dimarts, 12 de desembre del 2023

EL CIRC DELS MONSTRES


Que vivim en un lamentable espectacle de circ, és evident: animals ensinistrats, equilibristes, molts d’ells somnàmbuls; llançadors de ganivets, la màgia dels impostos dels impostors, famílies europees fent salts mortals en un sol trapezi, malabars econòmics, escapistes socials, pallassos - aquests, tots amb càrrec -, i monstres, que són els guionistes de tot el tètric espectacle. Avui patirem d’aquest nou entreteniment dissenyat per a destruir la vida en qualsevol de les seves manifestacions:

Contra la natura:

https://t.me/counterpropaganda20/11626

Contra el progrés, amb la constant amenaça de la por:

https://t.me/RosselloCM/83528

Contra les ciutats:

https://t.me/RosselloCM/83529

Contra la vida digna:

https://t.me/RosselloCM/83538

https://t.me/RosselloCM/83541

Contra el coneixement, la cultura i la civilització:

https://t.me/No_plandemia/6889

Contra els nens:

https://t.me/resurgente2020/51976,

i els excrements amb toga, d’escuders dels monstres. Aquestes escòries miserables no tenen cap autoritat ni competència per a jutjar un assumpte familiar; cap ni un. Val a dir i destacar, el paper de la mare. Ens han fet bescanviat la dona i mare - la bellesa de l’etern femení, com deia Goethe -, per la idiòcia histèrica de mamarratxos empoderades, com es diu ara. Vegeu-les, en el que deu ser una mena de conferència:

https://t.me/RosselloCM/83550

Però, obviant la idiòcia de la mare, un fet que cada dia resulta més comú en el sexe dèbil, constatem la criminalitat dels excrements amb toga del Tribunal Constitucional, que resten retratats amb aquestes declaracions d’una especialista:

https://t.me/RosselloCM/83540.

Després del dictamen de l’organisme jurídic i de les declaracions de la doctora Chifari – a part de les proves de l’extermini mundial -, pregunto: Si el nen d’aquesta parella pateix seqüeles greus o es mor, què fem amb els excrements que l’han condemnat? Creieu que seria una injustícia, en cas de mort del xaval, l’execució de tot el Tribunal Constitucional? Jo, evidentment, no. O no serien ells, els inductors de l’assassinat? Recordeu les esgarrifoses dades de morts, reconegudes per la mateixa Sinagoga del Femer Europeu, que tot i que no s’ajusten, en absolut, a la magnitud de la matança, són més que prou per jutjar i sentenciar a mort els genocides, almenys, en una societat justa i respectuosa amb la vida. O, aquesta notícia és casualitat?:

https://t.me/No_plandemia/6890

i si no en teniu prou, llegiu aquest informe d’investigadors de Cambridge (gens sospitosos de ser dissidents!)!

https://t.me/No_plandemia/6891

Mentrestant, els excrements amb toga - o ja els podem anomenar col·laboradors necessaris en genocidi? - callen, com a putes que són.


Vistes aquestes escenes de la vida real, passem als més esperats dels números de l’espectacle circense: els pallassos. Com els amos del circ ens estimen molt; per pallassos, que no sigui dit. Aquí teniu el mamarratxo extrem que els sionistes han posat a destruir Argentina, i com el delinqüent és un traïdor, un genocida i un sicari criminal del judaisme, el terrible horror que ja controla i sotmet Argentina:

https://t.me/counterpropaganda20/11618

https://t.me/RosselloCM/83534

Mireu qui hi ha darrere de la cortina:

https://t.me/counterpropaganda20/11618?comment=17814

https://t.me/resurgente2020/51978

https://t.me/resurgente2020/51980,

així actuen els criminals, autoritzats pels sionistes que els governen. Com el gos de Soros a Soroslàndia:

https://t.me/resurgente2020/51983,

però, deixem de banda el més gran criminal i genocida de la història d’Espanya, avui Soroslàndia, gràcies als maçons de la transició; i vegem aquest esplèndid resum que fa Nicolás Morás del sionista criminal que avui desgoverna Argentina per a lliurar-la lligada de peus i mans als assassins i espoliadors jueus:

https://t.me/resurgente2020/51982,

Per cert, excrements amb toga, el criminal de Klaus Schwab que obertament atempta contra els principis inviolables de la llibertat humana, i que actua en conseqüència, no és la vostra responsabilitat de detenir-lo immediatament i acusar-lo de conspirar contra la llibertat de tota la Humanitat? No us amoïneu, escòries, que més avall, quan parlem dels monstres, us demostraré la vostra deixadesa de funcions i, per tant, la gravíssima negligència quant a la vostra exclusiva responsabilitat: DETENIR ELS CRIMINALS. Tanmateix, si ho sou vosaltres mateixos, oi? No us detindreu els uns als altres. Ves, quin caos, si ho feu.

Després de veure com el mamarratxo més gran d’Argentina ha estat posat pels sionistes com a pastor dels ramats que han de ser sacrificats per a glòria de la raça elegida, vegem aquest altre esperpent, miserable, ridícul, ignorant i envernissat d’una pàtina de bonisme, un perfecte subnormal, com ho reconeixen els qui comenten la idiòcia de l’idiota. El pallasso televisiu César Carballo, autodenominat ‘urgentòleg i comunicador sanitari’. ‘Urgentòleg’!, veieu com les bagasseries jesuïtes només són sofisticades eines per destruir l’enteniment i el coneixement? ‘Urgentòleg’, suposo que si l’idiota es descriu així, serà perquè hi deu haver algun paper signat pel titella dels jueus (el Preparau), que certifica tan inversemblant i inútil títol.

https://t.me/resurgente2020/51984

Us recomano de llegir els comentaris, perquè són bons. Jo només us enllaço a aquest de ‘El loco de la corrala’:

https://t.me/resurgente2020/51985,

molt bo el peu: «Aquest és el meu consell, vaig néixer per ajudar la gent...»

Evidentment, malgrat l’ímproba tasca jesuítica per destruir els alumnes i convertir-los en sicaris sense escrúpols dels sionistes, sempre hi ha alumnes rebels, díscols, que contradiuen el dogma jesuític. En aquest cas, i val la pena de posar el nom, el senyor Samuel Vidal, que a la televisió del jesuïta i assassí de bascos, Urkullu, i davant de totes les cotorres esvalotades dels cagaguano, diu la veritat a les càmeres i a la gent que veu el programa:

https://t.me/No_plandemia/6888


Si els pallassos de l’espectacle circense d’avui eren el mamarratxo Milei i l’urgentòleg Carballo, també conegut com el ‘totòleg’, vegem els monstres que escriuen el guió d’aquest circ dels horrors.

El canal Kla.tv ens posa al corrent de com des del 2014, la Xina que els sionistes controlen des de l’arribada del genocida Mao Zedong - el més gran dels criminals massius de la història, llevat dels jueus, és clar -, s’ha convertit en la prova pilot per al sotmetiment de tots els goyim del món:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16611,

el que més em sorprèn de la Xina, és que a la bandera encara no hi figuri l’estel dels Rothschild.

Tot seguit, una aclaridora exposició, en vint minuts, de l’objectiu final de la màfia del sionisme internacional: les CBDC. Us el recomano, perquè hi ha informació prou per a fer-se una idea real de com aquesta arma de destrucció de la llibertat i la dignitat humanes, està intentant de ser imposada pels sionistes i els seus sicaris:

https://t.me/elinvestigador_org/14541

Cal destacar les següents observacions: Que aquesta tirànica moneda és absolutament innecessària, perquè avui no hi ha cap obstacle per als intercanvis comercials i econòmics. Que només una immensa minoria, entre el 4 i el 12% de la gent, vol o demana aquesta moneda de la tirania universal. Que, com és més que evident, els bancs centrals seran els amos del teu capital en tots els sentits, o sigui, el que pretenen els bancs centrals, i ho diuen obertament, és el ROBATORI DE TOT A TOTS ELS HABITANTS DEL PLANETA. Tanmateix, excrements amb toga, vosaltres no hi veieu cap delicte. I no és que sigui tot teòric, sinó que ho estant executant, mitjançant suborns, coaccions, pressions i xantatges, a part d’amb els gossets castrats i les putetes inútils. Tanmateix, escòria del clavegueram de la immundícia, no feu absolutament res. TOTS HAURIEN D’ESTAR DETINGUTS, ABSOLUTAMENT TOTS.

G. Edward Griffin fa anys que ens ho explicava, però, vosaltres, abjecció de les abjeccions, no us n’adoneu:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16613

L’ONU, L’OMS, ELS BANCS CENTRALS,

I TOTES LES ORGANITZACIONS INTERNACIONALS

SÓN INSTITUCIONS DEL CRIM ORGANITZAT.

Per a prova i demostració, la notícia següent. Recordeu que l’objectiu és el robatori de tots els béns de tothom, però, per a això, cal reduir la resistència i inocular el terror als ciutadans, perquè primer voluntàriament, i després, per força, lliurin els seus béns als estafadors avials de la història: els jueus. Vegeu aquest mini-documental, també de Kla.tv, sobre el farsant Benjamin David Santer, el terrorista del clima - aparentment jueu, oi? -, i que treballava per a una de les bagasseries jesuïtes dels criminals Rockefeller. Les evidències són de tal calibre, que la inacció de la Justícia converteix els excrements amb toga en còmplices, així de l’estafa del canvi climàtic, de la podridura de tots els sistemes de govern occidentals, com del genocidi que, com vèiem en una de les primeres notícies, el Tribunal Constitucional avala... i amb menors. Vejam si també cobraran per sacrifici ofert a les divinitats sionistes?

https://t.me/Disidenteincontrolado/16612


Interessant el següent esquema d’enginyeria sionista per acabar amb la raça blanca. El Pla Kalergi que practica l’organització criminal del Femer Europeu – genocidi racial i ètnic -:

https://t.me/No_plandemia/6892?comment=171719

(https://t.me/No_plandemia/6892)

Mentrestant, els excrements amb toga esperen el sobre tacat de sang, el nen, o les putes i la coca. I que em diguin que no!

LA JUDICATURA ÉS CRIM PUR,

NO US DEIXEU ENGANYAR.

ELLS SÓN ELS QUI GARANTEIXEN

LA LLIBERTAT DELS ASSASSINS I CRIMINALS.

William Thomas:

https://t.me/No_plandemia/6893.

I d’aquest breu reportatge sobre la guerra, qui us penseu que hi ha al darrere? Els bons, potser?

https://t.me/Disidenteincontrolado/16614.


Per concloure l’espectacle del circ dels horrors, sortim de la carpa o envelat, i respirem l’aire pur de les lletres de ‘Counterpropaganda’, en aquest breu conte titulat: El vell camperol, o El vell pagès, si us agrada més:

https://www.counterpropaganda.info/p/el-viejo-campesino


NO ÉS QÜESTIÓ D’OBRIR ELS ULLS,

SI NO

DE NO CLOURE’LS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada