diarrees pudents, que fou rebuda amb crits d’alegria a les oficines del paper higiènic. I no penjaven els telèfons, que ja transmetien la bona nova als cagaguano perquè escampin al món l’extraordinària velocitat de la ciència.


Ai, amics!, però en una altra bagasseria jesuïta, que la ciència és el que no hi ha!, hi havia uns científics avorrits. No se’ls havia acudit de burxar-se el nas ni fer-se tests xinesos, i estaven avorrits. Aleshores, enmig de l’ensopiment general, un dels aspirants (mai millor dit) a doctor, va proposar:

- I si fem un estudi que analitzi quant de criminals som els homes amb el planeta perquè respirem?

- Sí, sí. Quant? Quant? - Se sentiren les veus dels col·legues.

I dit i fet, ja hi eren, fent aquestes coses que fan i que n’hi diuen experiments. El cas és que després d’un temps d’anàlisi i contra-anàlisi, van poder elaborar un importantíssim treball que demostra que els homes en respirar provoquem gasos d’efecte hivernacle. Potser, si haguessin pensat que si exhalem CO2, sigui més o sigui menys, això tant se val, aleshores, per força, exhalem gasos d’efecte hivernacle; i no els hauria calgut perdre el temps fent l’idiota. Però no hi devien pensar, dic jo.

https://esrt.site/actualidad/492452-encuentran-humanos-exhalan-gases-efecto-invernadero

Gràcies a aquests importantíssims treballs, podem concloure que exhalem gasos contaminants i assassins del planeta, però poc. Els estudis demostren que els pets de les vaques són molt més assassins del planeta. Podeu llegir l’estupidesa publicada en un paper higiènic especial per a cagades monumentals, anomenat PLOS One, del qual jo goso destacar aquests punts que em semblen crucials per al futur de les nostres vides:

- No cal matar els habitants del Regne Unit, perquè la contribució a matar el planeta dels britànics és poca, comparada amb els combustibles fòssils i altres emissions.

- Que som uns porcs, i que per a matar el planeta emetem diòxid de carboni, metà – menys els més joves i més els més grans; dic jo que per fermentació – i òxid nitrós. Això sí, les quantitats són insignificants.

- Els homes som menys propensos a emetre metà, almenys, una mica menys que les dones, cosa que no passa amb els pets de les vaques. I val a dir «que la ‘investigació’ no va revelar la correlació entre dietes vegetarianes i carnívores i les emissions de cap dels dos gasos». Ara s’hi posaran, suposo. I aviat ens diran que la ingesta d’insectes és la més sana i recomanable per a salvar el planeta de matar-lo per respirar.


AI, LA CIÈNCIA!

QUÈ SERÍEM SENSE LA CIÈNCIA?

MOLT MENYS AVANÇATS,

PERÒ, DE BEN SEGUR,

MÉS FELIÇOS,

I POTSER, NOMÉS DIC POTSER,

MENYS IMBÈCILS.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada