diumenge, 3 de desembre del 2023

L’ESPECTACLE CONTINUA


Comencem avui amb dues frases que corroboren que les comparacions són odioses. Vegem la saviesa de la frase de Gandhi, que demostra el nivell d’idiòcia dels deficients mentals que han destruït l’ensenyament a Occident, en el que és un terrible crim de lesa humanitat:

https://t.me/counterpropaganda20/11574

I tot seguit la maldat intrínseca de la raça dels elegits, en veu d’una dona, jueva i feminista; una perla, vaja!:

https://t.me/RosselloCM/83276.


Després d’aquest aperitiu, vegem el circ en què vivim. El primer número circense el protagonitza Israel i la inexplicable raó per què a aquest país il·legítim, racista i terrorista de l’Orient Mitjà, se’l considera europeu:

https://t.me/RosselloCM/83261

Viatgem ara a França per veure en què ha convertit el país la puta privada dels Rothschild, l’amant dels negres i casat amb un marit molt més gran que ella, tot contribuint a la suma de crims que l’han de dur a la guillotina. Almenys, si els francesos tenen dignitat i no volen ser esclaus dels jueus que la puteta idiota representa. La situació dels pagesos que, com arreu d’Europa i Amèrica, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem generen, és lamentable, sobretot per les polítiques genocides dels governs, obedients a les ordres sionistes de posar fi a la producció i subministrament d’aliments als francesos, per tal d’afavorir el psicòpata Kill Gates i la tàctica eugenista i genocida de fabricar merda amb aspecte d’aliment:

https://t.me/resurgente2020/51727,

i aquí, vegem la puteta dels Rotschild en funcions de terrorista. Els sionistes ja han muntat un altre atac de falsa bandera, ara a París:

https://www.elmundo.es/internacional/2023/12/02/656ba996e9cf4aea2a8b45c3.html

https://t.me/resurgente2020/51734

https://t.me/resurgente2020/51743

i aquí el gos castrat i covard de la puteta:

https://t.me/resurgente2020/51739

ja té cara d’espavilat. Ja us ho dic jo, els nassuts han de tenir una mena de lector d’idiòcia en les papil·les olfactives, perquè no n’hi ha un de sol que no estigui ben col·locat. Feina, no en poden fer cap, però l’imbècil, des que es lleven fins que s’alliten, sense interrupcions.

Si aquest és el circ que la puteta privada dels Rothschild ha muntat a l’abans gran França, comprovem en què han convertit Alemanya els sionistes:

https://t.me/resurgente2020/51744

el nivell de corrupció dels excrements amb toga és universal, que no per altra cosa els jueus es van inventar el dret com a substitut de la Justícia. Sempre els drets del criminal per davant dels drets de la víctima. I què dir del psicòpata llicenciat per alguna bagasseria jesuïta com a psiquiatre! Si el dret ha de desaparèixer de les Universitats, la psicologia i la psiquiatria han de ser esborrats com a coneixement. No hi pot haver una facultat que habiliti els psicòpates per a fer mal. I sí, hi ha quatre psicòlegs i dos psiquiatres dignes, però, no passen de sis entre tots.

No deixem Europa, i anem ara al puticlub que el fill de Satanàs ha muntat a la Gran Bagassa Vaticana. El pallasso diabòlic està al mig, com el dijous. Tanmateix, podeu entendre la munió d’imbècils que al final aplaudeixen? No tenen cervell? No hi veuen ni hi senten? Són psiquiatres tots? La Mare de Déu, i mai un millor lloc per esmentar-la:

https://t.me/RosselloCM/83271,

si amb el circ que ha muntat la Bèstia no en teniu prou, escoltem les seves paraules, que cada volta que obre la boca es mor un àngel:

https://t.me/RosselloCM/83278.

Deixem la carronya, i sense millorar en la consideració de la qualitat humana, vegem el mamarratxo jueu de Michael E. Mann que, com veureu, el megalòman es fa dir ‘professor’; ell es posa el títol. Aquest és el criminal de la teoria imbècil del pal d’hockei i el canvi climàtic, el mateix criminal a qui els jueus han encomanat que desprestigiï i desautoritzi el premi Nobel de Física i antiidiòcia climàtica, John Clauser, aquell a qui la suprema saviesa dels assassins de la Federació Mafiosa Internacional o FMI, li va prohibir de parlar, havent estat convidat, perquè sabien que la veritat del científic demostraria el nivell de baixesa de l’escòria jueva Michael E. Mann, ‘el professor’, l’imbècil! Vegeu què diu i jutgeu vosaltres mateixos el nivell excel·lent com a criminal i terrorista:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16539,

aquesta púrria només ha de ser enviada al Judici i que El qui en sap més, el jutgi; nosaltres, la nostra obligació ètica com a éssers humans, és enviar-l’hi.

Malgrat aquestes notícies, totes ideades, projectades, finançades i dirigides pel sionisme internacional, recordeu que l’objectiu dels enemics és la implantació de la marca de la Bèstia, les CBDC dels Rothschild, la garantia de l’esclavatge perpetu de l’espècie humana, en un primer moment, i després, la progressiva extinció controlada. Per això, no em cansaré d’enllaçar a vídeos que ens expliquin en què consisteix la idea satànica dels diables que controlen el món. Aquí teniu una explicació planera i apta per a tothom:

https://t.me/RosselloCM/83274,

tingueu present sempre, que la genocida i euròfoba d’Ursula von der Leyen és la bruixa o sacerdotessa principal de les Potestats Infernals per a assolir l’esclavatge a la Bèstia de la població europea.

Abans d’entrar en els apartats habituals, un breu vídeo d’un jove que demostra que, malgrat tot, n’hi ha que no es xumen el dit ni viuen de Netflix i Tik-toks, i s’adonen del perill que els sinistres criminals que fan política signifiquen per al seu futur.

https://t.me/RosselloCM/83273

si hi ha ministeris que són en ells mateixos un crim, són el d’Educació – la pertinença al qual comporta el delicte de crims de lesa Humanitat – i el de cultura – la pertinença al qual comporta el delicte de malversació de diners públics, endogàmia, i la constitució amagada d’un veritable ministeri de propaganda -. Però, és clar, si tots els polítics són criminals, què poden fer que no sigui un acte delictiu, si els és consubstancial, com la poca vergonya, la incapacitat, la vanitat, l’amor a les propietats d’altri i el robatori, en el que és una perfecta descripció del que és una deficiència mental. O, qui, amb aquests desperfectes, pretendrà de ser polític, si exercir de polític, més tard o més d’hora li ha de comportar presó o la vida? És clar que per a resoldre aquest problema, el sistema o claveguera disposa dels estris ideals: els excrements amb toga, germans bessons, en qualitats, a l’escòria política.


Però, passem a les seccions o apartats habituals:

L’HOLOCAUST SIONISTA

La matança dels Rockefeller fa molts anys que dura:

https://t.me/No_plandemia/6837?comment=169293,

els verins jueus de Bourla i companyia, finançats amb els diners dels futurs morts per les escombraries pútrides dels governs de cada nació, que els regalen al psicòpata eugenista i infanticida vocacional de Kill Gates perquè els reparteixi entre les fàbriques de tòxics per a l’extermini, que dirigeixen els compatriotes jueus. Vegem els números de l’holocaust sionista a Islàndia, que ha obligat el govern islandès a aturar els camps d’extermini:

https://impactoespananoticias.com/contenido/20468/islandia-prohibe-las-inyecciones-de-arnm-de-covid-mientras-las-muertes-subitas-s

La gràfica que exposa la notícia és prou, i sobra, per a executar tots els responsables per genocidi sense necessitat de preguntes ni defensa. I si no em creieu, sembla que fins i tot el Pentàgon ho reconeix:

https://t.me/RosselloCM/83272,

això és qüestió de portar els responsables (són desenes de milers de criminals) davant del jutge, se li llegeix el càrrec i a la porta del costat se’ls executa, només deixant reservat el patíbul per als més significatius. Que el poble bé que té el dret de veure l’agonia dels assassins indiscriminats que els han matat familiars i compatriotes. «Veus la gràfica?» «Sí.» «Doncs, au, tira; que si no se m’amuntega el personal».

El mamarratxo de Jacint Ardern per la seva part, va complir amb els requisits sionistes:

https://t.me/resurgente2020/51759

Si no en teniu prou i creieu que exagero, vegem què ens diuen els mateixos assassins del govern britànic:

https://t.me/resurgente2020/51736

El genocida Boris Johnson:

https://t.me/resurgente2020/51751

https://t.me/resurgente2020/51750

https://es.sott.net/article/91095-Responsable-de-sanidad-britanica-dice-que-no-hay-pruebas-de-que-las-mascarillas-hayan-funcionado-contra-el-Covid

PENA CAPITAL, I UNA ESCÒRIA MENYS.

EL PERDÓ, A LA FORCA !

https://t.me/resurgente2020/51760

Recordem les valentes i terrorífiques paraules de la neuròloga italiana, R. Chifarin, en el mateix Femer Europeu, el cau on la serp verinosa Ursula von der Leyen va pactar la compra dels verins, sabent que eren una arma d’extermini i genocidi. La dona no ho pot dir més clar, i, cal destacar, els aplaudiments del final quan diu LA PURA VERITAT:

https://t.me/RosselloCM/83284

Excrements amb toga! Què, no hi veieu delicte? Com hi veureu delicte, si tots els criminals són al carrer gràcies a vosaltres! Com hi veureu delicte, si la violació múltiple la considereu un desajustament en la comprensió dels nostres costums! Tanmateix, no us amoïneu, que corda per a vosaltres no ens en mancarà, que no sóc jo, sinó que som milions els que volem que es faci Justícia i netejar tota la immundícia que avui hi ha. I no us ofengueu, ni us feu els ofesos. Sou la pura escòria social i ètica de cada nació, si no, no seríeu on sou; només amb un mínim de dignitat, de valor, d’honor i de respecte a l'altre, no hi seríeu; si hi sou, és perquè us agraden els sobres tacats de sang, com els agraden als polítics, que no viuen d’una altra cosa. I per si no em creieu? Doncs, au, la prova:

https://twitter.com/toroenreposo/status/1731064855245865208?s=48,

aquest és l’assassí de 30000 ancians, el professor de política a la Computense (no hi ha errada), el criminal que per això avui viu com viu, que el preu de la carn humana sacrificada és molt ben pagada pels jueus, des de sempre. Aquest infame pallasso és un sac d’escombraries pútrid, d’aquells que vessen líquids nauseabunds; i que les escombraries em perdonin. Ell, tot sol, descriu l’abjecció més cínica i hipòcrita. Matar aquests assassins, com hauria de ser injust? Matar aquests assassins, és garantir la confiança en la Justícia. Per això, els excrements que hi ha ara no serveixen, que ells bé que s’han guanyat de fer companyia el sac de brossa en el camió de les escombraries. I tot el que he escrit, l’escric amb el màxim respecte i consideració envers els al·ludits. Que no hi hagi una altra manera de ser exactes en les descripcions, no és culpa meva, sinó seva.

Fins aquí aquesta àmplia exposició de l’Holocaust Sionista. Ideat i fabricat pels jueus, posat en marxa i executat pels criminals dels governs i els assassins de bata blanca, amb la connivència i participació activa en el genocidi, de les Ciutats de la Immundícia, amb tota l’escòria que les representen.

I penseu que ho volen matar tot, els sionistes. Ara ja van pels cavalls:

https://www.unosantafe.com.ar/informacion-general/en-dos-semanas-estarian-disponibles-350000-vacunas-contra-la-encefalomielitis-equina-n10105289.html


De criminals a criminals i tiro perquè em toca. Fins i tot veureu que hi ha criminals que participen en totes les matances i extincions alhora, amb un frenesí que només pot ser fruit de psicopaties sàdiques de ments putrefactes de vanitat i idiòcia a parts iguals, que ja és dir! Però, entrem en el cau dels escurçons:

LA COP-28: REUNIÓ DE CRIMINALS

En un espectacle criminal com aquest no hi pot mancar el gos castrat, covard, idiota profund i ‘cum laude’ de John Kerry, el pur exemple d’allò que, si sabessis que això havia de ser el teu fill quan sigui gran, el mataries per dignitat. És veure’l, i a mi em cau la cara de vergonya! Tan poca dignitat té que no és ni capaç de suïcidar-se, per honor, per no haver de ser el gos més manso, bavós i repugnant del planeta. Escolteu l’idiota ‘cum laude’:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16544

i com no té dignitat, honor, coratge ni orgull, els jueus l’estimen molt, que els gossos castrats els agraden mansos, bavosos i molt servicials. Doncs, com el caniche o púdel és molt manso, bavós i repugnant, a la cria, els jueus l’han col·locada d’odalisca de l’harem, perquè no perdi el costum familiar de fer l’imbècil sempre i tothora, amb dignitat, això sí; amb seriositat i dignitat. Vegeu, la caniche o púdel femella, que bufona que està i que llesta que és:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16545,

qualsevol cosa que surt del FEM (S) és defectuós. Vejam si les sigles significaran: Frenopàtic d’Estralls Mentals. Fixeu-vos que les deficients que parlen no aporten cap dada, ni una de sola; divaguen amb eufemismes enmig de terrorisme, provocant por i recomanant de fer-los confiança, perquè ‘entre tots’ sortirem d’aquesta, i tot, amb una oratòria pròpia d’escola bressol. És clar, que essent el frenopàtic d’estralls mentals, ni els qui exposen, ni els encara més subnormals, que els escolten, doncs, o els parles com a un nen disminuït psíquic i intel·lectual o no s’entenen ni ells ni els oients. I en això, els jueus s’hi miren, que són molt primmirats a l’hora de fer els discursos per als discapacitats racionals.

Si aquests mamarratxos són com els homes-cartell de començ de segle XX, en una reunió criminal tan prestigiosa i convocada per la Gran Sinagoga de l’ONU, els grans entre els grans, hi són presents i reben els respectes dels sicaris, com passa entre les famílies de Cosa Nostra. I no hi ha Cosa Nostra més gran que la Gran Sinagoga. Per això, el psicòpata per antonomàsia, el tarat que es casa amb homes i adopta goril·les per passar l’estona mentre mata la gent, sobretot els nens, que són la seva debilitat, mai millor dit – d’això ens donaria raons el difunt Epstein, el jueu del Mossad, amb qui el psicòpata va estar diverses vegades a l’illa de les violacions -. Veieu el criminal i patogen fent anar les mans com si expliqués alguna cosa:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16546

I aquí teniu el tarat, i com la lluita contra el canvi climàtic és un fet que el té veritablement preocupat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16547

La criminal, genocida i ruïna d’Europa, el més gran enemic que mai hagi patit el continent, insaciable quant a sang i destrucció, el monstre sàdic d’Ursula von der Leyen, mentre els sequaços liquidaven comptes pendents amb algun europarlamentari que havia arribat molt lluny en la investigació dels crims patològics d’aquesta sinistra bruixa, tot lluint a la solapa l’etiqueta que l’acredita com a esclava amb honors dels sionistes, amenaça tothom que, el qui no cregui la mentida i l’estafa dels jueus, ho pagarà, com aquells que es mostraven reticents a enverinar-se amb els tòxics que l’assassina havia comprat al genocida Bourla, tot repartint-se el botí robat als futurs morts, si bé, el passaport d’esclau no va acabar de sortir-li bé; això no obstant, la bruixa ja ha fet mèrits amb la identitat digital per a guanyar-se el respecte i la protecció dels circumcisos que emparen els seus crims, sense els quals, i en un estat on regissin els drets humans, la llibertat i la justícia, faria mesos que penjaria d’una corda davant de la Corrupció europea amb el lliberticida Thierry Breton, com si fossin els dos lleons que hi ha a l’Urinari Públic de Madrid. Escolteu la genocida, que tot el que ha fet des que els jueus la nomenaren tirana d’Europa, ha estat destruir Europa i els europeus.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16548,

només espero que sabrem gratificar-li l’esforç, com es mereix sense cap gènere de dubtes. Per cert, el gos castrat que surt amb ella, quan la càmera no l’enfoca, és perquè el gosset aixecava la poteta i feia pipí al faristol. Són coses dels gossos. Potser costa d’entendre, però jo que conec molt bé aquestes espècies animals, sé que són capaços d’això i de molt més. De fet, per un tros de carn fresca, un gos com el de Soros, és capaç de qualsevol crim, com ho ha demostrat des que el jueu el va nomenar president de la satrapia del Preparau - que és un ens decoratiu, tan decoratiu, que ni decora, de tan profundament inútil que és -; i si li gratifiques la fidelitat canina amb sobres ben plens i tacats de sang, el gos castrat fa matar els nens amb els verins que li donis sense immutar-se, i no us penseu, sense perdre un sol segon de son, que ell només té preocupació pel reflex del mirall, que això sí que el porta de cap al deficient mental.

EL GOS DE SOROS ÉS REU

DE CRIMS CONTRA LA HUMANITAT PER GENOCIDI,

I D’ALTA TRAÏCIÓ

PER COM HA DEIXAT EL PAÍS I AMB QUÈ L’EMPLENA,

COM TAMBÉ PER HAVER VIOLAT TOTES LES LLEIS VIGENTS,

I QUAN DIC TOTES, SÓN TOTES.

ELS EXCREMENTS AMB TOGA NO EL JUTJARAN,

QUE EL JUEU QUE ELS MANA NO ELS DEIXA,

PERÒ ESPEREM QUE EL POBLE ESPANYOL

ES DIGNIFIQUI

I

EXECUTI EL PITJOR CRIMINAL QUE HA PATIT MAI,

AMB TOTS ELS SICARIS I ASSOCIATS.


LA GUERRA CONTINUA,

RECORDEU-HO SEMPRE:

ELLS JA ENS MATEN EN MASSA,

DESTRUEIXEN LA CIVILITZACIÓ

I ENS VOLEN ESCLAUS.

ÉS RECRIMINABLE

QUE L’ESCLAU VULGUI L’AMO MORT ?

DONCS, AQUESTA ÉS LA FEINA A FER.


P.S. I no sigueu bledes! La pena de mort és necessària en un veritable sistema judicial. ‘Ells’ la tragueren per a no ser-ne víctima, com el violador jueu que penjaren abans que la criminal organització de l’ADL assolís d’alliberar-lo per fornicar amb una goyim de merda; tanmateix, ells executen penes de mort cada dia des que en tenim memòria, i avui ho reblen amb la pena capital per als palestins per ser palestins i no donar-los la terra perquè és seva perquè ells ho diuen. No us deixeu enganyar pels jueus, l’abolició de la pena de mort és la garantia que el goyim no els podrà executar com es mereixen, res més. Tanmateix, si coneixeu un excrement amb toga, no cal que li ho expliqueu, no us entendrà, simplement. Pobrets! L’article tal diu que... i d’aquí no els traureu, perquè si pensessin, no serien jutges al servei de criminals. Per tant, si això, ni s’ho ensumen, què voleu? Ara bé, no oblideu que la pena capital és el fonament d’una societat amb Justícia (No cal dir que no parlo de la pena capital sinó per a delictes de sang i violacions)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada