diumenge, 10 de desembre del 2023

UN DIA MÉS


Per desgràcia, avui és un dia més de la guerra dels sionistes contra el món. Tanmateix, cada dia som més a prop de la pau, de la victòria. Hi ha guerra per dies, perquè ells saben que estan lluitant l’última, i s’aferraran a les possibilitats de vèncer fins al final. Això no obstant, perdran. La gent no els creu, els obeeix, però no els creu. Aquesta és la frontera, quan els imbècils deixin de creure’ls, deixin de ser imbècils i d'obeir, aleshores, el compte enrere haurà començat.


Encapçalem el capítol d’avui amb les sàvies paraules de D. José Ortega y Gasset, que com veureu, podeu aplicar a l’escòria que fa política:

https://t.me/RosselloCM/83430


Prosseguim amb l’exhibició criminal de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units a la Gran Sinagoga (ONU). Els Rothschild volen sacrificis de nens i innocents, i per això els esclaus al seu servei han vetat l’aturada de la matança.

https://esrt.site/actualidad/491778-erdogan-mundo-justo-estados-unidos,

per cert, el funcionament de l’ONU és d’allò més idiota. El dret a vet dels membres amb aquest privilegi (enteneu la corrupció del terme ‘dret’) no significa l’absoluta nul·litat de la Casa de Putes dels Jueus? No hi ha hagut cap institució en el món més inútil, a part de criminal. És clar, però, que les obres s’assemblen als autors. No sé si se m’acaba d’entendre.

Continuem amb la secció habitual de

L’HOLOCAUST SIONISTA

La digna Ángeles Maestro ens parla d’aquest genocidi. I val a dir, que en el seu moment, enganyada, va col·laborar amb els assassins, ara bé, així que va comprendre que del que es tractava era d’un genocidi, de seguida, va abandonar els assassins i s’ha dedicat a denunciar-los. Això és dignitat. Pots estar enganyat, dispers, distret, ser molt confiat, tanmateix, hi ha un moment que la veritat treu la poteta per dessota la porta, aleshores, no hi pot haver marxa enrere:

https://t.me/RosselloCM/83441

De fet, és el mateix cas que Barry Young, l’estadístic que va fer públiques les dades del genocidi en el camp d’extermini que dirigia Jacint Ardern, el mamarratxo disfressat de dona que, amb onze mil socis o S.S., ha aniquilat un quart de la població de les illes:

https://t.me/No_plandemia/6871

Aquí teniu l’entrevista que l’ha portat davant d’un excrement corrupte amb toga. Val a dir que Barry és una mica rar, potser perquè és estadístic i aquesta gent són rarots, suposo que per tanta dada. Per si voleu veure les conclusions del seu treball d’investigació amb les dades oficials i la conclusió que és un assassinat massiu, aquí teniu l’entrevista sencera:

https://odysee.com/@BIOLOG%C3%8DA_y_CONCIENCIA:e/Moar-Statistics-From-New-Zeland-SMC:5

Les proves que els verins jueus són tòxics, especialment dissenyats per a matar a mitjà i llarg termini, així com per a malmetre la salut dels injectats, cada volta és més evident, i si hi hagués jutges i no excrecions diarreiques sense consciència, ètica, dignitat, honor ni valentia, tots els responsables de Pfizer serien en presó incondicional mentre esperen el judici que els portarà a l’execució, l’empresa tancada i el capital de la indústria del crim, reservat com a fons per a les indemnitzacions, així com el patrimoni de tots els criminals de la banda d’assassins sistemàtics de Pfizer:

https://t.me/resurgente2020/51942

I aquesta notícia, que rebaixa a nombres veritablement ridículs el resultat de la matança del Femer Europeu i de tots els governs genocides del continent, no és prou per a jutjar Ursula von der Leyen com a genocida? Els ridículs 12000 assassinats no són prou per acusar una assassina de genocidi? De tota manera, recordeu que només a Soroslàndia, el govern del gos va matar 30000 ancians sota les ordres dels genocides Pablo Iglesias, ‘el professor universitari’, i de Salvador Illa, ‘l’Ortega i Gasset dels nostres dies’, i uns 50000 més sota la direcció de la Darias. Això ja són 80000 morts, tanmateix, donant per bo que la Leyen només ha assassinat 12000 innocents amb mentides i amb benefici personal, no és prou per fer-li un judici ràpid i executar-la?

https://t.me/resurgente2020/51947

el més graciós d’aquests genocides idiotes és que ens prenen a tots per idiotes. «Brussel·les - diu la notícia - destaca que l’observació d’efectes adversos després de l’ús del medicament no implica que hagin estat causats pel medicament». No, segur que és el canvi climàtic, la causa! I gosen anomenar els verins jueus: medicament. I no hi veuen relació, malgrat la interminable llista d’efectes secundaris que la mateixa indústria de l’extermini reconeix en els prospectes! Compreneu que cal eliminar tota aquesta immundícia amb forma humana? ‘Morts espontànies’!, com si diguéssim: la gent es mor per voluntat i per acusar-los, pobres! Quina maldat de la gent, oi? Morir-se espontàniament per acusar els qui els enverinen amb tòxics! És que la gent és dolenta. Tan bons que són ells, que guanyen diners per sacrifici; i que se’ls acusi de matar-nos! Amb tots els diners robats que han destinat a salvar-nos a tots de la vida!

LA DESTRUCCIÓ DEL FEMER EUROPEU

ÉS L’ÚNICA SALVACIÓ D’EUROPA.

LA LIQUIDACIÓ DELS DEUTES AMB ELS CRIMINALS,

L’ÚNICA MANERA DIGNA DE SER

HONRATS PER LA HISTÒRIA.

EL CAU SIONISTA D’EUROPA

HA DE SER ARRASAT.

NI EL RECORD,

NO N’HA DE RESTAR.


Deixem el genocidi dels ‘pobrets!’ i tot el que van patir amb el conte del gas i els forns!, i vegem com són els gossets castrats i covards de la ramaderia Rothschild. Vegeu aquest infame, eludint les responsabilitats del càrrec que ostenta, i en lloc de solucionar els problemes, que per això és viceprimer ministre, funciona com a una mena d’Encarna Sánchez: es dedica a donar consells. De tota manera, la cara del subjecte és prou per a sospitar les capacitats dels budells intracranials, i si l’ha triat l’indi que fa el mamarratxo al Prostíbul de Downing Street, doncs, tot lliga, oi?

https://t.me/Realidades_Paralelas/7340

Tots tenen el mateix nivell. Comprovem-ho amb la magnífica gestió de la multiculturalitat de la Genociditat de Soroslàndia. Ja us ho dic jo, el mamarratxo del Prostíbul de la plaça sant Jaume és un discapacitat funcional i mental, només apte per a grimpar, trair, grimpar i posar-se en evidència. I això és la màxima autoritat dels catalans! Veieu com no ens calen polítics?

https://t.me/resurgente2020/51943

SI SOU JOVES I VIVIU A CATALUNYA,

APRENEU ÀRAB,

US CALDRÀ, PERQUÈ SERÀ LA LLENGUA OFICIAL.


Fem ara una breu visita a la reunió de criminals de la Gran Sinagoga (ONU) a Dubai per a tractar d’enganyar i arruïnar el món. Primer, vegem la criminal que dirigeix el Fons Mafiós Internacional, l’organització de l’extorsió i el robatori per definició, animant els gossos castrats i covards i a les putes inútils i idiotes de l’harem jueu, a robar els ciutadans amb un nou impost, perquè la voluntat del BIS, el cervell de l’FMI, és portar a la catàstrofe les economies de tots els països avançats, i per això la puta inútil i idiota de la Crystalina Georgieva, o com es digui el monstre (també una dona, i no, no és casualitat), recomana escanyar més la gent perquè no pugui viure. Sense dubte, cal exterminar-los a tots, no hi pot haver futur, si criminals d’aquesta magnitud i insolència segueixen vius entre nosaltres, ja que ni la presó resol l’assumpte, perquè contaminen; contaminen la vida només amb la seva existència.

https://t.me/resurgente2020/51933

De segon, el caniche castradet i que no té vergonya d’existir essent el que és, un fet que provocaria el suïcidi en qualsevol ment pensant. Vegeu l’idiota superior i miserable de Kerry, com, movent la cua i emetent lladrucs de lament, ens exposa que correm el risc que tot el gel que es pot desfer es desfaci, si no prenem mesures com lliurar tot el patrimoni individual als pròcers triats pels sionistes... I que no hi hagi ningú que l’estimi i li digui: «Tingues honor, suïcida’t. No demostris la teva indignitat i misèria, que les rates són més necessàries que tu. Au, ajuda’t i ajuda el món».

https://t.me/resurgente2020/51934

https://t.me/Disidenteincontrolado/16597

És clar, però, que qui li dirà que es faci un favor a ell mateix i a la Humanitat, si el desperfecte cerebral és una tara genètica familiar. Vegeu la filleta del Kerry, puteta inútil i idiota de l’harem sionista, l’aportació del pare a la societat criminal que li ha permès de viure del crim i de la idiòcia.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16596

I mentre aquests idiotes balbucegen tot bordant baixet les consignes dictades pels sionistes, la realitat a Europa és que està glaçada, amb temperatures de molt de fred i rècords històrics. Tanmateix, els lil·liputencs mentals recomanen, per a combatre l’ebullició planetària, la contaminació extrema amb les bateries inútils i tòxiques dels vehicles elèctrics i la ineficient energia solar i eòlica, ambdues amb un impacte ecològic desastrós i una estètica d’un mal gust diabòlic. Aquesta és la seguretat de la mobilitat que recomanen els criminals reunits a Dubai:

https://t.me/resurgente2020/51932

I aquí els meravellosos paisatges d’un món victoriós contra el canvi climàtic:

https://t.me/RosselloCM/83480

https://t.me/RosselloCM/83481

I entre tot això, a Alemanya passen coses com aquesta:

https://t.me/resurgente2020/51931.


LES MENTIDES SIONISTES

NOMÉS SE SOSTENEN

PELS GOSSOS I LES PUTES,

LA CENSURA I LA REPRESSIÓ.

TANMATEIX,

S’ESTÀ OMPLINT LA PICA,

I ELLS HO SABEN,

I SABEN QUE QUAN SIGUEM MASSA,

ELLS SERAN MASSA POCS.


ALGUNA VEGADA HAVÍEU VISCUT

EN UN MÓN DE TERROR COM AQUEST ?

VIRUS MORTALS, VACUNES LETALS,

GUERRES, TERROR CLIMÀTIC,

IDIÒCIA DE GÈNERE, PEDOFÍLIA OFICIAL,

TRANSHUMANISME, ‘XIMPLERIA’ ARTIFICIAL,

CRISI ENERGÈTICA, ALIMENTÀRIA,

SOCIAL, INDIVIDUAL...

PREGUNTEU-VOS, DONCS,

QUI EL PROVOCA.

I SÍ, SÓN ELLS, ELS DE SEMPRE,

ELS ASSASSINS INVETERATS,

EL SIONISME INTERNACIONAL.


Vegeu com dos psicòpates jueus sionistes dedicats al crim organitzat, es fan una fel·lació, una activitat molt freqüent entre els de la quipà:

https://t.me/RosselloCM/83457

DE VERITAT CREIEU QUE NO HAURIEN D’ESTAR MORTS ?

És clar que amb la comuna judicial que tenim, això no és possible. Vegem la corrupció, l’endogàmia, la politització, la colla de delinqüents que van disfressats amb toga:

https://t.me/RosselloCM/83473

Recordeu que el marit d’aquesta delinqüent és l’exjutge Garzón, el que alliberava narcotraficants amb desídia legal, per exonerar els culpables, i que fou expulsat de la carrera judicial; això sí, els jueus li agraïren salvar la màfia gallega, i l’homenet venia llibres sobre la persecució a la qual es veia sotmès i donava lliçons d’enteresa ètica, com en Jordi Pujol. Ara potser comprendreu millor el tipus d’escòria i corrupció que impregna l’últim racó de les ciutats de la Immundícia, on es diu que ni les aranyes hi nien, només les paneroles, les rates i les escolopendres. Serà per fauna!

I gràcies a aquests deficients mentals amb degeneració ètica, poden passar coses com aquestes: Comencem amb el genocidi a plena llum del dia, i escoltem el portaveu dels genocides, el Tetrabrick, un border line obedient, com ho veureu en aquesta gravació, on es llueix amb el morrió dels esclaus i dient unes barbaritats pròpies de budells intracranials. I val a dir que aquest sinistre criminal és lliure. Als de la toga, això no els preocupa, que ells tenen feines molt més importants!

https://t.me/RosselloCM/83477

I no entrem en consideracions biològiques i de protecció de la infantesa, perquè els sinistres servidors dels inferns amb indumentària togada, estan per a fer el mal, només per a fer el mal, perquè si és per servir, no serveixen per a res. Els tres anys de genocidi, de destrucció de les nacions, de corrupció social i individual, de putrefacció de tots els valors, són responsabilitat exclusiva d’aquests criminals. Vegem aquesta inversemblant notícia, pròpia del manicomi en què les putrefactes misèries togades han permès que els criminals i assassins dels governs hagin convertit els respectius països, en lloc d’apel·lar al sentit comú i a la intel·ligència. Tanmateix, com podrien apel·lar a coses que desconeixen?

https://youtu.be/aiC66zIzWBc?si=jhcVo62zqLnhE_r2

LA IDIÒCIA ÉS UN CRIM DE LESA HUMANITAT.


https://t.me/RosselloCM/83474,

i no és que la cosa infraidiota balli, sinó que aquest producte de bagasseria, és metgessa, i defensa amb la superioritat moral dels deficients ètics i cognitius, que el fet que el cor bategui en un fetus, no vol dir que el nen sigui viu. On s’ha vist una deducció tan precipitada? Ella, que és metgessa, no ha vist prou morts que els bategava el cor!

AQUESTA IDIOTA ÉS MINISTRA DE SANITAT,

LA NOVA S.S. PER A L’EXTERMINI.

Suposo que el ball devia ser quan li comunicaren que era nomenada com a màxim cap de l’estratègia per al genocidi sionista a Soroslàndia.


LA YOLI, LA DECORACIÓ DE LA CADIRA

DEL MINISTERI DE TRANSPORTS I AQUESTA S.S.,

DEMOSTREN EL NIVELL

DEL PROSTÍBUL QUE EL GOS DE SOROS

COMANDA PER A LA DESTRUCCIÓ D’ESPANYA,

QUE LA RESTA DELS CRIMINALS MINISTERIALS,

SÓN TOTS MATERIAL PER A ESTUDIS PSICOPÀTICS.


NO SÓN POLÍTICS,

SÓN UNA OFENSA A LA INTEL·LIGÈNCIA.


https://t.me/counterpropaganda20/11609.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada